Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 63  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 11 pén., 16:56 
Heroes Team

A póthősök megszünésével nem bonyolultabb, hanem jobb lett a rendszer: A mostani felállásban a második azonos hőst nem egy pothős, sokkal inkább az eredetihez nagyon hasonló hős helyettesíti, amivel még egyenlőbbek lettek az esélyek (ellentétben a póthőssel ami akár tök más skillekkel is rendelkezhetett).

Az sem igaz hogy az uj rendszer miatt lenne ilyen hősütközés, mert a 38 helyett 8-as csoportban még kevesebb az esélye annak, hogy azonos hősök kerülnek egy helyre. Ez most mégis azért lett igy, mert eltörölték a várkorlátokat és bárki bámilyen hőst választhat, igy sokan nagy valószínűséggel ugyanazt tartják jónak. Ezeket az uj szabályokat, árakat stb nem én csináltam, az utobbi időben az árlisták finomitásakor meg uj szabályok bevezetésének tárgyalásakor itt sem voltam, tőlem csak ez a mostani csoportos, többfordulós megoldás ötlete származik (bár ilyesmi már régebben, ugy 2-3 évvel ezelőtt is volt). És menet közben derülnek ki a hibák, vagy a heroes3 korlátjai.

Amugy én anno a gargoyle dömping idején vámpirokkal voltam, és egész jol boldogultam velük, igaz ez a sok wraith-nek (manaszivás) és a haste/slow kombónak volt köszönhető. Várakozás majd (2 lépés egymás után) támadás plusz menekülés, igy verhetőek voltak. Csak akkor voltam gondban ha sok volt az ellenfél varázspontja és folyamatosan haste-zott :)
A pixie-kből viszont vámpírcsemege lesz...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 11 pén., 17:05 

bogpista írta:

A Pixie kérdéshez: Nem a pixie ára lett túl alacsony! Ez fatális tévedés.

Szerintem meg ez a fatális tévedés, ha Te is abszolút értelemben gondoltad (a Confluxos lények egymás közötti összehasonlítása esetén lehet, hogy igaz). Ha azonban a kis tömeglényeket veszem, akkor azonos aranyért pixie-ből lehet most a legtöbbet venni, így nekik lesz a legtöbb ÉP-jük és talán még ők is a leggyorsabbak mind között, most épp van időm, szívesen levezetem, de remélem nem lesz rá szükség. Szerintem 4 arany lett volna reális ár, és még akkor is ők lettek voltak az egyik legjobb választás hordának.

A hősök értéktelen képességeinek megszüntetése jó döntés volt ! Így a gépi ellenfelek egy kicsit erősebbek lesznek és az jó dolog.

Szerintem a szervezők jó irányban haladnak, eddig hasznos és jó döntéseket hoztak. A hozzáállásuk miatt fogok legközelebb is benevezni, még akkor is ha most csúfos vereséget szenvedek. Látom, hogy próbálnak objektívek, nem részrehajlóak lenni és mindenki számára élvezhető versenyt produkálni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 11 pén., 17:20 

morphose írta:
Szerintem meg ez a fatális tévedés, ha Te is abszolút értelemben gondoltad (a Confluxos lények egymás közötti összehasonlítása esetén lehet, hogy igaz). Ha azonban a kis tömeglényeket veszem, akkor azonos aranyért pixie-ből lehet most a legtöbbet venni, így nekik lesz a legtöbb ÉP-jük és talán még ők is a leggyorsabbak mind között, most épp van időm, szívesen levezetem, de remélem nem lesz rá szükség. Szerintem 4 arany lett volna reális ár, és még akkor is ők lettek voltak az egyik legjobb választás hordának.

A hősök értéktelen képességeinek megszüntetése jó döntés volt ! Így a gépi ellenfelek egy kicsit erősebbek lesznek és az jó dolog.

