Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1465 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 74  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 07 pén., 11:47 

gyuri írta:
Régebbi versenyeken se volt lerakható a varázstárgy. Ha a lényt dismisseli valaki, az veszteség, ha lerakja, az is.(Ne hőstől kapja így nem lesz lerakható)

H3 ban volt variálás a le fel pakolással, de az egyébként is sokmindenben más. Ragaszkodnék a szabályokhoz, az új felvetések csak egy következő versenyen alkalmazhatók.

Hát igen, ugye a H3-ban lehet artifactot a "hátizsákban" hagyni, a H2-ben nem.(Gondolom ez adódhat a 3 negatív hatású artifactból is) Szóval ez alapján revideálva a véleményemet, azt a döntést is elfogadhatónak tartom, ha a gömböt nem lehet letenni, de mondjuk ez amúgy is ez eléggé szűk keresztmetszet jelent, ha valaki gömböt vesz, az valószínűleg nem arra apellál majd, hogy azt letéve levarázsolja az ellenfelet.
Vagyis lehet az lenne a legegyszerűbb és legésszerűbb, ha erre a versenyre nincs ide-oda rakosgatás, amit valaki a hősének megvett, az nála is van, maximum előzetes veszteségként kirúghat a csapatából egységet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 07 pén., 13:30 
ISTEN

Sziasztok!

A mentések elkészültek. Sajnos senki sem segített a gyártásukban, remélem, hogy a következő fordulóknál már lesz jelentkező!
A mentések letölthetők a Versenyek/Támadások/H2 letöltés részlegben
http://heroes.hardwired.hu/versenyek/_tamadas/letoltes/h2tamadas/H2t_2014_1.rar
Néhény fontos szabály a csatákhoz:
- a mentések 2. napiak, így is kell visszaküldeni őket
- a mellékhős nem mozdulhat el a helyéről
- a főhős csak a varázslásblokkoló gömböt hagyhatja a mellékhősnél, minden mást kötelező átvennie + a 10000 halflingot átadnia
- a győztes csata mentésén kívül a győzelmi képernyő fényképét is mellékelni kell (Alt+PrintScreen)
Egy példa megtekinthető itt:
https://drive.google.com/file/d/0B_lJqBAMi3vGSUlTd1dJMWhnWGs/edit?usp=sharing
Április 1. előtt senki se küldjön eredményeket + 2. fordulós adatlapokat (én arra fejezem be a saját dolgaimat), a határidő április 30.

Jó játékot:
kiki

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 07 pén., 20:18 
Heroes Team

Üdv a támadóknak! :)

Megvolt az első kör, 3 ember maradt hátra az 1. fordulóból akivel még nem játszottam le. Eddig a legnagyobb veszteséget messze Doom serege okozta egy 100%-os buktával, ez a hidrás ötlet közelharcosok ellen brutális... Másik akivel viszont még nem játszottam le és nagyon veszélyes az Jou, ő ellene 1x néztem meg most a legvégén de az is 100% lett, bár ezen szerintem tudok alkotni azért.

Egyébiránt a zombik meglepően jól teljesítenek, a meccseim a fenti kettő kivételével 1-4% veszteség között zajlanak, a power licheket imádja gyilkolni a gép a zombik helyett nagy szerencsémre.

Az eddigi %-om 2 számjegy alatt van :)

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 07 pén., 21:48 

Az íjászok ellen milyen volt? Én szenvedek velük.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 08 szomb., 9:33 

Srácok. Van egy kis gondom.

Ha a mellék hős nem mozdulhat el, akkor én nem tudom teljesen feltölteni a manámat, mert a kútból nem lehet inni kétszer.
Hacsak, nem a sátrat nézem meg előbb, ezt nem néztem még.

Közben rájöttem, hogy kevertem a két rész elementál idézésének költségét is XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 08 szomb., 10:11 

Ha jól értem, a mozgáspontok számával van problémád. A kútba menvén, azon állva tudsz kapcsolatot létesíteni a segédhőssel, így épp elég pontod marad. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 08 szomb., 10:28 
Heroes Team

doom3d írta:
Az íjászok ellen milyen volt? Én szenvedek velük.

