Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 50  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 nov. 30 szomb., 9:56 

PiF vs T-Rex
Fortress vs Castle
Broghild vs Valeska
1:0

Rossz kezdés, kevés rendes artifact és a bénázásom vezetett a vereséghez. Bár, korán megszereztem a conflux falut és az összes kriptát, a gond az volt, hogy az marksmen csapatok hullottak, mint a legyek. Végig egy főhőssel rohangásztam, így haladni sem tudtam rendesen és ez lett a vesztem.

2. hónap végén került sor a csatára, amit sikeresen el is buktam
:D

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 nov. 30 szomb., 12:02 

Bozso nyert, 2. hét első napján sikerült a főhőssel véletlenül sereg nélkül támadni és meghalni. Ez persze semmit sem von le az ellenfél éedemeiből. GG

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 nov. 30 szomb., 13:25 

Na jah az 5000 forint megvonás engem is meglepett,nehézségek árán szenvedtem ki a hidra+castle-t 1.héten :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 nov. 30 szomb., 14:01 

1. map Cloak & Dagger

Bozso (Fortress)

vs

Dreegar (Fortress)

Csizuval teszteltük a mapot, amiből érdekes tapasztalatokat szűrtem le. Egyértelmű volt a Fortress, már csak azt kellett kimatekolni, hogy castle+wyvern tutira meglegyen 7. napra. Egyszer még teszteltem a mapot az éles derbi előtt, így megvolt hogy melyik nap mikor merre.

Ahogy az várható volt Dreegar is Fortresst választott, imádkoztam, hogy ne jöjjön Tazar ellenfélnek, mert akkor vége. Nálam első nap jött Bron és Broghild, vaciláltam melyik legyen és mivel a +1k xp-vel egyik sem kapott új skillt, Bron mellett döntöttem, akivel így felvettem a pathfindingot. Közben egy hős hajóba, egy szedeget a parton, többiekkel pedig igyekeztem mindent beverni, hogy legyen pénz. A célom az volt, hogy a második héten meghódítom a mocsarat (bányák + dwell + sátor) majd 3. héten irány középre. A terv jól haladt, bár kevés csatát tudtam vállalni, minden meglett időre és már indultam a mocsárba, amikor Dreegar bukta a főhőst és feladta.

Sajnálom hogy így alakult, több szerencsét legközelebb.

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 dec. 11 szer., 9:21 
Heroes Team

Hali,

Adlerral letoltuk éjjel a partit. Meglepő módon mindketten Fortressben bíztunk, odaát Dace, nálam Alkin volt a porondon. Felmentem északnak a monolith irányába, átnéztem egy droiddal Adlerhoz, majd vissza a főhössel, be középre, a földalatti várat elfoglaltam. Dace is középre tartott, így elindultam a főhőssel és full sereggel a monolith irányába, majd elkaptam Dace-t. Nem volt nála full sereg és értékekben is erősebb voltam, így a csata végkimenetele nem volt kérdéses.

Köszi a partit és azt is hogy ilyen rugalmas voltál és le tudtuk játszani! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 dec. 12 csüt., 14:59 

Udv!

Valahol, ha van esetleg meguresedett hely, vagy valamelyik csoporban letszamhiany van, jonnek szivesen en is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 dec. 17 kedd, 14:19 

Annyit kérdeznék,hogy a Th-Bogpista illetve a Karesz-Embertervez meccseken játék nélkül győzött az egyik fél, vagy történt is valami?

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 dec. 17 kedd, 18:10 
Heroes Team

Süni írta:
Annyit kérdeznék,hogy a Th-Bogpista illetve a Karesz-Embertervez meccseken játék nélkül győzött az egyik fél, vagy történt is valami?

Tök jó lenne, ha írnátok pár sort a meccsről, dobna a verseny hangulatán. Jelenleg nagy a csend, tart a 2. forduló, de az 1. ligában nem túl nagy a mozgolódás.

Pista: mikor volna számodra alkalmas lejátszani a partit? Javaslom a péntek estét vagy a jövőhét második felét. Ez utóbbi esetben hosszabbítani kell a határidőnket..

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 dec. 18 szer., 18:17 

Bogpista második vagy harmadik nap környékén feladta a meccset miután elbukta mindenét. Új játékra végül nem került sor így alakult ki a 3-0-ás végeredmény ide.

