Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2530 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 127  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 01 hétf., 21:12 

titi írta:
Shurtugal: Hunlorcs ellen nincs resist mert van gömbje :) szóval azzal ne szórakozz :)

PSSSSZT, erről nem kell tudnia... :P :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 01 hétf., 21:26 
ISTEN

T-Rex: elküldtem e-mail-ben a javított mentéseid.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 01 hétf., 21:56 

Annyira nem zavart volna engem, mert nem használtam volna. Csak a többiekénél lett volna gond, ha azt a varit süti el és nem a teleportot.

Mindenesetre, köszi :)

SZERK:

A mentések nem jöttek át (szerintem), nem engedi letölteni őket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 01 hétf., 22:57 

Végignéztem az összes mentést. Dreegar csapata kész, Warheart seregével nem lesz gond. A legtöbbet eddig T-rex, Dragon, Kiki, és Titi seregével szívtam.

Első nekifutásra eddig olyan 50% HP veszteség körül állok. A gép körönként két-háromszor lép +1-es morállal, én meg +3 morál +3 luck mellett minden harmadik csatában ütök egy nagyot. A gép dzsinnei és varázslói folyton haste-et dobálnak első körben. 14 mentésből négy óra visszatöltögetéssel egyszer sem sikerült basic resistance-ig eljutnom varázsló hőssel. Valamiért nem szeret ma a véletlengenerátor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 01 hétf., 23:14 

Nem hittem volna, hogy ekkora gondot fognak okozni a death knight-ok :twisted:

Érdekes az, hogy a gép szinte mindig ugyanazt lépi. A behemótos seregnél 5x pakolta fel a haste-t a hobgobra és az enchanter 5x sütötte el a mass haste-t :shock:
és persze, a behemótok mind az 5x gyorsabbak voltak. Viszont, minden egyes csatával nyerek +1 BK-t :D

SZERK:
Ez még a magic mirroros mentés idejéből való.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 01 hétf., 23:26 

Nekem a teleportos seregek nem ízlenek eddig, bár Doomot már sikerült lenullázni, akinek a taktikájával egyébként rokoni szálakat vélek felfedezni :D A griffekkel kínlódok még, de az menni fog mert nagyon ügyefogyottan irányítja őket a gép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 02 kedd, 2:34 
Heroes Team

Helyzetjelentés:

Énis végeztem első nekifutásra az összes mentéssel. Van 4 sereg amit sikerült 0%-ra verni, az átlagos veszteség 1 és 4% között van, azonban 2 sereg ami szétszívatott, ez a HUNLorcs féle tajparaszt főnix + védhetetlen chain az arcba, itt a legtöbb amit elbírtam érni hogy a gép lechainelte saját magát is velem együtt, a 80 kutya veszteség az garantált ide, megpróbáltam vagy 20 felállást, de mindig a legnagyobb kutyastackra ment a chain, tehát ezt nem tudom kijátszani sehogy sem és resist sem lesz... 18,29%-al ez a legnagyobb veszteségem eddig, és remélem ez is marad.

Másik sereg ami rém idegelő volt az a griffes, bár a gép hülyeségeket csinál a griffekkel, de itt még tudok alakítani, mert a luck már megvan advanceden és az enchanter is túléli az 1. kört, tehát esedékes a mass bless + arcon luck kombináció a main stack kutyánál, ennek a mentésnek a javítása csakis türelem kérdése. Ha bejön ez a kombó 1 hitelem az összes griffet sztem.

A 2 DK-s csapatnak üzenem, hogy ugyanannyit szívtam mindkettővel, ami az eredményen is látszik, HALÁLPONTOSAN ugyanannyi a veszteségem mindkettőnél más-más lények elvesztésével :lol: Ezen szakadtam :lol: Mindkettő 4,89 lett :D

Titi az egyetlen sereg amit még nem játszottam le, mivel nagyon késő van már, 4x próbáltam meg az ő csatáját, amiből 2x levert a gép :shock: De nem volt offense, így ezen van még mit csiszolni, asszem ez lesz a legnehezebb csatám az egész támadás alatt, valami oknál fogva a gólemek sokan vannak, erősek és sebezhetetlenek kb... Pedig nem is kaptak értelmes spellt a dzsinnektől... :roll:

Ami meglepett hogy Bakos Zsolti seregét közel 0%-ra sikerült verni, Bobibubi serege nagyon veszélyes volt, AZTÁN a 2 champion stack megütött 2 db 1-es kutyastackot ami miatt leesett az állam, Warheart serege meg übertroll, azok a mocsok legyek PONT gyorsabbak a kutyáknál és mindenféle vacak spellt elnyom az a gyökér hős, SZERENCSÉRE a mass hastera mass slow-al reagál, amit ha 2 kutyastack resistel már jól érzem magam, 1x megtörtént, 2. körben már nem is tudtak castolni a srácok... Úgy érzem ezen is lehet még javítani.

