Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1465 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 74  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 02 vas., 12:12 

A sarik egyik helyről másikra mennek, így csak meg kell várni, amíg leesik a spell :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 02 vas., 14:07 

Az első körben..

Az íjászok lelövik a hordákat. Megeszik őket a vámpírok.
A vámpírok kb. veszteség nélkül nyernek az íjászok ellen. Agyonverik őket a hordák.
A hordák nyernek a vámpírok, és veszítenek az íjászok ellen.

Mindenki megveri a maradék 3 csapatot. Ezek szerint az első 14 hely sorsa az első fordulóban bizonytalan. :)

Ami T-Rex csapatát illeti, az első fordulóban 1x tud idézni max. kb. 5 powerrel, vagy 2x 4 körüli powerrel. Szóval 15-24 elementál jön össze neki. Nekem van 123. Utána mi jövünk. kb. 110 megmaradt elementál a 4 sari ellen. Sima ügy.
A második forduló viccesebb lesz. Könyv + gyűrű, lvl 8 hero, S+P növelő artik. Alsó hangon 160 db idézett víz.
Aztán a 3. fordulóra ki kell találnom valamit. Ott már gömb nélkül nehéz lesz. A 4.-5. fordulóban meg már mindenki idézni fog.

A fő gond az, hogy a hős szintje ugyanolyan tempóban nő, mint a csapatok létszáma.
Ha elég sok forduló van, előbb-utóbb a summon lesz a nyerő taktika. A legütősebb HP alapú varázslat a summon, ezen nincs mit szépíteni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 02 vas., 14:23 

Hát ha már mások is elkezdték, én is írnék egy kis jóslatot :D

VDV_forever:
A sarik elég erősek, ráadásul a 4 VF repülője azelőtt lekapkodja a halflingokat, mielőtt hozzászólhatnék, így a vámpír csak minimális tempóelőnyből kezdhet. A tesztek alapján elmehet jópár vámpír, nekem ez a legkeményebb csapat.

Doom3d:
Hatalmas erőt képvisel, de szerencsére csak lassú gyalogok vannak nála. Ha nem tudom a vámpírral face to face lenyomni az elemeket, megvárom, míg odaérnek a lövőimhez, és míg azokat szedegeti le, megcsipkedem annyira, hogy a maradékkal elbánjak, szinte biztos, hogy vámpír itt nem megy el.

Zsee:
Az MK és Garg. sebessége miatt a halflingokat nem leszek képes megmenteni, vámpírt valószínűleg nem veszítek.

Icescream:
Az elfek itt is megszabadítanak a halflingoktól, a többi a farkasokon és a vámpírokon múlik, vagy kikapok, vagy nincs (vámpír)veszteség...

Levko:
Ha nem kapok slow-t(és az AI-t ismerve az első körben inkább disrupting ray lesz), 1 halfling áldozattal lehozhatom a csatát.

Jou:
A sprite-októl meg tudom védeni a Halflingokat, kérdés, hogy a vámpír képes-e face to face elbánni az elemekkel. Ha igen, nincs veszteség, ha nem, akkor akár ki is kaphatok.

Bogpista:
Ha elsüti a mass slow-t, 3, ha nem, 1 halfling veszteség. És a bless az esélyesebb, ami alapból van.

Bobibubi: A halflingok valószínűleg elesnek, de vámpírt elvileg semmiképp nem veszítek.

Gyuri: Ha működik az elképzelésem, 2 halfling veszteség, ha nem, akkor mind a 4, de a fő csapattest elvileg így is megússza...

KTibsza: A halflingok. Esetleg csak 3.

Kiki: ha jól számolom, 1 Halfling.

Teki1986: itt látszik majd talán leginkább, mire valóak azok a halflingok, míg azok a halflingokat szedik egyesével, én leamortizálom a vámpírjait. Max 4 Halfling veszteség.

Shan: Itt is a töltelék megy majd el, a vámpírok megmaradhatnak mind.

DR28: Ha a hőse úgy dönt, hogy a Halflingokat nyilazgatja le, vagy benyomja a Death Ripple-t, akkor a Halflingokat elvesztem, ellenkező esetben nem.

Dragon: A power lichek jellegzetessége, hogy más logika szerint lőnek, mint a többi lövész, így ők a vámpírjaim lövik majd. Ennek köszönhetően valószínűleg nem lesz veszteségem, a zombik sokan vannak, na de a vámpírok... :D

T-rex: Max 15 elementált tud idézni majd, azt is csak 1-szer, így ez a kör még nem az övé, majd a többiben aggódhatunk :D A Halflingokat viszont szinte biztos, hogy mind elvesztem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 02 vas., 15:32 

Hát igen.. Kicsit deja vu.. Mintha az előző támadás torna taktikáját látnám viszont.. :?
De szerintem attól szép a verseny, ha változatos..
:wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 02 vas., 16:46 

Lehet (sőt biztos), hogy az első kanyar nálam bukta, de bízom a legjobbakban.

Van olyan tárgy a h2-ben, ami a spelleket letiltja?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 02 vas., 17:21 

T-Rex írta:
Lehet (sőt biztos), hogy az első kanyar nálam bukta, de bízom a legjobbakban.

