Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 714 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 36  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 29 szer., 13:22 

Ha már filmekről van szó, akkor lássuk a Hollywood-i filmiskola 1-2 kötelező érvényű alapesetét :)

- Egy kísértetjárta házban a nők mindig a legtöbbet mutató alsónemüben indulnak a zajok eredete után nyomozni.
- Egy szövegszerkesztőben soha nem látható kurzor, viszont mindig kérik a jelszót.
- Az anyák minden reggel rutinszerűen tojást, szalonnát és palacsintát sütnek családjuknak, bár a férjüknek és a gyerekeiknek sosincs idejük, hogy megegyék.
- Az autók egy baleset után szinte mindig lángokban törnek ki.
- A rendőrfőnök mindig felfüggeszti a sztárdetektívet,vagy 48 órát ad neki az ügy befejezésére.
- Egyetlen gyufa vagy zseblámpa képes bevilágítani egy standion méretű termet.
- A középkorú parasztoknak mindig tökéletes fogsoruk van.
- Bár ma a 20. században léteznek olyan fegyverek, amikkel lehetséges egy látótávolságon túli célra tüzelni, a 23. századi technológia el fogja veszíteni ezt a képességét.
- Egy rémálomból ébredő ember azonnal egyenesen felül az ágyban és égnek álló hajjal sikoltozni kezd.
- Nem szokás hallózni, illetve elköszönni egy telefonbeszélgetés elején és végén.
- Egyenes úton vezetve is muszáj a kormánykereket minden pillanatban vadul jobbra-balra tekerni.
- Minden bomba időzítőszerkezete nagy piros LED-es kijelzővel van ellátva, hogy tudni lehessen, mikor fog robbanni.
- A bombák csak T mínusz 10 és 1 mp között hatástalaníthatók.
- Mindig találsz parkolóhelyet közvetlenül amellett az épület mellett, amelyet meg akarsz látogatni.
- Egy nyomozó csak akkor tud megoldani egy ügyet, ha felfüggesztették.
- Ha úgy döntesz, hogy táncolni kezdesz az utcán, mindenki az utcán tudni fogja a lépéseket.
- Egy laptop számítógép képes behatolni bármely ellenséges földönkívüli civilizáció kommunikációs rendszerébe.
- Harcművészeteknél soha nem számít, hogy mennyivel többen vannak az ellenfeleid, türelmesen ki fogják várni a sorukat és egyenként támadnak meg, megvárva amíg elintézed az előző ellenfeled.
- Ha valakit leütnek, soha nem szenved sérülést vagy agyrázkódást.
- Egyetlen autós üldözésnél, géprablásnál, robbanásnál, vulkánkitöréskor vagy idegen lények inváziójánál sem fog senki sokkot kapni.
- A rendőrségen a nyomozók személyiségteszten esnek át, hogy garantáltan olyan társat osszanak be melléjük, aki mindenben a tökéletes
ellentétük.
- Egymás között minden külföldi angolul (szinkronizált filmekben magyarul) beszél, ha egyedül vannak.
- Mindig találsz egy láncfűrészt, ha szükséged van egyre.
- Bármely zárat ki lehet nyitni egy hitelkártyával vagy egy gemkapoccsal másodpercek alatt - kivéve, ha ez az az ajtó, ami mögött egy gyerek van bezárva egy égő épületben.
