Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 811 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 41  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 08 hétf., 16:32 

Sziasztok!

Csak 1-2 dologra reflektálnék yc hozzászólásával kapcsolatban, a többi részével tökéletesen egyetértek. Tehát:
yc írta:
ha én meglátok a mapeditorban 1 random várat,hát igen nagy valoszinüséggel törlöm is,mivel ez tükrőzi a befektett munkát,ezáltal a pálya minőségét is!

Kivéve a kizárólag multi pályákat, ahol eleve kötelező a random vár. Küldetés szintű pályákon nem is lehet vele találkozni.
yc írta:
az elementálokat NEM lehet feléleszteni,és ez pedig oriási hátrány.... amit igyekeztek a termelődő lények mennyiségével és sebességével kompenzálni több kevesebb sikerrel...

Említetted az orb of inhibitiont, akkor ejtsünk szót az orb of vulnerability-ról is. E varázstárgy segítségével lehet resurrectálni az elementálokat :)
De egyébként teljesen igazad van, a conflux ezért ebben hátrányt szenved. Szerencsére a főnixeket lehet élesztgetni :)
yc írta:
Szerintem a conflux vár csak rokabőr volt hogy ki lehessen adni még 1 kieget !

Ez azért nagyon erős túlzás... A conflux is jó vár, sőt!
yc írta:
Heroes 3 és fallout forever! :)

Ó a fallout, a régi kedvenc játékom :) :twisted: Elő is keresem majd :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 08 hétf., 16:40 

:wink: Szerintem az összes vár jó mindegyiknek meg van a maga előnye és hátránya
(mondjuk csak H3al és H4el játszottam) De mint szinte minden játékba emberekkel szeretek lenni úgyhogy nekem a Castle meg a Life jött be leginkább.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 09 kedd, 12:30 

Sziasztok!

Szerintem a "legjobb" vár kérdésénél a hozzászólók fele - köztük én is - azt a várat érti amelyiket a legjobban megkedvelte, a legjobban szimpatizál vele, a legegyszerűbben, illetve a legtaktikusabban tud vele játszani és még cifrázhatnám. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 09 kedd, 15:41 
Heroes Team
Heroes Team

Hory írta:
Sziasztok!

Szerintem a "legjobb" vár kérdésénél a hozzászólók fele - köztük én is - azt a várat érti amelyiket a legjobban megkedvelte, a legjobban szimpatizál vele, a legegyszerűbben, illetve a legtaktikusabban tud vele játszani és még cifrázhatnám. :D

Szia!

Erre van a "Melyik a kedvenc várad?" topic :lol:

Manticore

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 09 kedd, 15:51 

Udv! :)

Bogpista,ha nálad a vunerability nálam meg az inhibiton,akkor nem tudsz varázsolni! :)
Épp ezért szeretem én a castle vár grálját meg a rampart-ét !
A morál és a szerencse mindig jol jön ! :) És legalább nem kell elpazarolni 1 skill helyet sem pedig berakni bugyuta artifactokat! :)
Najo a pedant of courage az no komment,nem egyszer huzott ki a szarbol! :)
Még 1 reakcio a random várakra,nekem mind1 hogy multi vagy single,ha ki van jol dolgozva,akkor nicns random map !:)
Mit is akartam még,hmmm....jah igen főnix.. Be kell valljam hogy a főnix 1 jo egység,de nem igazán 1 harcos,én csak azért tartok magamnál hogy biztosan én kezdjem a csatát ! :)
Persze ha nincs jobb egység akkor megfelel!
Észrevettem hogy sokan lehuzzák pl a fortress-t pedig szerintem nagyon szép a grafikája,és 3 jo egység is van ott,különösen a mighty gorgon,és chaos hydra (főleg frenzy-vel és morállal :twisted: ) Szerintem minden várat meg kell tanulni játszani,ráérezni hogy hogyan,s miként,hogy mikor érdemes varázsolni ,hogy kell elhezyeni őket a csapatban ! :)
Nah most kb ennyi!
Jah és még valami, Fallout 3-rol tud valaki valami biztatot mondani? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 09 kedd, 15:55 

Manticore!

