Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 811 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 41  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 22 szer., 17:00 

Sziasztok!

Nimbus bátyó! Légyszíves olvasd el figyelmesen az előző hozzászólásomat és akkor lehet szembeötlik, hogy olyas valamit kritizálsz amit le sem írtam, illetve olyanra hívod fel a figyelmem amit én is leírtam. :) A versenypályákon az oldalon levő offline versenymapokra gondoltam, ahol a cél a minél gyorsabb végigjáccás. Egyébként meg nagyobb XL-es pályákon (küldetés szintű mapok) nagyon nagy szerepe van a resurrectnek. Online teljesen igazad van, de én is ezt mondtam csak rövidebben :) Éppen ezért hangsúlyoztam, hogy attól függ, hogy éppen milyen formáját játszod a Heroesnak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 22 szer., 17:11 
Heroes Team

Hali!

Manti:
Ösördög???? Az meg miacsuda? :lol: Egyezzünk meg abban, hogy a black erösebb...jah és gömb ide vagy oda az ördög nem lesz soha erösebb mint a black, ráadásul ugyi gömbbel lehet éleszteni a dragont is...
Ez így van az ördögöket fel lehet támasztani, de minden más varázs is megy rájuk (pl. implo, clightning, stb...), ha innen nézzük, már nem is biztos, hogy elöny ráadásul, az implo többet sebez, mint amennyit a resurr visszahoz...

Bogpista: Valóban hasonlóképp vélekedünk, én csak a gyors versenymapos mondatodra reagálatam.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 22 szer., 17:48 
Heroes Team
Heroes Team

Ebben tévedsz Nimbus, az Arch Devil (ha így jobban tetszik :)) erősebb
mint a Black Dragon. Ha akarod mérd össze őket, én megtettem:
http://heroes.hardwired.hu/forum/viewto ... 0&start=59
És ezért ha lehet varázsolni a sárkányra is, akkor egyértelműen
gyengébb a fekete sárki.
Annak nem mondtam ellent hogy a mágiaellenás miatt a fekete sárkány
jobban használható, tehát ilyen értelemben erősebb - természetesen
akkor gömbnek se szabad lennie.

Manticore

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 22 szer., 18:00 

Hali!

1-1-ben lehet hogy többször nyer a magas att. def. és a no retal. miatt. Azonban ha a teljes várat veszed hőssel együtt, akkor gyengébb az inferno. Azt se felejtsük el, hogy az arch devil-nek csak 200 a hp-ja, így nagyon könnyen áldozatává válhat támadó alapú varázslatoknak. És 1 multimeccsen, ahol nagy jelentősége van a 7. szintű lénynek, -amiből általában kevés van- döntő lehet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 22 szer., 18:16 
Heroes Team
Heroes Team

Szia Pisti!

Igaz hogy a támadó varázslatokat rosszabbul bírja az ördög mint
a fekete sárkány, de magát az egységet jobban fel lehet turbózni
varázslatokkal ami nem függ a spell power-től, a támadó varázslatoknál
meg csak magas szintű power-nél lényeges a Hp különbség.
Az Infero egyébként nem egy túl erős vár (ezt már írtam), túl drága is
ahhoz képest.

Manticore

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manticore 2004 dec. 22 szer., 18:20-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 22 szer., 18:18 
Heroes Team

Köszi Bogpista magam sem mondtam volna jobban.

Black:
A: 25 D: 25 HP: 300
DA: 40-50 S: 15

A.Devil:
A: 26 D: 28 HP: 200
DA: 30-40 S: 17

Való igaz, hogy a Devilnek nagyobb az A-D-je 1-3-al, azonban ez elenyészö a +100-as HP-hoz, ill. a +10 damage-hez képest...
Nem szabad belemenni amolyan utópisztikus csatákba, hogy no magic, csak 1vs1 Black, ill. Devil... Ilyen egy valódi csatában nincs...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 22 szer., 18:23 
Heroes Team
Heroes Team

Nimbus írta:
Nem szabad belemenni amolyan utópisztikus csatákba, hogy no magic, csak 1vs1 Black, ill. Devil... Ilyen egy valódi csatában nincs...

