Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1465 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 74  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 08 szomb., 21:21 

doom3d írta:
És még egy apró kérdés: csapatot dismisselni lehet csata előtt? Természetesen úgy, hogy beleszámít a veszteségbe.

Megvan a 2. jó csata. Levko ellen sikerült lemennem 3 elementál (2.38%) veszteségre.
Viszont a fenti eredményhez dismisselni kellett a parasztot. Remélem, így szabályos.

Zsee írta:
De a többi se sokkal jobb, úgyhogy első kör fix utolsó hely, szóval B csapatot adózok majd.

Tartsd meg a minókat kísérő stacknek. Úgy nem kell leadóznod.

Az átlagom nekem is pocsék. 10% felettiek klubja: (12 csapatból)
Vámpírok között Poirot csapata volt a legkeményebb, velük még mindig 10% felett állok.
Az íjászoknál Levko csapatát kivéve szenvedtem, ahogy vártam. Itt is 10% felett vagyok.
Dragon zombijait is csak súlyos harcok árán tudtam feloszlatni. (>10%)
szerk. Közben Jou csapata átvette a vezetést.

Az eddigiek alapján Poirot fogja nyerni az első két kört.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 08 szomb., 22:19 

doom3d írta:
Zsee írta:
De a többi se sokkal jobb, úgyhogy első kör fix utolsó hely, szóval B csapatot adózok majd.

Tartsd meg a minókat kísérő stacknek. Úgy nem kell leadóznod.

Hát, lehet van benne valami, de nem érzem az erejüket :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 09 vas., 8:48 

Zsee írta:
Hercule Poirot írta:
Hát igen, az igaz, meg mellé nem barbárral vagy, szóval a harci értékek sem az igaziak. De nekem is nagyon rezgett ott a léc :S

Barbárral vagyok

Shannak írtam :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 09 vas., 11:50 

Úgy nagyjából betöltögettem a mentéseimet én is, egyszer-egyszer lejátszva a csatákat: Szerintem a legtöbb ellen sikerül megoldani, hogy maximum a gargoyle-ok és a champion hulljon el vagy közülük valamennyi, viszont beigazolódik megint, hogy ha H2, akkor a sárkányokat, főleg a feketét nem lehet eléggé túlértékelni, akkora boss. Egyelőre nem látom, hogyan fogom egyáltalán legyűrni őket, szerintem ott van ké tuti 100%-os buktám. Persze utólag okos az ember, kisebb módosításokkal lehetne azért esély, viszont a feketesárkányok a köv. fordulóra szerintem csak erősebbek lesznek, addigra már elképzelhető, hogy nem csak az én íjász brigádom falják fel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 09 vas., 12:26 

Felmerült egy kérdés: Level 3-4-5 varázslatok mellé az xls-en oda van írva, hogy b-a-e wisdom kell hozzájuk. Ez csak tájékoztató, vagy kötelező is megvenni?

Egy nekromanta hőssel vagyok, basic wisdommal kezd, és pl advanced-re majdnem mindig át is lépett már az 1. kör csatáiban is. Level 4 varázslat vásárlásakor megkockáztatnám, hogy esetleg nem minden csatában tudom használni, ha balszerencsésen nem fejlődik a.wisdom-ra, ha ezzel spórolhatok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 09 vas., 13:07 

Zsee: ebben a fordulóban enyém az utolsó hely és azt nem adom. Ritka rossz csapatot sikerült felépítenem XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 09 vas., 14:23 

shan írta:
Felmerült egy kérdés: Level 3-4-5 varázslatok mellé az xls-en oda van írva, hogy b-a-e wisdom kell hozzájuk. Ez csak tájékoztató, vagy kötelező is megvenni?

Egy nekromanta hőssel vagyok, basic wisdommal kezd, és pl advanced-re majdnem mindig át is lépett már az 1. kör csatáiban is. Level 4 varázslat vásárlásakor megkockáztatnám, hogy esetleg nem minden csatában tudom használni, ha balszerencsésen nem fejlődik a.wisdom-ra, ha ezzel spórolhatok.