Ha jól számoltam ki akkor első nekifutásra 13,52%-on állok :)

Folyt. köv. a következő nagyon unalmas esti óráimban...

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 02 kedd, 6:33 
Heroes Team

doom3d írta:
Végignéztem az összes mentést. Dreegar csapata kész, Warheart seregével nem lesz gond. A legtöbbet eddig T-rex, Dragon, Kiki, és Titi seregével szívtam.

Első nekifutásra eddig olyan 50% HP veszteség körül állok. A gép körönként két-háromszor lép +1-es morállal, én meg +3 morál +3 luck mellett minden harmadik csatában ütök egy nagyot. A gép dzsinnei és varázslói folyton haste-et dobálnak első körben. 14 mentésből négy óra visszatöltögetéssel egyszer sem sikerült basic resistance-ig eljutnom varázsló hőssel. Valamiért nem szeret ma a véletlengenerátor.

Wizard nem kaphat resistet, ezért nem jön be neked se...

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 02 kedd, 8:26 

ElderOne írta:
ShurTugal, nekem csak egy kérdésem vóna:

Terek kihasználja-e a Tűzmadár adta előnyét??? (Gondolok itt a mass haste-re a csata elején? :P)
Azért tettem bele a madarat, hogy én kezdjem a csatát (15-ös speed miatt) és megfújva a macik átrobogjanak egy kör alatt...

Ellenem nem használta, a madár azzal kezdi hogy berepül az arcomba és lefúj 5 csontit.

titi írta:
Shurtugal: Hunlorcs ellen nincs resist mert van gömbje :) szóval azzal ne szórakozz :)

Jaa, akkor mindegy, Kösz Titi :wink: Fel se tűnt :P

HUNLorcs írta:
PSSSSZT, erről nem kell tudnia... :P :P

Hejj, ennyi segítséget megérdemlek azok után az 50% Fire Resistance-s Blade Dancer-ek után :lol:

Dragon írta:
A 2 DK-s csapatnak üzenem, hogy ugyanannyit szívtam mindkettővel, ami az eredményen is látszik, HALÁLPONTOSAN ugyanannyi a veszteségem mindkettőnél más-más lények elvesztésével :lol: Ezen szakadtam :lol: Mindkettő 4,89 lett :D

A sötét lovasok tartsanak össze :P

Szerk.: Közben azért Doom3D és Embertervez ellen javítottam, előbbi ellen most már 48, utóbbi ellen pedig 46 DK maradt, így majdnem 20% alá kerültem :lol: Innen már megcélzom a 15-öt is :P A baj hogy HL és Titi továbbra is nagy gondot okoz, mindkét csapat ellen 32DK-m marad, ami igencsak kb. 52-54%-os veszteség és ez lehúzza nagyon az átlagot :?

Szerk2.: Közbe rájöttem hogy lehet azt a Chaint kijátszani, szóval 32 helyett már HL ellen is marad 45 lovas :P Többet nem szerk-elek :P

De mégis... Szerk3.: VÉGRE sikerült luck + DDamage-t tolni, úgy 500-dik ütésre :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 02 kedd, 10:29 

Én este betöltögettem egy-két mentést, mikor az én csapatomat irányítja a gép, hát bár ne tettem volna. Asszem 2 vagy 3 csapat van, ahol arkangyal, főnix miatt nem az enyémek kezdenek, ehhez képest nem lövi el a haste-et az elején az istennek se. Bár csata közben használj a a gép a jousting bonust, az elején kapásból lecsökkenti, mert az expert tactics miatt felmasírozik előre a championokkal. Meg ahogy Dragon is írta, képes lebökni az 5 Hell Houndot, meg az 5 griffet :D. Na de hát ez mutatja tapasztalatlanságomat :), túl sokat vártam az AI-tól, 2-3 lépést már nem tud kimatekozni impossible-ön se.