- Egy elektromos kerítés, amely képes megölni egy dinoszauruszt, semmi maradandó károsodást nem fog okozni egy 8 éves gyereknek.
- A tv-híradók általában tartalmaznak egy olyan riportot, amely téged abban a pillanatban személyesen érint.
- Minden üldözés, utcai konfliktus tönkretesz egy helyi etnikum által vezetett zöldséges-standot.
- Leolthatod az összes lámpát egy helyiségben, akkor is lesz egy külső fényforrás, emi továbbra is megvilágít...
- A leégett házból, lezuhant repülőből megmenekült emberek azonnal ölelkezni és mosolyogni kezdenek, természetesen a frizurájuk is 100%, miközben a mentők a háttérben éppen családtagjaik üszkös hulláinak
végtagjait próbálják a törzsükkel párosítani. Közben persze szól a dal, a dal, A DAL!!!)
- Egy nyomozás során feltétlenül szükséges legalább egyszer ellátogatni egy sztriptízbárba.
- Amerikában minden telefonszám 555-tel kezdodik.
- A legtöbb kutya halhatatlan.
- Ha üldöznek egy városban, bármikor találhatsz egy utcai felvonulást, amiben elvegyülhetsz.
- Vannak különleges L-alakú takarók, amelyek az ágyon fekvő nőnek a hónalj vonaláig érnek, viszont a mellette fekvő férfinak csak a derekáig.
- Minden bolti papírszatyor tartalmaz legalább egy francia kenyeret.
- Bárki könnyedén le tud szállni egy repülogéppel, feltéve, hogy az irányítótoronyból valaki szóbeli utasításokkal látja el.
- A rúzs sosem kopik le, még búvárkodás közben sem.
- Bármely épület szellozorendszere tökéletes búvóhely. Senkinek nem fog eszébe jutni ott keresni, miközben te könnyedén eljuthatsz az épület bármelyik részébe, ahova csak akarsz.
- Ha újra kell töltened a fegyvered, mindig lesz nálad lőszer, még akkor is, ha eddig nem volt nálad.
- Szinte biztos hogy bármilyen csatát, vagy háborút túl fogsz élni, ha nem követed el azt a hibát, hogy a barátnőd/menyasszonyod fényképét mutogatod a társaidnak.
- Ha német tisztnek akarod kiadni magad, nem szükséges a nyelvet ismerni. A német akcentus is megteszi.
- Ha a várost természeti katasztrófa, vagy valamilyen szörny fenyegeti, a polgármester elsosorban az idegenforgalom, vagy a közelgő művészeti kiállítás miatt fog aggódni.
- Az Eiffel torony minden ablakból látható Párizsban.
- Egy férfi nem mutat fájdalmat a legkegyetlenebb verés közben sem, de nyög, ha egy nő megpróbálja kitisztítani a sebeit.
- Ha egy nagy üvegtábla látható, valakit hamarosan keresztülhajítanak rajta.
- A rendorfonök mindig néger.
- Amikor kifizeted a taxit, ne nézz a pénztárcádba, csak vegyél ki egy bankót találomra és add át. Ez mindig a megfelelo összeg lesz.
- A fajkeveredés lehetséges bármely földi és földönkívüli lény között.
- A konyhákban nincs villanykapcsoló. Amikor belépsz a konyhába, csak nyitsd ki a hutoszekrény ajtaját és azzal világítsál.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 30 csüt., 11:11 