Akkor lehet hogy nem értetted a lényegét az összehasonlításnak. :roll:
Azért született mert Kitt felvetette a nyers erőt a 7-es szintű lényeknél.
Magától érthetődik hogy a játékban soha sem a nyers erő számít. :wink:
Azt viszont hozzá kell fűzni a dologhoz hogy a sárkány nem
használhatja a speckóját ugye, az ördög pedig igen és így nyer,
azonban ez nem változtat azon a tényen hogy a Devil a nyers erő
tekintetben erősebb. :roll:

Manticore

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 23 csüt., 12:00 
Heroes Team

Heyho!

Hát ez nem semmi! Nem hiszem el, hogy képes vagyok még 6 év után is ilyen vitákba bonyolódni! :lol: :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 23 csüt., 12:16 

Udv, és persze kellemes Ünnepeket minden Heroes fannak! :)

Nézegettem itt az előttem hozzászolok véleményeit,és hát furcsállottam 1-2 dolgot!
Bár én az Inferno várat nagyon szeretem,és jo vele játszani,de az archdevil nem tul jo egység,mint már mondták kevés a hp és a damage,és a csatában ez számit,hiába nyomsz rá frenzy-t nem birja a támadásokat !
A dungeon-os várat nem igazán szeretem igy a black dragon-t sem mágia resist ide vagy oda,egyetlen jo egység szerintem a minotaurus king, félelmeteseket sebez és rendkivül jo a morálja,emlékszem a lord of war kieges.pályán volt vagy 10K MK-je és blind immunitás,hát szenvedtem rendesen! :)
Ennenben érdekelne az,hogy "tapasztalt" játékosok, személyesitve Nimbus és Manticore,miért nem szeretik a castle várat !
JO tudom,drága ,viszont jo egységek vannak benne amik kiegészitik 1mást !
Random map-en meg sokszor be is jön a clone varázslat és az exp WM.-mel és sok sp-vel kellemesen hat az angyalra igy az egész várra is !
van 2 lövő egység is a marksmen pl egész használhato bless-el ahhoz képest hogy második szintu ! a crusader is jols ebez blessel,morállal és luckkal meg egyenesen letaglozo:)
a champion is remek egység hasttel és prayer-rel ! Az archangel-ről mg már beszéltem tán a griff az ami ugy igazán csak ütésfogo !
Szoval nem értem miért nem szeretitek ! :))
A ramprtos vár meg a mighty gorgon miatt is már jo vár lehet!:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 23 csüt., 12:16 
Heroes Team
Heroes Team

Nimbus írta:
Heyho!

Hát ez nem semmi! Nem hiszem el, hogy képes vagyok még 6 év után is ilyen vitákba bonyolódni! :lol: :lol: :lol:

:lol: Nem volt semmi vita :lol:
Nimbus írta:
...és gömb ide vagy oda az ördög nem lesz soha erösebb mint a black, ráadásul ugyi gömbbel lehet éleszteni a dragont is...

Erre bizonyíték van hogy nem így van, tehát hol a vita? :wink:
A többiben egyet értettem.
És még valami Pisitnek is: Mivel a támadóvarázslatok nagyobbat
sebeznek az ördögön ebből következően többet is fel lehet támasztani
belőle.

Manticore

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 23 csüt., 12:29 
Heroes Team
Heroes Team

Szia Yc!

Köszönöm hogy tapasztalt játékosnak tartasz :) , de Nimbus online
tapasztalata melett nem túl szembeötlő a tudásom. :roll:
A Castle vár nagyon erős szerintem is, amikor a StrongHold-ot írtam
mint harmadik vagy negyedik legerősebbb vár akkor a Castle-vel
cserélgettem a helyét.
Persze lehet hogy csak én tudok vmiért jobban játszani az említett
várakkal...

Manticore

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 23 csüt., 13:45 
Heroes Team

Hali!

A Castle-ról eddig nem volt szó, de tény, hogy az erös várak között van. Söt, ha bejönnek az említett varázslatok, überbrutal...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 29 szer., 23:48 

Üdv Mindenki!

Gyors végigfutottam a fórum legutóbbi pár oldalán. Érdekesek voltak a hozzászólások és tanulságosnak találtam.

