Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 50  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 jan. 05 vas., 15:01 

Karesz vs T-Rex
Bron vs Darkstorm
Inferno vs Dungeon

Sokat kell tanulni még :D
Elején határozatlan voltam, hogy mit vigyek, de megállapodtam a dungeonnál. Kezdőnek Darkstormot kaptam, így a varázserővel nem volt gond. Első 3 napban aranybánya és az első héten a +2 vár. Sereg is haladt rendesen, de nem úgy, ahogy kellett volna. Sárkány csak a 3. hét elején lett meg.
Artik szörnyűek voltak, semmi hatásos. csak +6def-es pajzs és 2 morál növelő item és egy +6spell növelő. A főhős berohant mindenbe, ami adott valami bónuszt, de nem volt elég. 2 hónap környékén megtámadtam a hősét, amiről nem is tudtam, hogy ott van :D

Kép

Eleinte örültem, mert kevesebbnek tűnt, egészen addig, amíg az 50 beholder nem ütött az ördögén 30-akat és amíg el nem kezdet hatni a sarimra a lassítás ...

Így a "szégyen a futás, de hasznos" mondat mellett, megmentettem a maradék emberem életét.

karesz nyert

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára T-Rex 2014 jan. 06 hétf., 2:53-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 jan. 05 vas., 15:31 

Az elején én is csöveztem...buktam az első heti seregemet.
A sátor előtt pack red és pack káosz állt:)őket sem tudtam hamar leverni.4.héten értem át.Ellenfelem térfelén még szedegettem egy kicsit,ott találtam a fekete gömböt is...épp manát akartam duplázni,amikor a kapun fogyott el a lépésem.T-Rex ott kapta el a fél seregemet.A többieket hoztam volna,de így is elég volt,köszönhetően a magas skill különbségnek.(82 harpy hag levett 1 pattintóst :) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 jan. 06 hétf., 0:33 

Dave írta:
NG,mikor érnél rá lejátszani?

Ó, alig várom már, hogy a mai bal****kodásom után mikor alázol meg ezen a szép open mapom :) mivel 1-től munkanélküli vagyok, baromira ráérek :? [11-12-én nem, majd megbeszéljük]

Így este 10 után jöttem rá amúgy, hogy délelőtt totál elborult volt az agyam, még a feladás után Merlinnek is hülyeségeket fecsegtem, mert aranybánya nélkül lett volna level 7, csak nem 3, hanem 2...
De az úgy történt, hogy fél percem volt vhogy csak lépni a főhőssel (aki végül Gerwulf lett, mert jött Axsis, a gogos csávó - ő mondjuk jól jött, mert lett 25 gogom - meg Rashka) és csak megtámadtam a level 3-at, amik elfek voltak, haha. De tényleg, ahogy megláttam ezeket a nyomoroncokat, kész, leszállt a vörös köd. Fogalmam sincs, hányszor gyakoroltam a pályán (volt már minden, griff, kutya, gólem, ki tudja még mi), de olyan nem volt, hogy ne sikerüljön legyőzni nagy veszteség nélkül, és szégyen, de nem tudtam rögtönözni. Mondjuk készítettem volna egy forgatókönyvet elfekre/beholderekre is, de egyszerűen nem gondoltam rá. Jött a szokásos gyakorláson minden bejön, élesben meg szopat a gép effektus, régebben ezért sem gyakoroltam jó ideig. Bár talán nem lett volna rossz, felső vár Inferno volt, kezdésnek (moráljavító) artifactot kaptam, alul egy luckos volt, várnál kétezres láda...

Namindegy, kútban vagyok, mint Samira a Körben, a Karesz elleni BB-s meccset, meg az előző OB-sat sem tehetem ki az ablakba... :shock:

NG (Inferno) - Merlin (Inferno) 0:3 3. kör

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára NG 2014 jan. 06 hétf., 10:43-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 jan. 06 hétf., 2:06 

Kérném tisztelettel, hogy könnyen átlátható hozzászólásban szíveskedjetek közölni az eredményeket. (ki- kivel játszott, milyen várakkal és mi lett az eredmény) Köszöntem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 jan. 07 kedd, 18:07 
Heroes Team

Pista: a 3. fordulós partit nem tudjuk Tekivel összeegyeztetni a határidő lejártáig (nekem nem alkalmas egyik nap sem).
Következő hétre keresünk időpontot, ennyi haladékot szeretnék kérni.

