Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 448 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Heroes6
HozzászólásElküldve: 2013 márc. 20 szer., 14:42 

Üdv!
Heroes 6-hoz lenne egy kérdésem. Hogyan lehet feloldani hogy a dinasztia jellemzőkhöz mind az 5 helyre tudja rakni a pályák elején? Kettőn még lakat van. Pár hónapig nem játszottam vele és nem jövök rá sehogy sem mit kellene tenni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 márc. 20 szer., 15:52 

picur10 írta:
Áyron írta:
Van 20 csont sárkányod ?

Bőven megvan, de nem is ez a gond. Nekem sikerül belépnem a portálba, rendben vége is lesz a pályának. Viszont utána nem tudom elkezdeni a következőt, mert nem választható a menüből. Tudna esetleg valaki egy mentést küldeni a 4. pálya elejéről? :?

Megoldódott. Az egyik oldalon találtam fenn egy olyan profil mentését, ahol minden unclock-olva van. Így már el tudtam kezdeni a következőt. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: heroes 2
HozzászólásElküldve: 2013 márc. 20 szer., 18:47 

Sziasztok! Windows 7-em van és sikeresen feltettem rá a Heroes 2-t, de a magyarosítás nem kompatibilis és azt írja h nem is találja -.- szal mit lehetne tenni? van angol tudásom, de jobban szeretem a magyar nyelv leírásait, mint a nyers és leegyszerűsített angolt. Netán vki fel tudná tenni a módosítandó fájlokat? Előre is köszi a választ, baráti üdv :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: heroes 2
HozzászólásElküldve: 2013 márc. 20 szer., 19:03 

krizsuli írta:
Sziasztok! Windows 7-em van és sikeresen feltettem rá a Heroes 2-t, de a magyarosítás nem kompatibilis és azt írja h nem is találja -.- szal mit lehetne tenni? van angol tudásom, de jobban szeretem a magyar nyelv leírásait, mint a nyers és leegyszerűsített angolt. Netán vki fel tudná tenni a módosítandó fájlokat? Előre is köszi a választ, baráti üdv :))

A magyarítás a dosos változathoz létezik, úgyhogy a windowson sajnos nem fog működni. Dosboxon viszont egy jó alternatíva, hogy mégis tudd játszani win 7 alatt a magyarosított heroes 2-t.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 márc. 20 szer., 21:42 

Lassan már két gép vagy oprendszer kell, hogy tudjunk játszani a kedvencekkel. XP alatt simán megy a kettő, de ez nem vigasz ha Win7ed van :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: heroes 2
HozzászólásElküldve: 2013 márc. 21 csüt., 2:07 

A játékkal gond nélkül tudok játszani angolul a windows 7emmel :D Csak az a fránya magyarosítás... nem lehetne egyszerűen magyar fájlokat készíteni hozzá -.-

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 márc. 25 hétf., 13:36 

Sziasztok!

Ha letöltök egy pályát, akkor azt hogy tudom megnyitni és játszani rajta? Amúgy ezek fordulatosabbak, mint a játékban lévő alap pályák? Már sokadszor futok bele abba, hogy a játék eleje izgi, mert a gép előnnyel indul és erős, de aztán amikor ezt behozom és egy nagyobb csatában megölöm a fő seregét, akkor átcsap az egész abba, hogy a gépek fejenként 4-8 gyenge, de azért valamennyi sereggel rendelkező hőssel szaladgálnak keresztbe kasul én meg a hajamat tépem, mert innentől nincs nagyobb csata, vagy meglepi, mégis ez teszi ki a játék felét.

köszi :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 márc. 25 hétf., 16:06 

Nipredil írta:
Sziasztok!

