Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1465 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 74  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 szept. 02 kedd, 9:39 
ISTEN

Sziasztok!

A H2 támadás 3. fordulója lezárult.
Az eredményeket a Versenyek/Heroes Támadás/Heroes2 támadás részlegben megtaláljátok:
A 3. forduló eredményei:
http://heroes.hardwired.hu/versenyek/_tamadas/letoltes/h2tamadas/h2t_2014_3.jpg
http://heroes.hardwired.hu/versenyek/_tamadas/letoltes/h2tamadas/h2t_2014_v.jpg

A 3. fordulóban az AI sebzés%-ok az alábbiak szerint alakultak:
Játékos S%
Jou 53,19
H. Poirot 33,31
T-Rex 33,03
Bobibubi 18,47
Doom3D 17,01
KTibsza 15,46
Dragon 15,42
Zsee 13,32
Teki1986 10,50
Kiki 8,46
Shan 6,71
Icescream 6,46
Bogpista 6,29

A 4. fordulós csapatok:
http://heroes.hardwired.hu/versenyek/_tamadas/letoltes/h2tamadas/H2t_2014_csapatok4.jpg

kiki

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 szept. 02 kedd, 14:37 

Ahogy elnézem, most is a piros gömbös csapatok fogják okozni a legnagyobb bajt :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 szept. 02 kedd, 14:51 

Csapatok? Már csak Dragonnál van gömb. Doom csak blöffölt, én meg bedőltem neki :evil: Így sajnos erős visszaesésre számítok :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 szept. 02 kedd, 18:12 

Csak átfutottam :_D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 szept. 02 kedd, 19:24 

shan írta:
Csapatok? Már csak Dragonnál van gömb. Doom csak blöffölt, én meg bedőltem neki :evil: Így sajnos erős visszaesésre számítok :?

Nem blöfföltem. Tényleg akartam hozni. Csak azután azt gondoltam: "Ha T-Rex folyamatosan szív az idézős csapatával, és látja, hogy egyre több a gömb, akkor talán lecseréli végre valami másra. Jou csapatát majdnem megvertem a 3. körben, és látok rá esélyt, hogy jobb skillekkel legyűröm valahogy a 4. fordulóban.
Ha pedig verem a két elementálos csapatot, akkor minek hozzak gömböt, ami csak ellenük jó? A többlet skill meg a többi csapat ellen is jó."

Egy teljes nap esélylatolgatás után inkább az állatkáimra gyúrtam.

A következő tornára pedig több csapatot is összeraktam. Mégpedig:
- vámpír lordos (ha nem drágul túl sokat)
- elementálos
- idézős
- íjász
- izom állatkás morállal, vagy bejön, vagy nem
- szivatós meglepi. Nyerésre nem jó, de okozott sebzés százalékra igen. :)

U.I. Gratula Jou-nak. Vámpír lordos idézős csapat. Az elementálok megnyerik a csatát, a kezdőcsapat meg visszaszívja magát 0% veszteségre. Poirot-nak kihívója akadt? Kár, hogy az íjászok megpusztulnak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 szept. 03 szer., 0:01 

Én úgy voltam, hogy a mágusok és a sarik tényleg feleslegessé váltak (köszi a tippet :D )

Aztán már azon voltam, ha már elementálos csapat, akkor maradjak is annál. Bár, volt bennem az az érzés, hogy a csak Vámpír csapatok hozni fognak magukkal, mert azok szinte elpusztíthatatlanok :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 szept. 05 pén., 21:32 

Poirot, még nem saccoltad meg előre a (nem létező) veszteségeidet, ahogy szoktad. Mondjuk most lehet tényleg nincs is mit, az 1-1 halfingot már nem kell számolni, egyébként meg annyira táposak A-D terén a vámpírjaid, és jó sokan is vannak, hogy izomból behúzod 0%-ra. :)
Úgy éreztem a chain lightingoas móka nem nagyon jött be, max. csak 1-1 ember ellen, úgyhogy most a fekete sárkányoknak szavaztam bizalmat. Nem tudom mire megyek majd, a Rangereim száma túl kevésnek tűnik.
Sajnos Zsee búcsúcsapata a vámpíros csapatok malmára hajtotta a vizet, akik eddig is jól álltak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 szept. 05 pén., 21:54 

Már a csapatom összeállításánál megsaccoltam :) Eddig vámpírt nem vesztettem. Az előző körben direkt kipróbáltam, h halfingok nélkül mentem mindenkire, és működött. De kicsit kockázatos, egy helyen elbukhat a dolog. Ha bogpista elfei szerencsét ÉS morált kapnak, akkor ott vége a dalnak... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 szept. 05 pén., 22:00 

:cry: Hiába vettem expert luckot az AI-nak. Poirot-ra még így sem veszélyesek az állatkáim. Jövőre lehet, hogy vámpírt veszek én is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 szept. 06 szomb., 8:20 

Borzasztó erősek azok az állatkák, az egyetlen dolog, amiért nem veszélyesek hogy anti magic+dis ray-jel a vámpírok 3x-os sebzést okoznak majd... Mondjuk ha rögtön az első ütésednél bejön egy luck akkor ez is meleg lesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 szept. 06 szomb., 10:06 

Igen, a H2 AI nem használja a teleportot. Akkor sem, ha semmilyen más varázslata nincs. Ezért tudod nyerni a csatát. Persze ez benne van az árlista alakításában.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 szept. 06 szomb., 11:40 

