Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2530 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 127  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 05 pén., 9:09 

Azt hiszem eljött az idő, amikor már csak úgy tudok javítani ha öregítésre jön egy Death Blow, első körben :lol:

Kikit sikerült egy taktikai csel folytán 3 DK, 2 GH és 9 SW árán legyőzni :D Így 10,95%-ig csökkent a veszteség ellene. Bár itt még ez bemehetne 10% alá, de annyit moráloznak a griffek hogy a maradék Sárkány és a megmenthető 5 csontinak esélye sincs :? . Még a főstackből is lemoráloznak a kis 5-ös genyók egy exp. shiled + exp. armorer-es Dread Knight-ot...

Ha fogalmazhatok úgy, "erőből" eljutottam 9,22%-ig, a többit már csak az egészségre is káros mennyiségű luck fogja hozni :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 05 pén., 9:28 
ISTEN

HUNLorcs: megnéztem, a gömb fel van rakva az összes mentésedben.

Lassan végigérek az összes csatámon, csak Titi és Warheart van hátra. A legnagyobb veszteséget továbbra is HUNLorcs okozta. ArchDruid, T-Rex és ShurTugal ellen kellene még csiszolnom az eredményen, de azt hiszem, pihentetni fogom ezeket egy kicsit.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 05 pén., 12:21 

HunLorcs én tudtam, h kell megverni magamat a csapatoddal, de nem mondtam meg :) Sok szenvedéstől megkímélt az a valaki :) De remélem az a csata, nem tartott tovább, mint 30 perc!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 05 pén., 13:27 

titi írta:
HunLorcs én tudtam, h kell megverni magamat a csapatoddal, de nem mondtam meg :) Sok szenvedéstől megkímélt az a valaki :) De remélem az a csata, nem tartott tovább, mint 30 perc!

Hát, nem fogok hazudni, durván másfél óráig tartott amíg körbe-körbe fogócskázva elhullott az utolsó vasgólem is... :P :lol: Úgyhogy ezen már meg nem próbálok többet csiszolgatni, elég volt egyszer összehozni egy tűrhető eredményt... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 05 pén., 13:34 

HUNLorcs írta:
titi írta:

Hát, nem fogok hazudni, durván másfél óráig tartott amíg körbe-körbe fogócskázva elhullott az utolsó vasgólem is... :P :lol: Úgyhogy ezen már meg nem próbálok többet csiszolgatni, elég volt egyszer összehozni egy tűrhető eredményt... :lol:

MICSINÁTÁ ANNYI IDEIG? :shock:

Addig fogócskáztál vele amíg az a 160 kiló vas el nem süllyed a homokban? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 05 pén., 13:54 

ShurTugal írta:
HUNLorcs írta:
titi írta:

Hát, mivel egy Chain összesen 13-at, 12 Magic Elementál meg összesen 6 vasgólemet szed le egyszerre (mivel ugyebár két főstackkel kellett fogócskázni...), eltartott egy ideig amíg lejött az a 420... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 05 pén., 17:36 

Banyek. Én csak itt ülök, várom az e-mailt, hogy megjöjjenek a térképek.. Aztán mondom, csak felnézek, mi történik itt.

Na reszkessetek! Bontok egy sört, és nekiállok játszani :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 05 pén., 19:05 

Warheart írta:
Banyek. Én csak itt ülök, várom az e-mailt, hogy megjöjjenek a térképek.. Aztán mondom, csak felnézek, mi történik itt.

Na reszkessetek! Bontok egy sört, és nekiállok játszani :D

Hányadik sör az, Warheart, már most is kétszer küldted el ugyanazt a szöveget... :P Még félrekattintasz :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 05 pén., 19:21 

ShurTugal írta:
HUNLorcs írta:
titi írta:

Szerintem bevetette a "Summon Roma tezsvír" varázslatot, és megvárta, míg azok szétbontják a vasat a színesfémtől... :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 05 pén., 19:24 

Sikerült lemennem 30% alá. Jelenlegi állás:

Legkönnyebb ellenfél: Dreegar - Sajnos rosszul választottam hőst, varázsló nem kaphat resistet. Icebolttal leszedett egy hidrát, meg kapott hozzá tölteléket. Így kb. 4%.

Második legkönnyebb: Warheart. Itt négy hidra ment a levesbe meg a töltelék. kb. 11%
..

Második legnehezebb: T-rex. A képességfán elég hülye szintlépésekkel tudtam morált vagy szerencsét összeszedni. Egyszerre a kettő, esetleg offense/armorer társaságában az egyik nem ment. Kéne egy progi, ami az állásból kiolvassa a skillfát.
Ma végül kaptam két morált, mielőtt neki bejött a curse vagy dupla sebzés. Így kb. 30%.

Legnehezebb: Titi. Konkrétan a dzsinnek szétvarázsolják mindenfélével a gólemeket, és kb. 270-et tudok leszedni belőlük. Kergetőzni meg nem lehet, mert neki is van teleportja.
Ha nem tévesztettem volna el egy kettes szorzóval a hidrákat, vagy dupla mennyiségű hidrám lenne, akkor most nem lenne gond. 82 hidrával sima ügy. Lenne. :?

A következő versenyen a hidra lehetne olcsóbb..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 05 pén., 20:04 

No, végigjátszottam a csatákat első körben.

