Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 49  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jún. 27 csüt., 0:54 

Ezért nem tetszik nekem a H6 megoldása, hogy foglald el a várat az ellenség bányáiért.

Így nem lehet kiéheztetni őket, mint pl a 3-asban. Ha ott nincs MErcury lab, akkor nincs szellem sari.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jún. 27 csüt., 9:52 

Heroes 5-be haverral egy gépen nyomtuk , ő Dungen én törp vár ,szegénykének mindig foglaltam bányáit azt nem tudott 6-7 szintű lényt hozni meg mágustornyot építeni :D
Mágus tornyot ki kellett venni a 6-ból.....

Hol van a ló, s a lovasa? Hol van a kürt, mely úgy harsogott? A dicső napok elmúltak, mint eső a hegyen. Vagy mint a szél a mocsár felett. E szép napok nyugaton buktak alá, a dombok mögött, s a sötétségbe vesztek. Hogyan jutottunk idáig?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jún. 27 csüt., 9:58 

Az 5-el én is szívesen játszom multit, főleg haverokkal online csatákat szimultán körökkel, hogy pörögjön :) A 6-al valahogy egyikünk se érzett olyan nagy késztetést hogy bevegyük a sorba a 3 és az 5 mellé és ez szerintem mindent elmond erről.

Viszont pozitívum hogy az uborka h6 "melléktermékeivel" elég jól el lehet játszani, mint a Duel of Champions vagy a jelenleg még csak alfában tartó Might and Magic Online :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jún. 27 csüt., 12:53 

Már jó ideje játszom ezen a Broken Alliance pályán, nem akar vége lenni a game-nek, egy végtelen körből álló háború bontakozott ki(H6)
Megtámadni nem igazán tudom az ellenséget(van belőlük 3) ők pedig valamiért nem támadják az én Necro váram :)
Ide-oda sasszézok a térképen, de közben gyorsan vissza kell pucolnom, ha meglátok 1 hőst, mert a fenyegetettség: halálos/magas :)
A kincsek megszerzése már kicsit nehezebb, több veszteséggel jár, viszont még mindig nem az az 5. rész jellegű dolog.(hard-ra van a map állítva)
Akadt egyszer benne olyan, hogy az egyik játékos szabadon hagyta az egyik várát én pedig szépen besurrantam, elfoglaltam a Necroval, egy Sanctuary várat, egy ideig tartottam a várat, védtem, de aztán felőrölt a gép, most megint csak 1 váram van.
Akkor valószínűleg vége van a játéknak(gondolom) mert nem tudok nagyobb erőre szert tenni, vagy ha igen, akkor is a többiek erősebbek lesznek. Van olyan (gépi)hős, akinek már 20-as a szintje. Lehetetlen elintézni. Kerestem volna H6 taktikákat a net-en, de nem találok egyáltalán semmit sem.
Egyáltalán érdemes egy megszerzett várat átkonvertálni a saját fajtámmá? Hiába szerzek meg ugyanis egy újabb várat, nem tudom kivenni az összes egységet amikor kell, mert elfogy a pénzem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jún. 27 csüt., 13:01 

Szerintem nem jó az, hogy a várat kell előbb elfoglalni és nem pedig a bányákat. Mert nincs meg a harchoz a megfelelő anyagi forrás ami biztosítaná a vár sikeres bevételét. Nem tudom miért találták ki ezt a zónákra osztott térkép rendszert.
A fortress of Honour térképen pl. a középső zónában van 2 kristály lelőhely, az én zónámban egy sincs.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 09 kedd, 15:22 

Elvileg ha felépítem a legmagasabb 3. szintű védelmet(mesterfokú erődítmény), a vár védelmekor a középső toronyba be lehet pakolni az íjászaimat. Arra lennék kíváncsi hogy ezt gyakorlatilag hogyan lehet megvalósítani, mert nekem sehogy sem sikerül. Megtámad a gonosz ellenfél, aztán mivel van tactics képességem meg próbálom ráhúzni a toronyra az íjászokat, de nem engedi, automatikusan sem teszi bele csata kezdetekor. Valaki esetleg tudja hogyan kell?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 09 kedd, 20:42 