Ha letöltök egy pályát, akkor azt hogy tudom megnyitni és játszani rajta? Amúgy ezek fordulatosabbak, mint a játékban lévő alap pályák? Már sokadszor futok bele abba, hogy a játék eleje izgi, mert a gép előnnyel indul és erős, de aztán amikor ezt behozom és egy nagyobb csatában megölöm a fő seregét, akkor átcsap az egész abba, hogy a gépek fejenként 4-8 gyenge, de azért valamennyi sereggel rendelkező hőssel szaladgálnak keresztbe kasul én meg a hajamat tépem, mert innentől nincs nagyobb csata, vagy meglepi, mégis ez teszi ki a játék felét.

köszi :)

A jobb értékelésű pályákon ilyen nem fog előfordulni, hidd el :wink: Mindenképp ajánlom pár jóféle dupla XL-es map kipróbálását, teljesen másmilyen élményt nyújtanak mint a gyári mapok. A térképkészítő verseny térképeit is lehet nyugodtan játszani, szerintem elég kemény, nagyon jó térképeket csináltak a srácok :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 ápr. 16 kedd, 14:38 

Azt akartam már kérdezni, hogy hova vagy kinek küldhetek el egy-két WoG dolgot, hogy felkerülhessen az oldalra?

Most van nálam: wog3.58f - all in one
new_upgrades
-új lények, mint például a blood minotaurus, medusa empresses.
+ minden várban 3 darab 3-dik szintű fejlődés -> gnoll - gnoll maraduer - rogue
efreet - efreet sultan - efreet rajah
monk - zealot - war zealot
wight - wraith - enrothian ghost
stb.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 ápr. 16 kedd, 18:40 

A 3.58f évek óta fent van a letöltések menüben. A többit Damagepy-nek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 ápr. 19 pén., 14:39 

Üdv!

Olyan kérdésem lenne, hogy M&MH VI-ban nem tudja valaki, hogy lehet megcsinálni a Sorozattámadás (Ölj meg 4/5/6/7 ellenséges lénycsoportot 1 kör alatt) achievementeket? Csak ezt nem sikerült sehogyse megfejtenem.. Megvolt 1 kör alatt még 4-7 ellenfél is, de úgyis próbáltam, hogy 1.körben mind a 4-7-et, de sose kaptam semmit, még a 4-eset se.. Próbáltam azt is, hogy levertem 4+ szörnyet a mapon különböző helyeken 1 nap alatt a hőssel, ami persze teljesen hülyeség, mert nem ezt kéri, akkor nem 1 kör lenne ott, de kínomban már nem tudtam mit csinálni.. Mi az ami felett elsikkadtam? Remélem nem kell majd a homlokomhoz csapni..:P

Szerk.: Ha közben betoppanna valaki.. Még olyan kérdésem lenne, hogy az ún. Wildcard dinasztia fegyverek megszerzésére van valami tipp? Azt olvastam, hogy ezek csak a játékban szétszórt aranyládákban nyithatóak kis eséllyel.. Nem tudom, hogy mennyi igaz ebből, és úgy érdekelne, hogy ki mit tud erről.
Olvastam olyat hivatalos angol fórumon, hogy régen volt egy bug (amit már javítottak), amely azt csinálta, hogy a Pokol kampány 4. pályáján balra rögtön az első láda (1nap alatt elérhető volt) agyba-főbe dinasztia fegyvereket dobált, még azokat is, amelyek csak azoknak jártak, akik előrendelték a játékot/kiegészítőt, vagy collertor's edition-t vettek (4db ilyen van ha jól emlékszem).
Na de továbbra is van 3db fegyver - ezek amelyek mellé wildcard* megjegyzést tettek a fórumon - , amelyek ha minden igaz csak a ládákból nyithatóak.. Erről valaki, valamit? Elég lehetetlen küldetésnek hangzik így, pedig nem keveset játszottam már (és vettem fel ládákat).
Mondjuk annak is örülnék, ha kijönne így 1-2év múltán egy Dynasty Weapon Pack az Ubisoft Shopban, egy $10 körüli áron a fent említett 4 fegyver beszerzésére. 1-2év privilégium után szerintem megoszthatnák a nyilvánossággal is, és lenne egy kis extra bevételük is. Én lagalábbis szerintem beruháznék egyszeri alkalommal rájuk, csak mert..:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 ápr. 23 kedd, 21:21 

