Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2530 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 127  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 02 kedd, 15:59 

Dragon írta:
Helyzetjelentés:

Énis végeztem első nekifutásra az összes mentéssel. Van 4 sereg amit sikerült 0%-ra verni, az átlagos veszteség 1 és 4% között van, azonban 2 sereg ami szétszívatott, ez a HUNLorcs féle tajparaszt főnix + védhetetlen chain az arcba, itt a legtöbb amit elbírtam érni hogy a gép lechainelte saját magát is velem együtt, a 80 kutya veszteség az garantált ide, megpróbáltam vagy 20 felállást, de mindig a legnagyobb kutyastackra ment a chain, tehát ezt nem tudom kijátszani sehogy sem és resist sem lesz... 18,29%-al ez a legnagyobb veszteségem eddig, és remélem ez is marad.

ShurTugal írta:
A baj hogy HL és Titi továbbra is nagy gondot okoz, mindkét csapat ellen 32DK-m marad, ami igencsak kb. 52-54%-os veszteség és ez lehúzza nagyon az átlagot :?

Szerk2.: Közbe rájöttem hogy lehet azt a Chaint kijátszani, szóval 32 helyett már HL ellen is marad 45 lovas :P Többet nem szerk-elek :P

De mégis... Szerk3.: VÉGRE sikerült luck + DDamage-t tolni, úgy 500-dik ütésre :D

bobibubi írta:
HUNLorcs chain lightingjával egyelőre nem sok mindent sikerült kezdenem, ott adott a veszteség.

ShurTugal írta:
Még a HUNLorcs-féle Chain-es csapatnál bírtam veszteséget redukálni, valamiért hiába van manája, csak 1 darab chaint nyom el :shock: De az az egy chain is okoz 27,84% veszteséget...

bobibubi írta:
A 3., ahol nem bírom a veszteséget elfogadható szintre redukálni az ugye a chain lightingos banda, de hát ott nem tudom mit kéne csinálni.

ElderOne írta:
HUNLorcs Solmyra elég mocsok a nagy chain lightninggal. Viszont érdekes, hogy nálam csak egyszer lőtte el a csata elején (már amikor ellőtte) Pedig van neki vagy 340 Spell pointja.

Véleményem szerint Lorcs elcseszte, hogy sok artifaktot vett. Felesleges volt a sok Knowledge növelő arti. Helyette seregre kellett volna gyúrni..

T-Rex írta:
Bár, kíváncsi leszek a chain-es Solmyr-ra.

Hm... azt hiszem a célomat elértem... :P Bár, hogy egyeseknél miért csak egy chaint szór el azt nem értem, mindenesetre az elsőt nemigen lehet védeni, az a lényeg. :P

ArchDruid hsz-éhez csak annyit, hogy a sereg tekintetében valóban elcsesztem, de a Knowledge viszont akkor is kellett, mert pont ellened pl. az istennek sem akar jönni az Intelligence, úgyhogy kénytelen voltam 150 manával menni a macik ellen... :lol:

Túl jó eredményre egyébként, talán érthető okokból nem számítok, mert még a legkisebb veszteségeim esetében is agyoncsaptam a saját madárkáimat meg a stormokat, és hát kis sereg esetén sajnos az is %... :lol: De hát ez van, jó troll csapatnak azért jó kis banda ez... :twisted: :P

A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára HUNLorcs 2013 júl. 02 kedd, 16:06-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 02 kedd, 16:00 

Titi ellen végre jött elsőre DD és a dzsintt pedig lelákkolták a szellemsarik, úgyhogy 15,10%-al megúsztam :D

Embertervez ellen pedig 25/0 luck + DD jött (Itt megjegyzem, 60 lovas leüt a 62-ből 31-et, ugye marad 31. Az egy dolog hogy luck-al nem üt duplát, de hogy a DD is csak másfélszer akkorát se üt, mert 13-18 ottmarad. Bezzeg az az 1 amivel a Pixie-t ütöm le, az a 25-ből 3-4-szer biztos letolt egy luck + death blow-ot...) De ezen is bírtam 5 csontváznyit javítani, még így is. Úgyhogy már csak 7,11%.