Úgy, ahogy leírtad. Fel kell húzni a toronyba. Ha ottmarad, akkor jó. Nekem eddig mindig sikerült. Igaz jó 2 hónapja el se indítottam a játékot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 10 szer., 11:08 

Rájöttem: Csata elindítása után amikor sorra kerül a lövész, akkor katt a toronyra, és besétál. Nekem tactics közben nem ment.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 10 szer., 13:25 

Még 1 kérdés !

Érdemes az angyali őrző nevű épületből többet építeni, mert én úgy vettem észre hogy az őrangyal képesség nem töltődik fel jobban több ilyen épület megépítése esetén?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 15 hétf., 8:23 

Elfelejtetettem beírni, hogy a Heroes VI 66%-os (DLC-k is) a Heroes VI Gold változata is 66%-al akciós (10,19 euró). Shades of Darkness Dungeonos kiegészító is 50%-al olcsóbb. Heroes VI Complete Edition is 50%-al olcsóbb. (24,99 euró) a STEAM-en!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 15 hétf., 12:45 

Helyesbítenék, az előző hozzászólásaimon. Mostanában volt
időm többet játszani a Heroes 6-al, és arra jutottam, hogy ez egy jó
game. Ami nem annyira jó benne, azok a térképek, ugyanis nem mindegy,
hogy milyen Map-eket készítenek hozzá. Illetve itt a buktató, hogy igen kevés Map van hozzá, és azok között is sok rossz térkép van szerintem.( már a skirmish részét ecsetelve) Kár hogy nem ad ki az Uborka hozzá még egy pár új, átgondoltabb térképet, és azt letölthetővé tehetné )
Kevesen is készítenek hozzá térképeket.
Szerintem a 30-as max fejlődési szint miatt pedig nem kell, óriási térképeket
készíteni, én úgy vettem észre, hogy ebben a részben gyorsabb lett a játékmenet, hamarabb oda kell csapni az ellenfélnek. Ha már mindent kifejleszt az ember, minden szintet elér és nincs vége a game-nek, az úgy unalmassá válhat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 15 hétf., 18:55 

http://www.maps4heroes.com/heroes6/maps.php
Itt vannak Heroes VI térképek is dögivel. Abban viszont igazad van hogy sajnos nagy részük hibás, de ez sajnos az Ubisoft hibája, hisz a térképszerkesztő nem lett épp könnyen kezelhető. S akkor még szépen szóltam. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 15 hétf., 20:15 

Innen néztem én is egy párat, MagicienTemeraire (Reckless Magician) térkép az jól működik, csak hatalmas a pálya és mire elérnék az ellenhez,
már simán elfoglalom az összes bányát. Vontatott.
Valami a gépemmel sem stimmel, mert a Heroes 6 iszonyú lassan indul
el rajta, egy ideig fekete képernyő, aztán bejön egy logó, ami után megint
várakoznom kell. De mikor bejön a főmenü, onnantól elég szépen fut a játék. Lehet, hogy erősebb processzort kellene bele rakni. Mert a Geforce 9600 GT, illetve a 2 GB ram elég kellene hogy legyen.
A térkép editor pedig nagyon szaggat nekem, a játéknál tízszer jobban.
Körülményesen lehet az elején a Town és a faction hero-t jól beállítani. Csinálni kell 1 sablont, ami működik és utána el lehet készíteni a térképet. Persze belőlem(úgy érzem) hiányzik az igazi kreativitás és nagyon szöszmötölős munka.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 17 szer., 9:57 

hahakocka írta:
Elfelejtetettem beírni, hogy a Heroes VI 66%-os (DLC-k is) a Heroes VI Gold változata is 66%-al akciós (10,19 euró). Shades of Darkness Dungeonos kiegészító is 50%-al olcsóbb. Heroes VI Complete Edition is 50%-al olcsóbb. (24,99 euró) a STEAM-en!