Edge of Chaos fegyvert az online előrendelők kaptak.
Perfect Silksword és a Staff of Sar-Aggreth Wildcardok, azaz valahol a játékban fellelhetőek. Sajnos egyik sincs meg ebből a háromból, így ez utóbbi kettőben nem tudok segíteni :(
Staff of Asha's Eightfold és Staff of Cleansing fegyverek pedig a CE változatot vásárlók kapták meg.

Az achievementek nálam rendesen működtek, egy kör alatt, ha leszedtem 4 különböző lényt (azaz nem 4 "életpontot"), akkor megkaptam emlékeim szerint. Sajnos ez még anno a megjelenéskor volt, így nem emlékszem már rá pontosan, de ez nem okozott gondot nekem (megvan az összes plecsni már).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 ápr. 23 kedd, 22:44 

Köszönöm a válaszokat. Én sem tudom mi lehet a baj.. Az 1 kör alatt biztos megvolt min a 4, de a 7 is, mert direkt már csak ezt az achievementet néztem.. Úgy van megfogalmazva, hogy 4-7 ellenséges lénycsoportot öljek meg 1 kör alatt, míg amikor visszaütéssel kellett megölnöm 4-7-et (persze itt nem 1 kör alatt), akkor csak lénycsoportot ír. Takarhat valamit az ellenséges szó? Még lehet keresek majd egy mobot a pályán, amire ellenségest ír és 4-7felé vannak szedve, de szerintem ilyenből is volt már 1kör alatt a 4 legalább..

A fegyverekről tudsz még annyit, hogy a fellelhetőség a ládákat takarja? Kezdem azt hinni, hogy bugosak, vagy eltávolították véletlenül azokat is, amikor volt a farm bug, mert nem igazán lehet olvasni még fórumon se, hogy valakinek esett volna azóta.. Lehet a szerencsések kifarmolták a buggal, a többiek meg leshetnek..:P
Én egyébként még egy wildcardosat találtam:

Dragon Flame Tongue: Wildcard (*) <--
Perfect Silksword: Wildcard (*)
Staff of Sar-Aggreth: Wildcard (*)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 ápr. 24 szer., 6:07 

Igen, még van a Dragon.... is. Úgy tudom, hogy nem csak a ládákban, de ellenséges csapatoknál/hősöknél is lehetnek ezek akár.
Viszont jó hír lehet, hogyha előrendeled az új kieget, akkor megkapod mid a hármat hozzá.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 ápr. 24 szer., 12:59 

Igen? Ezt megtettem, de nem is tudtam.. Azt hittem csak egy új fegyver jár az előrendelésért, de akkor elnézhettem valamit. Köszönöm a jó híreket, így még jobban várom..:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 ápr. 24 szer., 18:29 

Ervdo írta:
Köszönöm a válaszokat. Én sem tudom mi lehet a baj.. Az 1 kör alatt biztos megvolt min a 4, de a 7 is, mert direkt már csak ezt az achievementet néztem.. Úgy van megfogalmazva, hogy 4-7 ellenséges lénycsoportot öljek meg 1 kör alatt, míg amikor visszaütéssel kellett megölnöm 4-7-et (persze itt nem 1 kör alatt), akkor csak lénycsoportot ír. Takarhat valamit az ellenséges szó? Még lehet keresek majd egy mobot a pályán, amire ellenségest ír és 4-7felé vannak szedve, de szerintem ilyenből is volt már 1kör alatt a 4 legalább..