Közben azért rájöttem elcseszett egy csapat ez, mert a két sari kell öregíteni meg előütni, ami már magába kb. 7% veszteség. Vagy ha müzlim van akkor csak 3 fél. De hát ez van :P

Azért sikerült csak levinni az átlagot 14,48%-ra, de ennél többet már nem hiszem hogy tudok lefaragni. Csak tudnám minek siettem ennyire... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 02 kedd, 17:17 

ArchDruid

A behemótos csapat elsőre 47 BéKát és 10 wraith-et kapott el.
De, sikerült ezt 11 BK-ra és 10 Wraith-re csökkenteni.

A poén az volt, hogy a hobgobra lőtte el a haste-t és pont beállt a BK elé úgy, hogy blokkolta
a 12 darab macit :D

Bár, hiába volt expert armorer, hála az enchanter-nek (és a blessének), + a 75% ignore def-nek, a macik így is erősen ütnek.
Előnyömre az szólt, nekik számított a morál is, nekem meg nem :P

Teljes veszteség:
11 BK
10 wraith

-----------------------

Bakos Zsolt seregében a távolsági egységek jelentették a nehézséget. Ezt tovább növelte az,
hogy a főnixek bevédték az íjászokat/jég elemeket és a vihar elemeket, így volt olyan, amikor
az egyik lényhez nem tudtam eljutni és egy másikat kellett célba venni.
A mágia elem/főnix/tünci csak 3-at tudott lecsapni (minden a wraith-eket ütötte), míg az íjak 8-at.

Teljes veszteség: 11 BK és 10 Wraith.

--------------------------

Bobibubi

Bajonokok, akár mit próbáltam, mindig lekezdtek és egyből odaértek. 13 BK alá nem tudtam levinni a veszteségemet. A taktika nélkül is simán jousting bonus-al 11 BK halt meg 30
bajnoktól.
Utána csaptam én és komolyabb kárt már egyik 30-as sem tudott tenni. Az oka az volt, hogy nem maradtak sokan :D

Teljes veszteség: 13 BK és 10 Wraith

--------------------------

Doom3d - Mindössze 3 BK és 8 wraith halt meg. Hála annak, hogy nem volt taktikája, a BK-t körbe
bástyáztam a wraithekkel, így felfogták a hidra támadását. Első csapásra 24 hidra halt meg.

Másodikra a maradék. A wraith-ek a hidra támadásába haltak bele. Az 1-2 Dragonfly, familliar, lizard nem tudott megölni egyet sem, mert vissza healelték magukat a szellemek :)

Teljes veszteség: 3 BK és 8 Wraith

----------------------------

Dragon kutyái a pokolba valóak. Szó szerint :D
Akármit próbáltam lekezdett, mass haste és már ott volt. Hiába csapoltam meg az egyik 200-as kutya falkát a BK-val, a másik csapott rendesen :S
Továbbá, itt is az enchanter volt a legfőbb gond. Bless, bloodlust, stoneskin varázslatokkal operált és hála a mass haste-nak, mindig tudott egy ilyen varit varázsolni. Utána vége volt.

Teljes veszteség 15 BK és 10 Wraith

-----------------------------

Dreegar vámpírjai csak 8 wraith-et tudtak lenyomni. Sajnos 0%-osra nem lehet kihozni, mert ha
az első ice boltot beresizi a BK (mindig beresizte :P ), akkor a 2. ice boltot bekapja és ott
marad 2. Így a wraithokat bekellett áldozni, hogy a vámpírokat feltámassza. Amik feltámadtak,
csapták a wraith-eket. Így viszonylag könnyen megúsztam. Ez volt az eddigi "legkönnyebb csata",
Bár megizzasztott, hogy az, hogy kevesebb egység vesszen oda. De mindig a 2 darabos wraith-eket
támadta.

Teljes veszteség: 8 wraith

Eddigi hp veszteségem:

ArchDruid : 13,96%
Bakos Zsolt: 13,96 %
Bobibubi: 16,20%
Doom3d: 4,69%
Dragon: 18,43%
Dreegar: 1,34%

Eddigi legnagyobb veszteséget okozta nekem:
Dragon

Más...

Nem tudom nálatok, hogy van, de nálam bunda szagú itt minden.
Mintha nálam nem lenne random. Pl Dreegar-nál 5x játszottam le és mind az 5x beresizte a BK az ice bolt-ot, a második ice-t egyszer sem.

Vagy a képességek esetében.
Mindig ugyanazokat kaptam. Ugyanannál a szintnél.

Level 2: taktika / offense --> például.

Ez normális? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 02 kedd, 17:57 
Heroes Team

T-Rex írta:
Más...