Van olyan tárgy a h2-ben, ami a spelleket letiltja?

Van, de ebben a rendszerben dög drága, és a 4. kör előtt nem nagyon kell tartanod tőle. Majd ha nagyon mész, mindenki vesz :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 02 vas., 17:31 

Nem kell mindenkinek vennie. Ha a csapatok fele vesz gömböt, eléggé lerontják az arányát ahhoz, hogy ne nyerjen. Aztán ha emiatt egymásra várunk, és senki nem vesz, akkor a 4.-5. fordulóban nyer. Összetettben meg az első két forduló miatt nem.
Vagy mindenki vesz summon spellt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 03 hétf., 0:21 

Csak azért kérdeztem, mert a H2 leírásokban nem találtam olyat.

Lassan frissíteni kéne az összes leírást :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 03 hétf., 0:28 

T-Rex írta:
Csak azért kérdeztem, mert a H2 leírásokban nem találtam olyat.

Lassan frissíteni kéne az összes leírást :?

Sphere of Negation (nincs varázslat) 7500

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 03 hétf., 18:44 

Icescream írta:
Hát igen.. Kicsit deja vu.. Mintha az előző támadás torna taktikáját látnám viszont.. :?
De szerintem attól szép a verseny, ha változatos..
:wink:

Valóban. Miközben tervezgettem, simítottam a csapatom, éreztem, hogy plágiumgyanús, de egyszerűen egy másik csapatot sem tartottam olyannak, ami labdába rúghatna. Valóban gondoltam a te csapatodra közben, de úgy érzem, észrevettem pár apró hibát, amit kiküszöbölni igyekszem, majd meglátjuk, mekkora sikerrel. A sereg gerincét képző lény azonos, a koncepción változtattam :)

Doom3d: "A vámpírokat agyonverik a hordák". Állok elébe :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 03 hétf., 20:52 
Heroes Team

A gömb az érdekes dolog, 1 elementálos ellen nem biztos hogy megéri, mert lerontja az esélyeit a többi migth ellen, főleg -7500 al...

majd elválik :D

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 03 hétf., 23:52 

Annyi baj legyen, maximum én is becombosodok a csaták folyamán :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 04 kedd, 9:25 
ISTEN

Készültségi fok: 42%.

A varázslásblokkoló gömbbel kapcsolatban van egy fontos dolog, amit tisztáznunk kell, mert eddig nem volt szabályozva, és én is kifelejtettem. A manuális szintlépéses verzióban ugyanis elképzelhető, hogy a játékos a mellékhősnél hagyja a gömböt, annak ellenére, hogy megvásárolta, így tud majd varázsolni (ha van mit). Mivel még senki sem vette meg ezt a tárgyat, ezért még talán nem késő eldönteni, hogy ez szabályos-e vagy nem.

Ezért szavazásra bocsátom a kérdést: kötelező-e használni a Varázslásblokkoló Gömböt, ha megvásárolja a játékos?
A verseny résztvevőinek szavazni péntek (március 07.) délig lehet. A többség dönt, döntetlennél kötelező használni.

Aktuális állás
Kötelező használni: 1 szavazat (kiki)
Nem kötelező használni: 5 szavazat

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára kiki 2014 márc. 04 kedd, 15:51-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 04 kedd, 9:48 

Én a NEM-KÖTELEZŐ -re szavazok. Ha már valaki 7500 -t költött rá, hadd döntsön úgy, hogy esetleg egy csatához mégsem kell :)

Ja, és egy felmerülő kérdés: azt hogyan lehetne ellenőrizni, hogy valaki használta-e, vagy sem?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 04 kedd, 10:55 

Ahogy H3-ban is leveheted a tárgyaid, ha épp nem akarod a csatában használni, itt is engedélyezném ezt. Aki le akarja venni majd az tegye meg, mert különben nem lenne értelme megvenni. Ki akar egy varázslásblokkolót úgy hogy legalább 1 varázslata neki is van?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 04 kedd, 11:23 
ISTEN

Shan: ha nem használja valaki, akkor a segédhősnél lesz, akinek a kezdőhely környékén kell maradnia. A főhősnek meg éppen elfogy majd a lépéspontja a csatánál, így az adott napon ő sem tud mozdulni többet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 04 kedd, 12:40 

shan írta:
Én a NEM-KÖTELEZŐ -re szavazok. Ha már valaki 7500 -t költött rá, hadd döntsön úgy, hogy esetleg egy csatához mégsem kell :)

Ja, és egy felmerülő kérdés: azt hogyan lehetne ellenőrizni, hogy valaki használta-e, vagy sem?

Egyetértek, 7500-ért szerintem is el lehessen dönteni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 04 kedd, 12:51 

Mivel én épp a varázslataimra építem a dolgot, ezért az én véleményem az, hogy le lehessen venni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 04 kedd, 15:41 

Legyen levehető +1

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 04 kedd, 18:01 

Nyugodtan tegye csak le. Ha gömböcöt is vesz, meg varázslatot is, elég sokba fáj ez így együtt, másrészről további taktikára ad lehetőséget, és így színesíti a játékot.

Nem kötelező +1

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1465 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 74  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]