Sziasztok.

Szeretném megvenni a Gold verziót, de a böngészős store-ban 19,49$ árat látok, a steam kliensben viszont 19,49€-t. Tegnap raktam pénzt a paypal-omra (20$), de mikor fizetnék, akkor a steam azt dobja be, hogy töltsem fel a paypal számlámat.

Ennek most azaz oka hogy az ár valójában eurós és így keveset raktam paypal-ra?

SZERK: közben kipróbáltam egy olcsóbb cuccal és ott engedte volna a vásárlást, szóval az ár valójában eurós (utalhatok megint).

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Jacamar 2013 júl. 17 szer., 10:13-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 21 vas., 14:39 

http://www.youtube.com/watch?v=tmcYKpvsgLw

JátékTár 95. adás - Might and Magic Heroes VI - Shades of Darkness kiegészítő bemutató

(eredeti cím: Heroes VI - Vologya sötét árnyalatos árnyai bemutató :D )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 25 csüt., 23:25 

Valaki tud jó tanácsot a csalós utolsó 4. Dungeonos pályára a Dungeon kampányban? A felétől szinte körönként jönnek a brutál hősök. :D Ilyet még a Heroes VI + DLC-kben se pipáltam. Max hetente de hogy 1-2 körönként. :D

Az a kis fő angyalos sereg se volt piskóta a pálya első harmada után kb. (nem az előhirnökére gondoltam most)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 27 szomb., 22:38 

Valakinek sikerült skirmish-ben győzni a gép ellen normal fokozaton?
Az segíthetne egy pár dologban.
Például, hogy mi a tényleges/érezhető különbség a mágikus és a
erő - hős között. Azt értem, hogy a varázslónak több a manája, de
akkor a lényei kevesebbet sebeznek mint a harcosé?
Illetve amikor fejlődik a hős, nyilván más és más dolgokra kell
adni a pontokat, másképp a harcosra és másképp a varázslóra.
A harcosra csak fizikai képességeket szabad adni vagy mágikusat is?
A mágusokra pedig csak varázs-képességeket kell?

Egyébként tetszett a fenti Dungeon-os videó, bár én inkább beleugrottam
egyből a skirmish-be a kampány helyett, lehet itt rontottam el.
Közben rájöttem :) hogy lehet forgatni a képet, a Page Down és Delete gombokkal.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 27 szomb., 22:56 

Mágikus hős megtanulhat 3-as szintű mágiákat, mint pl. a chain lightning, inferno, vagy a Bábmester. A 3-as szintű erő képességek számára tiltottak.

Míg az erő hős megtanulhatja a 3-as szintű erő képességeket, de varázslatok közül csak a 2-eket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 28 vas., 15:26 

Thx.
A lényei a mágikus hősnek, kevesebbet sebeznek mint az erő hős ugyanazon számú lényei? Az erő hős egységeinek fizikai sebzéséhez ad
rá pluszt vagy ugyanolyan erős egy mágikus hős által birtokolt lénycsoport is? Én úgy tudom ad rá bónuszt mindegyik lény fizikai sebzéséhez, ha harcosról van szó, de lehet hogy tévedek.
A varázslóknál az a problémám, hogy hamar elfogy a mana és van
hogy nem sikerül időben visszatölteni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 28 vas., 20:59 

Semmi pluszt nem kap senki.
Az erő hősöknek %-os arányban jobban nőnek a támadás és védekezés képességei szintlépéskor, míg a mágikus hősöknek a mágikus támadás és védekezés képességei.
Csatában pedig a hős tulajdonságai hozzáadódnak a lények saját tulajdonságaihoz, így lehet az, hogy erő hőssel nagyobbat sebeznek, vagy jobb a védelmük, míg mágikus hőssel a lények ellenállóbbak a varázslatokkal szemben.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 49  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]