Nem tudom nálatok, hogy van, de nálam bunda szagú itt minden.
Mintha nálam nem lenne random. Pl Dreegar-nál 5x játszottam le és mind az 5x beresizte a BK az ice bolt-ot, a második ice-t egyszer sem.

Vagy a képességek esetében.
Mindig ugyanazokat kaptam. Ugyanannál a szintnél.

Level 2: taktika / offense --> például.

Ez normális? :lol:

Örülj neki hogy ilyen skilleket ajánlgat neked a gép, nekem általában a legfontosabb csatákban ahol nagyon odakéne tennie magát a skillfának full thrash az egész, vagy felkell vennem 2 useless vackot hogy kijöjjön amit akarok xD
Énis elégedett vagyok a beszámolókkal a seregemről :D Elértem a célom ezek szerint, a kutyusok teszik a dolgukat azzal a gyökér enchanterrel együtt :lol: Mentések javítása ma este folytatódik! 8)

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 02 kedd, 18:00 

Számításaim szerint elég jó átlag jöhetne ki, de tönkreteszik elsősorban a griffek, illetve Titi gólemei. Utána jön HUNLorcs, aki ellen van egy alap veszteség azzal nem tudok mit csinálni.
Talán a griffek ellen még, ha összemákolom a luckokat, morálokat, akkor van esély kicsit csökkenteni, de Titi ellen nem nagyon sikerült még egyszer se a mostani veszteség közelébe érnem.

Bakos Zsolt 3,25%
Doom3D 1,63%
Dreegar 0,00%
Embertervez 0,00%
HUNLorcs 21,95%
Jou 6,50%
Kiki 44,72%
ShurTugal 8,94%
Teki 0,00%
Titi 38,21%
T-Rex 13,82%
Warheart 0%
ArchDruid 7,32%
Dragon 17,07%

átlag: 11,67%

Szerk.: Warheart ellen megéreztem a vérszagot, és sikerült levinne 0%-ra.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bobibubi 2013 júl. 02 kedd, 19:47-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 02 kedd, 18:04 

Valaki tudna segíteni, normális-e az, hogy Titi ellen ha bent van az Orb of Vulnerablity, ha kiveszem, mindig csak 25%-ot sebez a Chain? :shock: :shock: Mert így konkrétan egész egyszerűen képtelenség leverni még a gépet is, a Spellpoweremet az istennek sem akarja feltornászni 21 fölé, az intelligence-t meg az air-t meg kb. a 20. skillfa próbálása után sikerült előcsalogatni őellene. De ez még hagyján, ami igazán problémás, az az, hogy 380 manapontnyi Chain ellövésével, körbe-körbe fogócskázva 160 gólemje MARADT :!: :!: :shock: :shock: :lol: És én meg azt hittem hogy a kékgömb minden üt. :D De nem is értem, mert ugyebár azt írja hogy elvileg le kellene szednie MINDEN természetes mágiaimmunitást... vagy akkor most hogy is van ez..? :D :oops:

Asszem az ultragyökér Chain ellenére borítékolva lesz így az utolsó helyem... :lol: Mert hát ugyebár egy 100%-os veszteségnek azért mégse kellene becsúsznia... :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 02 kedd, 18:25 

HUNLorcs: azt sajna nem tudom :?

Nekem is elég gyökér skilleket ad (ballistic, logistic, earth, air)

Luck csak egyszer jött, míg a többi 3-4 alkalommal.

A water, Offense, armorer, wisdom -ot sikerül expert szintre feltornázni, de örülnék annak, ha kapnék egy basic luck-ot is :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 02 kedd, 18:32 

Az orb a fekete sárkány típusú ("nem lehet rá varázsolni") immunitást szedi le. A törp típusú (varázslat sebzésből -x%) immunitásra nem hat.

Szerk.: nekem is gyakran ad olyan skilleket, mint pl. miszticizmus, hajózás.
A képességfa eléggé el van varázsolva a legtöbb mentésnél, és sajnos ugye tárolódik a mentéssel..

Érdekes, hogy én is nézegettem a vasgólemeket fireshield-del és anélkül, de a hidrák erősebbnek tűntek. Amíg be nem töltöttem az állást Titi ellen. Valamit nagyon elnéztem.