Lenyomtam a többi támadást én is. A legnagyobb szívás a griffek ellen van, de gólemek és a black knightok is nagyon szívósak, HUNLorcs chain lightingjával egyelőre nem sok mindent sikerült kezdenem, ott adott a veszteség.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 02 kedd, 11:00 

bobibubi írta:
Lenyomtam a többi támadást én is. A legnagyobb szívás a griffek ellen van, de gólemek és a black knightok is nagyon szívósak, HUNLorcs chain lightingjával egyelőre nem sok mindent sikerült kezdenem, ott adott a veszteség.

Remélem nem csak a teleportos Lovak kemények :P

Számoltam én is, hogy legyen mihez viszonyítani Dragon 13,52%-át :)

Három csapattól szenvedtem pontosan ugyanakkora veszteséget! :lol: T-Rex, Bakos Zsolt és Embertervez csapata is 29,38%-os veszteséget okozott.

Így most állok 22,25%-on. Ami egy szörnyű eredmény, de még rengeteg idő van :wink: (Közbe sikerült lemenni 20% alá, kár volt kiírni... :D )

Látszik hogy ez a játék az 1-es szám bűvöletében készült... 1-es morállal szinte 50%-al kap morált bármi, az 1-es DK stack-ek pedig 90%-al ütnek DD-t, míg a főstack fél órája képtelen rá... Vicc :D

A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Zsee 2013 júl. 02 kedd, 12:09-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 02 kedd, 11:01 

bobibubi írta:
Én este betöltögettem egy-két mentést, mikor az én csapatomat irányítja a gép, hát bár ne tettem volna. Asszem 2 vagy 3 csapat van, ahol arkangyal, főnix miatt nem az enyémek kezdenek, ehhez képest nem lövi el a haste-et az elején az istennek se. Bár csata közben használj a a gép a jousting bonust, az elején kapásból lecsökkenti, mert az expert tactics miatt felmasírozik előre a championokkal. Meg ahogy Dragon is írta, képes lebökni az 5 Hell Houndot, meg az 5 griffet :D. Na de hát ez mutatja tapasztalatlanságomat :), túl sokat vártam az AI-tól, 2-3 lépést már nem tud kimatekozni impossible-ön se.

Hát nálam pedig használta a hastet, áttrappoltak a pályán, és megütötték a legerősebb Behemótstackomat! Még akkor is, ha az 1 szál goblinnal előrementem, hátha azt veri meg, de nem!

5-6. alkalomra sikerült elérnem, hogy ne a te hősöd kezdje a csatát... Mert, ha az kezdte, onnantól kezdve nekem annyi volt, mert első kör végére 8 behemót mínusz.... a maradék meg nem bírta felhasogatni a lovagokat! :D

Embertervez mocsokcsapatán jókat nevettem, de sikerült megoldani ügyesen, mert olyan csatateret kaptam, ahol középen egy hasadék meg egy csontváz megfelezi, így beálltam középre, és gyakorlatilag kettécsaptam a mutogatós szatírokat, a megáldott 12-12 Behemót meg tette a dolgát! :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 02 kedd, 11:28 

Most elkezdtem játszani a mentéseket.

A behemótos csapat elsőre 47 BéKát és 10 wraith-et kapott el.
De, sikerült ezt 11 BK-ra és 10 Wraith-re csökkenteni.

A poén az volt, hogy a hobgobra lőtte el a haste-t és pont beállt a BK elé úgy, hogy blokkolta a 12 darab macit :D

SZERK1:

A seregem totál elcsesztem :evil:
Azt hittem a BK is tud death blow-olni, de legalább az átok működik :D

SZERK2:

Ha tudom, hogy ennyi taktika lesz expert-en, hozok én is :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára T-Rex 2013 júl. 02 kedd, 13:21-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 02 kedd, 13:20 

ShurTugal írta:
bobibubi írta:

Remélem nem csak a teleportos Lovak kemények :P

Számoltam én is, hogy legyen mihez viszonyítani Dragon 13,52%-át :)

Három csapattól szenvedtem pontosan ugyanakkora veszteséget! :lol: T-Rex, Bakos Zsolt és Embertervez csapata is 29,38%-os veszteséget okozott.
Így most állok 22,25%-on. Ami egy szörnyű eredmény, de még rengeteg idő van :wink: (Közbe sikerült lemenni 20% alá, kár volt kiírni... :D )

