Hát srácok, nagyon sajnálom, hogy nem lehetek ott.

Azért, hogy ne tűnjek el teljesen, írok én is egy H3 elemzést, viszont mivel most nem vagyok résztvevő, kissé egyenesebb leszek, szóval remélem, nem sértek meg senkit.
Alyr: Az alapkoncepció nem rossz, tavaly ilyenkor én már elsütöttem a 60%-os fire shield kombót a szadomazókkal. Szvsz viszont Alyr elkövetett néhány hibát. Malekith-hez a fire magic teljesen fölösleges mert úgyis megkapja, én még Nymushoz se vettem, mégis bejött rendszerint. Plusz Warlock mellé nem ártott volna néhány atk-def növelő arti sem... így sajnos mezőny hátsó felébe várom, pedig amúgy lehetne jobb is.
Billherry: A duplalövősek szépet sebeznek, én már csak tudom mert anno online második lettem marksmenekkel.

Golden bow és clone helyett viszont szvsz inkább teleport és nagyobb létszám dukál ezeknek a csapatoknak, mert így gyakorlatilag egy pofon és vége, ami gold dragon hiányában elég könnyen elképzelhető sajnos. Kérdés persze, hogy az újonc hadvezér hogyan játszik. Így előzetesen viszont szintén mezőny hátsó fele.
Chris: Az öreg Chris speedelő unikornisokkal nyomul.

Az ötlet itt is jó, a pacik elég szép számmal vannak, viszont elkelt volna melléjük egy cure... így középmezőny, viszont sok fog függni a blind gyakoriságától.
Dreegar: A csontsárkány papír egység lvl7-esek közt, de az 53 az 53.

Wraithokkal meg erőnövelőkkel megspékelve viszont elég ütősre sikeredett, top 3. Maximum csak a szellemsárkány hiánya kérdőjelezheti meg ezt.
Hahakocka: Na, csak ne becsüljük alá azokat a csirkéket, én ezekkel lettem harmadik ősszel.

Igaz, egy kicsit többen voltak, plusz volt néhány varázslat mellette, azaz Dispel meg Disrupting Ray, ami nem elhanyagolható szvsz... a sebesség Shiva mellett nem lett volna olyan fontos szerintem, így középmezőnybe várom.
LordShaba: A gyorsított szadomazó-sereg szintén ismerős, viszont ez a Fafneres dolog nekem még mindig eléggé papírnak tűnik, a srácokhoz szvsz inkább Nymus dukálna, oké, hogy gyorsak, de hát így még elkelne nekik egy kis spenót. Középmezőny.
Magix: Ezt a sereget már jópárszor összeraktam magamnak, de mindig volt pár alakulat ami lenyomta nálam gyakorláskor, így végül nem indultam el velük soha. A koncepció alapvetően jó, Sentinellel nehezen bonthatók, gyorsak és nagyot ütnek. A létszám viszont akkor is kevés sajnos. Ennek ellenére ebben a mezőnyben Top 6, amiben közrejátszik a hadvezér rutinja.
NG: Szintén raktam már össze hasonlót, igaz, nem pont ebben a formában.

A legyek Korbáccsal nem olyan papírok mint elsőre tűnnek, szóval vigyázni kell velük.

Top 6.
Nogri: A tactics megvétele fölösleges volt mert Ajit úgyis kap, a Helm of Chaos helyett meg elég lett volna egy Skull Helmet. Ha ez az összeg a létszámra lett volna fordítva, erősebb lenne Titinél, így viszont csak az erős középmezőnybe várom.
Ricsepi: A sereg egyetlen hibája, hogy nincs Cure, ennek ellenére a 951 Harpy brutális, újonc hadvezér ide vagy oda, én megelőlegezek neki egy Top 3-mat.
Rt: A nyakék a berserk-blind kombó miatt fölösleges, a 205 medusa queen-t így egy kissé kevésnek érzem, ennek ellenére az ötlet jó, ha nem követ el hibát akkor erős középmezőny.
Teki1986: 24 angyal piros gömbbel sokaknak betesz ebben a mezőnyben, nincs mit részletezni, erős középmezőny.
Titi: Titi+ qrvasok beholder. Top 6.
Trunks: A Sphere of Permanence fölösleges, ezt lényekre fordítva nem lenne akkora hátránya a másik harpy-s alakulathoz képest. A csapatot középmezőnybe várom, sok múlik viszont azon, hogy a hadvezér hogyan játszik.
Vologya: Ez jóóó, tetszik.

Ütős kombó, a Cure ugyan hiányzik, ennek ellenére az öreg Maestro mákjában bízva Top 3.
Zsee: No mifene, ShurTugal még a végén összehoz egy masszív H3-mas csapatot.

A 83 Cavalier Tyrissel fájni fog, viszont itt sincs Cure, ennek ellenére így is top 6, jó játékkal akár top 3 is lehet.
Összességében elég jó meccsek lesznek, számítok pár körbeverésre.

Sajnálom, hogy nem lehetek ott, na de majd ősszel... újult erővel...