Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 503 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 26  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 25 hétf., 17:20 

Támogatom az előttem szólókat, bár nekem a hatoshoz nem volt szerencsém, de az ötösben mindenképp keveselltem a hatással bíró tereptárgyakat. Jó lenne, ha sok fajta szörnybank, kincsosztó(malmok, manó...), küldetésadó.....és még sorolhatnám mi minden, lenne a játékban. Ezen kívül egy a WoG-ból merített ötlet is felmerült bennem, olyan tereptárgyak, amiknek nincs meghatározott funkciója, hanem ki lehet választani, hogy mit csináljanak, Tehát lenne mondjuk 3-4 dolog amire képesek, és a pályaszerkesztőben ki lehet választani, hogy pontosan mi történjen, ha odamegyünk a hősünkkel, sőt akár azt is el tudnám képzelni, hogy több dologra is képesek, vagy összetettebb hatásuk van, pl olyan lelőhelyet ami a szokásosnál több nyersanyagot termel, de cserébe előtte meg kell csinálni egy küldetést neki.

AZ időjárás szerintem is jó ötlet, de mindenképp lehessen beállítani térképeknél, hogy választható-e mikor kezdjünk.(Sőt akár azt is el tudom képzelni, hogy a türelmesebb pálya alkotók, megcsinálhassák milyen hatása van a térképre az idő múlásának, mintha megannyi külön térképen dolgoznának, amik nagyon hasonlítanak egymásra.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 25 hétf., 19:56 

A vicc az, hogy asz időjárási dolgokat már megtudnák csinálni szerintem! Említették is a gameplayben hogy a motor erre is képes már rendesen és láthattuk is hogy vizuálisan már meg van oldva, csak hát játékmechanikailag kéne.

Én örülnék ha visszatérnének az arénák a H6-ból (1-2-3-4-5-6-7 lények ellen támadsz ha nyersz nem vesztes semmit sőt kapsz + értékeket ha veszítesz buksz mindent ez amolyan sárkányutópia feeling de annál azért könnyebb volt! :D ), melyek igazán kihívást jelentőek voltak néha korai támadásokkor.

A mágiarendszernél nem tudom keverni kéne a H4-H5 rendszerét vagy nem tudom. :D H4-ben nagyon bejöttek az egyedi mágiacsaládok melyeket jól használhatott minden egyes nép persze leginkább csak saját mágiaágát, de mivel bétán adták ki azt a játékot ezért balance nem mindig volt a H5-el kéne valahogy összevegyíteni, ahogy a skilleket is H4-H5 vagy szabadon választhassuk mint a H6-ban de optimalizálva legyenek és több fajta legyen!

Hát azért azt viszont hozzá kell adni, hogy veszteség nélkül nehezebb a H5 H6-ban is a csaták 95%-át megoldani kb. Egyrészt más a terep és nem 8 szögeken lépdelünk, másrészt az AI nem annyira hülye mint a H3-ban főleg a sok patch után! Eleinte H5-ben H6-ban nagyon hülye volt aztán javították. H3-ban viszont továbbra is hülye sokszor ezt kihasználva lehet veszteség nélkül megoldani. Kérdés a H7-ben máshogy lesz e de szerintem nem. Plusz sok lénynek a H5-től kezdve (H4-ben is már némelyiknek) olyan képessége (varázslat, passzív, vagy aktív) van ami szintén szívathat mindenképp. (Vagy mert hatalmas az intiative-ja mint pl H5-ben 1-2 lénynek és ő kezd főleg fájó ez ha lövős vagy mágiás)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 25 hétf., 21:19 

A Witcherben esik az eső, alkonyodik, pirkad este is szaladgálhatsz, szerintem a Heroes csapat is megtudná csinálni és még sok mindent, ha engednék nekik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 25 hétf., 23:19 

Az időjárással annyi probléma van csupán, hogy cicoma szintű dolog a játék egészét tekinve, amit meg felvázoltatok egy komplex rendszer, ami kihat a játék kb. minden szegmensére. Holott kb. ha máshogy nem is, de elméleti szinten kész a játék...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 26 kedd, 22:33 

Ha elméleti szinten kész akkor miért várnak 5leteket? Ez csak költői kérdés volt! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 28 csüt., 20:40 

Üdv.

Ez most komoly, hogy csinálják a heroes 7-et, vagy csak ti szórakoztatjátok magatokat? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 28 csüt., 20:54 

megamikor írta:
Üdv.

Ez most komoly, hogy csinálják a heroes 7-et, vagy csak ti szórakoztatjátok magatokat? :)

Is-is, eredetileg önszórakoztatásnak indult a topik, de már bejelentették a hetest, és most itt próbálunk ötleteket gyűjteni, amiket el lehetne küldeni a fejlesztőknek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 28 csüt., 22:12 

Azóta körülnéztem, tényleg úgy tűnik. :)

Bár régebbi tapasztalatok alapján, ez innen még eltarthat pár évig, mire játék lesz belőle. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 28 csüt., 22:51 

Elmondom hogy mi hiányzik minden új Heroesból. A net nélküli LAN multi. Hihetetlen hogy ennyire nem érdekli az embereket ennek a hiánya, mintha mindig mindenki netezni tudna.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 29 pén., 8:07 

Teki1986 írta:
Elmondom hogy mi hiányzik minden új Heroesból. A net nélküli LAN multi. Hihetetlen hogy ennyire nem érdekli az embereket ennek a hiánya, mintha mindig mindenki netezni tudna.