Már ismertem őket, de mindig jó újra és újra elolvasni ezeket a humoros, mostanában már nem annyira jellemző dolgokat.
Manapság már több mindenre figyelnek, de pár évvel ezelőttig, sőt, azért ritkábban még ma is akadnak olyan filmek, ahol megfigyelhetjük ezeket a jellemvonásokat. :D
Gratulálok annak, aki összegyűjtötte ezt a "Hollywoodi állandó forgatókönyvet". :lol:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 30 csüt., 14:19 

1.Nincs kettő négy nélkül
2.Jóbarátok
3.Brian élete
4.Vissza a jövőbe(3. rész)
5.Taxi3
U.I.:Cooper beírtam a pontjaidad csak elfelejtettem szólni :oops:
Kérdés:Most hogy állunk???Így:
bogpista:66
Freemy:18
cooper:20
olly:49
Laca:39
Owen:11
Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 31 pén., 17:08 

Owen: Meg tudnám mondani hogy állunk pontosan, de fogalmam sincs, hogy pl nálad és Coopernél hogyan alakulnak a kitalált dolgok... Írjátok meg lécci mindketten nekem pű-ben és készítek egy pillanatnyi állást. (majdnem végeredményt...)

Yipp: A harmadik véletlenül nem a Harcosok Klubja? :D
Figy. Ha gondolod és van kedved meg időd foglalkozni vele, akkor tőlem beszállhatsz majd a következő fordulóba játszani velünk. Remélem a többieknek sincs ellenvetésük... :wink: Ha érdekel a dolog akkor a 2004 Nov 21 V, 21:56 hsz-t a 7. oldalon olvasd el!

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jan. 04 kedd, 2:23 

Háj!

Nagyon elnéptelenedett ez a topic legnagyobb sajnálatomra...
Örülnék neki, ha mindenki tudna írni egy összesítést az általa kitalált dolgokról. (kié, hány pont, hányas feladvány) A jól ismert táblázatba beírom és kapunk egy szép végeredményt! Már csak Cooper 3 feladványa van hátra, amiből max még 2*3 pontot lehet kinyerni ha jól tévedek...
Tehát lécci szakítsatok egy kis időt és írjatok egy pű-t!

Olly remélem még azért visszanézel néha-néha...

Ha gondoljátok és be tudjátok valamikor zsúfolni a napirendetekbe elővehetnénk ezt a találkozó dolgot újra! Írjatok alkalmas időpontot! Szervezzük meg végre, nem igaz, hogy 6 embert nem lehet összehozni...

Lécci azt is írjátok meg, hogy szeretnétek-e új fordulót. Pontosabban írjanak akik játszanának!
Ha megvagyunk akkor megbeszélhetünk egy kezdési időpontot amihez mindenki megpróbálná tartani magát és talán nem lennének hetes csúszások egymáshoz képest!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jan. 04 kedd, 11:25 

Sziasztok !

Sajnos a magánéletemben elég szarul alakultak a dolgok, úgyhogy nemigazán volt hangulatom semmihez.
Változatlanul benne vagyok egy találkozóban, és egy új fordulóban is szívesen részt vennék.
Priviben küldöm a pontjaimat Lacának.

Üdvözlet és B.U.É.K mindenkinek.

Olly

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jan. 06 csüt., 13:32 

Na üdv,

Íme az általam összeállított feladványokra kapott helyes és helytelen megoldások összesítése... (de szép is ez a magyar nyelv :))

1. feladvány: Pearl Harbour
ide rossz tipp érkezett Olly-tól (nekem x??)

2. feladvány: Tök Alsó
szintén rossz tipp Olly-tól (nekem x??)
Bogpista 4 pont (nekem 2??)

3. feladvány: Gyalog Galopp
Olly 3 pont (nekem 3??)
Laca 3 pont (nekem 3??)

4. feladvány: Brian élete
nem érkezett egy tipp se. :) (nekem x??)

5. feladvány: Blöff
Laca 5 pont (nekem 1)
Bogpista 5 pont (nekem 1)
Olly 4 pont (nekem 2??)

Ha vmit rosszul írtam be javítsatok ki!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jan. 06 csüt., 15:10 

Hali!

Cooper: Akkor javítalak is... :D

1. A rossz tippekért nem kapsz pontot...
2. A tök alsó megfejtettem én is, ha minden igaz az első körben (5 pont lacának) :D
3. Ha megfejtenek egy feladványodat te egy pontot kapsz mindig!!! Tehát minden megfejtésért 1 pont!

Így hirtelen ennyi....

Várom a pontösszegzéseket!!! (még csak 1-et kaptam!!!)

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jan. 07 pén., 20:34 

Sziasztok!

