Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 50  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 08 csüt., 17:44 
Heroes Team

Süni írta:
Személyeskedéssel én is terheltem rendesen ezt a fórumot.
Értelmetlen.
Bármilyen ellentét van kettőtök között, tessék elfelejteni, legalább addig, amíg lezajlik a meccsetek.
Azért vagyunk itt, hogy élvezzük a játékot, minden másra ott a mastercard.

Peace

Üdv Bátor Harcosok!

Süninek igaza van, de úgy látom elég sok reklámot néz... :P :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 08 csüt., 20:41 

Bozso84 írta:
De legyen: továbbra is csak a hétvége jó nekem, ellenben a következő 3-4 hétvégém totál tele, fogalmam sincs mikor érek rá.

Ezzel ki is merült lényegében,hogy nem érsz rá aszolúte május végéig.
De próbáljuk meg. A jövő héten nem dolgozok, így hétköznap ráérek bármikor, akár délelőtt is. Viszont hétvégén sajnos nem. Így te, vagy akikkel még nem játszottam (Teki, Dreegar) hétköznap ráér játszani jelezze.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 08 csüt., 20:55 

Jövőhéten valamelyik nap 8 után ok, majd pontosítok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 09 pén., 15:02 

Adler? Csizu?
Nektek mikor lenne jó?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 09 pén., 16:19 

bogpista írta:
Bozso84 írta:
De legyen: továbbra is csak a hétvége jó nekem, ellenben a következő 3-4 hétvégém totál tele, fogalmam sincs mikor érek rá.

Ezzel ki is merült lényegében,hogy nem érsz rá aszolúte május végéig.
De próbáljuk meg. A jövő héten nem dolgozok, így hétköznap ráérek bármikor, akár délelőtt is. Viszont hétvégén sajnos nem. Így te, vagy akikkel még nem játszottam (Teki, Dreegar) hétköznap ráér játszani jelezze.

Így van sajnos/hál' Isten rengeteg munkám és dolgom van, de részemről mindent megteszek, hogy találjunk időpontot. A jövőhéten pl. szerdán (05.14) meg tudjuk oldani, mert én is otthon leszek (home office), és munka közben le tudjuk rendezni. Hm? Pl. reggel 9.00-kor kezdhetünk, ha neked megfelelő.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 14 szer., 13:59 

Sziasztok!

Bogpista (Inferno-Gretchin) - Bozso (Castle-Tazar) 3:0
Map: Excalibur

Gretchin jött be főhősnek, aminek örültem a pathfindingje miatt. A 2. napot eltétlenkedtem, mert rövid lett a lánc, de ezen kívül nem vétettem hibát. A föld alatti részen elfolaltam a várat, a csizma és quest arti elvétele után még volt időm belemenni a +skill növelőkbe is. Beváltottam az artit majd futottam és a felső rész kifosztásába kezdtem. Sajnos a föld alatti medusa store megszedte a lényeimet mert rosszul álltam fel (droidhős), de szerencsére devilt nem buktam. 127nél ütöttem csak be a garrisont, de mivel sokat mentem, így elvittem aznap a relicemet (+10Ksapi) 131-nél elvettema másik relicet (+10Spáncél), library és a dobozt is elértem visszafelé. Ezután mentem a kardért, itt 2 pitet buktam 1 morál miatt, de legalább az impekből démon lett :) :twisted: Elvittem a kardot, közben húztam a tornyokat mivel volt wisdomom, chain, frenzy, föld elementál lett a jussom. Elfutottam és megtanultam. 30-as értékeim voltak, Tazar csak defencében jeleskedett az 20 fölötti volt neki. 136-nál Bozso beütötte a garrisonját de csak felderítővel jött ki amivel pont nem vett észre, hogy ott álltam a garrisonja mellett, így 137-nél megtámadtam. Sajnos csak az arkok voltak nála, de full sereg esetén se lett volna esélye hiába volt resuja, mivel 7 7volt a spellpower és knowledge értéke.

Köszi a partyt.

Utólagosan megjegyezve, sajnos a teal színűnél a föld alatti rész nem a legjobb, mivel nem lehet elmenni a vár és a kripta mellett, így nagyon sokat kell kerülnie. Javítom, így ha a Csizu-Ssth páros lejátsza a meccset, akkor töltse majd le újból a javított verziójú térképet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 14 szer., 16:47 

Gratulálok Pistának, hibátlanul játszotta a terepét, a maximumot kihozta a dologból.

Valóban nagyon rossz a teal terep, hiába értem az alsó várhoz időben, utána 5 nap mire csizma. Ráadásul kezdőhősnek csupa hulladék jött, Lord Haart-ot jelöltem ki végül, ám 121-nél jött Tazar. Egyértelmű volt a csere, de a terep miatt összeszedett időhátrány behozhatatlan volt egy "ki-ér-előbb-középre-és-szed-ki-mindent" térképen. Sajnálom hogy így alakult, esélyem sem volt.

Grat még1szer!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 14 szer., 18:13 
Heroes Team

ssth írta:
Adler? Csizu?
Nektek mikor lenne jó?

Következő héten valamelyik hétköznap este. Javaslom a szerda este 8 órát.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 14 szer., 18:42 
Heroes Team

bogpista írta:
Javítom, így ha a Csizu-Ssth páros lejátsza a meccset, akkor töltse majd le újból a javított verziójú térképet.

Ne már, ezt a dobta a gép, egyszer nekem is lehet jó :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 27 kedd, 20:56 

NG vs T-Rex
Tower vs Fortress
Serena vs Mirlanda

NG nyert!