Dreegar jelezte, hogy nemigazán ér rá mostanában, ezért nekem még nem sikerült a második fordulós meccsemet lejátszanom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 dec. 18 szer., 18:30 

Embertervez-el mi is lejátszottuk.Részleteket,már nem tudok,legközelebb azonnal írom a beszámolót.:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 dec. 19 csüt., 22:06 

Dupla fortress+ Tazar, a többi már csak formalitás volt :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 dec. 19 csüt., 22:32 

Felraktam mindkettőt az előbb. Ne adjátok fel a meccseket,ha időtök engedi, anno Pista ellen 1 hét után cseréltem főhöst, s mégis én nyertem a végén.
Máskor is előfordult már hasonló velem,de a többiek is tudnának felhozni jó pár példát. :P

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 dec. 20 pén., 2:10 

A Darkside pályához egy apró szőrszálhasítás.
Kék játékos a fővárból a kikötőt elfoglalva már az 1. napon akadálytalanul hajóra szállhat egy felfedezővel. Piros is simán el tudja foglalni, viszont neki a hajót a kikötőtől keletre rakja le, úgy, hogy nem tud beszállni, csak ha megkerüli a dombot, és legyőzi az ott álló 3. szintű lényeket.
Nyugtassatok meg, hogy ez természetes, és még belefér az egyensúlyba. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 dec. 20 pén., 2:23 

Ha már a Sötét oldalon járunk kíváncsi lennék: szerintetek ezen a pályán melyik vártípus lesz a nyerő?

(Zöld fülemmel úgy látom, hogy a sok láva az ördögöket sugallja, lásd az előző pályán a sok mocsár --> Fortress. Ha viszont a plusz toborzóhelyeket nézzük, akkor most Pillar of Eyes --> Dungeon, illetve Orc Tower --> Stronghold.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 dec. 21 szomb., 4:05 

Dave:PiF - 3:0
Kb életem legszánalmasabb meccse volt csoda volt hogy megnyertem...1.héten vettem 7 hőst és mindegyik használhatatlan volt,sec hősöknek jött ufretin 5 törpével meg valami nekrós hős ...A sok hősvétel azt eredményezte hogy semmi pénzem nem maradt és a fő ütőegységem a 14 törpe volt...De komolyan ekkora méretű szenvedést senkinek nem kívánok egy játék során...Aztán sorba lemorálozott minden nyomorék lény,nem elég hogy citadel-t se tudtam építeni a 4 unikornból 2.héten elbuktam 2-t moráloknak köszönhetően aztán 35 fire elemental megölt középen :lol: Visszavettem a ritka gyenge hősömet (alagar) és 3.héten kezdtem végre értelmes dolgokat csinálni de persze itt is meghalt egy unikorn morálozás után segond...4.hét elején vmikor találkoztam az ellenfél nem egyesített seregével így feladta a meccset.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 dec. 21 szomb., 4:40 

...az a találkozás úgy történt, hogy Dave már állig felfegyverkezve várt az egyirányú kijáratnál, ahol tudta, hogy előbb-utóbb úgyis ki kell jönnöm. :) Kár tagadnom, csúnyán elszúrtam az esélyemet. (Nem mintha olyan sok lett volna... :))
Ezek után azt gondolom, lehet, hogy mégsem az ördögök a nyerők ezen a pályán... (bár talán egy kevesebbet bénázó irányítóval talán... :D)

Mindenkinek szép ünnepeket és boldog új évet! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 dec. 24 kedd, 12:42 

Minden kedves Heroes-os kollégámnak boldog Karácsonyt kívánok!

