Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2530 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 127  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 04 csüt., 11:08 

Huhh, nekem a Royal Griffes csapat okoz komoyl fejtörést, ugyanis nem tudom 64% alá vinni a veszteséget....

Meg a T-rex féle black knightok is 40% fölött amortizálnak, de a többi az rendre 5% alatt van.

Kivéve Bobibubi Championjait, akik szintén 20%-ot visznek..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 04 csüt., 11:14 

Egyébként minden tisztelet Kikinek ezért a csapatért, kb. minden szempontból szívatós(számomra legalábbis). Már csak az lenne nagyobb parádé, ha néha még eltolna a hőse egy-egy keményebb varázslatot. Ezek a griffek mindig csípnek, két hexásak is, arkangyal is szeret tréfálkozni, és ha már egész jól sikerülne csökkenteni a veszteséget, akkor jön a féreg balliszta és megszedeget szépen. :)

Viszont előbb szerencsére sikerült lemenni 34,96%-ra, így összesítésben 8,30%.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bobibubi 2013 júl. 04 csüt., 12:23-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 04 csüt., 11:24 

Kikivel én is szívok, bár nekem "csak" 17,09%-os veszteséget okoznak a griffek, hála az öregítésnek és a death blow-nak :P Úgy gondolom ezt még le bírnám vinni 10% alá is, ha az első sárkány öregít, a griff nem kap morált, majd az 55-ös stack Dread Knight tolna egy Death Blow-t, vagy ne adj isten ezt egy luck-al megspékelve :lol:

De ilyen csak minden harmadik bolygóegyüttállás során fordul elő :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 04 csüt., 11:51 
ISTEN

Én is elkezdtem a hentelést. ABC sorrendben, hogy a Griffek senkivel szemben sem kivételezzenek...
HUNLorcs-nál tartok, eddig Ő okozta a legnagyobb veszteséget, a 20%-ot okozó láncvillám ellen nem tudok semmit sem tenni. Csak Dreegar ellen tudtam eddig 0%-ot produkálni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 04 csüt., 12:42 
Heroes Team

Tegnap újra próbáltam a mókozást, de Kiki griffjei cirka 50 töltés után is csalódást okoztak... Egyszerűen ez az a csata ahol a gép a legkevésbbé akar a kedvemre tenni (pedig itt nagyon fontos lenne), az enchanter állandóan slowt meg stoneskint varázsol, aminek az égvilágon semmi értelme, mert egy bless + luck kombót akarok, de eddig még sosem jött össze, 2-es luckkal marhasok load után sem hajlandóak luckolni a kutyák. Szüneteltetem a dolgot kicsit, már meguntam a monoton újra és újra alt+f4, load, kattintás kombókat xD Szemét griffek.

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 04 csüt., 14:04 

Teki1986

Egybe kellett rakni a wraith-eket 2*5-be, hogy a Lichek, őket támadják. Vártam a BK-val, amiért 2 darabot fizettem, utána teleportoltam a másik lich elé. Az érezte, hogy szégyen a futás, de most nem volt hasznos. A csontik a felső lich-et bevédték közben és neki ugrottak a BK-nak, ami csak karcolást szenvedett. Kapott egy slow-ot is, ami gond volt. jött a BK, lecsapta az egyik lich csapatot, amit pont elért és a csontik szabadon hagyták a bevédett lich-et. Azok leszedték
az egyik wraith sereget. Teleport lich-hez és lekaszaboltuk.
Még próbált egy olyat, hogy reanimálja, de a 13 db lich nem jött mégegyszer.

Teljes veszteség: 2 BK és 5 wraith
-----------------------------------

Titi

Kiki griffjei meghúzhatják magukat a gólemek mellett. Elsőre (talán ez lesz a legjobb :D ) 27 BK és 10 wraith potyogott el. Kedvenc pillanat az volt, amikor a gólem oda teleportált hozzám.
A geniek elég gyatrán játszottak. Egyik rátett a gólemre egy anti-magic-et, utána a hős a geniekre dobálta az áldást, haste-t, teleportot.

Ez még hagyján...

Második újra játszás nem ment túl jól. Jó volt az, hogy a gólemek a következőket kapták:
shield
bless
haste
counterstrike
luck (nem tudom a vari nevét >.< )
bloodlust

Nem is kellett több. 112 gólem élte túl a csatát... No komment :D

Teljes veszteség: 27 BK és 10 Wraith

-------------------------------

Warheart

A legviccesebb csata. Az kétségtelen :D
A nem idézett seregében a dragonfly-ok jelentették a legnagyobb problémát, mert sorra szedték
le a tölteléket. A BK kapta a slow-ot és aztán a következő körökben 64-es földeket idézgetett.
Összesen 256 darab föld elem üldözte a BK-t. Ha nem lett volna exp. vízem és teleportom, akkor nehéz lett volna a csata. A terep is előnyőmre szolgált, mert középen volt egy csontváz, amit kerülgetni kellett, így a BK-t oda teléztem egy föld elé és lecsaptam. A többi közeledett. Így ugráltunk egyikről a másikra, amíg el nem fogyott a mana és nem küldött egy villámot :/