Elvileg lesz benne LAN támogatás.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 29 pén., 16:44 

az eddigi részek mindig teljesen eltértek az elödtől, most van igazából az hogy a 6 és a 7 között a megjelenitése a lényeknek a térkép elégge hasonlit egymásra, tudom ez sok embernek bejön, de én jobban örültem volna ha ez a résszel is teljesen eltérne a többitöl, ha már itt tartunk nekem az 5-részben tetszettek legjobban a lények, föleg a lich vagy a szellem, tudom hogy sok embernek ezzel nincs baja, de kár hogy ezt nem lehetett javaslatba tenni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 29 pén., 21:16 

Már írtuk párszor elvileg lesz LAN egyik nagy durranás lehet!

https://www.youtube.com/watch?v=Y3_yt7t ... e=youtu.be
Nem tudom ezt a linket elküldtem e már, de jövőre ez a terv Paul Romero ad egy nagyzenekari koncertet a Heroes zenékből Lengyelországban (ami a videóban még idén október volt de tolódott), erre volt egy kis előzetes, vagy minta ez! :)
A 20. perctől kb. Sok Heroes III dallal!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 31 vas., 22:37 

Ha nagy macera lenne az időjárás akkor elég lenne ezeket varázsolni is. A Testvérvárosok ilyen birodalmi belviszálynál tökéletes lenne illetve a taktika miatt is jó lenne. Jobb javaslat szerintem mint a lázadók vagy a dupla upg mint az 5. részben. A várostromnál a csata végén meg sztem semmibe nem tartana az összefoglalóba azt beleírni, hogy 5épületed megsemmisült illetve a bentmaradt egységek amiket nem tudtál megvenni azok száma hozzáadódjon a honvédőkhöz. Na de mind1 lesz ahogyan lesz :wink:
Én már kifogytam az 5letekből rem a fejlesztők elolvassák a levelet a fejeseknek tetszeni fog pár javaslat és pénzel is támogatják majd! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 szept. 01 hétf., 6:51 

Ne legyen annyi sok szöveg buborék mint a H6-ban. A küldetéseknél frászt kaptam hogy átolvassam mindent hogy képbe legyek . Egyszerűen unalmas.Legyenek szép kis átvezetők.

Hol van a ló, s a lovasa? Hol van a kürt, mely úgy harsogott? A dicső napok elmúltak, mint eső a hegyen. Vagy mint a szél a mocsár felett. E szép napok nyugaton buktak alá, a dombok mögött, s a sötétségbe vesztek. Hogyan jutottunk idáig?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 szept. 01 hétf., 18:05 

Szerintem lesznek majd! Hisz az Unreal 3 engine-t nagyon jól lehet átvezetőknél is használni! Szerintem jó pár zene is alájuk lesz téve. :)

https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/ ... aul-romero
Rob King and Paul Romero interview A zeneszerzők interjúja
A hivatalos blogon!

https://soundcloud.com/might_and_magic/ ... reen-falls

Nekem már nem új egy ideje de nagyon jó Haven téma lett! :)

A durva az hogy a Wizard waltz c. számban énekelt Rob King az egyik zenezserző életében először soundtracken, bár énekesként kezdte szóval nem áll távol tőle :D És még egy másik arab klarinétos számon.

Ezt Romero írta nemrég :)

Tervben is van egy meglepi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 szept. 09 kedd, 7:35 

Sokan panaszkodnak, hogy kedvenc lényeik mindig kimaradnak a játékból. Ezt egy fajokra lebontott idéző mágiával simán lehetne orvosolni! Miért csak főnixeket meg elementálokat lehet idézni. Pl az elfek tudnának pegazust, erdei kentaurt... a nekrók fekete lovagot, múmiát az orkok trollt... és így tovább.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 szept. 09 kedd, 19:04 

https://static14.cdn.ubi.com/mmh7/prod/ ... creen1.jpg

Új nap képe egy csatáról! Pár ismerős Academy egység bár a H7-ben még nem láttuk őket! :)

S hamarosan beindulnak az infók a Heroes 7 fő jellemzőiről!

http://i1322.photobucket.com/albums/u57 ... g~original
Új artwork kép Gargoyle bácsiról!

https://www.youtube.com/watch?v=KumWlih7yEo
Egy 12 perces orosz. de angol feliratos videó az összes Heroes 7 tudnivalóról, pletykák is vannak benne újak

PL kiderül belőle, hogy lehet visszatér a régi Behemoth a barbároknál és a Gnoll is mivel a sivatagi barbár orkok lesznek most, a H5 H6-ban is 1-1 különféle fajta volt, mert állítólag 3 féle van a Heroes 5-6-7 es Ashan világban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 szept. 09 kedd, 22:27 

Ez a rész történetben később vagy előrébb játszódik?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 szept. 14 vas., 11:57 

Az 5. és 6. között, ha jól tom 884 körül.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 szept. 14 vas., 11:58 

Heroes 6 után, de a Heroes 5 előtt. :D

https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/ ... an-line-up

Az elfek lettek az 5. nép. Nem csoda hisz hetek óta 66% on állt kb a törpökkel szemben. Most szavazhattok a lényeikre! 3 féle (Mind a 8 db lény 1-1 lehetőségben látható, de variálva) lehetőség van! Eddig a 1-2. lehetőség párbajozik nagyon egyszer az 1. másszor a 2. vezet. :D Szoros! :D Érdekesek a lényfelhozatalok vannak kígyók, emerald Knightok, driádok stb. De megmaradt pár régi egység is Druida, master hunter, zöld sárkány stb.

https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/ ... es-victory

Az elf város zene és egy háttérkép az elfekről és városukról!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 503 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 26  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]