Akkor én is leírom nekem melyik várról mi a véleményem.

Necro: Szerintem a Necro jó kezekben messze a legjobb vár. Ha Thantot Is lehet választani akkor szinte ki merem állítani, hogy verhetetlen.
Inferno: Lehet, hogy a hetes szintű lények között nem erős a devil, de AI ellen a legjobb. Pár devillel végig tarolod a pályát és akkor hiába van az ellennek Dragonja, neked jóval erősebb hősöd lesz!
Fortress: Jó kezekben csodákra képes. Közepes kezekben már az egyik legrosszabb. Tökéletes példa erre Mastino. Játszon bárki is vele egy onlinet. Ő Hydrával te mindegy mivel. Tuti lefogsz izzadni.
Dungeon+Rampart:Ha van időd és pénzed felfejleszteni a Dragonokat nagyon megizzasztanak és rohadtul erősek, de egyébként nem túl jók.
Tower: Giant nagyon könnyen megvan és ha csak Titánra koncentrált mágiával+Master Giennel vegyítve nehéz megverni.
Stronghold: Leghamarabb lehet hetes szintű lényed, de maga a vár valami bődületesen lassú és simán kitaktikázod őket.
Castle:Hasonló a helyzet, mint a Towerrel. Ha van a közelben egy upgradelő helyiség ( bocsi de nem ugrik be a neve :oops: ) akkor nagyon brutális tud lenni.

Ez persze nagyon tömör összefoglaló és még rengeteg hátrányt és előnyt lehetne elmondani.

Üdv: Ssth!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 30 csüt., 18:00 

Sziasztok!

Szűz-hírózos koromban a Castle volt a kedvencem, mégpedig azért, mert ezzel a vártípussal szerintem egy közepes szintű stratéga is meg tud szorítani egy gyakorlottabb játékost.

Ne felejtsük el, hogy szinte mindegyik lovagnak van lédersipje ( vagy megkapja ) + 1 jön az arkangyaltól és az már 4 morál. Ez azért el tud dönteni egy csatát.

Csakúgy, mint az, hogy ha nincs az ellennél főnix vagy + sok speed akkor te kezdesz. Mass haste...

Vagy resurrection az arkangyaltól... ill. az, hogy mindig 50-et sebez.

És szintén nem kihagyható tény, hogy a lovagok gyakran megkapják még az archery-t, az offense-t és az armourer-t. Előbbi a két közepesen erős lövőegység miatt fontos, utóbbi kettő meg jól tud jönni a lovagok vagy a keresztesek hand-to-hand harcában. A kruszik offense-zel...hm...finom. :twisted:

A griffek? Hát nem erősek, de marha gyorsak, a griff tower felhúzásával 17 jön belőlük hetente és mindenkinek visszaütnek. Érdemes hagyni, hogy kicsit felgyűljenek és elég utánna megunkkal vinni. Az AI inkább messziről lövi, nem nagyon szereti harapdálni ( én sem...)

Utoljára marad egy igen fontos tény: szerintem ez a vár rendelkezik a legjobb alapegységgel. A halberdiens-ek nem lassúak, jön belőlük elég sok, 10-es a HP-juk, jól ütnek és önmagukhoz képest nem rossz az attack-deffense-ük sem.
Kicsit húzom a szám, ha castle ellen kell harcolni. :?

A Dungeon szerintem annyira drága, hogy még egy hosszabb kampány során sem tudod behozni az elején felszedett jókora hátrányt. Különösen akkor jön ez ki, ha két vagy három ugyanolyan várral kell indulni és az ellenfeled nem az AI. Kiegészítő várnak azonban kíváló a Mana Vortex és a Portal of Summoning miatt.

Ezt egy kicsit bő lére eresztettem.
Bocs:

ubul

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 30 csüt., 19:01 

Szerintem a Dungeon és az Inferno & Castle a legjobb!
A BlackDragon & Arch Devil és Archangela kedvencem!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 30 csüt., 21:02 
Heroes Team

ssth írta:
Inferno: Lehet, hogy a hetes szintű lények között nem erős a devil, de AI ellen a legjobb. Pár devillel végig tarolod a pályát és akkor hiába van az ellennek Dragonja, neked jóval erősebb hősöd lesz!
Fortress: Jó kezekben csodákra képes. Közepes kezekben már az egyik legrosszabb. Tökéletes példa erre Mastino. Játszon bárki is vele egy onlinet. Ő Hydrával te mindegy mivel. Tuti lefogsz izzadni.
Dungeon+Rampart:Ha van időd és pénzed felfejleszteni a Dragonokat nagyon megizzasztanak és rohadtul erősek, de egyébként nem túl jók.