Teljes veszteség: 8 BK és 10 Wraith

++++

Eddigi hp veszteségem:

ArchDruid : 13,96%
Bakos Zsolt: 13,96 %
Bobibubi: 16,20%
Doom3d: 4,69%
Dragon: 18,43%
Dreegar: 1,34%
Embertervez: 1,5%
HUNLorcs: 18,43%
Jou: 4%
kiki: 27,37%
ShurTugal: 17,31%
Teki1986: 3,07%
Titi: 41,15%
Warheart: 10,61%

Eddigi legnagyobb veszteséget okozta nekem:
Titi

Eddigi átlag hp veszteség:
13,71 %

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 04 csüt., 14:50 

embertervez írta:
HUNLorcs írta:
:lol: :lol: Azért vicces hogy kb. mindenkinek én okozok a legtöbb veszteséget, és közben azért kűzdök hogy ne legyek utolsó... :lol: Hiába, offline TT-n először veszek részt, és csak azt néztem h az AI is tudjon vele játszani valamennyire... :P

T-Rex: Igen, ezt nevezik troll csapatnak... :P :P

Ne reménykedj én a tündéreken kívül semmit nem vesztettem ellened :D

Akkor sajnos javasolnom kell h kérj egy új mentést Kikitől, mert ezek szerint nincs bent az Orb of Vulnerablity... :twisted: :P

Upg.: Amúgy, történt egy fejlemény... nekifogtam újra Titi csapatának, ráküldtem az összes Chaint, közben kapott a gólem egy anti-magicet a dzsinitől, ami megmaradt az első chain után... Ezt kihasználva életben hagytam az utolsó dzsinit, az AI-meg elszórta rá az összes manáját sikeresen. Utána fogócskáztam pár kört a gólemekkel (durván 10-20 kört, amíg szórtam a villámokat, amik le is vettek egyenként kemény 13 vasdobozt... :lol:), nekiküldtem az összes 1-es stackemet, hogy párat be tudjak mosni a gólemeknek a főstackkel is, anélkül, hogy megüthetne utána. Miután minden lehetőségemet eljátszottam, még mindig maradt durván 80-100 góleme, ami a trágya sebzésem miatt még mindig győzedelmeskedett a 24 magic elementálom felett... azt hiszem, feladom... :lol:

... de azért ha van valakinek ötlete esetleg, azt megköszönném... :oops: :P :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 04 csüt., 15:14 

ElderOne írta:
(((csak úgy halkan, 3 zárójelben kérdezem, hogy mi van akkor, ha én CRTRAITS.txt-ben átírom a behemótok HP-jét 3000-re, és úgy játszom le a csatákat, mentek, és visszaküldöm a mentést?
Aki betölti, és ellenőrzi, az sehogy se fogja tudni kitalálni... :D :D :D )))

De nem vagyok ilyen ganyé, csak gondoltam megkérdezem... :lol: :lol: :lol:

Egy ötlet :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 04 csüt., 15:18 

T-Rex írta:
ElderOne írta:
(((csak úgy halkan, 3 zárójelben kérdezem, hogy mi van akkor, ha én CRTRAITS.txt-ben átírom a behemótok HP-jét 3000-re, és úgy játszom le a csatákat, mentek, és visszaküldöm a mentést?
Aki betölti, és ellenőrzi, az sehogy se fogja tudni kitalálni... :D :D :D )))

De nem vagyok ilyen ganyé, csak gondoltam megkérdezem... :lol: :lol: :lol:

Egy ötlet :twisted:

Na igen... végülis, ha pár 8000 HP-s Magic Elementállal megyek neki akkor bizonyára nem tűnik fel semmi... :P esetleg az ATK és DEF skillt még megnövelhetném kb. a tízszeresére és már meg is nyerném... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 04 csüt., 16:30 

HUNLorcs írta:
embertervez írta:
HUNLorcs írta:
:lol: :lol: Azért vicces hogy kb. mindenkinek én okozok a legtöbb veszteséget, és közben azért kűzdök hogy ne legyek utolsó... :lol: Hiába, offline TT-n először veszek részt, és csak azt néztem h az AI is tudjon vele játszani valamennyire... :P

T-Rex: Igen, ezt nevezik troll csapatnak... :P :P

Ne reménykedj én a tündéreken kívül semmit nem vesztettem ellened :D

Akkor sajnos javasolnom kell h kérj egy új mentést Kikitől, mert ezek szerint nincs bent az Orb of Vulnerablity... :twisted: :P