Az íjjászokat és a vámpírokat nagyon megettem vacsira, mindegyik íjjász a power licheimet szereti öldösni, (miközben már ott áll az arcukban az a tonnányi oszlásra ítélt tetem), de olyan is volt, hogy nem maradt már p. lich, amire a kentaurok fogták és arcon nyomták az egyik 1-es zombi stackot!! a főstack helyett... Hát ott fordultam le a székről :)

Én nem vagyok egy jó H2 játékos, de ilyen szintű gépi idiótasággal szinte gyerekjáték más Heroesból jött tapasztalatból játszani. Nem bukok sehol sem sokat, de amit írtam, ellened és valszeg Jou ellen is az a 100% az nagyon rondán meghúzza az átlagomat... Amúgy lenne 2-3% összveszteség, de így...

Nade nem panaszkodom, inkább befejezem a hátralévő mentéseket! :)

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 08 szomb., 12:02 

Végigtoltam én is a mentéseket. A vámpíros csapatom (számomra is) meglepően jól teljesített, csak Doom elementáljait nem tudtam legyőzni (totál esélytelen :?), a többi nagyjából veszteségmentes csata volt.

Ami óriási meglepetést hozott csata, az VDV_forever fekete sárkányai voltak. Ránéztem elsőre, ott van 6 sárkány, auto play -jel is meglesz :) De messze nem így volt, sokáig kellett gyűrnöm, míg a vámpír-veszteség-mentes állapotot elértem, jó kis csata volt :)

Ráadásul rögtön ez volt az 1. mentés a sorban, ezzel kezdtem; jól meg is ijesztett, hogy akkor én most utolsó leszek, a csapatom már ezt a néhány sárkányt se tudja lenyomni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 08 szomb., 12:20 

Na végigtoltam én is. VDV-nél én nem lepődtem meg, mert előre láttam a próbák során, hogy nehéz lesz, végül egy jó húzással(egy halfling dissmisselése) tudtam a vámpírokat megmenteni.
Ahol én meglepődtem, az Doom3d volt, első próbálkozásra úgy bedarált, hogy rossz volt nézni. Nagyon kemény kis csapat. Aztán a halflingok megfelelő pillanatban áldozásával 13 vámpír árán letoltam, majd gondolkodtam még egy sort, és a második hidrát elválasztva az elementáltól ez a kis lépéselőny elég lett az összes vámpír megmentésére, szóval Shan, próbálkozz, menni fog az :)
A többi csapatnál csak a halflingok megmentése volt a kérdés, hol összejött, hol nem. Összességében elégedett vagyok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 08 szomb., 12:50 

Dragon írta:
...
de olyan is volt, hogy nem maradt már p. lich, amire a kentaurok fogták és arcon nyomták az egyik 1-es zombi stackot!! a főstack helyett... Hát ott fordultam le a székről :)

Mintha valahol olvastam volna egy olyant, hogy a gép plusz pontokat ad magának, ha egy teljes stacket tud kiiktatni. Nekem sajnos nem a hidrákat lövik.

Mr. Poirot előtt fejet hajtok. Nem gondoltam volna, hogy tényleg ennyire hülye az AI. A csapatom erősebb, de nem egymás ellen, hanem a gép ellen játszunk. Ha győzni akarok, meg kell tanulnom a gép fejével gondolkodni. Remélem, a többi vámpíros csapat végül elhasal rajtam. :?

