Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 08 szer., 21:38 

Kikaptam Boti ellen ő Rampart én Stronghold kiestem egy ideig nem fogok játszani max Csirifiszkót egyszer kihívom a pajzsháborúban. Bye

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 24 pén., 20:25 

Sziasztok!

Tisztelettel érdeklődnék, hogy az online verseny tart még? Vagy megszűnt folytatódni? Én azt tapasztalom, hogy a kezdeti tűz lelohadt. Sőt kihúnyt... :( Szotyi mester ősmágus ígéretes honlapja is befulladni látszik. Ezek sajnálatos tények. Én a magam részéről ezt sajnálattal konstatálom. Bízom benne, hogy az ünnepek után újra fellángol bennünk a játszani akarás és egymást érik majd a partik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 24 pén., 22:08 

Bizony az egyik legnagyobb baj szerintem hogy szotyi mester teljesen eltűnt. Milyen verseny az akinek eltűnik a szervezője? Neki kéne a legtöbbet játszania. Mindegy igazából engem ez már nem érint hiszen kiestem de a többi azért érdekelne de ahhoz pedig Szotyi kellene ismételten.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 25 szomb., 12:54 

Hi mindenki!

Én se szeretném, ha az online verseny abbamaradna, meg szerintem igazából a résztvevők és zotyimester se. Ami az online illeti engem jan 17ig nem nagyon fogtok megtalálni zoneon és utána is necces Január végéig..., de Februártól ismét várok mindenkit, aki játszani akar velem.
Tudjátok vizsgák :cry:

Üdv: Ssth!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 25 szomb., 16:11 

Sziasztok!
Mint már régebben + írtam én se örülnék,ha megszünne Szotyi kezdeményezése,ezért mindenkinek hajrá.
Ráadásul egy ujjab tagal bővültünk Zizi személyében.
Ő is szívessen játszana mindenkivel.
Ugy tudom már ketten Botival már elődöntősök vagyunk kár lenne itt a végén abahagyni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 26 vas., 15:08 
Heroes Team

Hali-Gali!

ZIZI!!!? :D
Újra Online?? Hát ez nem semmi!, még a végén elgondolkodom, hogy miképpen tudnám megoldani a versenyzést... :lol: :lol:
Na végre van valaki aki ODAVÁG a népnek! :lol:

Karesz: Nemmondod, h elődöntős vagy?? :lol: :lol: :lol: Hát ennem semmi!
Ki esélyes még elődöntőre ketőtökön kívűl?

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 27 hétf., 0:02 

Hi!

Ez az, ez az! :) Még 1 kis motiváció és Nimbus kolega is csatlakozik :)
Szvsz az lenne 1 jó megoldás, ha a beígért versenyek(mapkirály, várhadnagy) is beindulnának, mert mindösszesen 6 ember érdekelt már csak a folyamatban lévő (reméljük még abban van...) online versenyben.
Mert úgy tűnik a szimpla fun game már nem nyújt akkora érdeklődést, hogy újra tömegmozgalommá erősödjön online táborunk! Persze az embernek vannak más dolgai is, de ha lennének új versenyek, akkor hetente, kéthetente bárki aki akar be tudna iktatni annyi szabadidőt, hogy játszon :) Versenyötletem is lenne. Lehetne például olyan verseny, ahol csak random mapon jáccanánk. Tudom sokan nem szívlelik a random mapot (én se nagyon), de izgalmas partikat tud szülni és mellékversenyként szerintem megállná a helyét. Reméljük Szotyi csakhamar előkerül és folytatódhat a móka. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 27 hétf., 8:40 

Helló Srácok! Előszőr is mindenkinek Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok! Nekem is hiányzik már a játék,s az NFSU2 nem is váltotta be a hozzá fűzött reményeket...Egyszóval én is támogatok minden (újra)kezdeményezést,noha nem tartoztam az elitbe!:) Majdcsak beindulok egyszer...De akkor végetek! 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 27 hétf., 22:47 

Nimbus írta:
Hali-Gali!

ZIZI!!!? :D
Újra Online?? Hát ez nem semmi!, még a végén elgondolkodom, hogy miképpen tudnám megoldani a versenyzést... :lol: :lol:
Na végre van valaki aki ODAVÁG a népnek! :lol:

Karesz: Nemmondod, h elődöntős vagy?? :lol: :lol: :lol: Hát ennem semmi!
Ki esélyes még elődöntőre ketőtökön kívűl?

Hi!
Nimbus:Örülnék neki(gondolom mások is),ha Te is az online-osok soraiba tartoznál.Veled is erősödne a mezőny.
Tudomásom szerint még két játszma van függöben:
Mastino vs Szotyi és Ads vs Paul

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 29 szer., 12:29 

Üdvözlet néktek!