Köszi

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 jan. 08 szer., 0:06 

Csizu írta:
Pista: a 3. fordulós partit nem tudjuk Tekivel összeegyeztetni a határidő lejártáig (nekem nem alkalmas egyik nap sem).
Következő hétre keresünk időpontot, ennyi haladékot szeretnék kérni.

Köszi

Csizu

OK

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 jan. 10 pén., 1:45 

Sziasztok!

Bogpista (Rampart - Mephala) - Csizu (Rampart - Gundula)
Dark Side

Sok dolgot nem töltöttem a pálya tanulmányozásával előtte, csak annyira futotta, hogy eldöntöttem, hogy a Rampartra szavazok kezdéshez. Ellenfelem szintén az erdei lényeket favorizálta, így mirror meccs lett belőle. Az elején elindultam balra, aztán meggondoltam magam és jobb felé fordultam inkább. A bányákat befoglaltam, a vizen elszórt dobozok és uszadékok közül nagyon sok üres volt. 6. napra foglaltam be az aranybányát, Csizu ugyanígy tett. (mindkettőnknél serpent fly volt a blokk) Én lefelé kezdtem el bóklászni sima elfekkel és sima unikornokkal, foglaltam egy medusa storet és 1 kriptát, de ennek a summáját át kellett adnom Csizunak, mert megtámadott grandelfek és war unikkal kibővített seregével. 5400-ért menekültem. Ez anyagilag megviselt kicsit, de arra jó volt, hogy fel tudtam upgradelni az elfeket (az unikoronkra nem maradt pénz, mert kellett a sárkányhoz) áthajóztam ismét és elkezdtem immár 3 zölddel megspékelt sereggel Csizut szorítani. Izgalmas taktikai lépések voltak mind az aranybányák megvédésére, mind a főseregek egymás elkerülésére. Én lementem a föld alá a pajzsért, Csizu ráállt a kijáratra, így ismét fizettem :) 10500 aranyat. A hajókat kifosztottam, miközben rengeteget kellett új hajót venni, ki-be szállni, sereget átadni láncot fenntartani. Izgalmas meccs volt. A Főcsatára full sereggel mentem, de csak zöld sárkányom volt, igaz abból 7 db, míg Csizu aranyra fejlesztette a sárkányait (neki 5 Goldja volt) A statok kb egyformák voltak, Gundula 11 15 4 6 Mephala 9 13 6 6. Csizunál+1 speed. Mass slowal nyitott, amit rezisztált a kentaur, így be tudtam védeni az elfeket, akik egy luckos lövéssel nyitottak az ellenfél elfjeire, miután megkapták a mass blesst. Nekem még maradt 50 elfem, Csizunál 26. Csizu jött és próbálta feltörni a blokkot, de nem volt szerencséje, 2 kentaur túlélte az unikornok támadását, ami azt eredményezte, hogy az unikornjai szinte elhullottak, köszönhetően egy sárkány morálnak is. Végig izgalmas csata volt, de a jókor jött moráljaim megingatták az ellenfél csapatait. A Goldokat is lebontottuk idővel, onnantól nem volt esélye az ellenfélnek.

Izgalmas és jó taktikus meccs volt, amit a végcsatában a szerencsésebb nyert. Köszönöm Csizunak az izgalmas meccset.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 jan. 12 vas., 22:03 

Sziasztok!

Lejátszottam Bozsóval a harmadik fordulós OB meccsemet a Death of Beth című mapon.
Bozso piros Stronghold CH vs Ssth kék Inferno Nymus.
Első héten vért izzadtam, hogy meglegyen a devil + castle kombó. Végülis sikerrel jártam, de nagyon lenulláztam magam pénzügyileg. Mondjuk lé ilyenkor már jött rendesen, de a kővel végig gondok voltak. Második héten a devilek, a witch hutból kapott log és egy elszórtan talált kesztyű segítségével csatázgattam. 1-3-1-re nekiálltam a démonok "gyártásának", melyek a végcsatára 113-an lettek. Először a ghostok mögötti szandált vettem ki, majd a blackek mögötti +4att/def páncélt. Mivel pénzügyileg elég jól álltam és a démonok is jöttek rendesen ezért úgy döntöttem, hogy még a harmadik héten átmegyek Bozsóhoz. A devileken keresztül vezetett az út így meglett a +4all pajzs is. Minden lényt sikerült kivenni, varázslataim a csodás inferno és clone lettek. 1-3-6-ra értem át, de az ellen várát nem értem el. Így egy nappal később betámadtam a várba. A skillek hasonlóak voltak ám végül a démon sereg döntött és sikerült győzedelmeskednem.
Jó kis játék volt, köszönet érte Bozsónak!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: OB 3.
HozzászólásElküldve: 2014 jan. 12 vas., 22:31 

