Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1465 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 74  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 01 csüt., 9:15 

Akkor végül hány ember küldött valamit?

Nálam is volt pár módosítás kényszerből, az íjászok miatt. Pl. hiába váltotta be az 1 db peasant a hozzá fűzött reményeket, eladtam. Kellett a pénz valami másra.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 01 csüt., 9:24 
ISTEN

Az 1. forduló lezárult. 1 játékos nem küldött semmit. 2 játékosnál hiányosságok vannak: KTibsza és Gyuri adatlapja hibás, ma éjfélig javíthatják, ha addig nem reagálnak, én korrigálom őket. Gyuri nem küldött képeket, ez is pótlandó.
Az első forduló eredményeit + az új csapatokat holnap délután rakom ki.

kiki

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 01 csüt., 10:55 

doom3d írta:
Akkor végül hány ember küldött valamit?

Nálam is volt pár módosítás kényszerből, az íjászok miatt. Pl. hiába váltotta be az 1 db peasant a hozzá fűzött reményeket, eladtam. Kellett a pénz valami másra.

Ott kemény adót kellett kipengetned, igaz? Megérezte a pénztárcád rendesen. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 02 pén., 15:32 

Kíváncsi leszek a felhozatalra :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 02 pén., 15:58 
ISTEN

A Versenyek!Heroes Támadás/Heroes 2 támadás részlegben megtaláljátok az aktuális információkat.
Az 1. forduló eredményei:
http://heroes.hardwired.hu/versenyek/_tamadas/letoltes/h2tamadas/h2t_2014_1.jpg
http://heroes.hardwired.hu/versenyek/_tamadas/letoltes/h2tamadas/h2t_2014_v.jpg
A 2. fordulós csapatok:
http://heroes.hardwired.hu/versenyek/_tamadas/letoltes/h2tamadas/H2t_2014_csapatok2.jpg

A mentéseknek lassan nekikezdek...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 02 pén., 17:56 

Ez az :D
Nem látok piros gömböt :D
De, látok sok elementál idézést :S

+15. hely nem is olyan rossz. Jobb, mint amire számítottam :_D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 02 pén., 19:15 

doom3d írta:
Adatlap elküldve. Ütős csapat lett, simán lehetek akár 5. is vele. :)
http://youtu.be/jVrw-ixF6d0

Érdekes, tavaly is 7. lettem. A történelem ismétli önmagát.

Előrejelzések a 2. körre:
- DR28 csapata sokat erősödött, szerintem nyer a csapatom ellen
- Hercule Poirot remélhetőleg vért izzad, mire összehozza a nyerést. Öt napot gondolkoztam azon, hogy hogyan nehezítsem meg a vámpíros csapatok dolgát.
- Zsee erősödött, de remélhetőleg nem sok vizet zavar majd
- Icescream simán veri a csapatom
- az íjászok valószínűleg bedarálják a csapatom, mert lassú. Ahogy én is az íjászokat.
- Jou az idézett lényekkel együtt kb. akkora csapatot szed össze, mint az enyém. Ez vicces csata lesz.
- Gyuri: :shock:
- Ktibsza: remélhetőleg itt hozza a csapatom a 100%-ot
- Teki1986: szerintem itt is
- Shan: ennek még utána kell néznem, érdekes taktika. Szerintem veri a csapatom.
- Dragon: emlékeim szerint a földek immunisak a paralízisre, ez is meg lesz(?)
- T-rex: kb. 500 db idézés.. de nem egyszerre. És a vizek gyorsabbak. Talán elmenekül az AI az első körben.. :?

A tervem az volt, hogy ha 6.6% alá tudok menni, és mindenki összeszed egy 100%-os buktát az AI csapatom ellen, akkor nyerem a 2. fordulót. Mivel legalább 8 csapat megúszhatja a dolgot, ez a terv úszott. De talán egy 5. helyre még jó vagyok. :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára doom3d 2014 máj. 02 pén., 21:47-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 02 pén., 19:34 

A 6. hellyel végül is nem illik panaszkodnom, egy championt kellett volna még vennem az első körben, és akkor nincs az a fránya 100%-os bukta. Egyelőre még nem látom át, hogy megérte-e 3200-ért a Mirror Image, remélem egy-egy csatában lesz majd értelme bevetni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 02 pén., 21:07 

VDV-forever nem küldött csapatot, és ezzel épp az egyik nehéz ellenfél esett ki számomra, a többieket elnézve ebben a körben is Doom3d okozza majd a legtöbb fejtörést, bár hál' isten nem pakolta tele a hősét harcérték növelő artikkal, a vámpírok a sok, gyenge lényt szeretik :D

Az én csapatom védekezőként senkinél nem fog sok vizet zavarni valószínűleg, én inkább a kevés saját veszteséget tartottam szem előtt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 02 pén., 21:27 

Tudományos szempontból nézve, a saját veszteség - okozott veszteség / (n-1) a fontos, ahol n a résztvevők száma. A 2. fordulóban így kb. 6.67%-ot számít az okozott sebzés.

A/D növelő artikat azért nem vettem, mert lassú a csapatom, és kellett a mágia az íjászok ellen, hogy lefaragjam a saját veszteséget.

