Végre némi időhöz jutottam ( ritka relic ez lassan nálam :S ) így 1 zanzás összefoglalót dobok ide a fórumba:
1 vs 1:
Első meccsemen drágalátos NG barátommal kerültem össze, akivel nagyon szívesen harcolunk, csak szegény mindig rajtam bukik el ( nemtudom, talán maxra felmegy a luck ilyenkor?

) Ellenséges szomszédokon ramparttal jött a toweres vokialom ellen, kiszedtünk mindent a területünkről, majd úgy csalptunk össze, nekli 1600 körüli csén, nekem 1200es meteor resu+antimagic, ill 1 szerencsés taktikai lépés volt a fő attrakció s ebből az utóbbival nem lehetett mit kezdeni :S
Második party keresztbejátszás Bogpistával erők csatáján, ahol a stronghol ellen necrót választottam eliminálási maradékból, aztán 2-3 újraindítás után megszabadultunk a 10K-s goblinok és csontvázak átkától, s a meccsen nekem a lordok segítségével jobban ment a játék, míg szegény Pista lassabban tudott a döntő dolgokkal haladni, így főcsatára előállt az a számára annyira nem túl vidám de emlékezetes csata, hogy mass haste után a strongi seregből nemsok maradt állva, mire kört kapott
3. meccs Alyr ellen É vs D mappon, lényegében kiszedtünk mindent ismét, majd összecsaptunk, és nyertem, mivel körülbelül hasonló értékekkel bírtunk, és Alyr hőse hozott recantert is, hogy ne legyen gubanc
Elődöntő ( és mint kiderült (a ráérések szűkössége miatt) félig döntő is

) Vologya ellen, aki tower választott, én meg strongit az eliminálási maradékból, neki volt 1 csúnyább blokkja, nekem meg sikerült a némileg kisebbrendű akadályokon némi áldozattal túlmenni, a sivatagbeni dorbézolás nekem 1 héttel hosszabbra nyúlt, és ez eléggé eldöntötte a partyt.
H5 támadás:
Itt a lények drágulása miatt próbáltam a kicsit jobban előtérbe kerülő skillek és felszerelések világába belekalauzolni, így jött az ötlet h felélesztem a Sinitár-Lajos-Gézák világában rekedt seregem picit felturbózni és újra előrukkolni. Szerencse és morál mindenkinek, versenyeken egész jól is jöttek volt pár kiemelkedő epic pillanat is ( persze ami nem az ellen számára lett epic

) Vologya, Teki, meg NAGYON talán Magix ellen ( utóbbi nélzőpont kérdése persze

)
Azért ami picit megint nyomni fog a dolgokon:
Ballista max 1 hit : 650-700 HP ( luck )
Ballista max regular attack (2shoot): 1120-1240 (2 luck)
H3 támadáson sajnos nem állt módomban részt venni
Köszönet a szervezésért, Grat. a helyezetteknek és az újoncoknak is