Bozso (Stronghold, Crag Hack lvl14, 25/20/15/12, 120 mana)

vs

Ssth (Inferno, Nymus, lvl16, 23/26/13/14 100 mana)

Nagyon sokat teszteltem a pályát, Csizuval kétszer játszottunk is rajta, így tisztában voltam a pálya és a saját kereteimmel. Azért mondom ezt hogy a saját kereteimmel mert alapvetően az Inferno-t favorizáltam, de a tesztek során csak egyszer sikerült Devilt húzni első héten. Ráadásul abban kb. 100%-ig biztos voltam, hogy Th bevállalja az Infernot, így ha mirror során ő felhúzza, én pedig nem, akkor bukó van. Ezért inkább a sebességre próbáltam rámenni, erre pedig a Stronghold látszott a legalkalmasabbnak.

A tesztek során elég jó véleményem alakult ki a barbárokról, jobb hősök érkeztek, akik nagyobb eséllyel kapnak earth magicet, ráadásul hamar van maci, amivel elég jól lehet szántani, ráadásul 3. hét elején akciós macival mindent ki lehet szedni. Mindennek a kulcsa azonban az aranybánya és a kő mennyiség...

Nos rögtön első nap konstatáltam, hogy még Strongholddal is meg fogok szenvedni. Bár Crag Hack rögtön bejött, az aranybánya előtt Beholder (legrosszabb) és sehol egyetlen kőkupac. Alsó vár Stronghold ami hurrá, de nyersanyag nélkül nem sokat ér, felső vár Fortress. Az aranybányát sajnos csak 4. nap tudtam bevenni, emiatt így a pontosan kiszámolt vásárlások akadoztak. A vízen jól jött a pénz – erre szükség is volt –, ráadásul az egyik arti a monsterek mögött csizma volt, ami kellett! Végül is meglett a lvl7+Castle, ám a kőhiány keresztülhúzta a rusholásra felállított összes tervemet.

Második héten Silokat húztam mindhárom várban, építettem Capitolt hogy legyen pénz és amit csak tudtam bevertem a log+csizmás CH-val. Sajnos a második várban nem tudtam lvl3-4-et építeni, ráadásul láttam a kocsmában hogy th főhőse erősebb, mint elmondta, húzott devilt első héten, ami gyakorlatilag el is döntötte a meccset, főleg annak fényében, hogy nekem nem voltak meg a feltételek a rushhoz. Ennek ellenére megtettem, amit lehetett, még bíztam a fönti Ghostok mögötti +6All-ban és a +5All-t is magamnak akartam.

A harmadik hét közepére azért meglett az akciós maci, kiszedtem a +6All-t, és indultam a sátorhoz. Sikerült is 135-nél, ám 137-nél th teljes sereggel átjött a devileken, felvette a +4All-t és 4 lépésre megállt a főváram előtt. Ha beér, akkor végem, bár a throng démonból ítélve így sem volt biztató a helyzet. Sok menekülés és csatárlánc segítségével visszajuttattam a sereget, hoztam amit csak tudtam és beültem CH-val a várba.

Th magabiztos volt és azonnal támadott is.

5 Ancient B, 6 Küklopsz, 12 Thunder, 20 Ogre M, 28 Orc C., 41 Wolf R., 89 Goblin

vs

5 Arch D, 10 Efreet S, 14 Pit L, 113 Demon, 9 Hell Hound.

Igazából tudtam hogy amint leomlik a fal végem. Az expert slowban még bíztam bár nem tudtam nincs-e ott exp. haste. Szerencsémre nem volt, így eltartott egy darabig amíg rés keletkezett a védelmen és a démonok mindent szétszedtek, de sajnos egy másodpercig sem volt esélyem, mivel értékekben közel azonosak voltunk és a 385-ös villám volt az egyetlen támadóvarázslatom, így th könnyen győzött.