Laca, majd megpróbálok 1 összesítést kreálni, azt továbbítom. Az esetleges találkozóról annyit tudok mondani, hogy nekem nehezen lesz megoldható 1 ideig anyagi okok miatt. Új fordulóban benne vagyok. De annyit mondanék, hogy aki jáccani akar az ne tünjön el hetekre. Akkor majd a Laca által eszközölt módosításokkal történnek a dolgok. Aki nem emlékszik az lapozzon vissza :) Új játékosok is jöhetnek ha késztetést éreznek :) Aki szereti a filmeket és legalább hetente felnéz az oldalra, annak nyugodt szívvel tudom ajánlani :) Gondolkozzatok a feladandó filmeken, hamarosan új forduló.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jan. 13 csüt., 14:35 

Az én pontösszegzésemet ne várd! Mióta utoljára küldtem ilyet, azóta nem fejtettem meg feladványt, de még csak nem is tippeltem. Az enyémet sem fejthették meg, hiszen már köztudottak. Így én maradok, ahol vagyok, vagy csúszok vissza. :(

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jan. 27 csüt., 11:06 

Sziasztok!

Sajnos Január 6.-án írt kérésemre eddig 1 (egy) db pontösszegzés jött Ollytól! Freemy felmentve! :wink:
Ez alapján, a saját tippjeim alapján és a topic alapján mégis elkészítettem az összegzést! Biztos lesz benne hibás adat is, ez esetben írjatok mailt és kijavítom!
A táblázatot nem küldöm el senkinek, lécci nézzétek meg a www.laca11.tvn.hu címen!

Ha helyesek az adatok, akkor első mozis versenyünket Bogpista nyerte! (61 pont) Ezúton is szeretnék neki gratulálni!
További sorrend: 2. Olly (54p), 3. Laca (42p), 4. Freemy (18p), 5. Cooper (13p), 6. Owen (7p)

Külön szeretnék gratulálni Ollynak, aki később szállt be két rossz tippje is volt, és még így is nagyon jó eredményt ért el!

Ui: remélem nézhető... (első honlap próbálkozásom...) :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jan. 27 csüt., 11:54 

Sziasztok!

Laca összesítése részemről elfogadva, azóta sem gyarapodtak a pontjaim. Köszönöm a gratulációt.
Sajnálom, hogy így elnéptelenedett ez a topic, igaz én sem voltam fenn már jó ideje.
Jó lenne újra éleszteni a versenyt, esetleg egy 2. fordulóval. Mondjuk a jövő hét közepétől, mindenki, aki kedvet érez a folytatáshoz, feladhatna 5 új idézetet. Ez persze csak egy ötlet, elképzelés, kezdhetnénk később is, csak jó lenne egy össznépi megbeszélés ez ügyben.
Laca 9. oldalon írt "reform" ötleteit is beilleszthetnénk a játékszabályhoz.
Remélem, beindul valami, részemről a találkozó ötlete sincs elvetve.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jan. 27 csüt., 12:33 

Üdv!

Szerintem első lépcsőben mindenki jelezzen itt aki játszani szeretne 2. forulót! Jó lenne, ha nem utológ szállna be egy csomó ember, mert nagy volt így a kavarodás! :roll:
Szerintem kezdésnek Február végét kéne megcélozni, mert most indul a H2 támadás és nemsokára a H3 támadás is és az leköti az embereket! (ha a támadás mellett tudunk játszani részemről mehet, nekem már kigyűjtött idézeteim is vannak!) :P
A találkozó részemről is áll! Elég rugalmas vagyok ezen a téren, úgyhogy beszéljetek meg valamit és jövök! :)

Ui: Olly! A következő játékig másról is lehet itt beszélgetni. Rengeteg mozis dolog van... :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jan. 31 hétf., 22:17 

Hová tűntetek innen cimborák? Kihalt teljesen ez a topic? :roll: :( :cry:

Bogpista, Freemy, Olly, többiek ... úgy nekiindultunk a dolognak! Hol vagytok :?:

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jan. 31 hétf., 23:45 

Hello hallo elektor kalandorok! :D

Laca írta:
Hová tűntetek innen cimborák?