Látszik hogy ez a játék az 1-es szám bűvöletében készült... 1-es morállal szinte 50%-al kap morált bármi, az 1-es DK stack-ek pedig 90%-al ütnek DD-t, míg a főstack fél órája képtelen rá... Vicc :D

Neki esve újra a black/dread knightos csapatoknak sikerült kicsit lejjebb szorítani a veszteséget, még egy morál jó helyen elhelyezve kicsit segíthetne. :) ShurTugal a tied ellen a legjobb eddig, ha 56 championom megmarad.(4 + a firebird meghal)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 02 kedd, 13:22 

Most harcoltam a champ-ekkel. Első ütésre 22 BK oda :shock:
Utána megtámadták a wraitheket :D

Eddig a macik ellen: 11,3636%
Eddig a elementálok/marksmen/tüncik/főnixek ellen: 11,3636%

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 02 kedd, 13:27 

Ma lezavartam a 2. játéknapot, azt hiszem eredményesen :)

Kiki ellen sikerült DD + Luck-osat ütni 56 DK-val, de még így is lett 17,09% veszteségem :?

T-Rex lovasainak is sikerült a 4-es csontvázakra teleportálni de az a 88 ló luck és DD nélkül is elég erős, így ott 24,77% a veszteségem.

Titi gólemjeivel akárhogy szenvedek, sosincs szerencsém, itt vesztem a legtöbb egységet, 33,99%

Bakos Zsolt elementál hada a slow-al továbbra is megszívat de a veszteséget 17,09%-ra redukáltam itt is.

Doom3D hidráit nem lehet öregíteni, vagy ha lehetne akkor wait-elnem kell de ráportál, bárhogy állok fel, szóval van itt is 22,75% veszteség.

Dragon kutyái ellen végre összejött valami, úgyhogy már "csak" 18,63% pusztul meg :lol:

Dreegar ellen már csak 4 csontit bukok, 0,38% :lol:

Embertervez szatírjainál is már csak akkor tudok javítani, ha luck + DD jön és akkor meg is lesz a 0, de egyenlőre 7,50% elhull.

Még a HUNLorcs-féle Chain-es csapatnál bírtam veszteséget redukálni, valamiért hiába van manája, csak 1 darab chaint nyom el :shock: De az az egy chain is okoz 27,84% veszteséget...

Az átlagot pedig le bírtam vinni 15,86%-ra :wink: Halad ez :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 02 kedd, 14:02 

Ahogy olvasom a kommenteket, rájövök, hogy a seregem jobban szívat, mint gondoltam :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 02 kedd, 14:13 

T-Rex írta:
Ahogy olvasom a kommenteket, rájövök, hogy a seregem jobban szívat, mint gondoltam :twisted:

Jaja, azt a 88 lovast nem lehet csak úgy elpusztítani.

Nekem továbbra is a leggenyóbbak a griffek, egyszerűen szanaszét moráloznak mindig, közben nekem nem adja egyszer se. Örülök, ha a csapatom fele túl éli. Titi gólemjeinek nem volt kedvem neki állni ma újra, ott akkora hp tömeg van, hogy csata után még két szintet is lép az ember :D. A 3., ahol nem bírom a veszteséget elfogadható szintre redukálni az ugye a chain lightingos banda, de hát ott nem tudom mit kéne csinálni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 02 kedd, 14:21 

A Blesselt Behemót azért tud mocskosul nagyot ütni! :D

érdekes, hogy legtöbben a Titán kardot választották be. Én ezért szándékosan a Sentinel's Shiledre mentem rá. Bár lehet jobban járok, ha a Behemótok 25-ös attackkal csapdosnak... na mindegy.

HUNLorcs Solmyra elég mocsok a nagy chain lightninggal. Viszont érdekes, hogy nálam csak egyszer lőtte el a csata elején (már amikor ellőtte) Pedig van neki vagy 340 Spell pointja.

Véleményem szerint Lorcs elcseszte, hogy sok artifaktot vett. Felesleges volt a sok Knowledge növelő arti. Helyette seregre kellett volna gyúrni..

és fura, de eddig Dreegar vámpírhordája okozta a legkisebb kihívást. Az egyetlen veszteség, amit okoz, az a csata elején ellőtt Ice Bolt által elpusztult 2 varázsló...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 02 kedd, 15:45 

Dreegar serege a legfélelmetesebb :D

Bár, kíváncsi leszek a chain-es Solmyr-ra.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2530 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 127  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]