Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 169 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 18 csüt., 21:51 

Sziasztok!

A más várhoz tartozó hős 150%-os felárát eltörölném.
Mindenkinek joga van elrontania csapatát.

A csapatösszeállítást sem korlátoznám.

Mi lenne, ha díjazva lenne az a csapat is amelyik a legtöbb veszteséget okozza az ellenfeleknek?
A támadás versenyt nem lehetne SOD-ban is Conflux várral megrendezni?

Üdv: Merlin

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 19 pén., 9:40 

Jöjjenek hát a konkrét árak;

Akár 15.000-t, akár 25.000-t lehet költeni, egyfajta lényből csak 5.000-ért engednék vásárolni.

Castle: Arkangyal 1000, Angyal 500, Champion 250, Cavalier 175, Zealot 110, Monk 90,Crusader 75, Swordsman 45, Royal Griff 55, Griff 35, Marksman 25, Archer 12, Halberdier 10, Pikeman 8.

A Necro és a Rampart árlista szerintem úgy jó ahogy van a fenti Castle árak mellett. A többin még gondolkoznék, főleg a toweren (titán,gargoyle).

Recanter's Cloak 7500 helyett 2500(!!)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 20 szomb., 1:20 

Sziasztok!

Az artifactok árainál figyelembe kellene venni, hogy az azonos tudású tárgyak is ugyanannyiba kerüljenek. Ennyi pénzből úgysem tudunk olyan sok darabot vásárolni.
Pl. :Grown of Dragontooth 1600-ba kerül az ezzel megegyező Crown of spur. Magi 700 + Tunic of Cyclops King 700-al szemben.

A legtöbb veszteséget okozó csapat jutalmazásánál nem feltétlenül tárgyjutalomra gondoltam. Kaphahatna pl. 5 pontot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 20 szomb., 9:52 

Imre írta:
Sziasztok!

Az artifactok árainál figyelembe kellene venni, hogy az azonos tudású tárgyak is ugyanannyiba kerüljenek. Ennyi pénzből úgysem tudunk olyan sok darabot vásárolni.
Pl. :Grown of Dragontooth 1600-ba kerül az ezzel megegyező Crown of spur. Magi 700 + Tunic of Cyclops King 700-al szemben.

A legtöbb veszteséget okozó csapat jutalmazásánál nem feltétlenül tárgyjutalomra gondoltam. Kaphahatna pl. 5 pontot.

Éppen azért kerül 1600 mert 1 tárgyban benne van a 2 tárgy ereje. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 22 hétf., 13:36 

Én továbbra sem támogatom a *-al megjelölt lények más várból vásárlását. De természetesen ha a többség úgy gondolja, akkor lehet, de akkor legalább a 150% felárat megtartanám.

Mugger!
Ha csináltam egy módosított árlistát azt hova küldjem?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 22 hétf., 13:52 
Heroes Team

Szevasztok!

Szerintem Menyus barátunkat meg kellene kérni, hogy adjon lehetőséget megszavazni a javaslatokat, normálisan keretek között, mert ennek így se eleje-se hátulja... :?
Javaslat lista: (Egészítsétek ki, amit nem írtam le...)

1. Lények 150%-os felárral...
2. Egy egység maximum 5000 (az 5000 arany természetesen ésszerűen változhat) aranyért...
3. Póthős kérdés (ha ez egyáltalán kérdés még)...
4. hőskitiltások megszüntetése...
5. stb.

SZERINTEM...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 22 hétf., 13:56 
Heroes Team

Nimbus írta:
Szevasztok!

Szerintem Menyus barátunkat meg kellene kérni, hogy adjon lehetőséget megszavazni a javaslatokat, normálisan keretek között, mert ennek így se eleje-se hátulja... :?
Javaslat lista: (Egészítsétek ki, amit nem írtam le...)

1. Lények 150%-os felárral...
2. Egy egység maximum 5000 (az 5000 arany természetesen ésszerűen változhat) aranyért...
3. Póthős kérdés (ha ez egyáltalán kérdés még)...
4. hőskitiltások megszüntetése...
5. stb.

SZERINTEM...

Szedjétek össze és beizzítom a szavazót

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 22 hétf., 14:42 

Sziasztok!
Nimbus:
Te voltál aki sokban egyetértett velem, ez jól esett. Most mégis van ellenvéleményem az 5000 aranyas felső korlátoddal. Szerintem inkább minimumokat kellene meghatározni és nem pénzben, hanem HP-ban. Mert így esetleg előfordulhat az, hogy a sereg fő tömegét semmiképpen sem adhatja egy főlény. Ami azt jelenti, hogy csirkék fognak tyúkokkal harcoloni :) Esetleg egykét púlyka is odakeveredik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 22 hétf., 15:10 
Heroes Team

Hali!

Megamikor: Lehet ez a javaslat akár bontva is:
Pl.:

- egy lényből össz HP minimum 3000 HP
- egy lényből max 5000-ért

A többség majd megmondja melyik legyen, vagy legyen-e ilyen téren megkötés...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 22 hétf., 15:38 

Sziasztok!

