Dave írta:
Íme a H3:
Adler:18 black dragon,0 varázslat.Bár nem sok támadó varázslatos csapat van,a mightosok közül megverhet párat csak okosan kell csatázni.Középmezőny.
Boris:54 behemót az elsőre ijesztő lehet,de semmilyen + speeddel elég szomorú csapat lesz.Szinte mindegyik csapat gyorsabb nála így mezőny utolsó harmada.
Dragon:Az elképzelés jó,a megvalósítás...Sok a feleslegesen megvett dolog,jobb hősválasztással elkerülhető lett volna a fire magic megvétele,de végülis nem rossz csapat,középmezőny.
Dreegar:Ebben a mezőnyben igen erős csapat,nem sok ellenfél lesz aki lebontja a földelementál armadát.Szerintem top3.
HunLorcs:Egész jó kis csapat ez,speed és ütőerő is van bár erősítő artik nincsenek.Elementálokkal nem tud mit kezdeni de a többiek ellen kemény,top6.
Karesz:Ilyen csapat szinte mindig szokott lenni,és nem is gyengék,bár kérdés mire lesz elég a 210 horned demon.Bless és curse teljesen felesleges mert úgyis az air magic fog számítani,ha az nincs akkor valószínű bukta.Ring of conjuring meg +1knowledge is felesleges ilyen esetben mert a demoniac kap elég tudást.Sok függ majd a csatázástól.Középmezőny.
NG:Az egyik chaines csapat,nem szoktam varázslós csapatokkal lenni mert általában leszerepelnek.Ha sikerül elkapnia pár erősebb csapatot akkor lehet jó helyezés,egyébként mezőny utolsó harmada.
Nimbus:Air elementálok,szintén erős,bár a másik elementálos csapatot erősebbnek érzem.Top6
Nogri:984 sima farkaskutya,fix expert hastéval.Nem rossz,sok függ attól hogyan csatázik,de megelőlegezek neki egy top6ot.
Rt:Na ilyen csapattal még nem teszteltem sose úgyhogy nemtudom mire képes,de 404 hell hound expert blessel az minden,csak nem gyenge.Top 6 biztos,top3 kérdéses.
Teki:Bár van speed és mágiaimmunitás,a sebzés és hp nem tűnik olyan soknak elsőre.De a fix tactic és speed előny miatt a mezőny jobbik fele.
Titi:617 orc chieftain.Top3.
Trunks:A geniek hp és speed ügyileg sem kiemelkedőek,bár sokan vannak a 8as speed kevés lesz.Mezőny második fele.
Vologya:A másik chaines csapat,nemtudom mire lesz képes ebben a mezőnyben de sok csapat nem kedvez neki.Mezőny második fele.
Sok gyakorlati tapasztalatom nincs támadás versenyben, úgyhogy könnyen lehet, hogy több dologban is tévedek.
Szerintem a legerősebb csapata Dreegarnak lett, ha tippelni kéne győztesre, akkor én őt mondom, de a hasonló szerkezet miatt Nimbust is előre várom. Vologya csapata szerintem szívatós lesz többeknek is, még ha dobogós reményei nem is lehetnek. Ugye én nem egymás ellen teszteltem a csapatokat, hanem a saját kreálgatott bandámmal próbáltam legyűrni a többit, úgyhogy nincs konkrét tapasztalatom, de a mightosak közül a speed miatt HUNLorcs Thuderbirdjeit és rt kutyáit emelném talán ki, persze a csatázáson elég sok múlhat. Az 54 Behemótos team egy-két módosítással elég durva lehetne, de így varázslat nélkül, ha az ellenfél jól taktikázik, akkor bosszantó sorsra juthatnak. Szerintem hiába a 600+ orc, nem lesznek elég jók, bár ez felelőtlen kijelentés, ismerve a hadvezérüket. Szerintem Dragon Marksmenjei egy-két apróságon elcsúsznak, így ebben az íjász csapatban se látok nagy potenciált. A Trunks féle Dzsinneket nem látom olyan reménytelennek, mint Dave, jobban bírják a gyűrődést mint gondoltam, meglephetnek egy-két csapatot. A Wolf Rider légió is izmosnak tűnik, kíváncsi vagyok milyen eredmények születnek végül.