Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 50  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 dec. 24 kedd, 23:58 
Heroes Team

NG: SirMullich lehet főhős? Ezen Bozsoval is agyaltunk, mert megkapta a tesztelésünk során, de úgy tűnt logikusnak, hogy a speckója miatt nem lehet főhős (lvl 3-4 speckósokat tiltjuk, ezen az alapon őt is lehetne). Bozso végül droidnak használta csak..
A szabályzat a log speckós főhős használatát tiltja. Sir Mullich speciális eset és nem tér ki rá a szabály, de a logisztika speckóhoz áll a legközelebb a képessége, így szerencsés volna tisztázni a sorsát. Szerintem logikus volna tiltani, pont azért, amiért a log speckósokat is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 dec. 25 szer., 3:20 

Nyilván csak saját vélemény de én személyszerint senkit nem tiltanék :) Varázslós hős sosem lesz főhős,a logos hősök meg gyengék combatban,Sir Mullich kezd egy rossz skillel és elég jó eséllyel kap másodiknak is azt,minden hősnek vannak hátrányai...Ennyi erővel tiltsuk Tazart mert ő is túl erős a legtöbb hőshöz képest...
A maphoz meg annyit,hogy XP van elég igen,de skill az ha a fejed tetejére állsz sem lesz.131en 5 lvl7essel meg elég jó hőssel a pack archdevil bealázott :) A titánok meg még keményebbek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 dec. 25 szer., 10:24 
Heroes Team

Ha elkezdünk szabályokat alkotni, akkor nehéz meghúzni a határokat. Tiltsunk mindent vagy semmit elvet is el tudom fogadni, de a mi szabályrendszerünk valahol a nemzetközi szabályrendszerrel szinkronban van/volt. Most nincs előttem SirMullich 'kaszt térképe', de ugyanúgy megkaphatja a jó kis mightos skilleket, mint mondjuk CH, csupán a %-ok közt van különbség (Witch Hut, University is beadhatja). Tazar tiltásában is lenne logika, nem véletlenül gyengítették le a speckót a WT-ben.

Sajnos ahhoz szoktunk a fix pályákon, hogy első héten kiépítünk minden lénytermelőt, 3. héten kivesszük a játékot eldöntő tárgyakat és vége a játéknak. Nem feltétlenül kell mindig így lennie. Ez a pálya abban más a többitől, hogy az első héten nehéz lvl7-et és kastélyt húzni. Éppen ezért vagy mindemellett nem tudod 1-3-1-nél megverni a devileket (de 3. héten meg lehet őket csapni, Bozsonak is sikerült). A hősödet viszont vidáman fejlesztheted lvl 17+ szintre 4. hétig. Itt is át lehet törni a 3. héten, csak trükközni kell hozzá kicsit :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 dec. 25 szer., 10:39 

Sir Mullich nyomorult hős. Viszont magicest simán megtennék főnöknek, ha úgy hozza a sors, egy csomó mapon és templaten erősek (2smdd4, panic). Sztem ne könnyítsük a mapot, minél nehezebb annál érdekesebb :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 dec. 25 szer., 12:02 

Ti összekeveritek a nehéz és a játszható mapot...A kettő két külön dolog.Lvl7+castle nem könnyű de simán teljesíthető és nem ez ami miatt "nehéz" a map hanem hogy ha nem kapsz földet akkor biztos h nem vered le a devileket mert 127re simán kiszedhető minden a mapon,de kicsit jobb tervezéssel 125-re is.Tehát 3.héten nem tudsz semmit csinálni ha nincs szerencséd,max a felvilági ancientek.

A knight kaszt meg a leggyengébb az alchemist után skillkapásokban :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 dec. 25 szer., 14:37 

Csizu írta:
NG: SirMullich lehet főhős? Ezen Bozsoval is agyaltunk, mert megkapta a tesztelésünk során, de úgy tűnt logikusnak, hogy a speckója miatt nem lehet főhős (lvl 3-4 speckósokat tiltjuk, ezen az alapon őt is lehetne). Bozso végül droidnak használta csak..
A szabályzat a log speckós főhős használatát tiltja. Sir Mullich speciális eset és nem tér ki rá a szabály, de a logisztika speckóhoz áll a legközelebb a képessége, így szerencsés volna tisztázni a sorsát. Szerintem logikus volna tiltani, pont azért, amiért a log speckósokat is.

Nem tudom Csizu, én eleve nem játszanék SoD-ban (eddig az összes bajnokságban szerepeltem, minden RoE-ben ment), de ellenfelemnek csak az volt, úgyhogy...a győzelmet elvenni tőlem nem lehet :D
(Azt el is felejtettem írni, hogy az expert leadershipnek hasznát se tudtam venni, mivel Gurninak morálnullázója volt...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 dec. 28 szomb., 2:48 

