Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 49  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jún. 04 kedd, 12:38 

sziasztok egy kis segítségre van szükségem.
eredeti játékom van és "volt uplay regem is de most újra kelet tennem gépet és az upalyra nem tudok semmilyen módon belépni. és így játékkal sem tudok játszani mivel azt írja a cod már regisztrálva van. kivel tudom felvenni a kapcsolatot ezzel kapcsolatosan mert a játék mellé adott füzetben levő segítség már nem él. ja és nem beszélek idegen nyelvet de szeretném a játékot folytatni.
köszi a segítséget.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jún. 09 vas., 15:59 

Heroes of might and magic IV retro bemutató
http://www.youtube.com/watch?v=3YOmjyzdU9w
Sok a Heroes VI hasonlóság ebből meg tudjátok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jún. 11 kedd, 20:26 

Ez most nekem nagyon úgy tűnik, hogy ahogyan esik úgy puffan.
Egy mezei játéknál simán el tudom képzelni, hogy nem tudják még hogyan tovább, de egy több évtizeddel rendelkező játéknál ilyet mondani...
Szerintem teljes a fejetlenség az Ubinál.
Logikusan úgy csinálnak egy játékot (vagy bármit), hogy előre el és megtervezik a dolgokat. Jelen esetben mondanám, hogy lesz egy alapjáték x frakcióval és xy kiegészítő várható a következő y időben xy frakciókkal. Ha ezt így ki tudom jelenteni akkor van a kezemben egy értelmes forgatókönyv ami alapján készítem a game-t. Menet közben meg megkérdezném a játékosokat mi a vélemény és a szerint változtatnék a szükséges dolgokon. Itt most mi lett volna ha 2frakciót is kap a kiegészítő? Ja több munka lett volna vele, több idő telt volna el mire piacra lehet dobni.
De legalább sokkal több elégedett vásárlója lenne.

Egy kis érdekesség remélem nem kell 2015-ig várni az elfekre:

http://img1.liveinternet.ru/images/foto ... 447432.jpg

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jún. 17 hétf., 12:05 

sziasztok, az lenne a problémám, hogy annak idején használtam az ubi oldalán azt a lehetőséget, hogy a kivánságok listáján megvettem mindent amit lehet. Azóta a dinasztia pontjaim minuszban vannak, és hiába teljesitek egy új küldetést, semmit nem emelkednek, igy az új 0 pontos hősöket sem tudom megvenni. Van erre valami megoldás, vagy lehet valahogy esetleg 0-ázni az eredményeket és újrakezdeni, vagy esetleg más néven regelni? köszi a segitséget

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jún. 17 hétf., 12:11 

Glacius Van Thomas írta:
Egy kis érdekesség remélem nem kell 2015-ig várni az elfekre:

http://img1.liveinternet.ru/images/foto ... 447432.jpg

Húúú, ez nekem nagyon Gyűrűk Ura klónra hajaz. Ez az Ent igen csak Szilszakáll beütésű. Kivéve talán annyit, hogy ennek itt Gólyacsüdje van! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jún. 17 hétf., 16:13 

Mi az a gólyacsüd? :)

Igen sokan gondolták azt hogy 2015-re már Heroes 7 lehet. Ha addig nem lesz új kiegészítő a hathoz.

Ezt a képet honnét szedtétek? Megint szivárogtatnak az orosz felebarátaink?? :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jún. 17 hétf., 17:43 

Hát, nekem a H6 nem igen jött be, de ha azt mondják most hogy 2015-re lesz H7, akkor jó lesz az 2017-nek is :P :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jún. 17 hétf., 20:33 

De hogy lesz itt 2015-re H7. Ubinál maradnak a jogok akkor jó ideig nm lesz új Heroes rész.....

Hol van a ló, s a lovasa? Hol van a kürt, mely úgy harsogott? A dicső napok elmúltak, mint eső a hegyen. Vagy mint a szél a mocsár felett. E szép napok nyugaton buktak alá, a dombok mögött, s a sötétségbe vesztek. Hogyan jutottunk idáig?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jún. 18 kedd, 15:10 

Sziasztok!

Egy olyan problémám lenne, hogy a szentélyes kampányban gondoltam érdemes rámenni a levegő és víz varázslatokra... csakhogy mire felfejlődtem, a víz varázslatok iszonyat drágák lettek, 500-600 mana egy olyan ami több célpontra hat. Ez bug, vagy nem vettem figyelembe valamit? Sztem nem normális ez, mivel a levegő varázslatok max 50 mana.

Ha valaki tud erről valamit, legyen szíves írja meg, köszi :)

u.i.: 2.1-es patch-el nyomom, szal ezért nem hiszem h bug lehet. Vagy esetleg a kieg bejövetele utáni felhalmozódott bugok egyikke lehet?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jún. 18 kedd, 19:03 

Viktore írta:
Sziasztok!

Egy olyan problémám lenne, hogy a szentélyes kampányban gondoltam érdemes rámenni a levegő és víz varázslatokra... csakhogy mire felfejlődtem, a víz varázslatok iszonyat drágák lettek, 500-600 mana egy olyan ami több célpontra hat. Ez bug, vagy nem vettem figyelembe valamit? Sztem nem normális ez, mivel a levegő varázslatok max 50 mana.

Ha valaki tud erről valamit, legyen szíves írja meg, köszi :)

u.i.: 2.1-es patch-el nyomom, szal ezért nem hiszem h bug lehet. Vagy esetleg a kieg bejövetele utáni felhalmozódott bugok egyikke lehet?

Hát a legdrágább varázslat az ilyen 95 mana körül van. Én ilyen 500-assal még nem találkoztam sosem.