@Titi: A miszticizmus képességet miért vetted meg?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 02 kedd, 18:46 

Van egy ilyen szopatás rész a skillfában.... Pl. amikor kéne, az istennek nem kapok air magicot, amikor bejön sorban a Tactics, Offense, Leadership, Fire magic, , earth magic, logistics, mistycism, eagle eye... meg a sok tré.. Kénytelen voltam Diplomacy-t beválasztani, hogy megkapjam az Air-t :D

És hiába töltöm be 20-szor, mindig pontosan ugyanaz a sor jön. Szóval nem értem hol itt a random?? Valami turpisság van...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 02 kedd, 18:53 

doom3d írta:
Az orb a fekete sárkány típusú ("nem lehet rá varázsolni") immunitást szedi le. A törp típusú (varázslat sebzésből -x%) immunitásra nem hat.

Szerk.: nekem is gyakran ad olyan skilleket, mint pl. miszticizmus, hajózás.
A képességfa eléggé el van varázsolva a legtöbb mentésnél, és sajnos ugye tárolódik a mentéssel..

Érdekes, hogy én is nézegettem a vasgólemeket fireshield-del és anélkül, de a hidrák erősebbnek tűntek. Amíg be nem töltöttem az állást Titi ellen. Valamit nagyon elnéztem.

@Titi: A miszticizmus képességet miért vetted meg?

Hát akkor ezt jól benéztem... :oops: Asszem akk megvan az utolsó helyezett. :lol: Nemtom mikor leszek képes végre lenyomni egyszer Titit, de amióta részt veszek bármilyen versenyben, még egyszer sem jött össze. :P

Arch Druid: Ezzel T-Rex és én is pontosan ugyanígy vagyunk, de olyan szinten ugyanaz jön mindig, hogy még az elsődleges skilljeim is mindig ugyanazok... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 02 kedd, 19:44 

Ennek így kell lennie, a játék "hibájából" adódóan. Bármilyen szintlépések előtt mentesz és újra betöltöd, a H3-ban ugyanúgy fogod kapni a skille-eket. Sőt, a csatákban is vannak ilyen dolgok, pl. bizonyos szögből jobban jön a luck és a többi. ... Ez élő vagy offline támadáson nem érződik, mert újra és újra "kezdődik" a játék, de itt csak visszatöltesz.

Viszont ha más felállásban játszol, a csatában már nem lesz olyan hogy az elsőt folyton leresisteli, pl. . Ugyanakkor a gép is máshogy áll fel, ha kicsit komolyabban változtatsz a felálláson. Ebből akár előnyöd is lehet :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 02 kedd, 19:54 
Heroes Team

ShurTugal írta:
Ennek így kell lennie, a játék "hibájából" adódóan. Bármilyen szintlépések előtt mentesz és újra betöltöd, a H3-ban ugyanúgy fogod kapni a skille-eket. Sőt, a csatákban is vannak ilyen dolgok, pl. bizonyos szögből jobban jön a luck és a többi. ... Ez élő vagy offline támadáson nem érződik, mert újra és újra "kezdődik" a játék, de itt csak visszatöltesz.

Ahogy én észrevettem, afféle "assetek" vannak a H3-ban... Sokszor megtörténhet az, hogy egymás után kapsz luckot / morált ugyanabból a kockából való támadás esetén, azonban a gép betölthet a csata indulásakor egy teljesen más sémát is. Pl. nekem rengetegszer volt olyan, hogy az enchanter vagy 8 töltésen keresztül egyfolytában mass stoneskint tolt, mert egyszerűen egymás után olyan sokszor töltötte be a gép ugyanazt a legenerált sémát... időnként beakad a séma, és akkor több load után egymás után ugyanaz játszódik le, vagy ha azt várod hogy a gép mást lépjen bizonyos számú load után megteszi. Ez persze nem garancia hogy márpedig X mentés után más fog történni, de nekem pl Bakos Zsoltinál volt az, hogy a 2x2 főnixből az egyik stack a 7.-8. load környékén ahellyett hogy befújta volna a kutya stackomat, inkább falat akart állítani a marksman elé. Vagy pl a championokat is ezért tudtam szinte alig valamennyi veszteséggel megverni mert a gép egyszer gondolt egyet és nem előütötte a kutyákat hanem csinált egy random marhaságot és emiatt nem durrant el a haste és már minden le is volt zsírozva...
Ami változhat minden csatánál és nem sémafüggő az a luck és a morál, az az ütés pillanatában dől el, hogy megkapod-e vagy sem, sok töltés után mindenképpen kilehet pörgetni azt amit akarsz, mert egyszer úgyis megadja magát a %-nyi esély neked :)

