Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1465 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 74  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 15 csüt., 22:03 

Húha, ijesztő az előretörése itt néhány embernek :D Fel kell kötnöm a gatyát rendesen. És csak nem egy vámpíros a második...? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 15 csüt., 22:53 

Nálam az a gond, hogy az AI rámegy az archmage-re, utána a sarikat szedi be és végére jönnek az elemek. Így a szerencsétlen ócskavas marad életben a játék végére :?

Ennek köszönhetően, már látom a harmadik fordulós csapatomat :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 15 csüt., 23:14 

Gyalogsággal kell menned az elemeken kívül, és akkor minden okés. Valami champion, hogy te is kezdj pl.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 15 csüt., 23:26 

Erre jöttem rá én is :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 16 pén., 17:50 

Én is már összeraktama 3. fordulós csapatot, tipik "5 perces fun", a rohadékabb fajtából :wink:

A 2. kört kb. már lejátszottam, talán 1-2%-ot tudok majd még javítani, de 20% alá nem fogok beférni a három 100% miatt :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 17 szomb., 0:40 

Légyszíves, vámpír ne legyen benne. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 17 szomb., 3:05 

Sziasztok!

Az elfjeim jobban muzsikálnak mint az első körben, kellett az attack úgy látszik. 8) Jou serege okozott gondot eddig, mivel olyan gané módon kapom ellene a skilleket hogy az vérlázító. De idővel biztos meglesz ha kivárom a luckot.
A legviccesebb csatám Dragon serege ellen volt, amikor is állandóan paralizálta a főstackomat, ami után egyből le is dobta a lich róla :D

Közben sikerült Jou-t seregét is legyőzni, az összveszteségem 2,33% ha jól számoltam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 17 szomb., 10:23 
ISTEN

Én is befejeztem a csatákat. Hétvégén még rágódok a 3. körös adatlapomon, és hétfőn elküldök mindent Poirot-nak.

T-Rex és Teki1986 ellen melóztam legtöbbet, amit az alábbi videókon megnézhettek:
T-Rex: https://drive.google.com/file/d/0B_lJqBAMi3vGOGxaRHdYOUlZZlU/edit?usp=sharing
Teki1986: https://drive.google.com/file/d/0B_lJqBAMi3vGdl9YMmw3VGRGR1E/edit?usp=sharing

Bár úgy tűnhet, hogy egyszerű győzelmek voltak, de amíg rájöttem a helyes lépéssorrendre + a megfelelő skillválasztásra, eltelt egy kis idő...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 17 szomb., 12:09 

Hercule Poirot írta:
Hát igen, az itteni AI-nak van egy speciális gondolatmenete, ki kell tapasztalni. Pl teleport helyett valami 4x1 lövős elvonta volna a tüzet a gyalogosról.

Én meg közben letoltam a mentéseket, még egy-két csatánál megpróbálok megmenteni +1-2 halfingot, de szerintem ez már nem fog javulni, de elég jó már így is. A vámpírveszteséget sikerült elkerülnöm.

Veszteség nélkül sikerült: Bobibubi, DR28, Dragon, Kiki és Teki ellen.
1 Halfing halt meg: shan.
2: Gyuri, Icescream, Jou
3: Bogpista
Mind a 4 elhullott KTibsza, Levko, T-rex, Zsee, és persze Doom3d ellen. Doom3d csapatával ismét több időt kellett töltenem, mint az összes többivel együtt :)

Ez amúgy összesen így 0,24%-ot jelent.

Elkezdtem tervezgetni a csapatom én is a következő körre, lehetőleg készülve a vámpírok ellen. A teszt közben felmerült bennem, hogy hogyan tudod megmenteni az összes Halfingot ellenem? A speed miatt a Championom jön először, aztán meg az 1-es Gargoyle, és a 2-es Gargoyle stack, amik mennek támadni a halfingokat. Ezt hogyan tudod elkerülni? Vagy nem tudnak rajtuk 3 hp-nyit sebezni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 17 szomb., 13:52 

bobibubi írta:
Hercule Poirot írta:
Hát igen, az itteni AI-nak van egy speciális gondolatmenete, ki kell tapasztalni. Pl teleport helyett valami 4x1 lövős elvonta volna a tüzet a gyalogosról.

Én meg közben letoltam a mentéseket, még egy-két csatánál megpróbálok megmenteni +1-2 halfingot, de szerintem ez már nem fog javulni, de elég jó már így is. A vámpírveszteséget sikerült elkerülnöm.

Mind a 4 elhullott KTibsza, Levko, T-rex, Zsee, és persze Doom3d ellen. Doom3d csapatával ismét több időt kellett töltenem, mint az összes többivel együtt :)

Elkezdtem tervezgetni a csapatom én is a következő körre, lehetőleg készülve a vámpírok ellen. A teszt közben felmerült bennem, hogy hogyan tudod megmenteni az összes Halfingot ellenem? A speed miatt a Championom jön először, aztán meg az 1-es Gargoyle, és a 2-es Gargoyle stack, amik mennek támadni a halfingokat. Ezt hogyan tudod elkerülni? Vagy nem tudnak rajtuk 3 hp-nyit sebezni?