Upg.: Amúgy, történt egy fejlemény... nekifogtam újra Titi csapatának, ráküldtem az összes Chaint, közben kapott a gólem egy anti-magicet a dzsinitől, ami megmaradt az első chain után... Ezt kihasználva életben hagytam az utolsó dzsinit, az AI-meg elszórta rá az összes manáját sikeresen. Utána fogócskáztam pár kört a gólemekkel (durván 10-20 kört, amíg szórtam a villámokat, amik le is vettek egyenként kemény 13 vasdobozt... :lol:), nekiküldtem az összes 1-es stackemet, hogy párat be tudjak mosni a gólemeknek a főstackkel is, anélkül, hogy megüthetne utána. Miután minden lehetőségemet eljátszottam, még mindig maradt durván 80-100 góleme, ami a trágya sebzésem miatt még mindig győzedelmeskedett a 24 magic elementálom felett... azt hiszem, feladom... :lol:

... de azért ha van valakinek ötlete esetleg, azt megköszönném... :oops: :P :roll:

Márpedig a végén ott van a hátizsákomban :D Ki tudja, lehet backpackbe került...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 04 csüt., 17:14 

Az ai is pakolhatja az artikat, nem? :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 04 csüt., 17:42 

De akkor a többieknek is átpakolta volna... mindenesetre akkor ezt nem ártana átnézni, nem azért fizettem 3900-at azért a nyavalyás gömbért hogy aztán bárki is megússza a Chaint... :twisted: Ha már az élmezőnybe úgysem kerülhetek... :oops: :lol: :P

Na de a vasdobozok ellen nem tudna esetleg javasolni valaki valami ellenszert a számomra...? :lol: Nem elég, hogy erősen hajaz a tavaly őszi HME-csapatomra, még nem is tudom legyőzni őket... :P :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 04 csüt., 19:42 

HUNLorcs írta:
De akkor a többieknek is átpakolta volna... mindenesetre akkor ezt nem ártana átnézni, nem azért fizettem 3900-at azért a nyavalyás gömbért hogy aztán bárki is megússza a Chaint... :twisted: Ha már az élmezőnybe úgysem kerülhetek... :oops: :lol: :P

Na de a vasdobozok ellen nem tudna esetleg javasolni valaki valami ellenszert a számomra...? :lol: Nem elég, hogy erősen hajaz a tavaly őszi HME-csapatomra, még nem is tudom legyőzni őket... :P :oops:

Most már átérzed milyen "soktetvesgenyakeménygólem" ellen játszani :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 04 csüt., 20:27 

ElderOne írta:

Holtversenyben végeznél a 41 hidragriffel, amiknek 50 az alapsebessége, és 17500 az életerejük.

A WoG-nak az az egyik előnye a Complete-tal szemben, hogy a lények statjai benne vannak a mentésben. Kódolva. Még hex editorral sem tudom megkeresni az átkonvertált mentésben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 04 csüt., 21:18 

ShurTugal írta:
HUNLorcs írta:

Most már átérzed milyen "soktetvesgenyakeménygólem" ellen játszani :lol:

Már átéreztem egyszer, mikor Dreegar jött az 520 blindos kőgólemével... csak mondjuk azokat egy morállal és két laza fullranges lövéssel elintézték a marksmenjeim... :P (igaz, a másik csatában viszont kikaptam tőlük :lol:)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára HUNLorcs 2013 júl. 04 csüt., 21:25-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 04 csüt., 21:21 

HUNLorcs írta:

Ha jól emlékszem. Van valami gyors egységed, amire nem lehet visszatámadni.

Esetleg (tüncivel), vársz, utána megtámadod és elrepülsz és így egyszer csak legyőzöd :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 04 csüt., 21:27 

T-Rex írta:
HUNLorcs írta:

Ha jól emlékszem. Van valami gyors egységed, amire nem lehet visszatámadni.

Esetleg (tüncivel), vársz, utána megtámadod és elrepülsz és így egyszer csak legyőzöd :D

Igen, ezzel szórakoztam vagy húsz körig, azonban sajnos az AI sem annyira ostoba h mindig a kistackjeimet követi, következetesen mindig a főstack után megy, kivéve, ha az egyik mellékstack ütőtávolságon belül van. Így aztán ezt csak ötször tudtam bejátszani, az meg nem volt elég... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 04 csüt., 22:54 

És .. 35% alatt. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 05 pén., 1:14 

doom3d írta:
És .. 35% alatt. :)

Hm... ez a fejlődés azt mutatja, nem lesz kérdéses, ki lesz kettőnk közül az utolsó helyezett... :lol:

Upg.: ÉS SIKERÜLT!!!!! Kb. kétszáz sikertelen próbálkozás után levertem az utolsó Titi-féle vasdobozt is, "mindössze" töltelék + 4 Magic Elementál veszteséggel!!! :lol: :twisted: (Jó, az igazsághoz hozzátartozik h a titokra nem egyedül jöttem rá, kaptam egy fülest egy nálamnál okosabb versenytársamtól... :P)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 05 pén., 7:54 

Melyik volt az? :D

Hátha van neki ötlete a BK vs gólemhez :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2530 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 127  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]