Hol vagy Vilmos?? Itt vagyok! :) :) :D
Na, hogy álltok a filmekkel? Van már jó sok ötlet? :) A pontösszegzéshez annyit, hogy 10 ponttal többem volt, mert Owen 2 feladványát megfejtettem 5 pontért, neki ezért 2 járt, de nem szóltam, mert nem változtatott semmin. Szeretném ha jelezne az aki részt szeretne venni az új játékban. Lacát és Ollyt biztosra veszem. Freemy? Owen? Cooper? Többiek? Szerintem jövő hétem kezdjünk, addig mindenki jelezze le indulási szándékát. De jó lenne, ha nem csak pár ember játéka lenne. Ha lennénk lgalább 8-10-en, akkor hihetelenül izgalmas lenne a játék. Úgyhogy hajrá hajrá! :)[/b][/quote]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jan. 31 hétf., 23:51 

Helló!
Én vagyok, de mivel most nincs mihez szóljak, így nem is teszem. Szóval ez a hozzászólás is teljesen felesleges. Aki elolvasta, semmi használható információhoz sem jutott, szóval értitek :?: :lol:

Ui.: Amúgy beszélhetünk az újabb filmekről, vagy hasonlókról. Mozis topic lenne ez, vagy mi :?: :D

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jan. 31 hétf., 23:57 

Sziasztok!

Akkor Freemy is biztos résztvevő továbbra is (eddig is az volt, csak vártam a megerősítést. :D Egyébként nekem volt régebben 1 majdnem hozzászólásom, jó hosszú volt, csak mielőtt elküldtem volna véletlenül megnyomtam power gombot a billentyűn, azt elveszett az a hozzászólás :( :cry: És nem volt lelki erőm újra írni :) Na abban volt olyan, hogy filmajánlók, filmelemzések, premierek, régi filmek. Ezekről is lehetne fórumozni.
Ja és azt szeretném mondani, hogy azok a filmek, amelyek az előző versenyben voltak, nem szerepelhetnek az új körben feladványként.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 01 kedd, 0:20 

bogpista írta:
Ja és azt szeretném mondani, hogy azok a filmek, amelyek az előző versenyben voltak, nem szerepelhetnek az új körben feladványként.

Na végre valami, amihez szólhatok! :D
Ebben egyetértünk. Bár szerintem mindenki úgy gondolta, ahogy mondod, de azért jó leírni megerősítésként.
Én mostanában már nem tudok annyit feljönni, mint korábban, persze biztos lesznek kivételek, de azért kétnaponta csak fel fogok nézni, tehát az alatt csak nem lesz annyi feladvány, hogy ne bírjam elolvasni (tapasztalat :D ) ezért benne vagyok a versenyben.

Ui.: Egy kérdés. Valahol olvastam, hogy van Spider Man 3. Hallottatok már róla vagy csak el volt írva :?: :?: :?:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 01 kedd, 0:40 

Freemy írta:
Egy kérdés. Valahol olvastam, hogy van Spider Man 3. Hallottatok már róla vagy csak el volt írva :?: :?: :?:

Én is hallottam valamiféle spiderman3-ról, de az valami alternatív verzió lehet, mert a hivatalos S3 2007-re várható http://us.imdb.com/title/tt0413300/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 feb. 01 kedd, 10:15 

Freemy írta:
Egy kérdés. Valahol olvastam, hogy van Spider Man 3. Hallottatok már róla vagy csak el volt írva

Még csak az első részt láttam, de nagyon tetszett! Nemsokára megnézem a 2. részt is!

Szerintem sem lenne túl jó, ha az előzőekben szereplő filmek újra a feladványok közé kerülnének! Erre mondjuk inkább a "friss" beszállóknak kellene figyelniük! :wink:
Igazság szerint már elkezdtem idézeteket gyűjteni! :D Van olyan film, amiből 12-őt gyűjtöttem! (még nem tudom hogy fogok szelektálni...) Direkt előre dolgozom, és több filmből is fogok gyűjteni (7-8.) azért mert elég cikis lenne pont 5-öt gyűjteni és előttem vki pont azt a filmet dobja fel... :lol: Nem?

Az "új" filmekkel hogy vagytok? Van valami a mozikban ami mindenképp megér egy mozizást? Sajnos elég régóta nem voltam moziban, és sajnálnám az időt egy vacak filmre...

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 714 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 36  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]