Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 63  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 24 csüt., 13:04 

Pedig most küldtem el a februári mentéseket. Relic, Harc.
Ip címet mikor adsz?

Szia

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 24 csüt., 13:13 

Üdv!

Miért nincs a listában sacrifice?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 24 csüt., 13:55 

Üdv!

Ezt a versenyformát is szívesen kipróbálnám, így azt szeretném kérdezni, hogy milyen szintű hőssel mennek a harcok?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 24 csüt., 13:56 

A 2. fordulóban adhatok el lényt?

Sziasztok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 24 csüt., 14:21 

Ocean írta:
Üdv!

Ezt a versenyformát is szívesen kipróbálnám, így azt szeretném kérdezni, hogy milyen szintű hőssel mennek a harcok?

Most 10. szinten indulunk! De ha játszani akarsz siess, mert 28.-áig be kell küldeni a csapoatokat!
Azt tudod honnan tölthetsz le árlistát meg jelentkezési lapot? (versenyek menüpont / h3 támadás)

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 24 csüt., 14:57 

Laca írta:
Most 10. szinten indulunk! De ha játszani akarsz siess, mert 28.-áig be kell küldeni a csapoatokat!
Azt tudod honnan tölthetsz le árlistát meg jelentkezési lapot? (versenyek menüpont / h3 támadás)

Laca

Persze, már megvan minden, csak erről nem találtam infót. 1. szintű hősökhöz meg furcsálltam volna clone-t meg resurrection-t kérni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 24 csüt., 15:02 

Szia!

Arkangyalozol?
Nem szép dolog, meg most már drága mulatság is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 24 csüt., 15:14 

Ocean írta:
Laca írta:

Laca

Persze, már megvan minden, csak erről nem találtam infót. 1. szintű hősökhöz meg furcsálltam volna clone-t meg resurrection-t kérni :)

Szia!

Ha letöltötted a cuccot, akkor az árlistában a "2nd Skill, egyéb" lapon van egy tábla fenn jobb oldalon elkölthető pénz és tapasztalt van benne feltüntetve! Ott írja, hogy az első körben 10. szintről indulunk!

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 24 csüt., 15:41 

Laca írta:
Szia!

Ha letöltötted a cuccot, akkor az árlistában a "2nd Skill, egyéb" lapon van egy tábla fenn jobb oldalon elkölthető pénz és tapasztalt van benne feltüntetve! Ott írja, hogy az első körben 10. szintről indulunk!

Laca

Aha, azt az egy kis táblázatot nem értettem. Eszerint aki(k) továbbjutnak további 5 szintet lépnek majd? Illetve attól függetlenül, hogy az ellenfél legyőzésével valaki hány szintet lép, mindenki 15-ös szinttel vívja a második kört?

Ja és mégvalami: az általam összepakolt csapat, amikor mások ellen harcol, a gép által irányítva, akkor ott hanyas szintű lesz, első? És ha nem, akkor ott hogy választ skilleket, stb? Ezért gondolom inkább első...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 24 csüt., 16:39 

Üdv!

Mugger írta:

Megamikor: Mi valamiben egyetértettünk???!!! :lol: :lol: :lol: Sürgősen véleményt kell változtatnom! :lol: :lol: :lol:

Mugger

Véletlenek márpedig vannak :)
De, hogy hozzam a formámat kicsit reklamálok. Például itt van ez a "hány mentés legyen kint a havi versenypályáról" szavazás. Szerintem te (Mugger) teljesn biztos voltál benne, hogy ha szavazásra bocsátod, akkor le lesz szavazva, ahelyett, hogy megtárgyalnánk az előnyeit, hátrányait. Egyáltalán nem biztos, hogy mindig a többség véleménye a helyes.