Dave vs Embertervez
Inferno vs Castle
3.forduló
Death of Beth
ROE
A tervem h 3.napra meglesz mind3 váram keresztbehúzta az hogy a lenti fortress váramat 6 serpent fly és 6 lizard őrizte mert miért is ne,hogy véletlenül se legyen elég az arrow,2 kutya + sátor :)
Úgyhogy csak 5.napra lett meg és így nem tudtam megütni a lvl4 lényeket amelyek 2 pénzesdobozt őriznek.4 hőssel szerencsétlenkedtem így nem tudtam elég lóvét kivenni,és kemény blokkok voltak úgyhogy citadel+devil lett.2.héten meglátogattam az összes skillnövelőt kivettem majdnem mindent az alvilágon,3.hét elején kivettem a 8as cyclops stockpilet meg a 48 küklopsz kinget is bedaráltam,aztán mentem a fenti sátorhoz.134re kivettem a sátort,136kor kiütöttem a devileket de ellenfelem megelőzött így gyorsan a +5allhoz siettem,sikeresen kivettem a libraryval együtt.4.héten kivettem a titan cuirasst és átmentem az ellenfélhez.211en csatáztunk.
http://i.imgur.com/zAlYcOM.png?1
Korbac vs Mephala
Neki attackja volt nagy a gladiussal meg ugye armor speckó miatt sokkal erősebb volt közelharcban nekem viszont jobb power és 660as villám(+recanter).Mint kiderült 3 castléja volt az ellenfélnek de nem tudott minden lényt kivenni.65 démon élte túl a küzdelmet :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 dec. 28 szomb., 11:53 

Dave írta:
A tervem h 3.napra meglesz mind3 váram keresztbehúzta az hogy a lenti fortress váramat 6 serpent fly és 6 lizard őrizte mert miért is ne,hogy véletlenül se legyen elég az arrow,2 kutya + sátor :)

Arrow, haha :) én tegnap kóstolgattam a pályát, 5 vámpír volt, a másik meg kétszer is üres volt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 dec. 28 szomb., 18:14 

A 4. fordulós pálya kb. mikorra várható? Épp csata nélkül vagyok, és lenne időm kicsit bogarászni... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 dec. 30 hétf., 13:39 

Jah jó lenne látni,hadd kössek bele :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 dec. 30 hétf., 13:54 

A héten kikerül, de csak jövőre :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 jan. 02 csüt., 11:59 

Adler sajnos december közepe óta nem elérhető.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 jan. 04 szomb., 13:15 

Dark Side mapon a pirosnk a hajót a random lvl3 mögéé teszi így azt is le kell verni a vízhez míg a kéknek nem. Sztem ez egy ilyen csöves mapon javítani való különbség. Vélemény?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 jan. 04 szomb., 17:42 

[quote="Dreegar"]Dark Side mapon a pirosnk a hajót a random lvl3 mögéé teszi így azt is le kell verni a vízhez míg a kéknek nem. Sztem ez egy ilyen csöves mapon javítani való különbség. Vélemény?[/quote]

...ezt mintha már valaki észrevette volna dec.20-án is... nem érkezett rá reakció... :)
De most már biztos vagyok benne, hogy Dave ezért, és csakis ezért verhetett meg...! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 jan. 04 szomb., 19:58 

Halihó!

Sikerült lejátszanom Dreegar ellen a második fordulóból elmaradt meccsemet a Dark Side nevű klasszikuson.
Én Rampart Unikornos csávó - Dreegar Tower Broghild.
Elindultam az ellen második vára elé, amit első hét végére sikerült is beverni. Eztán mentem a föld alá. Itt sikerült csöveznem kicsit, mert a 20 gorgon után a random lény 4 devil volt (amiben volt egy arch is...). 2 unikornish feláldozásával ezt az akadályt is vettem és enyém lett a +6 pajzs. Irány a felszín, ahol kiszedtem a +5 kardot. Majd kolbászolgattam jobbra balra. Negyedik héten kivettem a piros gömböt az egyik tombból. Így az 1-5-1-nél bekövetkező végcsatában no spell, no morál, no luckkal mentünk, hála fergeteges artifactjaimnak. A plusz 1 speed kapóra jött a végcsatában, melyet a váram melletti lvl 1 arti adott. Dreegar Titánt húzott, míg én inkább hagytam zölden a sarit és a többi lényt fejlesztettem. Hála a lénytöbbletnek meg a jobb skilleknek sikerült a végén győzedelmeskednem.
Köszönöm a játékot Dreegarnak, én élveztem!

Elnézést a késői lejátszásért, remélem nem gond ...

Bozsóval is egyeztetünk már!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 jan. 04 szomb., 22:32 

Meg se néztem ezt a mapot, de egy csöves pályán kaphatsz egy reliket egy tomb-ból, felboríthat mindent... Megítélés kérdése,hogy ez kinek mennyire jön be,én tiltottam volna az összes reliket ebben a helyzetben :P

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 jan. 05 vas., 8:51 

Süni írta:
Meg se néztem ezt a mapot, de egy csöves pályán kaphatsz egy reliket egy tomb-ból, felboríthat mindent... Megítélés kérdése,hogy ez kinek mennyire jön be,én tiltottam volna az összes reliket ebben a helyzetben :P

Én már az elején megmondtam Dreegarnak, hogy az egyikben relik lesz. Így úgymond mindenki tudott róla ...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 jan. 05 vas., 10:21 

PiF írta:
Dreegar írta:
Dark Side mapon a pirosnk a hajót a random lvl3 mögéé teszi így azt is le kell verni a vízhez míg a kéknek nem. Sztem ez egy ilyen csöves mapon javítani való különbség. Vélemény?

...ezt mintha már valaki észrevette volna dec.20-án is... nem érkezett rá reakció... :)
De most már biztos vagyok benne, hogy Dave ezért, és csakis ezért verhetett meg...! :D

Javítottam. Elnézést PiF, valóban említetted korábban (most utólag visszanézve), csak elkerülte a figyelmemet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 jan. 05 vas., 11:28 

Kikerült a 4. versenymap is. Nézzétek át és ha van valami javítandó kérem jelezzétek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 jan. 05 vas., 13:50 

NG,mikor érnél rá lejátszani?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 50  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]