Embertervez, Jou, T-rex és Titi csapatai okoztak eddig fejtörést. T-rex és Jou egyébként meglesz, csak most nem volt kedvem órákig játszani :D

A többiek megvannak 0%-ra. :P Voltak vicces csaták, mint pl amikor Dreegar ellen elfogyott a manám, és a nyamvadt utolsó vámpírja leszedett még 1 db szúnyogot, vagy a kedvencem, amikor Hunlorcs ellen nyomtam, és minden resu után jött egy Anti magic is, és így szép lassan vissza tudtam húzni az egész sereget :D

Még játszom egyet Jou bácsival, meg T-rexel, aztán megyek inni dojcsokkal :D Hajrá hajrá!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 05 pén., 20:46 

Na, T-rex és Jou is 0%. Van még a két játékos, akik kihívást jelentenek ;) :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 05 pén., 21:02 

1. A BK-k nem tudnak Death Blow-ot :cry:

2. Azt hogyan? :shock:
0 %???!!!
Buta ai >.<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 05 pén., 21:24 

Warheart írta:
Na, T-rex és Jou is 0%. Van még a két játékos, akik kihívást jelentenek ;) :P

??? Azzal a szutyok csapattal 0%-os átlag ?? Hogyan bírtad gyorsabban éleszteni őket, mint ahogy hullottak?

Tanítsál heroesozni.. kérlek. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 05 pén., 21:46 

Én a quicksandben vélem felfedezni a csodát :) Szerintem konkrétan egyik csapat sem éri el, hogy megüsse. A gép meg az elementált üti általában.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 05 pén., 22:09 
Heroes Team

Meg hozzá Slow meg impló,meteor az ilyen szétszedős repülős ellen, shield stoneskin ütősökhöz, antimagic mágiázó ellen, és a resu persze.. meg vagy 300+ manna

Én befejeztem a dolgokat, jobbat nemtudok kihozni a dolgokból sajnos...

Archdruid 0,00%
Bakos 14,81%
Bobi 5,22%
Doom 5,80%
Dragon 9,15%
Dreegar 3,73%
ember 4,68%
HunLorcs 42,60%
Kiki 8,57%
ShurTugal 6,17%
T-rex 5,59%
Teki 7,08%
Titi 3,94%
WarHeart 9,15%

Átlag: 9,04%

UPD: jött egy ötletem, és Warheart csapatát is becsúsztattam minimum veszteségig... :) Már csak acsénnel nemtudok mit kezdeni, a ép leveri saját magát is vele inkább...

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Jou 2013 júl. 06 szomb., 20:44-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 05 pén., 22:11 

Én még a csatáimon tudok faragni rendesen. Az elkövetkezendő időkben, lejjebb nyomom az átlagot :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 05 pén., 22:14 

Warheart írta:
No, végigjátszottam a csatákat első körben.

Embertervez, Jou, T-rex és Titi csapatai okoztak eddig fejtörést. T-rex és Jou egyébként meglesz, csak most nem volt kedvem órákig játszani :D

A többiek megvannak 0%-ra. :P Voltak vicces csaták, mint pl amikor Dreegar ellen elfogyott a manám, és a nyamvadt utolsó vámpírja leszedett még 1 db szúnyogot, vagy a kedvencem, amikor Hunlorcs ellen nyomtam, és minden resu után jött egy Anti magic is, és így szép lassan vissza tudtam húzni az egész sereget :D

Még játszom egyet Jou bácsival, meg T-rexel, aztán megyek inni dojcsokkal :D Hajrá hajrá!

Na igen, a föld varázskönyv nagy csodákra képes... :P Amúgy az az érdekes hogy Warheart csapata ellenfélként a legkönnyebb kb., még annak ellenére is, hogy ott az elementálok miatt (mivel az AI általában azokat idézgeti) nem vehetem ki a kék gömböt. Ennek ellenére ellene nekem kb. a töltelék fele hullott el... :lol: Azt hiszem, ez a csapat az enyém tökéletes ellentéte: AI-ként trágya, emberi játékosként irányítva nyerésre esélyes. :wink:

Bár, azzal együtt érdekelne, hogyan élesztette vissza az EGÉSZ seregét egy olyan csapattal, ami ellen ráadásul a Chain a legkárosabb... :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 06 szomb., 0:11 

Érdekes dolgok vannak itt :), de hát mikor tapasztalja meg az ember, ha nem amikor először nevez be. Álmomba nem gondoltam, hogy az a csapat fog alázni, és 0%-ra hozni mindent, ami ellenem el se jut addig, hogy egyet is léphetne. Mire jönnének a föld elementálok, resurrection, implosion vagy valami, addigra vége a csatának. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 06 szomb., 3:41 

Ha csak föld elementál van a lények range-ében, akkor azt ütik. A quicksand bizony sokszor segístségemre jött, csak úgy, mint a slow. Sokkal több manám van, mint bárkinek... szóval csak meg kell várnom, amíg az ellennek elfogy, és feléleszteni a stackeket, amig az implo/earth elemental áldozatává vált stackek írtják a maradékot. Az utolsó lény jellemzően lassabb, mint a Dragon Fly, szóval kör végén resu, kör elején implo/resu és támadás, és annyi az ellennek :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2530 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 127  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]