Ha sok a mentés egy pályáról, és valaki a legjobbat akarja kihozni belőle, egy csomó idő feleslegesen elmegy a legjobb mentés megtalálására. A mentéses rendszer is azért lett bevezetve*, hogy senki ne legyen azáltal előnyben, hogy (ha pálya lenne kitéve versenyre) többször elindítva ugyanazt a pályát kedvezőbb feltételekkel kezdhessen, az akinek van ideje újraindítgatni, mint mások. Az az, mindenki ugyanolyan feltételekkel versenyezzen.
(*Ha jól gondolom, de lehet, hogy nagyobb ok, hogy ne lehessen beleszerkeszteni a térképbe?)

5-6 mentésnél lassan már ez a dolog értelmét veszti, mert akár ki is lehetne adni mentés helyett a pályát, és mindenki azzal a várral lenne, amelyiket leggjobbnak látja.

Viszont, ha egyetlen mentés van nincs nagy hátrányban az, akinek kevés az ideje. Meg ugye egy híróz versenyben minden várral helyt kell tudni állni :) .

Van még egy dolog, ami szintén az időmilliomosok felé billenti a mérleget. Mégpedig az "addig töltöm vissza, amíg be nem ad egy jó hőst". Tudom, hogy nagy munka lenne minden versenypályáról kitíltani vagy 20 hőst, de itt kellene bevezetni azokat a tiltott hősöket (kíbővített létszámmal) akik el lettek törölve a Támadás típusú versenyben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 24 csüt., 17:07 

Ocean írta:

Aha, azt az egy kis táblázatot nem értettem. Eszerint aki(k) továbbjutnak további 5 szintet lépnek majd? Illetve attól függetlenül, hogy az ellenfél legyőzésével valaki hány szintet lép, mindenki 15-ös szinttel vívja a második kört?

Ja és mégvalami: az általam összepakolt csapat, amikor mások ellen harcol, a gép által irányítva, akkor ott hanyas szintű lesz, első? És ha nem, akkor ott hogy választ skilleket, stb? Ezért gondolom inkább első...

Igen, az első körből továbbjutók vehetnek plussz pénzért új cuccokat és lényeket, valamint 15. szintről indulnak az új harcoknál! és így tovább, a táblázat magáért beszél! Az ellenfél legyőzéséért járó xp nem marad meg!
A mások ellen induló csapatod is 10. szintű lesz! A gép szintet lépteti! Ugyanúgy indul mint te, egy pandora boxból felveszi az xp-t és szintet lép! Kész. :)
Mindenki ellen lesz egy mentésed, mindet lejátszod és visszaküldöd, ezekután lesz annyiféle xp-d ahány ellenfél van... (ha mindet megkapnád akkor a köv. forduló már köbö 30. szinten menne...)
Remélem érted... :)

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 24 csüt., 17:34 

Laca írta:
Igen, az első körből továbbjutók vehetnek plussz pénzért új cuccokat és lényeket, valamint 15. szintről indulnak az új harcoknál! és így tovább, a táblázat magáért beszél! Az ellenfél legyőzéséért járó xp nem marad meg!
A mások ellen induló csapatod is 10. szintű lesz! A gép szintet lépteti! Ugyanúgy indul mint te, egy pandora boxból felveszi az xp-t és szintet lép! Kész. :)
Mindenki ellen lesz egy mentésed, mindet lejátszod és visszaküldöd, ezekután lesz annyiféle xp-d ahány ellenfél van... (ha mindet megkapnád akkor a köv. forduló már köbö 30. szinten menne...)
Remélem érted... :)

Laca

Igen, érthető, bár azt nem tudom, a gépet mivel veszitek rá, hogy mit csináljon? Bár editálásban semmi tapasztalatom, szóval lehet simán megoldható, csak nekem hangzik furcsán :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 24 csüt., 22:53 

Mugger írta:
az adott szavazásban magasan a többmentés fog nyerni

Nem baj, nem fogok haragudni (remélem Megamikor sem).