Ha jól számoltam, 3 kenta + 2 gargoyle lecsap két halfingot. Így négy helyett kettővel kell megoldanod. Viszont jobb A/D értékkel. Azért, ha sikerült leverned a csapatomat, küldesz róla videót?
Az előzőből is sokat tanultam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 02 pén., 21:50 

Igen, de itt már arra is lehet esélyem, hogy face to face elintézzem őket a harcértékek miatt. Vegyél egy elementálcsapatot arti nélkül és egy vele egyenlő erejű elementálcsapatot artival, amik egyenlő erősek, így nyilván az arti nélküliből van több. Mivel egyenlő erősek, a vámpír ugyanakkora hányadukat csapja le egy ütéssel, és mivel az egyikből eleve több van, az az ugyanakkora része is több, így többet tud visszaszívni. Már ha a logikámban nincs valami gubanc :) Majd megpróbálok összehozni egy videót, de a múltkori is borzasztóan szaggatott.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 02 pén., 22:12 

Értem. Ha így haladok, kb. jövőre már úgy nagyjából megtanulom az alapokat. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 03 szomb., 11:33 
ISTEN

+1 adalék az első fordulóhoz: a gépi játékos által okozott sebzés% lista a következő volt.

S% Játékos
67,43 Doom3D
55,70 Jou
41,01 Dragon
35,47 VDV_forever
30,26 H. Poirot
27,21 Shan
24,85 T-Rex
24,59 Teki1986
24,41 Icescream
23,64 Kiki
22,55 Bobibubi
22,41 DR28
19,74 KTibsza
19,65 Gyuri
18,89 Bogpista
18,58 Zsee
13,67 Levko

VDV_forever kiesése a versenyből sok játékosnak jó hír lehet...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 03 szomb., 11:44 

Viszont az előzetes teszt alapján Doom3d ellen, ha nem kapok magasabb luck-ot, semmi esélyem... :S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 03 szomb., 12:30 

A sebzéslistán a középmezőnyben lenni jó :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 03 szomb., 12:51 

Végre egy jó hír. Tényleg, az AI sereg hogyan lép szintet, hogyan kapja a skilleket?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 03 szomb., 13:06 
ISTEN

Doom3D: megkapja a megfelelő XP-t a hős, majd a térkép betöltésekor a kasztra jellemző valószínűségek alapján a skilleket random módon.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 03 szomb., 13:49 

kiki írta:
Doom3D: megkapja a megfelelő XP-t a hős, majd a térkép betöltésekor a kasztra jellemző valószínűségek alapján a skilleket random módon.

Ilyenkor biztos fejlődnek a secondary skilljei is? Heroes III-ban így van az biztos, de nekem az rémlik, hogy mikor február környékén teszteltem a csapatom, akkor ha csak beállítottam, hogy mennyi XP-je legyen a hősnek, akkor csak a 4 fő skill-t adta hozzá szintlépesenként, de a secondaryk basicen maradtak, vagy azon, amin alapból lennének.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 03 szomb., 20:54 
Heroes Team

A csapatokat végignézve tetszik a 2. forduló alakulása, bár így utólag belegondolva Doom ötletét irigylem (gondolok itt a teleportra, ez jó húzás lett volna), az már kevésbbé tetszik, hogy a paralyse nem hat az elementálokra (itt látszik a H2 tudásom), de legalább a dis. ray fogja őket. A sebzéslista kifejezetten tetszik, logikusnak is tűnik, 2 csapattól kaptam ki, pont azoktól akik előttem végeztek.
Egyébként egy érdekes észrevétel, hogy sokan kicserélték az alap lényeiket és szinte új sereget vettek belőle... Igazából ez számomra meglepő volt, az ember azt hinné, hogy az adó alapján ez nem éri meg, bár ebbe nem ástam bele magam. De meglepően "normális" csapatok jöttek ki csere után is. Fura.
Sajnos a 2. körben már az AI szerintem nem lesz ilyen nagyvonalú, meg sok sereg javulásával már több izzadásra lehet számítani, ennek ellenére nagyon várom a folytatást, függés lesz ha kijönnek a mentések! :) Remélem sikerül ebben a körben 10% alá menni, személy szerint 5-6% lenne az amivel igazán elégedett lennék, de majd kiderül evés közben, hogy milyen ízű az a bizonyos puding.

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 04 vas., 13:10 

I would like to inform you .. akarom mondani tudjál róla, hogy a vámpír lord is immunis a paralízisre. Ahogy a blindre is. Ez valamiért kimaradt a H2 kézikönyvből. Az itteni netes lény leírásból is hiányzik. Gondolom, mind spell immunity. Bátor döntés volt a maradék csapatok ellen megvenni, hiszen az idézett elementálokra sem működik mondjuk T-rex csapata ellen.

A teleportot (+wisdom) muszájból vettem az íjászok ellen, és sokba került. De máshogy nehéz lenne 5% alá kerülni. Viszont talán pont ez a pénz hiányzott ahhoz, hogy Monseigneur Poirot és a többi vámpíros elhasaljon a csapatomon. / pl. Breastplate of Anduran (+5 D), vagy expert luck + Spiked Helm (+1 A, +1 D) /

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1465 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 74  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]