Hahakocka: A csüd az a madaraknál a bokaizület és a lábujjak közötti rész, amit az embereknél lábfejnek hívunk, de a halászó és a futómadaraknál, mint a gólya vagy a strucc, csüdnek nevezzük. Nekik jó fél méteres. (Struccnak tán 1 m is van). Szóval az entnek ilyen futómadár lába van, ami nem igazán illik hozzá! :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jún. 18 kedd, 19:19 

Igen én se találkoztam még ilyen nagy mana költséggel, a többi kampányban nem is volt ekkora, csak max 100 körül a brutál spellek.

De tuti bug, most tolom az epillogus kampányt Irina-val, és már 1486 pl a szökőár spell ára :/ használhatatlan így, 620 manával...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jún. 18 kedd, 20:11 

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... qqOe5eGbp4

Új Might and Magic X - Legacy videó. Hülyül a csapat! :D Régi Heroes VI ismerősökkel együtt bemutatkozik a Limbic Entertainment. (Irina mint community manager, Erwan mint director és producer)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jún. 19 szer., 0:30 

Jöjjön már ki a játék :D

UI:
REmélem, vissza térnek a MM6 féle, "Teszem rád a páncélt és így nézel ki" stílusra. Az volt a legjobb :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jún. 19 szer., 17:48 

T-Rex írta:
Jöjjön már ki a játék :D

UI:
REmélem, vissza térnek a MM6 féle, "Teszem rád a páncélt és így nézel ki" stílusra. Az volt a legjobb :D

Jó lenne, ha ezt bevezetnék az új Heroes részben is!!! Amilyen Artifactot ráteszünk a hősre, az a térképen is látszik rajta. Ha a dinasztiafegyverekkel meg tudták oldani, a páncélokkal is meg lehetne. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jún. 19 szer., 19:28 

sziasztok!
Úgy érzem ezzel le is zárom a heroes játékhoz való érdeklődésemet nagyon nagyot csalódtam az utolsó játékba először amikor még tudtam játszani vele akkor a vége felé már 20 perc után mindig kifagyott illetve most hogy már nem tudok újra játszani vele mert valahogy nem tudok belépni a uplay -ba.
így számomra mindennel együtt ez az utolsó rész egy adag sz..
örülök hogy van már magyar fejlesztő csapat aki ilyen magasra jutott.
sok sikert mindenkinek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jún. 19 szer., 19:42 

Ha más játékoknál meg tudják (tudták) csinálni akkor Heroes-éknál is :p

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jún. 26 szer., 10:55 

Sziasztok.

Már egy pár skirmish játékot lenyomtam a H6-al, és nekem van egy kellemetlen tapasztalatom.
Medium fokozatra volt állítva a térkép és a hősök nehézségei is. Elfoglaltam könnyűszerrel az adott
bányákat, megszereztem könnyen a kincseket is és artifact-eket. Mégis az ellenséges hőst, nem tudtam sehogyan sem legyőzni, továbbá már nem tudtam tovább fejlődni, mert már minden erőforrás ki volt a térképen aknázva.(Fortress of Honour map)
Igazán nem éreztem kihívást a csatákban, mikor elfoglaltam a bányákat, és a kincseket. Pedig az
lenne a lényeg, hogy hétről hétre egyre erősebb és erősebb egységek ellen kellene harcolni, és fejlődni hozzá, ezt nem érzem ebben a 6. részben. Mindvégig azt gondolná az ember, hogy milyen erős is az egysége, aztán egyszer csak összetalálkozik egy másik hőssel, aki könnyűszerrel lezúzza a nagyobb egységeivel, mintha nem lenne ez a játék kiegyensúlyozva. Sajnos azt kell, hogy mondjam, az 5. rész jobb, tehát érdemes azt megvenni, aki még idáig nem tette.
Nem tudom, másnak nem volt ilyen érzése?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jún. 26 szer., 14:31 

Az ötödik rész klasszisokkal, nagyságrendekkel jobb, és jobban megírt gamma, mint az elcseszett 6. Látványosabb, szebb, hangulatosabb, kiegyensúlyozottabb, élvezhetőbb, játszhatóbb... A 6. rész egy összecsapott bugparádé, ami az egymás után kijövő, nevetséges méretű patchekkel csak egyre romlik.

Elnézést, kicsit elment a kedvem a H6-tól. Pedig igazán adtam neki esélyt... :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jún. 26 szer., 14:57 

Úgy döntöttem, megnézem H6 skirmish-ét, a Broken Alliance pályán, mégpedig úgy, hogy hard-ra állítom a térképet, faster-re a lények növekedését, és normal - ra a játékosok Ai-jét, hátha így jobb lesz.
Viszont nekem úgy tűnik, mintha így sem növekednének a lények mennyiségei hétről hétre, mintha úgyanúgy maradna, mint az 1. héten, ami gázos.
Kifejezetten szokatlan, hogy nem tudom elfoglalni az újabb bányákat, lelőhelyeket, csak akkor, hogyha az ellenfél várát beveszem, az pedig sztem lehetetlen normal-on. A youtube-on is kevés a videó róla, gondolom nem véletlen, sőt, ezen a fórumon meglepett egy kicsit, mikor olyan fórum témával találkoztam ahol a Heroes 5. részével, az előző rész taktikai kérdéseivel foglalkoznak, ennyi eltelt idő után is és nem pedig a 6-al, mert lehet abban még taktikázni sem lehet úgy.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jún. 27 csüt., 0:49 

Skirmish-ben valamiért nem tudom eladni a nem kellő Artifact-jeimet, a MarketPlace-ben, hiába kattintanék a varázstárgyak eladása gombra, színezetlenül hagyja és nem lehet ráklikkelni. Necro-val vagyok, a Broken Allience pályán. Mitől lehet ez?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 49  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]