- Nade Ssth, szerinted pár dragonnal nem lehet végig tarolni a pályát?? :lol: :lol:

- Ha már így szóba került...Mastinot szívesen megismerném... Biztosan nagy Spieler! Node gyerekek Fortress?? :lol: Mindegy mivel? - jó akkor Rampart + Mephala :lol: Megizzasztani... Ez utoljára éppen neked (Ssth) sikerült a BB-n, de ha jól emléxem nem Fortressel voltál... :lol:

- A Dragonos várak nem túl jók (idő és pénz mindig kell, hogy legyen elég :wink: )??? :lol: Ssth gyere már eccer el a táborba!! :lol: :lol: Észre fogod venni, hogy Dungeon+Rampart páros a leginkább preferált várak... és ez nem véletlen...

Ezt nem hiszem el már megint erről a topicról vitázom.... :lol: :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 30 csüt., 21:24 

Üdv Nimbus!

Már mikor megírtam a véleményem sejtettem korábbi hozzászólásaidból, hogy nem nagyon fog tetszeni neked. :wink: No csak pár dolgot, mert szerintem nem vitatkozunk csak megosztjuk egymással véleményünket. :)

A Fortresst én se szerettem és semmire se tartottam, de Mastino megmutatta, hogy nagyon jól lehet játszani vele. Egyszer mindenképp megéri játszani vele.

A Táborba egyébként idén úgy tervezem, ha lesz időm, akkor eljövök. De például Zizi egy nagyon jó játékos, aki táborba is sokszor van és eddig az ő Dragonjait már sikerült leverni. 8)

Ja és köszönöm a "bókot" 8) , hogy én izzasztottalak meg utoljára, hát a döntő még utánam volt, ott nem izzadtál meg? De ellenem a csatán nem sok izgulni valód volt. Azt nagyon elszúrtam. :(

Bármikor amikor van kedved egy online Rampart/Dungeon vs Necro/Inferno én várlak... :twisted:

Üdv: Ssth!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 30 csüt., 21:42 
Heroes Team

Hali!

Mastinóval mindeképp megpróbálok majd összehozni egy meccset, de a legjobb lenne, ha eljönne a táborba! :D

Azt nem mondtam, hogy verhetetlenek a dragonok (Zizi elleni győzelmedhez Gratula!), DE könnyebben hozzásegítenek a győzelemhez, mint a többi! 8)

Hidd el a BB-n ellened izzadtam meg leginkább... :wink:

Kedvem lenne, időm nincs... :cry: :cry:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jan. 04 kedd, 16:53 

Na ja... Hát igen, szerintem a NECROPOLIS! Hogy miért?

Ropi - hatalmas mennyiségben gyűjthető, olcsó és nem is rossz. A ropiharcos meg főleg.

Zombi lassú, de kell a védelem a Lichek mellé. Betegít.

Szellem/Kísértet Nem is rossz, regenerálódiok, repül, MANASZÍVÁS!

Vámpír/-II- Lord Repül, erős és ÉLETSZÍVÁS.

Lich a KIRÁLY, több harcost sebez és nagyon erős, élőholt így nem szivatható meg olyan könnyen.

A lovagok fekete/halál ********* erősek és YÓÓK. Átkoz, 2x sebzés.

A szellemsárkány pedig ÖREGÍT és még a morál is csökkenti.

És végül: "Az összes Necropolis-lakó élőhalott, és így immunis az észre ható varázslatokra, áldásra, átokra, Frenzyre, Mirthre, Sorrowra és mindig semleges a morálja." -heroes.hardwired.hu

Szóval van még1 ilyen jó vár?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jan. 05 szer., 22:26 

udv,

az immunitásnak 2 oldala van,ezt ne feled.....

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 811 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 41  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]