Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1465 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 74  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 júl. 02 szer., 17:18 

Tanulván a régebbi hibákból. Most megpróbáltam az elemekre építeni. A teleport + Elem elég kellemes meglepit tud okozni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 júl. 02 szer., 22:44 

Eddig semmi nem jött be az előrejelzéseimből. A 3. körös gömböket kivéve. Szóval akkor.. :D

- Shan: a földek immunisak a blindre, teleport nekem is van. A kentaurokat üti először, én meg a vámpírokat. Sima ügy.
- Poirot: Az Antimagic jó húzás volt, de a gép szerintem nem fogja használni. Itt sajnos lesz némi veszteség a négy hadoszlop miatt. Kérdés, hogy hány elementál oszloppal menjek neki?
- Zsee: hasonló Poirot csapatához. Köszi, hogy hoztad a gömböt.
- Icescream: némi luck esetén egy ütéssel (+10 Attack, expert luck) leszedem a farkasokat. Ha nem jön be, akkor az íjászok leszedik a tükörképet. Nem lesz gond.
- Jou: szokás szerint próbálom megelőzni. A Fire gyorsabb, előbb jön, mint a föld. Itt lesz némi veszteségem megint.
- Bogpista: nagyon szépen összerakott csapat. Szerencsére az AI a kentaurokat lövi. Védelme nincs, kevés HP, blindre immunis a csapatom. Teleport + egy ütésből megvan. Esetleg kettőből.
- Bobibubi: villámra immunis a csapatom :) Itt várható némi elhullás.
- Ktibsza: ez is jól sikerült csapat, a sprite-ok egyszer megütnek majd. Itt is vesztek ezt-azt.
- Kiki: Íjászok. Ezek is leszednek párat.
- Teki: Mint Poirotnál.
- Dragon: végre egy kellemes csapat. Külön köszönet a gömbért. Szerencsére az íjász csapatok nem hoztak gömböt. Ezek is előbb jönnek (+1 speed), kicsit megcsipkednek.
- T-rex: próbálok javítani a 2. fordulós eredményhez képest. Majd meglátjuk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 júl. 02 szer., 23:22 

Shan: most az egyszer nem félek a vámpírjaitól, ha bejön az, amit elterveztem, akkor csak töltelék vesztésével túlélem az egész csatát :)

Doom3d: az elemek kemények lesznek, de bízom a túlerőben (és a sok manámban)

Poirot: a sok csapat vámpír egy-kettőre lekapja a tölteléket, de nem lesznek sokan ahhoz, hogy dacoljanak az elemekkel szemben.

Zsee: hasonlóan, mint Poirot esetében. Imádom a tükör harcokat :D
Bár, hátrányom az, hogy nem lehet varázsolni, így csak a gólemek ütőerejére hagyatkozhatom :S

Icescream: ha szerencsém van, akkor a farkik az elemeket ütik, így ember veszteség nélkül is nyerhetem a csatit.

Jou: föld és tűz?! Abban bízom, hogy a levegő elemek túlerőbe kerülnek még a tűz előtt. A mana és a spell power döntő nagyon

Bogpista: minimum két töltelék és az elfeit lefoglalják az elemek.

Bobibubi: kicsit több az íjász, de az elemek gyorsan feléjük kerekednek. csak töltelék fog odaveszni.

KTibsza: elf, druid és félezer tünci. itt már akadhat némi gond.

Kiki: sok az íj, kell a túlerő

Teki1986: mert vámpírból nem elég. Ide is kell némi túlerő és itt is kevés a vámpír létszám

Dragon: jön a horda, elem nélkül tuti bukta :S

T-Rex: kicsit átalakított sereg, de az adó miatt a sarik maradtak. Sok mana és spell power, ami sok elemet jelent. Hátránya: van gömb, nincs levegő és az ember ennél döbben rá, hogy levegőt prédikált, de vizet hozott :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 júl. 03 csüt., 9:12 

Pedig ha a sarikat és a mágusokat eladod, a gömböcös csapatok kivételével mindenhol veszteség nélkül nyertél volna.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 júl. 03 csüt., 12:27 

Lassúak a gólemek. Egy vámpír csapat veszteséget okozott volna :S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 júl. 03 csüt., 19:19 

Veszel néhány championt, te jössz először, és rögtön legyártasz egy adagot. Innen kezdve senkinek eszébe sem jut mást támadni, mint az elemeket :) Mindegy, ez csak az én elméletem, lehet nem működik, te dolgod :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 júl. 03 csüt., 19:37 

Még az előző körre visszatérve: Bíztam benne, hogy az első háromba beférhetek. Azt tudtam, hogy Poirot befoghatatlan és hogy Kikinek is nagyon jó lesz az a százaléka, én voltam a szerencsésebb, így a remélt 2-3. helyből a 2. lett.

Eddig gyakorlatilag semennyire nem foglalkoztam azzal, hogy védekezőként a csapatom az AI által milyen veszteséget okoz, egyrészt a hülye gép miatt, másrészt inkább a saját veszteségemre próbáltam koncentrálni. A második körös eredmények alapján viszont arra jutottam, hogy csak akkor lehet esély feljebb jutni, vagy a szintet tartani, hogy ha több nehézséget tudok okozni nektek. Ez elég kétélűre sikerült, mert jó sok pénzt elköltöttem a chain lightingra + a sebzésének növelésére, így szinte csupán az íjászaimat gazdagítottam attack skillel. H2 tapasztalataim alapján bízom benne, hogy a gép szívesen használja majd a villámokat, akár elmenekülés előtt is, de ha ez se jön be és a csapatom se erősítettem eléggé, akkor könnyen beszívhatom, na majd meglátjuk, a gömböcös csapatok elég veszélyesnek tűnnek, de pl. KTibsza is elég jól tuningolt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 júl. 03 csüt., 20:43 

Megnéztem a csapatokat.