Ha egyszer megkapod a jó skillelek, csinálsz mentést és folyton azzal játszol :wink:

T-Rex írta:
Zsee: ebben a fordulóban enyém az utolsó hely és azt nem adom. Ritka rossz csapatot sikerült felépítenem XD

Első körös elementálos csapat azért az nem gyenge akkor sem :lol: Kicsit hasonló ahhoz, amikor BB-n Warheart 2x kirakta a nekró ultimate skilljét H5-ben, ami mondjuk nem sok úgy 30 meccsből de kirakta :lol: A baj lehet az volt hogy arra építette az egészet :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 09 vas., 14:39 
Heroes Team

Én be is fejeztem volna, sajnos Doom és Jou csapatát nem bírtam sehogy sem leszedni, ezek fix bukók, nagyon erősek az elemek / hidrák közelharcban, kíváncsi vagyok egymás ellen mit alkotnak.

Javítási esély még Zsee ellen lenne, ott van luck skillem is, mennek is a luckok jobbra balra, az egyes stackokra :) Ezzel lehet még tudnék kezdeni valamit, maximum 3%-ot javíthatnék szerintem azon a mentésen ha a gép beadná a luckot a főstackra.

Így hogy lett két 100% bukta, sajnos 2 számjegyűvé vált a veszteség, de első körre ígyis elégedett vagyok, magammal szemben teljesítettem az elvárásomat :)

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 09 vas., 16:30 

Dragon írta:
Én be is fejeztem volna, sajnos Doom és Jou csapatát nem bírtam sehogy sem leszedni, ezek fix bukók, nagyon erősek az elemek / hidrák közelharcban, kíváncsi vagyok egymás ellen mit alkotnak.

Részemről Jou csapata ellen 27 elementál veszteségnél tartok. ( 21.4%) Sokkal jobb már nem lesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 09 vas., 22:28 
Heroes Team

így első menetre 1 100%-om van, a többi ellen több kevesebb veszteséggel megy a dolog... de nem is a 0%-ra hajtottam ugyebár :)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 10 hétf., 0:25 

Van két fix 100%-om, Dragon és Doom ellen, őket nem lehet megverni a csapatommal, szerintem legalább is.

A legkisebb veszteségem pedig eddig Kiki ellen jött össze 2 Gargó és 3 Minó formájában, ami így is 7,86% :lol:

Az első 10 meccsem alapján az átlagom 38,07. A két 100-ason kívűl minden tudok javítani bőven, remélem a maradék 6 csapat nem fog nullába küldeni :)

Amúgy a lákk-morál itt milyen esélyekkel jön? Mert ha valamelyik 3-ason van, akkor két meccs alatt kapok belőle 1-et :?

Szerk.

Lejátszottam mindenki ellen pár kört, az eredmény sokkal jobb mint vártam de persze azért elég siralmas :?

Dragon: 100%
Doom3D: 100%
Jou: 100%
Teki: 33,57%
KTibsza: 29,29%
DR28: 22,86%
H.Poirot: 20,71%
VDV: 20,71%
Shan: 20,71%
Gyuri: 18,57%
Bobibubi: 12,14%
Icecream: 10,00%
Bogpista: 7,86%
Kiki: 7,86%
T-Rex: 5,71%
Levko: 5,00%

Átlag: 32,19%

Az a 3db 100% nagyon lehúzza, egyébként egész tűrhető lenne :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 11 kedd, 17:00 

Kiki, találtam a mentésekben egy hibát. Engem nem érint, Levko-nál vettem észre, mikor kíváncsiságból le akartam tolni pár csatáját. Van egy artifact-ja, ami a hőse tudását növeli. Ez a segédhősénél van, akivel a kúton keresztül létesít kapcsolatot, de ezután, hogy fel tudja tölteni a megnövekedett tudás szerinti varázspontjait, vissza kell mennie a kúthoz még egyszer, így viszont meg nem marad elég mozgáspontja az ellenfele megtámadásához.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 11 kedd, 19:46 

Jelenleg engem sem érint, de szerintem az összes mentés ilyen. Ha van bárkinél knowledge növelő arti, az nem ér oda a csatába. Vagy a segédhőssel indítja a cserét a kútra.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 11 kedd, 21:10 
Heroes Team

Én is letologattam a csatákat. konkrétat még nem írok, de pár infó azért:

A top 3 nehéz ellenfél:
doom3d
dragon
icescream

A top3 könnyű brigád:
ktibsza
shan
zsee :shock: :D

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 11 kedd, 21:42 

Jou írta:
A top3 könnyű brigád:
ktibsza
shan
zsee :shock: :D

Elég balfityisz csapat lett, na :lol: Mondjuk az megjegyzendő, hogy nagyondehűha elfelejtettem a gépnek felállítani a seregem, remélem okoztam vele valakinek egy kis örömöt :) Meg így utólag lehet nem ártott volna venni még 1 gargoylet... vagy totál más csapattal indulni :P

Sebaj, még javítok 0,45%-ot hogy legalább kereken 30,00-on legyek aztán kitalálok valami elfogadhatót a 2. körre :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 12 szer., 0:24 

Hercule Poirot írta:
Kiki, találtam a mentésekben egy hibát. Engem nem érint, Levko-nál vettem észre, mikor kíváncsiságból le akartam tolni pár csatáját. Van egy artifact-ja, ami a hőse tudását növeli. Ez a segédhősénél van, akivel a kúton keresztül létesít kapcsolatot, de ezután, hogy fel tudja tölteni a megnövekedett tudás szerinti varázspontjait, vissza kell mennie a kúthoz még egyszer, így viszont meg nem marad elég mozgáspontja az ellenfele megtámadásához.

Én nálam is ez a gond és én nem kaptam rá választ. Ezt úgy oldottam meg, hogy a kezdő hős odaadja a főnek az artit és visszamegy a helyére. Másképp, nem tudom felvenni a maradék 10 manát

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 12 szer., 9:28 
ISTEN

T-Rex, Levko: ebben az esetben valóban elfogy a lépésszám, a segédhős mozgása az átadáshoz engedélyezett.
Shan: nem kötelező megvenni, de kell ahhoz, hogy az adott szintű varázslat működjön.
Nemsokára végzek a mentéseimmel + az új csapattal, ezt jelezni fogom itt a fórumon.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 12 szer., 13:01 

Van 12 fix 100%-om, akiket ilyen kicsi sereggel nem lehet legyőzni. A csúnya vámpírokat megsebezni sem tudtam.
Viszont, a maradék 4 csata meghozta a gyümölcsét. Nagyon kicsi vagy nulla veszteséggel nyertem :D

Dragon: 100%
Doom3D: 100%
Jou: 100%
Teki: 100%
KTibsza: 100%
DR28: 100%
H.Poirot: 100%
VDV: 100%
Shan: 100%
Gyuri: 100%
Bobibubi: 0%
Icecream: 100%
Bogpista: 0%
Kiki: 31,84%
Levko: 0%
Zsee: 100%

Átlag: 76,99%

Top 3 legkönnyebb:
Bogpista
Levko
Bobibubi

Top 3 legnehezebb:
Az összes vámpírfajzat

Előny: láttam az első dispeljét az ősmágusnak :D :shock:
Amióta H2-vel játszom ez volt az első dispelje, ami leszedte a zombik haste spelljét :D

MEGJEGYZENDŐ:
A vámpírok remélem összetalálkoznak Buffy-val :twisted:

SZERK: azoknál, amiknél nem 100%, azoknál még elementál sem kellett. :D

KÉRDÉSEK:
1. miért nem az elementáljaimat támadja a gép? Máskor mindig az idézett elemeket támadja be és most hidegen hagyja őket.

2. Az elementál varázslat cseréjét is adó sújtja?

SZERK2:
és nem a lépésszámmal volt a gond, hanem azzal, hogy a hős nem mehet bele a kútba kétszer. Másodjára nem kapja meg a hiányzó manapontokat :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 12 szer., 13:22 
ISTEN

T-Rex:
1. talán azért, mert a sárkányt erősebbnek véli?
2. mindent adó súlyt
+1 a következő fordulótól a tudásnövelő tárgyat a főhősre pakolom, ha figyelmetlenségemből mégis a mellékhősnél maradna, akkor azzal kell majd a kútra lépve átadni a főhősnek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 12 szer., 14:17 

Lehet, csak szokatlan, hogy eltért attól, amire számítottam :?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1465 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 74  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]