Szerintem a szervezők jó irányban haladnak, eddig hasznos és jó döntéseket hoztak. A hozzáállásuk miatt fogok legközelebb is benevezni, még akkor is ha most csúfos vereséget szenvedek. Látom, hogy próbálnak objektívek, nem részrehajlóak lenni és mindenki számára élvezhető versenyt produkálni.

Nem kötekedésből, de mivel a pixie ára is 1a/ÉP, ezért nem igaz, hogy nekik a legtöbb ÉP-kük, ugyanis pikeman-ből lehet a legtöbb ÉP-t összehozni, viszont nekik a legtöbb a sebzésük, és valóban sokkal gyorsabbak, mint a többi 1. szintű lény, ezért én 5 aranyban állapítanám meg az árát...de ezt majd a következő árlista finomhangolásba tartozik.

Az értéktelen skillek megszüntetése valóban jó döntés volt, azonban szvsz. mivel alapvetően a változtatás nem feltétlen szükséges módosítás volt-mint az összes többi- ezért meg lehetett volna várni a következő fordulót.

Valóban jó irányba haladunk, ha néha kicsit göröngyös is :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 11 pén., 17:31 

Szasztok!

Lehet, hogy a 4 arany reálisabb lett volna ehhez a listához. De mint írtam a 3 arany az én nem megszavazott listámhoz volt kalkulálva, ahol elérhetőbbek voltak a lényárak. De már teljesen mindegy. A nagy riadalmat és szabályváltozást a Hp növelő cuccok végkiárusítási ára jelentette, amelyekkel a pixiek vérengző fenevadakká válnak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 11 pén., 17:49 

Idézet:
Nem kötekedésből, de mivel a pixie ára is 1a/ÉP, ezért nem igaz, hogy nekik a legtöbb ÉP-kük, ugyanis pikeman-ből lehet a legtöbb ÉP-t összehozni, viszont nekik a legtöbb a sebzésük, és valóban sokkal gyorsabbak, mint a többi 1. szintű lény, ezért én 5 aranyban állapítanám meg az árát...de ezt majd a következő árlista finomhangolásba tartozik.

Igazad van. Én írtam le slendrián módon a gondolataimat. Ugyebár 4 ÉP-s hordalényből 2500 vehető 10K ap-ért, míg pixie-ből 3333 és 1/3-ad (meg még valami kicsi pixie darabka :) ). Az ÉP növelő artifactok használatával (ami ugye alapból dukál a horda melllé) a pixieknek lesz a legtöbb ÉP-jük.
Ha ők is 4 ap áron keltek volna el, akkor most azzal lett volna színesebb a verseny, hogy lennének pikeman hordák is, attól függően, hogy ki ment volna a speedre és ki ment volna az ÉP-re.
Majd legközelebb...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 11 pén., 19:12 
Heroes Team

Idézet:
A nagy riadalmat és szabályváltozást a Hp növelő cuccok végkiárusítási ára jelentette, amelyekkel a pixiek vérengző fenevadakká válnak

Semmi ilyesmi nem történ, és ugyanolyan eséllyel lehetnek vérengző fenevadak mint a módositás előtt. Mindösze a 4 db vial of life lett igy kivédve, ami - mint utobb kiderült - amugy se működött volna ha engedélyezve van, max sokan megvettek volna (feleslegesen) 4-et és csodálkoztak volna miért csak +2 hp-t kapnak 8 helyett. Megmondom őszintén én se tudtam hogy hiába van 4, játékon belül nem +8-nak számitanak... ezzel a modositással csak 1 hp-t bukhattak, a dupla gyűrű használata miatt.