Zárt formációban 2 oldalról körülveszem őket vámpírokkal, szemből 1 stack befér, de ez szerencsére pont 1 db gargoyle-ból áll, ez meg a defense-em miatt nem üt 3-mat. Amikor meg sorra kerülök, rendet csinálok már.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 17 szomb., 14:09 

Hercule Poirot írta:
bobibubi írta:
Hercule Poirot írta:

Zárt formációban 2 oldalról körülveszem őket vámpírokkal, szemből 1 stack befér, de ez szerencsére pont 1 db gargoyle-ból áll, ez meg a defense-em miatt nem üt 3-mat. Amikor meg sorra kerülök, rendet csinálok már.

Az szép. :) Ja azt néztem én is, hogy az 1 Gargoyle 2 hp-t vesz le, a 2 meg 4-et, úgyhogy stimmel minden.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 17 szomb., 16:22 

Kiki, ha végeztél, megosztod az eredményed? Tűkön ülök érte :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 17 szomb., 17:48 

Fakír vámpírúr? Vérrel fizetsz az infókért? :D

Az eddigi hozzászólások szerint 1% körüli eredménnyel is középmezőnyben lennék.

** frissítés:
Elkezdtem a 2. kör lejátszását. Eddigi legnehezebb csatámban egy vámpírsereg ellen eddig 3% felett vagyok. Luck nélkül. :cry:

@ Kiki:
A varázslatokat hogyan sikerült beletenni a varázskönyvbe? Annyit látok csak, hogy 2. napi mentéssel kezdünk. A varázslatok és varázstárgyak összege a következő fordulókban meghaladhatja a 14-et? Mert így ugye a scrollok nem foglalnak helyet.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára doom3d 2014 máj. 17 szomb., 22:21-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 17 szomb., 22:13 
Heroes Team

kiki írta:
T-Rex és Teki1986 ellen melóztam legtöbbet, amit az alábbi videókon megnézhettek:
T-Rex: https://drive.google.com/file/d/0B_lJqBAMi3vGOGxaRHdYOUlZZlU/edit?usp=sharing
Teki1986: https://drive.google.com/file/d/0B_lJqBAMi3vGdl9YMmw3VGRGR1E/edit?usp=sharing

Ennyi luck meg morál...

Doom3D ellen 70 ütésváltásból adv. luckkal jött 1x 1 8as stackra... :shock:

Egyébként végeztem is kb, volt pár ember akik ellen kellett pár taktikai kipróbálás...

Na jó, 1 kis infó (csak azért h doom3d megnyugodjon h megelőzött):

Top 6 bukás:
H.Poirot (19 FE, 6 G)
Doom3d (13 FE, 6 G)
Teki (11FE, 6G)
Shan (10FE, 6G)
Levko (2FE, 6G)
Dragon (1FE, 6G)

A többit nem írom, mert elemet se buktam, néhol még gargót is tudtam spórolni :D

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Jou 2014 máj. 19 hétf., 22:46-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 18 vas., 0:26 

Az én hősöm egy normális skillt sem kapott. Csak egy basic luckot elvétve vagy egy adv. leadershipet és kész. A többi pénz, hajózás, logic, stb... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 18 vas., 9:02 
ISTEN

Doom3d: a varázstárgyak összege <= 14. A varázslatok száma korlátlan.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 18 vas., 12:10 

T-Rex írta:
Az én hősöm egy normális skillt sem kapott. Csak egy basic luckot elvétve vagy egy adv. leadershipet és kész. A többi pénz, hajózás, logic, stb... :?

A H2-ben nincs is több értelmes skill, legalább is ebben a műfajban :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 18 vas., 13:03 

Ebben a versenyben tényleg csak a luck, moral, archery számít. A wisdomot úgyis megveszi, akinek kell.

Éppen most kapott a 2db gargoyle-om morált Ktibsza ellen az első körben, így megúsztam 3 db kentaur veszteséggel. Az 0.1377%. Az nekem elég. Jöhet a következő csata.

Kiki kifogott rajtam. Buktam két földet. Itt is majdnem 1%-on vagyok. Mi lesz még!? :oops:

@ Kiki: Nagyjából az összes mentésben duplán kapom a pendant of life-ot. Mivel a csatákat ez nem befolyásolja, otthagytam az egyiket a kísérőnél, és nem kérek új mentést.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 18 vas., 19:09 

Sziasztok!
Kiki: legy szives, egy rovid ideig meg ne kuldd el nekem az anyagodat! A csataimat letoltam, de a kovetkezo fordulos csapatomat meg megragnam egyszer.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 18 vas., 21:43 

Ma kezdtem neki a mentéseknek. Első nekifutásra sokkal rosszabb, mint amire számítottam. A 6 legkönnyebb csata már megvan: Ktibsza, Poirot, Zsee, Bogpista, Bobibubi, és Gyuri ellen már biztosan nem veszítek elementált. A többit még csiszolgatom, egyelőre T-Rex, Dragon, és Jou ellen állok legrosszabbul. Nem jött a luck, meg az ihlet. :?
Ha valaki nagyon unatkozik, kipróbálhatja, hogy a csapatommal mit tud a fenti 3 ellen. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1465 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 74  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]