Én most reménykedem a seregemben. Ha minden jól megy, akkor nagyon minimális sereg veszteségeim lesznek. Feltéve, ha jól csinálok mindent :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 szept. 13 szomb., 19:53 
Heroes Team

Van isten, megjavult a fórum! :D Ennek örömére meg is osztanék pár tapasztalatot a támadáscsapatommal kapcsolatban! :) Lejátszottam a 4. kört első nekifutásra, sikerült végre elérnem a csapattal, hogy jó %-uk legyen, az előző körös problematikus seregek nagy részével sikerült jó %-ban végezni. Ezúttal végre nincs 100%-om sehol sem, a legnagyobb veszteség 3x10%, az íjjászok továbbra is problémát okoznak, időnként a speedjük miatt, néha meg a morál és egyebek miatt. Bogpista és Bobibubi a két alakulat, akik 10%-osak. Kikit megtudtam oldani alacsony veszteségekkel.
Sikerült Jouval, Doom3d-el és a vámpírokkal is leszámolni igazán alacsony (1% körüli) veszteségekkel. Itt elmondtam egy rövid imát azért, hogy vettem mass slowt, rengeteg %-ot ment a dolgokon.
KTibsza előző körös serege még az, ahol 10% a veszteségem, sajnos ott elkell szenvednem egy lövést (ami rögtön 2) a grand elfektől, de ez még ígyis alacsonyabb, mint a druidák lövése! Itt sokat számít az, hogy a főnixek végre nem kapnak morált a legelején, ha az előző körben is ilyen ügyesek lettek volna, nem lett volna az a horribilis %...

Legkönnyebb csata T-Rex :) Legnehezebb: Bobibubi
Eredmény eddig 5% alatt! 8) Végre! :lol:

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 szept. 14 vas., 3:41 

Hurrá megy a fórum!
Így hajnaltájt sikerült hazaérnem az országot beutazva, ennek örömére hogy megy a fórum megosztom akkor mire jutottam a 4. fordulóban.
Eleinte kicsit tartottam tőle, hogy nem lesz-e kevés a Rangerem, ugyanis a 3. fordulóhoz képest még el is adta 2 vagy 3 db-ot, aztán ahogy a mentésre várva nézegettem az ellenséges csapatokat egyre jobban elkezdtem bizakodni, szerencsére nem is hiába: Az eddigi legjobb százalékomat hozom veszteségben a verseny során, hogy legyen kis érdekesség konkrét számot nem írok, de nagyon elégedett vagyok. Meg kellett küzdenem sokszor a zombihordával, Poirot "atomkigyúrt" vámpírjai ellen se volt egyszerű rájönni a megoldásra, de az igazán epic battle KTibsza villámhadosztálya ellen zajlott. Végül úgy sikerült megmenteni az összes fekete sárkányt, hogy a Grand Elf tőrdöfése után 2 HP-ja maradt a kis házi kedvencemnek.
Kockázatos volt sok adót benyelni az eladásokkal, de úgy tűnik a Black Dragonok nagyon jól működnek, remélem nem csak névrokonuknak, Dragonnak ;) okoznak gondot. :twisted: (Bár biztos lesz, akiknek full egyszerű lesz leverni a bandám 0%-ra)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 szept. 14 vas., 9:02 

Eddig Kiki ellen szívók, de rendesen.
Egyszer minden íjásza kapott szerencsét és morált. :evil:

DE, tudom hogyan győzzem le, csak egy lépést rontottam el :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 szept. 14 vas., 10:11 

Most ti magatoknak próbálgatjátok a csatákat, vagy már megvannak a mentések? Én a támadás letöltések menüben nem tudok átmenni a H3 támadásról a többire.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 szept. 14 vas., 10:44 

http://www37.zippyshare.com/v/15347137/file.html

E-mailben elküldte Kiki elvileg mindenkinek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 szept. 14 vas., 10:46 

Tényleg, megjött, köszi :) na akkor nekiállok

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 szept. 14 vas., 11:43 

Dragon írta:
Sikerült Jouval, Doom3d-el és a vámpírokkal is leszámolni igazán alacsony (1% körüli) veszteségekkel. Itt elmondtam egy rövid imát azért, hogy vettem mass slowt, rengeteg %-ot ment a dolgokon.

Szavazás: Vegyek gömböt az antimagic-es (Poirot), idézős (T-Rex, Jou) és gömbös (Dragon) csapatok ellen? :D

Tegnap én is végig toltam. Borzalmasan szerepel a csapat. A T-Rex és Jou elleni csata ismét elrontotta az átlagot, ami amúgy sem túl jó. Még Dragon ellen is 7% körüli a veszteségem. Volt olyan csata, amiben az ellen 9x kapott luck-ot - pedig nem is vett - , én meg expert luck-kal egyszer sem. Egyedül a jégkrémsikolyos csapat elleni meccs sikerült viszonylag jól. Másfél óra próbálkozás után.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 szept. 14 vas., 13:38 
ISTEN

Amint a honlap teljesen helyreáll, ki tudom rakni a mentéseket a megfelelő helyre. E-mail-ben mindenkinek elküldtem, aki nem kapta meg vagy hibát talált, jelezze felém.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1465 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 74  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]