A monitor túlsó oldalán Poirot kívül szerintem mindenkinek fogok veszteséget okozni, ha nem is számottevőt, de fogok az biztos. Legalábbis remélem :lol:

Ezen az oldalon meg jó lenne 10% alá bemenni, amire szerintem minden esély megvan :) Bár Doom ellen erősen kinéz egy 100%-os pukta.

Azért örülök hogy nem csak én vettem gömböt, rossz lenne annyit csuklani :lol:

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Zsee 2014 júl. 03 csüt., 22:51-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 júl. 03 csüt., 22:48 

Ha elég gömb van, az megakadályozza az elementál idézők szaporodását. Ez mindenkinek jó, kivéve az elementálos csapatokat. Például a gólemek a vámpírok ellen nem elég erősek. Emlékeim szerint a zsírleszívás gólemeken is működik a H2-ben.

Remélem, hogy a legtöbbet kellemetlenkedő AI csapat címet vissza tudom venni T-Rex-től.

Ami a 3. körös helyezésemet illeti, a Jou és T-Rex elleni csata tűnik a leginkább kritikusnak. Lehet, hogy a következő körre én is hozok gömböt. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 júl. 03 csüt., 23:07 

DE jó :D
Egyszer építek elementálos sereget versenyre és egyből jönnek a gömbök XD

Akkor elkezdek agyalni valamilyen "nem mágikus" megoldáson is :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 júl. 04 pén., 8:40 
Heroes Team

Én nagyon sokat gondolkoztam a hovatovább kérdésén, Jout még csak-csak eltudtam verni viszonylag jó %-al (bár ígyis a legnagyobbak között volt), de T-Rex ellen semmilyen esély nem mutatkozott... Mivel egy kupac elemet - legalábbis a T-Rex féléket - akármilyen vicckateg is, de nem tudok leverni ennyi zombival sem, ezért sajnos a vészmegoldáshoz kellett nyúlni, amivel jelentősen rontottam a többiek veszteségét ellenem (reménykedtem abban, hogy ha kérem, hogy a gépnél ne legyen a gömb az ellenem való meccsekben, akkor megoldható, de sajnos ezt a szabályok nem engedélyezték), viszont így az elementál seregek tuti bukók ellenem és végre megoldom azt a problémát is, hogy nem lesz 5-6% feletti veszteségem sehol. Legalábbis ez a terv. A zombik igazán a következő körnél lesznek erősek, már megvan a concept, fájdalmas lesz x)

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 júl. 04 pén., 11:22 

Nekem tetszik Poirot champion-ös, elementál idézős ötlete.
Legjobb csapat, a seteg: 1 Champion :D
Minden más csak elementál idézős varázslat

Tuti nyerő lenne, amíg meg nem jelenik a gömb :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 júl. 04 pén., 20:16 
Heroes Team

T-Rex írta:
Jou: föld és tűz?! Abban bízom, hogy a levegő elemek túlerőbe kerülnek még a tűz előtt. A mana és a spell power döntő nagyon

vízelemekből hogy csiholsz levegőt?:D Miután elpárologtak a tüzeseimtől vagy mi ?:P

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 júl. 04 pén., 21:10 

A leírás végén ott a magyarázat :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 júl. 04 pén., 22:19 

Zsee írta:
Ezen az oldalon meg jó lenne 10% alá bemenni, amire szerintem minden esély megvan :) Bár Doom ellen erősen kinéz egy 100%-os pukta.
Azért örülök hogy nem csak én vettem gömböt, rossz lenne annyit csuklani :lol:
A gömb segítségével nyered a meccset Jou és T-rex ellen. Cserébe kockáztatsz egyet ellenem. Szerintem simán megéri.

U.I. Végre egy vámpíros csapat, amelyik komolyan veszi az elemek tombolását. Lehet, hogy a következő körre veszek még 150 földet.
"A Piarrhoni fellegvár ostroma példátlan mértékű, négy fős veszteséget követelt, és majdnem tizenöt percig tartott."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 júl. 08 kedd, 8:44 
ISTEN

Sziasztok!

A mentések elkészültek. Köszönettel tartozom ezért Shan-nak, aki jelentősen hozzájárult ehhez!
Letöltés a megszokott helyen: http://heroes.hardwired.hu/versenyek/_tamadas/letoltes/h2tamadas/H2t_2014_3.rar
Ha valaki hibát talál, akkor jelezze azt, és javítom.
Beküldési határidő (mentések + fotók + új adatlap): 2014. augusztus 31.
Amíg a saját anyagomat nem továbbítom Poirot-nak, addig ne küldjetek semmit (jelzem majd ezt a fórumon)!

Jó játékot a nyaralás alatt:
kiki

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 júl. 08 kedd, 12:50 

Sziasztok!

Az én mentéseimbe sajnos csúszott egy hiba, a basic leadershipet nem kapta meg a hősöm. Ahogy nézem a mellékhőshöz lett beállítva. Meg az egyik kard is, de azt át tudom adni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 júl. 08 kedd, 13:32 
ISTEN

Bogpista: javítva, feltöltve!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 júl. 08 kedd, 14:43 

Ideje bízni a z összerakott csapatomban :_D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 júl. 08 kedd, 22:20 

Próbaképpen nyomtam egy csatát Shan ellen. Az összes elementál megmaradt így elsőre. ( kb. 0.25%) De vannak ennél nehezebb csapatok is.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1465 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 74  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]