Igazad van, csak ahogy elolvastam ezt a topicot, kiderült számomra, hogy a fele ezzel foglalkozik és szerintem is jó lenne végre lezárni ezt a vitatémát. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 09 kedd, 16:25 

yc írta:
Udv! :)

Bogpista,ha nálad a vunerability nálam meg az inhibiton,akkor nem tudsz varázsolni! :)

Ez így van. Nyertem is már így multimeccset :)
szarbol! :)
yc írta:
Még 1 reakcio a random várakra,nekem mind1 hogy multi vagy single,ha ki van jol dolgozva,akkor nicns random map !:)

Multi pályákon kell a random map. Azok általában nem várspecifikusak.
yc írta:
Észrevettem hogy sokan lehuzzák pl a fortress-t pedig szerintem nagyon szép a grafikája,és 3 jo egység is van ott,különösen a mighty gorgon,és chaos hydra (főleg frenzy-vel és morállal :twisted: )
Nekem a fortress az egyik kedvencem :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 23 kedd, 17:05 

yc írta:
Jah és még valami, Fallout 3-rol tud valaki valami biztatot mondani? :)

Lesz! Jövőre.. vagy utána :mrgreen:... de lesz. A Bethesda Softworks készítí, tudod ami a Morrowindet is összhozta. Abban nagyon profi pályaszerkesztő volt, reméljük, a Fallout3-hoz is csinálnak egy hasonlót, mert nekem (és csapatomnak) már van egy kész Mod vázlatunk és már csak arra várunk hogy kijöjjön végre az ÁHÍTOTT JÁTÉK. (Mellékes, hogy új gépet kell vennem, mert a régi tutkó nem bírja el... :D :D )

10000 bocsánat az offtopik hozzászólásért, csak olyan jó volt egy Fallout-fant találni egy nem Falloutos fórumon.

U.i.: Gyere a fallout2.ini.hu-n található Fallout2 fórumra, ott mindent tudnak!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 23 kedd, 17:12 

Ja és a legjobb vár: NECRO. A H3-ban biztos. Sandro+Death Ripple combo meg sok spell power+animate dead, meg persze Expert Necromancy+nec. ampilifer+grál+necrós artifactok... sorolhatnám. Levertem már 600 vámpírral 4000 Ancient Behemothot így Cursed Groundon!!!! Igaz az Galthrannal volt akinek a vámpír a speckója. (Sandrónak a Sorcery.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 23 kedd, 17:36 

Sandro írta:
Igaz az Galthrannal volt akinek a vámpír a speckója. (Sandrónak a Sorcery.)

Kis helyesbítés: Galthran az a csontvázspeckós. A vámpírspeckós Vokial.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 24 szer., 16:15 

Szerintem az order a legjobb a H4-ben.
A H3-mal nem játszom mert régi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 24 szer., 16:22 

Kedves Vieri!

Ha nem játszol H3-mal akkor nem is tudod mit veszítesz! Lehet, hogy a H4 újabb, de játékélményileg messze a H3 mögött van! Ezt azért tudom, mert én játszottam mindkettővel!
Sőt! H2-vel is játszottam. Az még régebbi, és mégis rettentő élvezetes vele a játék!
Ha teheted próbáld ki a H3-at, és javaslom a H2-t is! Sztem nem fogod megbánni!!! :P

Laca

Ja, és a legjobb vár szerintem nincs. Mindegyik jó csak tudni kell velük játszani! (de ezt lehet, hogy már írtam...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 25 csüt., 15:21 

bogpista írta:
Sandro írta:
Igaz az Galthrannal volt akinek a vámpír a speckója. (Sandrónak a Sorcery.)

Kis helyesbítés: Galthran az a csontvázspeckós. A vámpírspeckós Vokial.

Bocs. Megzavart hogy a pályaeditorban Galthrannak a képe volt berakva, így is Vokiallal játszottam, csak Galthran arca nézett vissza rám minden egyes csata után. Sorry. Meg szerintem a neve is át volt írva Galthranra, de ez nem biztos, rég volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 29 hétf., 11:42 

Azt hiszem nehéz lenne megmondani hogy melyik a legjobb vár, mindenki magának választja. Az viszon kétséget kizáróan igaz, hogy pvc-ben mindegyik maga a királyság. (nekem csak a fortress nem tetszik)

PvP-ben egyértelműen a Castle a legerősebb.Szemtől szemben fullra gyaláz mindenkit. Xl-es pályán viszont csakis Rampart jöhet a számításba, nem elég hogy a 2.3. legerősebb vár, de ha beválasztjuk Kyrre-t mindent fel is veszünk a pályán. Mindenki másnak halál.
Vagy a másik csúcstáp vezért Ryland, aki diplomáciával kezd. Nagyon jó.
A tower túldrága, és a vezérei alig kapnak attacot + defenset.
Kisebb pályákon m,s talán még l is, sűrűn játszok Confluxal. jó csak 22 phonix 1,5 db blekit szed le, az kicsit gáz.....
Ez van, a kiegyenlítetlenség igencsak ott van a H3ban. H4ben kicsit jobb a helyzet, de azzal nem játszok egy rakás sz**.

