Dragon kollega irománya után itt egy kevésbé színvonalas mű
H3TT
Alyr: Érdekes csapat, Green Dargonok + Fire Ball/Shield, Bakelittel. Nem tudom megtippelni ebben a mezőnyben mire lesz képes, de az alapötlet tetszetős, a sárkányok kemények, úgyhogy valami csak lesz
Billherry: Az első újonc támadónk. A Grand Elfek nincsenek olyan brutálisan sokan, de minőségi erőt képviselnek, pláne Ivorral meg Golden Bow-al támogatva. Persze nem mehetünk el a Clone varázslat mellett sem, ami Warheart Mage-eivel már bizonyított

A gyors csapatok elkaphatják, ennek ellenére szerintem sok meccset fognak behúzni.
Chris: Némáá, itt is vannak Unicornok

Na de... A Goldok miatt sokszor lesznek lépéselőnyben a pacikák, akik egész szép létszámnak örvendenek. Tetszik a csapat összeállítása, jó eredményt várok tőle
Dreegar: Az igen... 53 sárkánynak titulált tápos csontváz, a legolcsóbb hero + blind

Szerintem első látásra mindenki megmosolyogta ezt a csipet-csapatot, de a fene tudja. Azért 53 level 7, még ha szutyok is, blind-al lehet hogy tud valamit

Bakker, 53 level 7...
Hahakocka: Kereken 100 darab, +3 speed-el ellátott madárka. Gyorsak, de valahogy a 100 madarat nem érzem elég ütősnek. Persze ettől még nyugodtam rámcáfolhatnak, két éve a Táborban már értek el dobogós helyezést a Villámmadarak
LordShaba: a H5 után ismét egy remake

A 131 Pit LordShaba erejével már tisztában vagyunk, szokás szerint +3 speed + Haste, talán az ArchDevil az új srác a csapatban. HP meg ütőerő van, de ha mégse lenne elég a 2 Azúr Sárkány biztos szétver mindenkit

Biztos Győzelem, én vereség nélküli bajnoki címet várok ettől a csapattól
Magix: Szokás szerint egy ötletes csapat Magixtól. Ugyan nem egy HP hegy, van ott egy Sentinel, de valószínűleg a pokoli bárók jobb szeretnék nézni ahogy az ellenség saját magát írtja ki

Jó csapat, szerintem az elejében van a helye.
NG: Egy kevésbé bonyolult csapat

Korbács egy őserdőnyire való szúnyoggal száll harcba, ami Bless-el és Gladiussal igen csúnyán néznek ki

Halvány lila gőzöm sincs arról mennyit ütnek így a moszkítók, de ATTACK az van!
Nogri: Titi már vezette győzelemre a szemeket és ez a csapat sem tér el attól az alakulattól sokban. Sokan vannak, de gyors csapatok is szép számmal vannak, ami talán a fix tactics-al is necces.
Ricsepi: És itt is a másik újonc támadónk. Brutálisan sokan vannak a hárpiák és persze ott a Haste. Bár, egy bless lehet jól jött volna nekik, azért ezzel a létszámmal csúnyákat odaverhetnek
rt: Szokás szerint minőségi csapattal indul az újabb kupáért!

A Blind - Berserk elég ütős varázslat-repeortár, a Medúza Királynők pedig nem rossz unitok. Mezőny elejébe várható csapat

Ja, Lőszer+Prostik
Teki1986: A gömbös csapatok az utóbbi időben nem alkottak maradandót. Viszont az angyalok erősek, a knight pedig elfogadhatóan adja a skilleket. Én nagyon rühellem a gömbőcöt és erősnek se tartom itt, de talán most Teki összehoz velük valamit
Titi: Titi nem sokat matekozott ezen se

A másik szemes csapat 100-al nagyobb lészámmal rendelkezik és Titi miatt ezt a csapatot érzem erősebbnek. A duplázást nem érzem a szemekben, de a jó szereplés szinte már elvárható
Trunks: És a másik hárpiás csapat. Itt már több mint 100 a differencia, viszont van Black, bless és talán pár pontot hozó blind immun is. Ugyan ezek mind a létszám kárára kerültek be, viszont ezek miatt erősebbnek tűnik ez a csapat. Akár még egy jó eredmény is benne lehet.
Vologya Mester: A Szerencse Mestere most a véletlenre bízza a luck-morál kiáltások mennyiségét

Nem rossz csapat és egy sentinel itt is található, ami igencsak növeli a madárkák állóképességét. Meg persze a Maestro-ról beszélünk, úgyhogy az innen-onnan elcsipkedett pontokból még akármi is lehet majd
Itt a vége fuss el véle, ennyi volt hát

Bár úgy rémlik mintha egy csapat hiányozna... Egy, kettő, három... tizennégy, tizenöt! Hmm, egy tényleg nincs meg, de hol lehet... Na mindegy, az utolsó helyre csak oda fog érni...