Bocsánat, hogy csak most írok, nem nagyon volt időm rá!
Vologya újra egy felejthetetlen 2 napos BB-t szervezett, ahol sok mindenki sokat tanulhatott a taktikákról közben nagyon jól szórakozott.
H3 támadás
Sajnos a villámmadár taktika fail volt!

2 győzelem és 3 x volt csak asszem. Amikor 1-2 csapatnál teszteltem többet jött villám, ezért is vártam hátha a versenyen is így lesz! Hát nem.

Bár egyszer luckal jött villám akkor meg is szívta ellenfelem. HP-juk is gyenge volt, így no madár többé!
1-2 artifakt is felesleges volt. PL a +1 speed a +2 mellé no meg a + magic resistance 15 amikor nem volt talán csak 1 mágiás hős.

Persze ezt nem tudhatjuk előre. Legközelebb valami olyannal leszek ami nagyon nagy számú lehet!

Kombózva valamivel. Eredetileg chavalrier-ekkel akartam lenni. Hát most már mondhatom nagy kár volt hogy nem azt az utat választottam egy kis varázslat kombóval és 1 jó kis artifakttal.
H5 támadás
Itt egy picit talán jobban jártam a csapattal, de a blind se mindig jött no és a haste láthatóan nem volt elég, nagyon akartam volna attack és def növelőt is venni, de már nem volt rá pénz. Gondolkoztam még nyilasokban elf nyilasokban annó, de nem hiszem, hogy sokáig bírták volna ha ledől előttük az ember fal.
Azért egy picit talán jobban szerepeltem mint gondoltam első H5 támadásomon. 2-3 győzelem 3-4 X.
Legközelebb itt is körültekintőbb leszek azt hiszem egységválasztást tekintve, hisz a nagyseggű állatok, lények túl sok helyet foglalnak a H5- H6-ban. 1-2 szer volt hogy sorban a 2 paripával álldogáltam a kövek s akadályok mögött és szétlőttek vagy mágiáztak.
Chrissel jót csatáztam paripa a paripa ellen tudtam hogy 1-1 lesz!
Igen a legyek nagyon szívták a vérünket! Nem gondoltam volna ahogy a sok szem is szemtelen volt!

Főleg közelharcban volt, hogy sokkal többet sebeztek mint lövéskor, bár tudom van no közelh. penaltyje, de akkor is túlzás !

Magix ördögein meg hatalmas páncél és pajzs is volt mert nem csak hogy a frenzyvel szívattak mint az atombomba, hanem még ütésenként alig 1-2 -et szedtünk le belőle én is, meg ahogy láttam pl. Titi is. Sokan azt hitték szerintem hogy gyorsan lebontható az FFőördög de nem.

Ez okozta vesztünket meg a frenzy.
Azért a 900 darab Hárpiás csapatok is bontásügyileg nehézkesek voltak, ezt mondjuk vártam is.
S végezetül gratulálok minden résztvevőnek főleg a győzteseknek! Remélem a táborba is el tudok menni de még nem 100%.
ui :
Gratula Karesz kisfiának ő már nem droid hős az tuti!

Már most nagyon sok mindent átlátott!
Süni te pedig hol sündörögsz? Miért nem jössz mostanában táborba, vagy BB támadásra?
A héten pedig újra készülődhetek a H 6 1v1 2v2 további versenyeire júniusban meg indul a H5 1v1. Szóval még nincs vége a szezonnak.

Jó lenne több táboros, vagy támadásos versenyzőt is még látni sorainkban.