És mielőtt még nulláznátok a meccsünket, megosztom, hogy vasárnap embertervez bealázott engem :shock:
Ő Towerrel volt, én végül Rampart mellett döntöttem, Towert drágának tartottam ide, pedig elméláztam rajta.
SoD-dal toltuk, mivel embertervez olyat szerzett be hekkelve :) így eshetett meg, hogy Sir Mullichot választottam főhősnek, jött Damacon is, de mivel láttam, hogy a sziget hozzám közel eső felén speed nyaklánc van, mondom az a +3 speed jól fog jönni. Aztán lehet a MOHÓságommal fáztam rá. Level 2-n jött a föld mágia, de nem választottam be, mert air-t akartam. Utána a system még kegyes volt, kaptam offense-t (előtte még artillery-t is, de mivel láttam, nincs gyár a terepen, nem kértem), de level 6-on wisdom vagy learning? Wisdomot választottam és sikerült is level 4-ig építeni, kaptam slayer-t és sorrow-t, haha. Utána még egy basic vízig és basic földig sikerült eljutni :?
Középen Gurnissont láttam sokáig kószafaszálni few gianttel meg several gargoyle-lal :!: Üldöztem egy darabig, majd amikor már nagyon kevés kellett, hogy utolérjem, megérkezett az utánpótlása és letámadott. A buta Gurni 20 12 1 1, 10 manával érkezett a csatába, a lovaggá ütött bájgúnárom pedig vmi 13 6 3 4, 40 manával.
Odaát kb. 100+ kék gremlin, 6+7 genie, 22 gargoyle, pack magi vagy 9 naga meg 3 óriás talán.
Emitt 1 pegasi :D ~ 30 elf, 100+ fehér kentaur, 3 zöld sárkány, 10 unikornis, igazából semmit nem buktam e csatáig. Gurni gyorsította a gargoyle-ot, amivel lefelezte manája mennyiségét, ráadásul úgy sem érte el az elfeket :D de korai volt örömöm, mivel a 2 lövész egység hazavágta szinte mindet :? (8 maradt). Mi azért tudtuk variálni végig a haste-slow-bless tengelyt, de ez is kevésnek bizonyult. Az a hülye ballista szétszedte a seregünket, a végén 9 naga volt, amit lelassítottam (volt még 8 mana), nekem egy 90 hp-s zöld sárkány (+ sátor), meg 70 kentaur. Még egy magic arrowt eltoltam, meg bless a kentaurokra, 1 zölddel menekültem, 5 naga maradt.
A 2. főcsatára néhány A/D-t meg spell powert szedtünk fel, odaát 30+ gólem volt a csapásmérő egység, meg továbbra is a naga :? nálam a 27 (!) dendroid ott figyelt a várban (egy percet nem csatáztak, senki ellen), nem is értem, hogy mit szerencsétlenkedtem, mivel a vereség napján 10 ezer aranyam volt, tehát ha nem a fostalicska 30 ~ silver pegasi-ba verem a pénzt...namindegy, talán úgy gondoltam, így is győzhetek. Talán a ballista volt a kulcs, mivel ütöttem-vágtam, közben meg minket a giant (3 levett 2 zöldet :S) meg a nagák...
Így jártam...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 dec. 24 kedd, 19:10 

A 3.fordulós maphoz lenne egy észrevételem.
Támadt egy kis kedvem tesztelni a mapot mert jónak tűnt.Nehezebb az eleje mint vártam,nehezebb leverni a lényeket mint aminek tűnnek :) Ami nem is baj,fő a kihívás.De még úgy is h jó artikat kaptam a hősöm nem volt elég erős ahhoz h bármelyik blokkot beverjem 3.héten(2.on esély sincs).Egyszerű megoldásként beférhetne a mapra pár skill/xp-t adó quest :idea:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 dec. 24 kedd, 22:58 

Én pedig egy abandoned minet kérnék a kékhez ha lehet mert 1-el kevesebb van neki

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 dec. 24 kedd, 23:53 
Heroes Team

Dave írta:
A 3.fordulós maphoz lenne egy észrevételem.
Támadt egy kis kedvem tesztelni a mapot mert jónak tűnt.Nehezebb az eleje mint vártam,nehezebb leverni a lényeket mint aminek tűnnek :) Ami nem is baj,fő a kihívás.De még úgy is h jó artikat kaptam a hősöm nem volt elég erős ahhoz h bármelyik blokkot beverjem 3.héten(2.on esély sincs).Egyszerű megoldásként beférhetne a mapra pár skill/xp-t adó quest :idea:

Ezt bóknak veszem :wink: Bozso-val mi is teszteltük, valóban vért fogunk rajta izzadni, de talán nem baj, rég volt már ilyen. Magánvéleményem, hogy nem forgatnám fel a pályát, szerintem maradjon így. Aki már tesztelt (pl mi Bozsoval) és készült a meccsére, hátrányosan érinti a változás. Olyan sok XP van a pályán, 30+ db lvl 3-4 lények, ebből szerzel XP-t bőven. Szerintem ne nyúljunk bele a térképbe.
Néhány apróságra figyelmesek lettünk

- Sea Captain's Hat nincs kivéve (SOD-os verzióban tuti, RoE-t még nem néztem)
- Apróság, de a kék nem tudja elfoglalni a várát nyugati irányból blokkol a lvl 3.

Elvégzem a javítást szívesen, elvégre az én saram.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 50  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]