No akkor Zolival a nagy záró meccsről röviden :
A Hercegségek viszálya pályán voltunk Lanyizolival. Alapból elég **** pálya kacskaringós és teleportos. De ehhez képest elég jól haladtam a játék végén. Volt 78-78 papnőm és íjászom fejlesztve S mágikus hőssel voltam. Tűzfényszellemből is volt vagy 18. Meg griffből is 13 fejlesztve. S 40 'píkás'. Csak sajnos az elején Zoli kizárta nekem az Inferno-t. Erre a pályára tökéletes lett volna. Főleg a tűzvarázslatok könnyítették volna meg a dogokat,. Az embereknél drága nagyon a gyógyítás manában. Még úgy is hogy felnyomtam a mannapontokat is. Zoli meg Dungeonnel akart lenni, én azt hittem Nekróval, az is jó erre a pályára meg úgy általában ő jól játszik velük. De sajna Dungeonnel akart lenni. S mágikus hőssel volt nem Erő hőssel bár azt hangoztatta hogy ERŐ-vel van:) S ezért tudott szívatós varázslatot nyomni mert damages varázslatra ment. Én meg inkább gyógyításra s fény erőre, eleve volt egy azt erősítő artifaktom is s vér skillem is.
A végén azért megszívattam még akár nyerhettem is volna mert várban támadott igaz csak 1-es falam volt. Egy nagy gond volt hogy volt egy olyan artifaktja ami az összes emberét előre rakja annyi kezdeményezést ad.

Ezért mindennel mindig ő kezdett és ezért nem tudtam érvényesíteni a fejlesztett nyilas és papnő skilljeit se igazán. Pedig az átlövő nyíl sebzett nagyon pedig mágikus hős voltam. Nálam 'csak' 2 1-1 hp növelő artifakt volt amit találtam. De azért azok se voltak rosszak. S 3 szinttel erősebb volt a hőse Zolinak azt hiszem. Én talán több aranyat választottam a ládákból pedig első héten 3-as volt a városom. De így is kellett a pénz. Egyik héten ugyanis mindkettőnket megszívatott a fél nyersanyag és fél arany bevétel hét.

No ennyi volt a meccs röviden.
Grat Zolinak elég gyors is volt s taktikus a skillek terén!
Shiennél én pörögtem fel ezért sikerült szerintem legyűrni. Azon a pályán valahogy gyorsan tudtam fejlődni mozogni stb. Meg nála bugos volt az egyik lényvevő hely állítólag.
Pocoknál kinyírt a pálya nehézsége a 2. héten (200 farkas artifaktnál meg 40 Shámán arany bányánál) s önmagam utána Pocok megadta a kegyelmedöfést