Mugger írta:

egyszerűen azért, mert attól változatosabb a játék az egymentéstől pedig egysíkúbb,

No, ezt nem tudom megérteni, mi a ráktól változatosabb a többmentés forma ? Ugye abban megegyezhetünk, hogy a többmentéses forma is egymentéses végül, hiszen csak a legritkább esetben áll az elő, hogy 2, vagy több mentésből is el lehet érni a legjobb eredményt ! Tehát a feladat: kiseggelni az x mentésből, hogy melyik lehet a legjobb, aztán azt ki kell optimalizálni. A kiseggelés lehet minden mentés végigjátszása (irigylem azt, aki így csinálja), vagy csítelés, de az biztos, hogy nem a változatosságról szól. Érdemes lenne a többséget megkérdezni arról is, hogy hogyan csinálja ! Pontosabb lenne a kép. Ha valaki csíttel megnézi a várak varázslatait, a térképet, meg a grált, akkor ő inkább tartozik a 2fős halmazhoz, még ha nem is vallja be.

Szerintem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 25 pén., 2:30 

1 kérdés:
pl. Crest of Valor -ból lehet venni 4-et ? 4000-ért +4 morál :?:
vagy vial of lifeblood 16000-ért +8 ÉP (ezek csak a példa kedvéért) :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 25 pén., 9:11 

Ocean írta:
Igen, érthető, bár azt nem tudom, a gépet mivel veszitek rá, hogy mit csináljon? Bár editálásban semmi tapasztalatom, szóval lehet simán megoldható, csak nekem hangzik furcsán :)

Hidd el a gépet nem kell rávenni, hogy összeszedje a tápoló cuccokat! :lol:
Máskor is a gép ellen játszol nem? Ül a várában első szinten? Biztosan nem!
Ugyanúgy ahogy te ő is megkapja a tápokat! A készítők elindulnak a pályán, a te hősöddel nem csinálnak semmit, átadják a kört, a gép összeszedi a tápot, ha jól tudom ekkor mentenek és te ezt a mentést kapod meg! Utána otthon betöltöd a mentést és nekiugrasz a minden táppal ellátott gépnek! (aki ugye 10. szintű mint te, stb.)

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 25 pén., 10:54 

Idézet:
Utána otthon betöltöd a mentést és nekiugrasz a minden táppal ellátott gépnek! (aki ugye 10. szintű mint te, stb.)

Laca

Először is köszönöm a gyors válaszokat !
Másodszor meg kifogyhatatlan vagyok a kérdésekből, most is van egy. :)

Azért el lehetne gondolkodni (vagy legalább beszélgessünk róla kicsit), hogy vannak esetek, amikor nem lesz a gép által összeállított hős ugyanaz, mint amikor én választom neki a skilleket. Pl. tegyük fel, hogy armageddonnal akarok lövöldözni, de spórolás miatt nem veszem meg az adv. wisdom-ot. Mikor nálam van a hős, akkor addig restartolok, amíg elő nem áll minden feltétel az armageddon lövésére. A gép viszont több esetben ott állhat a csatamezőn orbbal, armageddonnal és néz ostobán basic wisdommal, vagy wisdom nélkül (pl. CragHack :) ). Tehát a kérdésem az lenne, hogy nem lehetne-e úgy módosítani a jelentkezési lapot, hogy ráírjuk, milyen skillekkel bírjon a 10. szintű hős ?
Sok extra munkát jelentene ?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 25 pén., 11:04 

Szia Morphose!

Az általad felvetettm probléma elég extrém(iil. lehetetlen) A lényeg, hogy az általad irányított egységet tudd feltápolni skillekkel miegymással. A gép által irányított egységed random módon fejleszti magát. De nem is lenne elvárható, hogy a pályakészítők több órát töltsenek el következetesen azzal, hogy 1 fikcionált skillfát megalkossanak. Mivel a mentések úgy készülnek, hogy az általad irányított egység fejletlen, így az adott keretek között addig próbálkozol, amíg neked tetszik.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 63  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]