Csak annyit, hogy Nimbus mi örülnénk a legjobban, ha te is csatlakoznál az onlinhoz meg bizonyos versenyekhez, mert ugye mégis úgy sokkal nagyobb a kihívás, ha az igazi profik is képviseltetik magukat. Tőlük lehet a legjobban tanulni. 8)

Bogpista: Én támogatom minden kezdeményezésed online versenyekre és nyugodt lehetsz egy résztvevő biztos lesz rájuk. :wink: A random mapos dologban is benne lennék természetesen...( csak nincs Sod 3.2es heroes3.exe-m.... )

Üdv:Ssth!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 29 szer., 12:40 

ssth írta:
Bogpista: Én támogatom minden kezdeményezésed online versenyekre és nyugodt lehetsz egy résztvevő biztos lesz rájuk. :wink: A random mapos dologban is benne lennék természetesen...
Ebben biztos voltam cimbora :)
ssth írta:
( csak nincs Sod 3.2es heroes3.exe-m.... )

Az letölthető innen az oldalról. Fel kell tenni a patch-et. Utánna meg a 3.2 SoDfix-et, ami 1 exe. És már működik is :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jan. 02 vas., 15:40 

Üdv!

Ez úton kivánok minden hírósz játékosnak Boldog Új Évet, és reméljük továbbra is lessz még online verseny, mert jelentkezők azért lennének rá.
Bogpista sajnos hiába küldtem el a reportot Szotyinak azota még nem frissült az oldala, meg nem is jelzett vissza Szotyi mester , lehet felrobbant a számitógépe , bár szerintem Zizi lehet többet tud majd mondani rólla ha tényleg beszáll az online versenybe. Meg amint látom Adler is kihalt az online-ból sajnos :( .
Nimbus -nak csak a szája jár, akkora papucs alatt van hogy csoda lessz ha a nyári táborra elengedi az asszony :lol:
Én továbbra is online leszek , bár mondjuk a Bf1942 miatt kevesebbet, meg Paul -ra is ugyanez vonatkozik, mivel az utobbi időben a bf-et próbáljuk komolyabban űzni , de persze nekem azért a heroes -ra is marad időm.
Mindenk jót !
Boti.
ui. Ha valaki még nem tudja akkor beírom ide:
Boti - Bogpista : 0 - 2 :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jan. 02 vas., 17:11 

ALOHA

BUÉK mindenkinek. Nekem nem jöttek az eredmények meg , bár valóban rég frissítettem, ha tehát valamelyik eredményed hiányzik akkor kérem küldjéteke el újra.

Bocsi. És azért még vagyok csak kicsit kevesebbet, egyébként a hír igaz ZIZI barátunk csatlakozott az onlinerek közé !

Gl

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jan. 04 kedd, 12:11 
Heroes Team

Haller!

No hát ezt jól megkaptam... :oops: még, hogy papucs...én soha :lol: ! Node igaz ami igaz csak a szám jár... nem valószínü, hogy visszatérek az online gamerek közé, csak irigykedem... :cry:

Nyári tábor... hmmm... az egy külön story... mindenesetre tény, hogy most kb. 20% esélyt látok arra, hogy ott tudok lenni... de ez nem papucs kérdés, mindössze arról van szó, hogy nem biztos, hogy jut rá szabim... :cry:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 13 vas., 22:58 

Hahó mindenkinek!

Nos tehát újra várom az online kihívásokat. Bármikor írjatok egy emailt, vagy bárhogy hozzátok tudtomra, ha játszani akartok, mert ismételten van szabad időm. Remélem nem olyan kihallt az online, mint ahogy ez a fórum mutatja. Szóval rajta.

Üdv:Ssth!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 21 hétf., 13:39 

Hello
délelőttönként szivessen játszom,toh is meg a magyar online is

GL

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 22 kedd, 11:04 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Ha minden igaz március végétől lesz ADSL hozzáférésem, akkor én is szívesen beszállok a magyar online ill. a TOH küzdelemsorozatába. :D Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 22 kedd, 11:30 

Éjjen éjjen! :)

Egy újabb mester is csatlakozik majd :) Már csak 1 jó kis verseny kell. Az előzőt meg jó lenne előtte befejezni. Az érintetteket kérdezem, hogy hogy állnak a dolgok? Vagy marad a ToH? Ha már elkezdte Szotyi, akkor futtassuk a dolgot. Persze tudni kell Szotyi mester hajlandóságát is, hogy tudja-e folytatni honlapja menedzselését. Szotyi?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 08 kedd, 10:02 
Heroes Team

Hali!

Úgy néz ki, hogy a hosszú hétvégén én is szabad leszek pár meccs erejéig... Esetleg akad más is aki ráér, és úgy gondolja, hogy szívesen jáccani egy magamfajta lámerrel, az írjon priviben megbeszéljük.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 márc. 10 csüt., 11:14 
Heroes Team

Halihó!

Annyira pörög az Online élet, hogy csak kapkodom a fejem a számtalan jelentekzö láttán.

No félretéve a viccet, egy csak egy legény van a gáton... nevezetesen Bogpista... :? Nem értem mi vagyon errefelé... ennyire kihalt az online élet, vagy csak féltek egy esetleges vereségtöl? :? Hozzáteszem a BB óta nem multiztam, és már azt sem tudom mifán terem pl. a Dragon... :wink:

Szal ha mégis lenne ember aki szívesen jáccana velem... akkor hajrá!

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]