Sziasztok!!! Ma lezárom a versenyt!!! A le nem játszott meccseket döntetlenre veszem!!
A verseny végső sorrendje:
1. Fili nagymester!

Nagyon Gratulálok neki a címvédéséhez!! Az összes meccsét megnyerte így Fili már kétszeres bajnok és eddig senki nem verte el versenykörülmények között! (Még emlékszem mikor annó nagyon régen elvertem őt igen simán. Azóta nagyon sokat fejlődött a sok munka meghozta a gyümölcsét)
2. Shien Az Orkok nagyura! Mindenkit elvert csak Fili darálta be őt!! Most nem tudtam énse megverni Shient egy újabb "Lányi" csellel mint az első versenyen így neki is jár egy nagy Gratuláció!! (Megjegyezném olyanra is emlékszem mikor Shient meg Porude-t együtt megvertem egy 1v1v1 pályán hát most már ez se menne Shien nagyon erős játékossá érte ki magát!)
3.Teki1986 Minden Heroesek nagy tudója. Glacerenard-el együtt holtversenyben álltak a pont táblázatban de a kettejük ütközetét Teki nyerte így ő lett a harmadik! Az első versenyén ez igen szép teljesítmény főleg ha azt vesszük az eszemet se tudom mikor kaptam ki hullával( gyakorlás képpen Filit is elvertem úgy hogy élőhalott voltam) de Teki elvert ami miatt külön gratuláció jár neki a részemről!! (azt is megjegyezném izgalmas h5 támadásokat szoktam Teki ellen vívni és ott is rendszerint alulmaradok vele szemben a h3-ban pedig rommá alázott legutóbb!)
4. Glacerenard lett a negyedik helyezett bár ellenem nem játszott ugyanis azt már nem volt időm lejátszani de így viszont bejött a 4. helyre amiért nagy gratuláció jár neki is!
A következő 3om helyen többen állunk ugyananyi ponttal Haha, FtPocok és jómagam! De amíg volt időm játszani addig a két másik hárompontosat elvertem így magamat rangsorolnám az 5. helyre. (Sajnálom hogy több meccset nem toltam le Shien ellen van mentésünk de nem fejeztük be bár szerintem buktam volna, Glacerenard, Nimbus, Wareszpapa ellen pedig nem játszottam le ha ezek közül kettő bármelyiket megn erem vagy csak Glacerenard ellenit akkor 4 lehettem volna még.
5. lanyizoli
6. FtPocok a pont azonosságnál elért egymás elleni meccs-e miatt érte el ezt a remek helyezést Gratulálok neki is!!
7. Hahakocka Akár a 4 hely is meglehetett volna neki csak nem jó ellenfelektől kapott ki de azért jókat játszottál remélem és becsüld meg ezt a helyezést mert egy nagyon erős mezőnyben érted el!
8.Wareszpapa szintén több le nem játszott meccsel rendelkezik pedig sokkal előrébb is végezhetett volna! Azért gartulálok neki!
9. Nimbus Köszönöm a részvételt és gartulálok neked is!!
10 sonáj70 bevallom és Janny-t sokkal sokkal előrébb vártam ennél!! de azért gratulálok!!
Sajnálom és elnézést kérek mindenkitől a kimaradásért ill. a rossz szervezésért. Többet vállaltam mostanság mint amit elbírok! Remélem azért mindenki élvezte a játékot! Előre szólok többet nem fogok versenyt szervezni!!! Annó több féle statisztikát is akartam csinálni kinek mi volt a kedvenc faja map-ja stb. lehet lesz rá időm a hónapban nemtudom ha lesz megcsinálom majd!
Az összes Heroes játék törölve van a gépemről de lehet előbb utóbb megint lesz időm kedvem játszani és visszatérek közétek hogy megmutassam Fili se verhetetlen

(vagy még 1-2 Lányi cselt bevessek)
Köszönöm a részvételt legyetek rosszak sziasztok