Gratulálok, megérdemelten győztél!

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 jan. 12 vas., 23:26 

Ezek szerint csak nekem volt pénzeszsák a relikem :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 jan. 13 hétf., 11:05 

A lenti relicem a blackek mögött resist csizma volt, ott is hagytam :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 jan. 13 hétf., 16:31 

Pista, lehet már előre tudni látni esetleg, hogy milyen további mapok lesznek az utolsó 3 fordulóban? Előre is köszi a választ!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 jan. 13 hétf., 17:47 

Bozso84 írta:
Pista, lehet már előre tudni látni esetleg, hogy milyen további mapok lesznek az utolsó 3 fordulóban? Előre is köszi a választ!

Csizu ígérte, hogy küld mapokat, jelenleg azokra várok. Jövő héten mindenképpen kikerül az 5. map.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 jan. 14 kedd, 2:13 

Csizu vs. Teki 0-1
Inferno vs. Inferno
Korbac vs. Christian

Kezdésnek a 2. várban kaptam 6 hárpiát és 3 beholdert amit kapásból nem bírtam leütni, így hamar pénz problémák lettek. Végül Citadel + Devil meglett 0 aranyra kiszámolva. Miután megláttam a két relicemet Pénzeszsák és Mana sisak már elment a kedvem kicsit. Szerencsére összekapartam egy pajzsot és egy kardot és 3 héten kivettem a +4 allt. Ezután elkezdtem a demonok gyártását végére 105 lett, minden amit lehetet beáldoztam (hárpiák impek kutyák), a gog-okat meghagytam mert ballista speckós hős így az a célom hogy közel harcoljon Csizu. 4. héten kiszedtem a +12 kardot közben Csizu a +5 allt és a +12 spellpowert. Utána átmentem hozzá és csatáztunk. 30-al több demon-om volt meg ugye a gog többlet, így slow shield haste nagyot ütöttem. Csizu a közel 600-as villámokkal próbált kárt okozni, végén csak a 100 demon maradt mivel a 220-as villámaim alatt elfogytak a deviljei neki is.

Köszi a meccset szoros volt!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 jan. 18 szomb., 17:52 

4.forduló
NG vs Dave
Stronghold vs Necropolis
Dwellers
Tetszetős map,kevés nyersanyaggal.Terv szerint haladtam,117re beváltottam a quest artit és black knight+castle lett hét végére.Középső lvl3as arti kristály köpeny volt pack dread knight mögött úgyhogy azt ott is hagytam :) 125ön kivettem a +3allt,húztam capitolt és bone dragont 127re.Idő hiányában csak lvl3as guildet tudtam építeni mert haladni kellett,132 pandora doboz,135 DSA.Kivettem a másik DSA-t is,lvl3as artik közül mind használhatatlan volt.Az ellenfél oldalán kiszedtem egy abandoned minet meg imp cachet,meg pár kósza lényt is megöltem.Főcsatára 4.héten került sor a barbár hordák vára előtt.Képet utólag csináltam csak.
http://i.imgur.com/EjTN67R.jpg?1
Moandor 22 15 10 12 120 mana expert earth,advanced archery,expert tactic
Crag Hack 16 12 8 13 130 mana expert offense,expert sorcery,expert air magic,expert artillery
A csontvázhorda nem jutott akcióhoz,a skillkülönbség,animate meg ráadásnak aging+double blow elég volt.3:0.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 jan. 19 vas., 13:09 

Szép teljesítmény Dave! Vannak mentéseid a meccsről esetleg?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 jan. 19 vas., 21:52 

Köszönöm :)
Autosaver valamiért nem működik win7el úgyhogy csak egy 3.hét 1.napi mentés van,azt elküldhetem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 jan. 19 vas., 23:29 

Azt is megköszönöm!

Megtennéd hogy elküldöd ide: beliczay.zsolt@gmail.com

Köszi

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 jan. 25 szomb., 12:57 

Teki!

Írtam pü-t de nem megy át.

Van egy hamachi szoba

OB2014
psw: h3

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 jan. 25 szomb., 16:32 

hello
kicsit más projekten voltam, de vagyok ofc, ha belefér lenyomom a meccseket, hétfő és csütörtök nem jó, többi nap alkalmas, ha mégsem,akkor ugyis megirom.
Levelet irjatok, az ismert rajongói cimemre, azt szoktam nézni.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 50  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]