Végre, egy olyan játék, ahol minden tárgynak van valami haszna. 3-as morál/szerencse tárgyak, sok def növelő arti és mellé elég komoly rezi erősítő tárgy.

Kezdetben Mirlandát kaptam, akit rögtön cseréltem Broghildra, akinek az első nap megadtam a Wyverneket. Hála neki, elég gyorsan szedegettem össze a dolgokat. Bár, ami furcsa volt, hogy egyszer nem jött elő a Wisdom.

Amikor kiszedtem a pandorát az enttől, akkor meg is pecsételődött a sorsa az egyik taktikának. Pedig, masszív sérülést okozhattam volna vele.

LEtt helyette sok hasznos kis képesség, mint az expert armor, earth, luck, moral, resi és néhány haszontalan is, mint a scout.

A sereg elég sokáig bírta anélkül, hogy toborozni kellett volna. Bár, a 9 arkangyal hazavágta a 28 gnoll martalócot és a bazikat. + néhány Wyvernet is.

Mivel még tart a csata, így várni kell az eredményre, de ez az eddigi legjobban sikerült játékom :D

Sajnos, megtörtént, aminek meg kellett büszkén mentettük ki a seregünk martalékát. Sajnos, a főcsata előtt sikerült bebukni egy nehéz csatát, ahol ott maradt néhány katona. A csatában egy meteor zápor tizedelte tovább a maradék sereget.

Jól indult, de borzalmas véget ért. A kövi versenyen jobban teljesítünk!
Ez lesz a mottó :D

UI: nem nyomtam entert, ennyire széthúzza

http://kepfeltoltes.hu/view/140527/h3_w ... es.hu_.jpg

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 28 szer., 12:27 

Pista!

Mi mindenképp szeretnénk lejátszani Csizuval a hátralévő meccsünket, már csak funból is, bár nem tudom mikor tudunk rá sort keríteni, de igyekszünk!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 29 csüt., 16:05 

Nekem is van már időpontom Csizuval!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 29 csüt., 17:34 

Rendben, június 15-re módosítom a véghatáridőt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 30 pén., 15:14 

Köszönjük, igyekszünk!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 31 szomb., 1:52 

NoWayOut
PiF (Stronghold, Gretchin) vs Karesz (Dungeon, Arlach) 0-3

Az 1. hét még kellemes volt; 2. nap megvolt a másodvár, aztán szorgosan látogattuk egymás bányáit, 7. napra pedig kastély és medvebarlang épült (küklopszhoz sajna nem volt elég kövem).
Aztán a 2. héten jöttek a bénázások, kihagytam az istállót, megtámadtam olyan őröket, akiket nem kellett volna (pl chaos hidra), seregem megcsappant, főhőssel oda-vissza tébláboltam üresjáratban, stb. Közben Karesz fordított a várak számát illetően 2-1-ről 2-3-ra.
3. héten aztán megindultam 5 szürke medvével a fehér sátor irányába, majd lefelé az elfek által őrzött pandorához (végre slow-haste!). Közben seregem tovább hullott, a madarak után most a küklopszok nyúltak ki.
1-4-1-nél bementem az egyirányú kapun, következő körben Karesz is jött, csak nem vett észre, így másnap megtámadtam teljes sereggel a 6 sárkányát. 4-et leszedtem, mire elmenekült.
Visszajött némileg kiegészülve, s mire én elkezdtem volna örülni, egy laza implóval leszedett 5 medvét, majd láncvillámmal a madarakat meg pár aprónépet, aztán megint elmenekült...
Ekkor támadt egy rossz ötletem, gondoltam lemegyek az alvilágba, hátha ott jó lesz nekem; persze a vörös sárkányok kicsit megkostoltak.
1-4-7-nél megbeszéltük, hogy másnap teljes seregkivétel, aztán főcsata.
2-1-3-nál találkoztunk a havon.
1 fekete sárkány, 4 scorpicore és ha jól emlékszem, 6 minotaur (meg egy sátor) élte túl a harcot.

Kösz a játékot, Karesz, és gratula! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 jún. 11 szer., 15:47 

Pista!

Egyeztettem Csizuval. Költözött, egyelőre nincs net, függőben van a th elleni meccse, azt mondta, hogy jövőhét második felében tudunk megbeszélni valami időpontot, úgyhogy egyelőre csúszunk.

Mi előbb-utóbb mindenképpen lejátsszuk a meccset, már csak fun miatt is, szóval ha van idő megvárni minket, akkor hálásan köszönjük, ha nem akkor így jártunk.

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 jún. 11 szer., 19:48 

Sziasztok!

Bozso: Nyugodtan játsszátok le, bele fogom számítani a versenybe.
Egyúttal szeretném megköszönni a 2. csoport tagjainak, hogy időben lejátszották a meccseiket. Gratulálok Davenek a csoportgyőzelemhez a többieknek is köszönöm a részvételt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 jún. 11 szer., 20:49 

Köszönöm a gratulációt,igyekeztem nem sokáig húzni a meccseimet :) (már március elején befejeztem xD)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 jún. 11 szer., 21:06 

Sziasztok!

Csizuval mi elkezdtük a meccset, jövő héten remélem be tudjuk fejezni majd. Adlert sajnos nem értem el...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 jún. 11 szer., 23:05 

ssth írta:
Sziasztok!

Csizuval mi elkezdtük a meccset, jövő héten remélem be tudjuk fejezni majd. Adlert sajnos nem értem el...

Adler feladta a meccseit.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 50  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]