**

És amit elfelejtettem az előbb kérdezni: Ha a 2. fordulóban veszek mondjuk basic archery-t, és a 3. körben advanced archery-t akarok, akkor el kell adnom a basic-et és adóznom kell, vagy simán csak az advanced-et veszem a basic helyett?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 08 szomb., 13:21 

Az AI nem tud taktikusan játszani, ezt szinte lehetetlen beépíteni, egy viszonylag tűrhető stratégiát tud követni. A lövős egységeik először a lövösöket támadják erősorrendben, aztán a repülősöket erősorrendben, gyalogosokat lövik legkisebb prioritással. Ha blokkolják őket, a mellettük áll legerősebbet támadják, függetlenül attól, hogy repülős, vagy gyalogos. A lassított repülősöket gyalogosként kezelik. A gyalogosok közül viszont a legközelebbit lövik, mert elvileg ugye ezek jelentik rájuk a legnagyobb veszélyt. Ez az oka Dragon derülésének is. A lövők támadása miatt vonják el a Halflingjaim remekül a tüzet a vámpírokról. Ez alól amúgy egy kivétel van, a power lich, ami, nem tudom miért, a legerősebbre lő, akár lövő, akár repülő, akár gyalog az.

Doom3d: hát igen, az biztos, hogy ha nem gép lenne a másik oldalon, hanem te, kb 20 elementált tudnék levenni tőled... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 08 szomb., 14:03 
ISTEN

Útmutató a 2. körhöz: hanem adsz el semmit sem, akkor az 1. fordulós csapatodból kell kiindulni, vagyis minden korábban megvett dolgodnak szerepelnie kell minimum az új adatlapodon + az újonnan vásárolt elemekkel egészítsd ki. Ha valamit eladsz, akkor azt tüntesd fel az eladási táblázatban, és csak a maradékokat vidd fel a 2. fordulós táblába + az új dolgokat.
Doom3D: az alacsonyabb 2. skillt el kell adnod, és csak úgy vehetsz magasabb szintűt ugyanebből.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 08 szomb., 15:21 

És még egy apró kérdés: csapatot dismisselni lehet csata előtt? Természetesen úgy, hogy beleszámít a veszteségbe.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára doom3d 2014 márc. 08 szomb., 17:33-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 08 szomb., 15:35 

Poirit, a sergedben 4 lövős egység van, az enyémben csak 1. Ennyi elég is ahhoz, hogy neked veszteségmentes legyen a Doom3D-s csata, nekem pedig esélytelen (javíts ki, ha tévedek, és csak kevés a fantáziám a megoldáshoz).

Gondoltam is rá, amikor az adatlapom készítettem: ne legyen inkább 4 kentaúr, ne csak 1? Á, biztos nem lesz rá szükség; és egyébként is, akkor 1-gyel kevesebb vámpírra lenne csak pénz... - gondoltam ezeket :D most ráfáztam :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 08 szomb., 17:55 

doom3d írta:
És még egy apró kérdés: csapatot dismisselni lehet csata előtt? Természetesen úgy, hogy beleszámít a veszteségbe.

Végre egy kis sikerélményem is van. Egy vámpíros csapatot bedaráltam 2.5% alatti veszteséggel. Az íjászokkal továbbra is szenvedek. Legközelebb valami gyorsabb csapattal kezdek, mondjuk vaddisznókkal. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 08 szomb., 18:40 

A Haste-tel a föld elementálok is felmennek Fast-ra ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 08 szomb., 19:29 

Így első ránézésre az 50% sem lesz meg... Az azért nem gyenge hogy a full stack minó néha nem bír leütni 1 darab sárkányt :shock: meg az én luck-moral-jaimat is ők kapják kb :lol: De a többi se sokkal jobb, úgyhogy első kör fix utolsó hely, szóval B csapatot adózok majd.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 08 szomb., 19:42 

Hát igen, az igaz, meg mellé nem barbárral vagy, szóval a harci értékek sem az igaziak. De nekem is nagyon rezgett ott a léc :S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 08 szomb., 19:44 

Hercule Poirot írta:
Hát igen, az igaz, meg mellé nem barbárral vagy, szóval a harci értékek sem az igaziak. De nekem is nagyon rezgett ott a léc :S

Barbárral vagyok

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 08 szomb., 20:56 

Azt már látom, hogy az elementálokat későbbre kellett volna építeni XD

Amúgy, csoda, hogy egyik AI sem a víz elemeket támadja

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1465 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 74  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]