Na végighallgattam, most egy kis elemzés
1. Keys to the Kingdom: meglepően jó indítószám, ahhoz képest, hogy Chester végigüvölti az egészet nagyon jó lett
2. All for Nithing: itt se plusz, se minusz. Hallgatható szám, igazából nálam semmi extra.
3. Guilty All the Same: az egyik kedvencem a lemezről. Anno ez volt még az első szám, amit kiadtak hónapokkal ezelőtt, és azóta már rongyosra hallgattam.
4. The Summoning: 1 perces töltelék..igazából no comment.
5. War: a Keys to the Kingdom egy gyengébb változata. Nagyon hasonlít egymásra a kettő, de nekem az előbbi jobban bejött. De ezzel sincs semmi problem.
6. Wastelands: ennél a számnál éreztem igazán a Classic Linkin Park hangulatot

kicsit olyan Hybrid Theory - Meteora korszakos darab, ezért is tetszik annyira.
7. Until It's Gone: hát nem tudom, lehet hogy bennem van a hiba, de nekem nagyon tetszik. Eddig bárkinek mutattam, mindenki azt mondta rá, hogy gyenge, meg nem jó, de nekem az egyik kedvencem.
8. Rebellion: The Hunting Party Number One. Ez A kedvencem az összes közül. Igazából az okát nem tudom, hogy miért, de ez valahogy úgy össze van rakva, hogy egész nap tudnám hallgatni
9. Mark The Graves: khm..Thousands Suns, te vagy az?..khm..khm.. Na jó, annyira nem vészes mint a Thousands Sunsos számok, de nem lesz a kedvencem
10. Drawbar: Thousands Suns??? Már megint??? Viccet félretéve: ennél a számnál mutatkozik meg, hogy egy kis gitár - zongora művet, hogy el lehet adni, ha mellé dobjuk, hogy Linkin Park. Nincs vele bajom, egyszer kétszer meg lehet hallgatni, de ez se lesz benne a napi szinten hallgatott számaim között.
11. Final Masquarade: érdekes eset. Ugye ez volt az utolsó olyan szám, ami még a teljes album előtt jött ki. Nézem fészen, új szzám, oké, hallgassuk meg - na ez félig meg is történt, de akkor nem tetszett annyira, ezért csak belelapozgattam és rámondtam, hogy oké, de most, hogy meghallgattam egészben, most már ez is tetszik, sőt! Nagyon is!
12. A Line in the Sand: egy gondom van a 4 percnél hosszabb számokkal, hogy lehetetlen kitölteni egy ilyen hosszú időtartamot, úgy, hogy az végig lekössön. (Tisztelet a kivételnek, pl: The Catalyst) Itt is az történt, hogy nagyjából jó a szám, meg tetszik is, de nagyon hosszú.
Sorrendem:
1. Rebellion
2. Final Masquarade
3. Guilty All the Same
4. Until It's Gone
5. Keys to the Kingdom
6. Wastelands
7. War
8. All for Nothing
9. A Line in the Sand
10. Mark the Graves - Drawbar
Na ennyi lett volna az én kis elemzőírásom, aztán, hogy melyik, kinek mennyire tetszik, meg mennyire nem, az már szubjektív