Hogy az orb of silt mire lesz jó, fogalmam sincs. Mivel a leírások közt nem találtam választ/leírást rá (és időm sem volt tesztelni), így éles helyzetben bízom benne, hogy használható lesz valamire

Dragon: Ha mindent jól csinálok, akkor az elemek felfogják a törpiket, amíg a gyíkok lenyilazgatják őket. Bár, a teleport aggodalomra ad okot.
Remélem, a gép elfelejti

Haste ellen meg ott lesz a drag. fly

Jani: változatos sereg és erős tűz mágia. Nem fogom szeretni és van egy olyan halvány gyanúm, hogy nem a drag. fly-ok lesznek a célpontok egy vakításnál :_D
T-Rex: hirtelen, ráeszméltem, hogy nem vettem neki varikönyvet, aztán utána néztem és rádöbbentem, hogy neki nem is kell, mert (elvileg) kap.
6 sereg közül került be a csapat (bíztam abban. hogy a csonti sereg lesz

)
Az volt az elképzelés, hogy az elemek feltartják az ellenséget, addig a gyík csapat apránként leszedi őket. A drag. fly csapat lekapkodja a haste-t és védik a gyíkokat. Remélem, jól fognak teljesíteni és nem úgy, mint az előző black knight csapatom

Embertervez: és isten végez. Tuti bukta lesz a 90 efreet miatt. Bár, ha elég sokáig tudom védeni az íjakat, akkor talán...
Zsee: fincsi naga csapatok. Annyit kell megpróbálni, hogy ne engedjem őket az íjak közelébe és akkor lehet, hogy minimális veszteséggel megúszom.
bobibubi: íj az íj ellen és a legrosszabb fajtából. Ezt még leblokkolni sem lehet. Remélem, nem a gyík csapattal fog foglalkozni a gép

Doom3D: törpe + teleport = bukta.
Ha az elemek letudják blokkolni annyi időre, hogy az íjak leszedjék őket, akkor nem kell tartanom tőlük. Minden más esetben gyíkbőr táska lesz a jutalma :S
Jou: mintha a saját csonti seregemet látnám viszont, csak annyi különbséggel, hogy nálam nem volt szellem sari és csonti harcsák voltak. Kíváncsi leszek arra, hogy hogyan teljesítenek

Kiki: még egy íjász csapat, de legalább tudom őket blokkolni, ha sikerül sokáig tartani őket, akkor minimális veszteséget kitudnék hozni belőle.
ssth: 15 káosz hidra mellett a sok 3000 darabos ellenség izgis lesz :_D (Ez hiba? ) Ha csak a hidrák vannak, akkor valahogyan blokkolom őket az elemekkel és a gyík íjak leszedegetik őket apránként.
Merlin: a sereg kb. az enyém, csak én erősítem az elemekkel és liz warriorok vannak nálam. Érdekes csata lesz ez

Teki1986: remélem, nem használ armát és a sarik a drag. fly-okat célozzák, így letudnám azt a néhány darabot szedegetni közben.
Warheart: impló veszély, ha bejön, akkor no comment :_D