Hát ha már mások is elkezdték, én is írnék egy kis jóslatot
VDV_forever:
A sarik elég erősek, ráadásul a 4 VF repülője azelőtt lekapkodja a halflingokat, mielőtt hozzászólhatnék, így a vámpír csak minimális tempóelőnyből kezdhet. A tesztek alapján elmehet jópár vámpír, nekem ez a legkeményebb csapat.
Doom3d:
Hatalmas erőt képvisel, de szerencsére csak lassú gyalogok vannak nála. Ha nem tudom a vámpírral face to face lenyomni az elemeket, megvárom, míg odaérnek a lövőimhez, és míg azokat szedegeti le, megcsipkedem annyira, hogy a maradékkal elbánjak, szinte biztos, hogy vámpír itt nem megy el.
Zsee:
Az MK és Garg. sebessége miatt a halflingokat nem leszek képes megmenteni, vámpírt valószínűleg nem veszítek.
Icescream:
Az elfek itt is megszabadítanak a halflingoktól, a többi a farkasokon és a vámpírokon múlik, vagy kikapok, vagy nincs (vámpír)veszteség...
Levko:
Ha nem kapok slow-t(és az AI-t ismerve az első körben inkább disrupting ray lesz), 1 halfling áldozattal lehozhatom a csatát.
Jou:
A sprite-októl meg tudom védeni a Halflingokat, kérdés, hogy a vámpír képes-e face to face elbánni az elemekkel. Ha igen, nincs veszteség, ha nem, akkor akár ki is kaphatok.
Bogpista:
Ha elsüti a mass slow-t, 3, ha nem, 1 halfling veszteség. És a bless az esélyesebb, ami alapból van.
Bobibubi: A halflingok valószínűleg elesnek, de vámpírt elvileg semmiképp nem veszítek.
Gyuri: Ha működik az elképzelésem, 2 halfling veszteség, ha nem, akkor mind a 4, de a fő csapattest elvileg így is megússza...
KTibsza: A halflingok. Esetleg csak 3.
Kiki: ha jól számolom, 1 Halfling.
Teki1986: itt látszik majd talán leginkább, mire valóak azok a halflingok, míg azok a halflingokat szedik egyesével, én leamortizálom a vámpírjait. Max 4 Halfling veszteség.
Shan: Itt is a töltelék megy majd el, a vámpírok megmaradhatnak mind.
DR28: Ha a hőse úgy dönt, hogy a Halflingokat nyilazgatja le, vagy benyomja a Death Ripple-t, akkor a Halflingokat elvesztem, ellenkező esetben nem.
Dragon: A power lichek jellegzetessége, hogy más logika szerint lőnek, mint a többi lövész, így ők a vámpírjaim lövik majd. Ennek köszönhetően valószínűleg nem lesz veszteségem, a zombik sokan vannak, na de a vámpírok...
T-rex: Max 15 elementált tud idézni majd, azt is csak 1-szer, így ez a kör még nem az övé, majd a többiben aggódhatunk

A Halflingokat viszont szinte biztos, hogy mind elvesztem.