Én még mindig a pixie-k veszteségére leszek kiváncsi, mert hullani igazán csak azok tudnak, ,és mivel ők a leggyengébbek, a gép minden eszközzel azokat fogja támadni... :) Elég egy magic arrow vagy pár villám (akinek) van vagy pár gyors lény és már hullanak is fixen a pixik.
Szerintem a gép által irányitva se fognak tul sok gondot okozni (eleinte)... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 11 pén., 20:06 

A szervezőktől kérdezem, hogy látják-e már az alagút végét, amikor végre a "nyüszögő" játékosok befoják a szájukat, mert el lesznek foglalva a mentésekkel és csatákkal?? :lol: :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 12 szomb., 9:25 

Köszönöm!
MÁr tiszta izgatott vagyok....
:P :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 12 szomb., 11:50 

damagepy írta:
Ugyancsak a SOD-ban jelent meg az, hogy meg lehet adni, hogy egy pályán milyen skilleket ajánljon fel a gép, ott lett szabályozva egy kicsit, hogy ne adjon be minden hülyeséget, ezzel is egyenlőbbé tettük a küzdelmet.

Sziasztok!
Azzal egyet értek, hogy ezzel a módosítással egyenlősödnek az esélyek, és kisebb szerepe lesz a mentésből adódó szerencsének. A baj csak az, hogy így utólag bevezetve éppen csökkenti az esélyegyenlőséget.

Például: a Tactics a drágább tulajdonságok közé tartozik (1500), aki megvette, nem kockáztatott, azt mondta ennyivel kevesebb sereg, vagy egyéb táp megéri. Viszont, ha az új szabály szerint megnő az esélye, hogy az ellenfél is megkapja, akkor kb annyit ér, mint a Scooting.
Aki nem vett, sokkal nehezebb dolga lett volna egy Tacticsos gép ellen. Így nekik most javultak az esélyeik, mivel nagyobbb valószínűséggel beadja majd a gép, és egy vasat se kellett rá költeni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 12 szomb., 11:59 

Megamikor: Pont ezt mondtam én is, hogy a következő versenyre jó ötlet, de a mostanira bevezetni kicseszés azokal akik 2nd skillekre költöttek. De én már nem mondok semmit...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 12 szomb., 12:18 

bogpista írta:
De én már nem mondok semmit...

Bogpista: Én is ezen az állásponton vagyok, mert úgy tűnik érvekkel itt vajmi keveset lehet elérni. Néhányszor elhatároztam már, hogy egy szót se szólok. Volt, hogy nem reagáltam "könnyen lecsapható labdákra", de nehéz kibirni :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 12 szomb., 16:12 

Kritikát könyü irni!
Tenni valamit?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 12 szomb., 21:34 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Részemről kész vagyok, megcsináltam az összes csoport mappjait, valamint a 4. és 5. csoport mentéseit. Most már csak Mugger bátyón múlik, hogy mikorra készül el és az 5 csoport mentései előre láthatóan március 15-ig egyszerre kerülnek feltöltésre az oldalra! Addig is türelem! Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 13 vas., 11:55 
Heroes Team

Szerintem azért ez a verseny nem is lesz olyan szörnyű, a lényeg ugyis a csapatválasztással, varázslatokkal és az esetleges taktikával fog eldőlni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 14 hétf., 21:11 

Sziasztok!

Kint vannak a mentések. Annyi gondom lenne, hogy a Scoundrel elleni mentésnél az AI nincs felturbózva. Ha továbbadom a kört, akkor végigmegy és maxolja magát. Kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy maradjon ez, vagy új mentést kapok?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 14 hétf., 21:15 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Bogpista: Passzold tovább a kört, hadd turbózza föl magát a gép és utána támadd meg... A gond csak annyi, hogy mentés előtt nem lett a második napra továbbpasszolva a mentésed... :roll: Ennyi mentésnél, ha csak ennyi a hiba, akkor jól dolgoztunk! :D Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 14 hétf., 21:16 

Sziasztok!

Én nem bírtam tovább, már meg is vannak a mentések végigjátszása.
Az mindenesetre szokatlan az eddigi támadás mentésekhez képest, hogy az AI átrendezi a csapatokat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 14 hétf., 21:26 

Vologya: OK. Én is így gondoltam, de a biztonséág kedvéért megkérdeztem :)
versenyek menü írta:
március 14-21-ig: 1. forduló

Határidő marad?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 63  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]