Nagyon sok ötletem van, dolgozom is rajta. Majd benyújtok egy Excel táblát. :) Aztán lehet kritizálni/javítani. :D

Egyébként meg itt is reklámozok egy kicsit: MA (november 22.) 18:00-tól a chaten vitázhatnánk erről a témáról, ha van kedvetek és időtök. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 22 hétf., 17:57 

Sziasztok!

Az a kérésem lenne, hogy aki a játék szabályrendszerét akarja változtatni, az akkor próbálja hozzá az árlistát is hangolni, mert anélkül csak ötlethalmaz gyűlik, amivel nem megyünk előbbre. Én a magam részéről minden jó ötletre vevő vagyok, ha megfelelően alá van támasztva érvekkel és árlistával.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 22 hétf., 18:30 
Heroes Team

Heyho!

Bogpista: Így van, mivel több javaslat is született a szabályok megváltoztatására, ezért tisztázni kell az esetleges változásokat, azután lehet neki esni az árlistának...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 22 hétf., 21:25 

Nimbus írta:
Heyho!

Bogpista: Így van, mivel több javaslat is született a szabályok megváltoztatására, ezért tisztázni kell az esetleges változásokat, azután lehet neki esni az árlistának...

Ebben igazad van. De akkor ezt nem ebben a topicban kellene megvitatni, hanem a másikban. Ugyanis abban vetette fel Gepy a többfordulós verseny ötletét. Ha az megszavazára kerül, akkor én nem látnám értelmét a lénykorlátozásnak se Hp, se pénz szempontjából.
De ezt tényleg meg kell akkor szavaztatni. Ja és nem minimumot kell meghatározni, hanem maximumot. (esetlegesen)
Az én véleményem szerint egy korrekt árlistánál nincs szükség lénykorlátozásra. De döntsön a többség. Majd akkor találjátok ki mi legyen...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 24 szer., 3:12 
Heroes Team

Más várbol való hősöket felőlem lehessen venni, de itt is kellenek kivételek, pl offense, armorer speckosok, mert amúgy (szerintem) rögtön mindenki ezeket fogja választani, ha meg ezt elkerülendő felvinnénk az áraikat akkor meg mindenki morogna. Más lényeket is lehet venni, kivéve 7-eseket (gyors kezdés miatt) meg a mostani nem 7-es *-osokat (amik a speckoik miatt vannak kitiltva, mert általában 1 is igen nagy előnyt nyujt). Ha minden lény engedélyezve lenn, megint jönnének az 1-1-1 mastergenie- +1 archmage csapatok (+3 egyéb lény) ami igen ütős kombó lenne.

A hősöket vologya tiltotta le, a legutolsó árlistát is ők állitották össze, a megemelt haste/slow-t is visszacsökkentették... de ez is javitva lesz. Póthős szerintem nem kell, ez csak a pályaszerkesztést nehezíti. Egyedül online van értelme.

Az 5000 arany vagy hp korlátot nem támogatom, igy nem lehet a kiválasztott lénnyel harcolni, más kevésbé jó lényeket is meg kell venni a várból, igy már nem a jó lényválasztáson múlna, és átmenne vártipus-vártipus elleni tornába (ilyen is volt). Vag ha kell, akkor már legyen százalék, és 50-50% max, igy az elején kevés pénznél és később 5x annyi pénznél is működik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 25 csüt., 16:47 

6:4
innen szép nyerni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 29 hétf., 10:35 

Félreértés ne essék ! Játszom én így is semmi változtatással, de szerintem a leírt változtatások izgisebbé tennék a versenyt.

Itt kérek mindenkitől elnézést, hogy nem stone golemet választottam, ahogy az mindenki mentésébe bekerült, akkor nem kéne semmit újragyártani.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 29 hétf., 16:47 

Sziasztok!

Nem értek egyet a túlzott liberalizációval, szerintem szükség van bizonyos lények tiltására. Legyen bármilyen jó az árlista, nem lehet elég drága pl. az arkangyal ahhoz, hogy ne vegyek kettőt-hármat csak azért, hogy kezdhessek + támaszthassak.
A lényvásárlási limitek tényleg kicsit "játék-közelibbé" tennék a támadás-versenyt. Az is igaz ugyanakkor, hogy ez nem feltétlenül jelentene élvezetesebb játékot.
A póthős témát meg nem tartom túlzottan fontosnak. Nekem jó így is, meg jó lenne a megamikor-ék javaslata is.

Alapvetően én tehát mugger-ék csapatát bővítem és nagyon várom a beígért módosított árlistá(ka)t, mert szerintem igazán ezek fogják jobbá tenni a versenyt!

Legjobbakat!

ubul

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 30 kedd, 0:53 

Sziasztok!

szerintem legyen 10e arany a resurrection, 1300-1500 az arkangyal és 500 !!! az orb of inhibition. majd ezek után nézzük meg ki tud csatázni...

cU.scoundrel

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 169 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]