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 02 kedd, 20:23 

Ebben van valami :wink:

Közbe pár próbálkozásból megoldottam a hidrákat és a championok okozta kisebb-nagyobb gondokat, így most kereken 12%-on vagyok. Mostmár csak T-Rex és HUNLorcs okoz 20% feletti veszteséget.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 02 kedd, 21:31 

1. Az egyik bajom az, hogy én is olyan skilleket kapok, amik nem kellenek, mert feleslegesek.

2. Dreegar esetében, hiába tettem a a BK-kat a második, harmadik helyre. Az első ice bolt-ot mindig beresizték

3. Annyiban legalább jó nála, hogy az AI gyakran ravaszkodik. Lásd, falat épített a marksmen / vihar / jég kör, így azokat még blokkolni sem tudtam mindig. :D

4. A hidrákat én is erősebbnek hittem, talán akkor tényleg azok, ha ők ütnek először. Én megütöttem őket a wraithekkel, így a BK csaphatta nyugodtan.

ShurTugal: nem lesz ott kisebb a veszteséged :twisted:
Sőt, már félek attól, hogy mit kapok a tieidtől. Már látom, hogy a DK first hit-ben benyomja a DD-t és a curse-t :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 02 kedd, 21:59 

Én is jelentkezek utolsó helyezettnek. Eddig 42% körül van az átlag veszteség.
Rosszul választottam hőst. Az a +18 attack, exp. offense + armorer picit hiányzik.
Ráadásul az ilyen 18+ sebességű csaptok ellen (haste + enchantertől prayer + +3 speed arti + taktika + gyors egységek) nem igazán hatékony a teleport.
Már tervezem a következő csapatom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 02 kedd, 22:00 

Jou ellen még sikerült +2 championt megmenteni, de Kiki Griff-erdejében mindig elveszek. A 300-as griff mindig morált és/vagy luckot kap, n-edik kísérletre is, nekem akkor jön ami kéne, amikor már full mindegy, csak hogy bosszantson. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 02 kedd, 22:02 

Nyugi, nekem Dragon ellen kapott luckot negyedik betöltésre első körben az 1db familiar.
Utána 20 betöltésen keresztül semmi az első körre. +3 luck, +3 morál mellett.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 02 kedd, 22:18 
Heroes Team

T-Rex írta:
Ahogy olvasom a kommenteket, rájövök, hogy a seregem jobban szívat, mint gondoltam :twisted:

Ja, levett a csapatod 14 gargót... azt is M.Arrow-val :D

HUN: a mágiaellenállást nem célszerű összekeverni a mágikus védelemmel... H5 ből már tudhatnád :D A gólem 75% sebzést elnyel a sebzővarikból. A törpének a resistjét meg oldja a gömb Doom, meg miegyebeket is nekrók esetében, ami igaz elég zavaros néha...

Skillfát a gép minden hősnek a játék indításakor generál, az változatlan lesz betöltéskor. A többi már H3-ban változhat ( ellentétben H2vel )

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 02 kedd, 22:38 

Jou, nincsenek neked túl kis veszteségeid? :D Valahogy úgy érzem igencsak top 3-as lesz az a Titános, elementálos alakulat :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 02 kedd, 22:51 

Doom3d: A mysticism-et azért vettem meg, mert Josephine azzal kezd és így azt nem kell felfejleszteni expert-re, hanem alapból megvan neki. Kevesebb az esély a barom skillekre.
Nem tudom miért vetetted el a gólemeket, szerintem túlgondolkodtad :)
Az én csapataim általában egyszerűek mint a faék, de eddig nem okoztak még csalódást :)

Egyszer letoltam minden csatát. Az első következtetésem az, hogy ha online lenne, akkor nagyon nyernék :D A második az az, hogy a paraszt, no-brain csapatok mindig jók még :P
A végső %-om nem lesz olyan jó szerintem, mint amennyit ki lehetne hozni, mert nem fogok én az idők végezetéig várni a luck-ra, vagy a genie spelljére. Azokkal kb. nem is varázsolok, mert antimagic-et toltak az első 3 csatában és akkor úgy döntöttem, hogy inkább őket nem erre használom.

Jou-val nem számoltam, pedig ő nagy offline bajnok és a csapata is jó erre a versenyre. Szóval szerintem ő az esélyes :)

HunLorcs az én csapatomra azért nem hat a villám, mert kemény vagyok. Ennyi :P

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2530 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 127  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]