Minden kedves Heroes-os kollégámnak boldog Karácsonyt kívánok!
És mielőtt még nulláznátok a meccsünket, megosztom, hogy vasárnap embertervez bealázott engem
Ő Towerrel volt, én végül Rampart mellett döntöttem, Towert drágának tartottam ide, pedig elméláztam rajta.
SoD-dal toltuk, mivel embertervez olyat szerzett be hekkelve

így eshetett meg, hogy Sir Mullichot választottam főhősnek, jött Damacon is, de mivel láttam, hogy a sziget hozzám közel eső felén speed nyaklánc van, mondom az a +3 speed jól fog jönni. Aztán lehet a MOHÓságommal fáztam rá. Level 2-n jött a föld mágia, de nem választottam be, mert air-t akartam. Utána a system még kegyes volt, kaptam offense-t (előtte még artillery-t is, de mivel láttam, nincs gyár a terepen, nem kértem), de level 6-on wisdom vagy learning? Wisdomot választottam és sikerült is level 4-ig építeni, kaptam slayer-t és sorrow-t, haha. Utána még egy basic vízig és basic földig sikerült eljutni
Középen Gurnissont láttam sokáig kószafaszálni few gianttel meg several gargoyle-lal

Üldöztem egy darabig, majd amikor már nagyon kevés kellett, hogy utolérjem, megérkezett az utánpótlása és letámadott. A buta Gurni 20 12 1 1, 10 manával érkezett a csatába, a lovaggá ütött bájgúnárom pedig vmi 13 6 3 4, 40 manával.
Odaát kb. 100+ kék gremlin, 6+7 genie, 22 gargoyle, pack magi vagy 9 naga meg 3 óriás talán.
Emitt 1 pegasi

~ 30 elf, 100+ fehér kentaur, 3 zöld sárkány, 10 unikornis, igazából semmit nem buktam e csatáig. Gurni gyorsította a gargoyle-ot, amivel lefelezte manája mennyiségét, ráadásul úgy sem érte el az elfeket

de korai volt örömöm, mivel a 2 lövész egység hazavágta szinte mindet

(8 maradt). Mi azért tudtuk variálni végig a haste-slow-bless tengelyt, de ez is kevésnek bizonyult. Az a hülye ballista szétszedte a seregünket, a végén 9 naga volt, amit lelassítottam (volt még 8 mana), nekem egy 90 hp-s zöld sárkány (+ sátor), meg 70 kentaur. Még egy magic arrowt eltoltam, meg bless a kentaurokra, 1 zölddel menekültem, 5 naga maradt.
A 2. főcsatára néhány A/D-t meg spell powert szedtünk fel, odaát 30+ gólem volt a csapásmérő egység, meg továbbra is a naga

nálam a 27 (!) dendroid ott figyelt a várban (egy percet nem csatáztak, senki ellen), nem is értem, hogy mit szerencsétlenkedtem, mivel a vereség napján 10 ezer aranyam volt, tehát ha nem a fostalicska 30 ~ silver pegasi-ba verem a pénzt...namindegy, talán úgy gondoltam, így is győzhetek. Talán a ballista volt a kulcs, mivel ütöttem-vágtam, közben meg minket a giant (3 levett 2 zöldet :S) meg a nagák...
Így jártam...