Az az achi elvileg nem arról szól, hogy egy csatában írts ki 4-7 ellenséget, hanem egy játék nap alatt 4-7 csatát nyerj meg. Ha jól emlékszem :)

Üdv! Coradiel

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 ápr. 24 szer., 21:01 

Hát ezt nem igazán mondanám, mivel találtam egy trainert, hogy egy két acsit könnyeben teljesítsek, azaz az örök lépés-és én volt mikor egy nap alatt 20 csatát is megnyertem de nem adta be ezt.
Igen tudom, hogy milyen gyökér vagyok, hogy trainert használok de ez van ki kellet próbálni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Help.
HozzászólásElküldve: 2013 ápr. 25 csüt., 18:57 

Sziasztok.

Nekem csak annyi lenne a kérdésem hogy Heroes 6 Kieget ( shade of darkness ) ezen az oldalon ( heroes.hardwired.hu ) nem lehet előrendelni, mint az Alapgamet?

Mert láttam hogy pár commentelkorábban van egy link ahonnan meglehet ( ubi eredeti oldala ) de akkor az nem angol verzió lesz? Angol felirat + szöveg ?

Nekem olyan kéne amin magyar felirat van....

Remélem tudtok segíteni. köszike.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 ápr. 26 pén., 12:40 

Coradiel: kösz a választ, de biztos nem, mert akkor nem így szólna az achievement szöveg, de megpróbáltam én is azt amit mondtál, van jó pár mob, ami elérhető 1 napon belül, és a 4 biztos megvolt (ezt egyszer külön teszteltem, de semmi), de a Crag Hack 1. pályán még a 7 is tuti, mert a földelementálok egymás hegyén hátán állnak.. Várok még az új kieggel, angol fórumra is írtam, láttam másnak is volt/van ilyen gondja (válasz persze nem jött rá..:P), ha nem oldódik meg, akkor bugokba is beírom, hogy nézzék már meg, mert lehet vmelyik patch óta nem megy.. Nekem pl. a nyerj 5/25/100 csatát egymás után is mindig újraindul, azt hittem azért, hogy lehessen farmolni az achievement után járó pénzt dinasztia oltárhoz, de azt meg nem adja meg..

A játékrendelésre: persze abban nem vagyok kompetens, hogy itt lehet e majd előrendelni, de én már megtettem 576kbyte-nál, és a magyar üzletekbe tudtommal mindig a magyar verzió megy (később is van a megjelenés, most azért esik egybe USAval, mert elhalasztották a március elejei megjelenést..). Egyébiránt, ha angol verziód lenne, akkor is át lehet írni magyarra utólag, csak eredetileg lenne angol (vagy alapból benne van az összes nyelvi fájl, vagy majd amikor Ubisofttal összekötöd, akkor szedi le). Start / futtatás / regedit / HKEY_LOCAL_MACHINE / Software / Ubisoft / Might & Magic Heroes VI / Language dupla katt --> Érték: 40e (magyar), 409 (angol). Én pl angolra raktam vissza egy ideig, mert érdekelt ez-az.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 ápr. 26 pén., 13:37 

Erdvo, Ez nagyon egyszerű!!!!

"Ölj meg 4-7 ellenséges lénycsoportot egy kör alatt!"

Ellenséges mob-nál nem fogsz 4-7 lénycsoportot találni, mert hiába vannak 5-felé bontva, az csak egy és ugyanaz a lénycsoport (max kétféle, pl: Sentinel és Íjász)

Noagyon valószínű, hogy ez az achievement ellenséges hősökkel való csatára vonatkozik, teljes sereggel! Akinél fajából legalább 4, legfeljebb 7 féle lénycsoport van. (pl. Őrült, Succubus, Cerberus, Romboló, Tenyészanya) Támadd meg, és a csatán belül egy kör alatt kell megölni, 0-ra redukálni a számukat. Nem a legelső körben kell megölni őket, itt az a trükk, hogy egy körön belül kell minden ellenséges lénynek elhullania. Tehát onnantól kezdve, hogy kiírja a képernyő közepére, hogy pl. 4. kör egészen odáig, mielőtt megjelenik, hogy 5. kör.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 448 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]