A vezérekről igencsak sokat tudok, úgy hogy ha vkinek kérdése van...csak rajta!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 29 hétf., 20:14 

vieri írta:
Szerintem az order a legjobb a H4-ben.
A H3-mal nem játszom mert régi.

Azért elitélni a H3at mert régebbi mint a H4??? Pedig a H3 tényleg sokkal jobb, a H4 tele van idegesítő hibákkal és következetlenségekkel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 30 kedd, 18:45 

Udv,

Ha még csak ez lenne a baj a 4-el,de jo is lenne! :)
A H3 hangulatát messze nem közeliti meg,unalmas,vontatott,nem ragad magával! H3-at éjszakákon át játszottam volt hogy haverral lenyomtunk egy 24-30 orás megapartyt, a4-ről el nem tudnám képzelni hogy 3-4 orát ott üljek elötte,sőt mostanság azt se,hogy egyáltalán felrakjam a gépemre....

Heroes 3 és fallout 2 forever (najo a tactics sem rossz:) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 01 szer., 10:00 

A 4-gyel nekem csak az a bajom, hogy gyenge az Ai. Meg talán 5 szint sem ártott volna szörnyekből. Aki már megszeret egy típust, úgysem váltogatja mit épít mégha meg lenne rá a lehetősége. Azt egy várban felvehető 4 szörny nagyon kevés.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 22 szer., 12:02 

Sziasztok!

Hogy melyik a legjobb vár, az attól is függ, hogy éppen milyen fajta játékot jáccunk méltán szeretett H3-unkal :) Multiplayer esetén (tábori szabályok) Dungeon és Rampart a 2 nyerő vártípus. A többi sem lebecsülendő, de tény, hogy ez a 2 erősebb kicsit náluk. Ha gyors versenymapon jáccunk, akkor nyerő lehet a stronghold, fortress, inferno a gyors fejlődésük miatt, no meg a lvl7 no retaliation következtében. (str. nem persze :))
Hosszú elnyújtott XL-es esetében pedig szinte mindegy melyik várral játszol. Kis hátrányban talán a sárkányos várak vannak a resurrect miatt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 22 szer., 14:53 
Heroes Team

No hali!

Hagy vitatkozzak egy kicsit Bogpista! (hozzátéve, hogy multiról beszélünk...)

Stronghold, Fortress, Inferno... majdnem ez a sorrend a legszarabb várakat tekintve... mindegy, hogy milyen gyors a map... a dragon megvan az elsö héten (a ToH-os mapok 99%-a), és ha az megvan, akkor ende...
No és ha nem támadnak vissza neki akkor mivan... a devil olyan gyengén támad mint a harmat, és ha wait nélkül támad már az elsökörben elhullik... a Hydra meg szegény olyan lassú, hogy mire bármit is csinálna már meghalt...
Akárki akármit is mond ezen várak csak akkor lehetnek jók, és itt jöhet ki az olcsóságuk, ha dupla vár van...

XL esetén hátrányban lennének a dragonos várak a resurr. miatt?? Hát ez a hátrány talán elöny is nem? Szerintem inkább elöny mint hátrány...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 22 szer., 16:08 
Heroes Team
Heroes Team

Szia Nimbus!

Az ősördög erősebb mint a fekete sárkány ha csak a nyers erőt
nézzük.
Ha nem csak azt akkor is eleve te kezded a csatát így tied az
első varázslás joga (ha már a Hydra-t szóba hoztad).
Szerintem a feltámasztás épp a fekete sárkánynál hátrány:
én nem egy csatát nyertem meg feltámasztott ördögökkel és ennek
jelentős része emberi játékos ellen ment.
És most csak a feltámasztást mondtam...
Ha meg megvan "az a bizonyos gömb" akkor pedig a fekete sárkány
a mágiaellenállás nélkül egyértelműen gyengébb az ördögnél.
Avval sem értek egyet hogy a StrongHold multiban gyenge vár,
épp hogy az erősek közt van.
Legalábbis engem nem sokszor tudtak megverni hasonló szintű
játékosok a Dungeon vagy a Rampart kivételével más várakkal amikor
éppen StrongHold-al nyomtam (abból is nem egy olyan volt amikor igen
nagy malaca volt az illetőnek), pedig játszottam már egy párat így :)

Manticore

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 811 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 41  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]