Üdv majdnem mindenkinek!
Szóval én abszolút nem vagyok régi heroeses, meg senkit se ismerek személyesen, de azt tudom, hogy amíg Mugger itt volt nagyon pörgött a h. térképek! Köszönet ezért Neked!
De, nem is emiatt írom ezeket a sorokat! Szóval én 16 éves vagyok, de nem is ez a lényeg szerintem, hanem sokkal inkább az, hogy milyen világot élünk. Ezalatt azt értem, hogy nagyon meg kell fontolni, hogy ki lesz a főnök! Mert bizony nem is egyszeri személyes tapasztalatból tudom, hogy SAJNOS manapság mindenkinek a PÉNZ a fontos! Ezért a legtöbb vezető csak erre hajt.
Nem ismertem személyesen Menyust, de párszor beszélgetni próbáltam vele emailen....Csak próbáltam, a többit el lehet képzelni. Na mindegy!
Egy a lényeg és ezt hóthalálos komolyan mondom!!!!!: lehet jó heroesos oldal, lehet nem jó. Lehet egy jó baráti társaság, vagy lehet nem jó. Nem számít!
Csak az a fontos, HOGY MIKÉPP ÉLJÜK MEG A PÁLYÁK VÉGIGJÁTSZÁSÁT!
Ha például elmegyek egy filmewt megnézni, akkor az elsőre a legjobb szerintem. Mert akkor még nem ismered, nem fogod tudni, hogy mi is fog történni. Másodjára megnézed, akkor már nem lesz annyira jó!
Heroes pályáknál pedig arra gondolok, hogy az lényeg, hogy hogy játszod végig! Unottan? Bátran? Okosan? stb. Én beleélve szoktam végigjátszani-ehhez elengedhetetlen egy jó story! És a szép az ilyen stratégiai játékokban, hogy másodjára, harmadjára sokadjára is játszol vele, mindig másképp fog alakulni(főleg, ha erősebb ai-t csináltak volna hozzá

).
A rövid kis intermezzomban csak azt akartam elmondani, hogy szép dolog megmenteni, feltámasztani-hívja mindenki úgy, ahogy akarja-a Teamot, de az a gyönyörű, hogy nem ez fog számítani!-gyönyörű, azt pozitívumként kellene érteni-
Mert a Mi erőnk a KÖZÖSSÉGBEN VAN!
Mert akár felbomlik a Team, akár nem, akkor is ez a szeretetteljes kalandvágy ott fog élni a szívükben!
Mert akárhogy is alakul ennek az oldalnak a sorsa, a Team nagy része meg fog maradni egy Szövetségben!!!!!!!!!!!!!
Együtt fognak játszani, harcolni, beszélgetni, élni!
Szép és nemes dolognak tartom azt, hogy az újabbak megpróbálnak segíteni(Laca, Krittyó)!
Ám van egy dolog, amin sosem fogok változtatni!
SOSE FOGOK FELADNI SEMMIT? MERT KÜZDENŰI FOGOK, ó AMÍG BÍRJA A SZÍVEM!!!!!!!
És minden erőmmel azon leszek, hogy ne haljon ki itt semmilyen barátság, harc, kalandvágy!-bár még nem tudom hogyan.....
Szóval majdnem mindenkinek jó heroesozást kívánok, és sok-sok átalvatlan éjszakát a gép előtt!
Ave:
Tóth Norbert János