Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 714 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 36  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 12 pén., 14:38 

Bogpista megfejtette a 4. feladványomat is, így többet nem fogok segítséget adni a jelenlegi feladványaimra, hanem mostantól amint vége a körnek, jönnek az újak! :D

Ez azt is jelenti, hogy 4 pontért aki megfejti egy héten belül a feladványaimat, annak még járhat a pont, utána már nem.

Bogpista jutalma 4 pont, az enyém 1.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 14 vas., 0:40 

Laca nem laca-facázott :lol: , megfejtette az első feladványomat, így 4 pont jutalomban részesül, nekem pedig újabb pont jár! :D

Tényleg, hogy is állunk a pontvadászatban?
Aki ráér, összeszámolhatná!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 14 vas., 16:22 

Sziasztok!

Vállalom a pontok összeszámolását, de akkor egy kérésem lenne mindenkihez: Küldjetek egy pű-t, amiben leírjátok, hogy kinek hányas számú feladványára tippeltetek, jó volt-e a tipp, és hogy hány pontos körben volt! Ez alapján lenne a legkönnyebb, sztem. Csak összesítenem kéne... :wink: (kontorollnak oda lehetne írni, hogy nektek ki hányas számú feladványotokra tippelt, jó volt-e, stb) Fontos, hogy senki se írjon címet!!! Csak, hogy jó volt-e a tipp!
Sztem kedd környékén adjuk meg a köv segítséget, mostmár Olly és Cooper is!!
Freemy: Sztem ez legyen egy kör, ha az összes feladványod kitalálták ne írj újakat. Ha mindenkiét kitaláltuk, akkor összegzünk, megállapítjuk ki volt a legügyesebb és indítsunk egy új kört! Akkor majd mindenki újabb 5 feladvánnyal jöhet!
OK?

Többiek? Jó ez így? Írjatok véleményt, és a pont összegzéshez várom a pűket!

Sziasztok: Laca.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 15 hétf., 13:43 

Laca írta:
Sztem kedd környékén adjuk meg a köv segítséget, mostmár Olly és Cooper is!!
Freemy: Sztem ez legyen egy kör, ha az összes feladványod kitalálták ne írj újakat. Ha mindenkiét kitaláltuk, akkor összegzünk, megállapítjuk ki volt a legügyesebb és indítsunk egy új kört! Akkor majd mindenki újabb 5 feladvánnyal jöhet!
OK?

A keddi segítséget már nagyon várom! :lol:

Bár nem értek egyet, de ha mindenki így gondolja, legyen úgy, ahogy Laca mondja. Én a folytonosság híve vagyok. Ha úgy gondoljátok, hogy legyenek körök, nekem az is jó, csak akkor unatkozni fogok, mert én még nem adtam le megfejtést, mert nem jöttem rá egyikőtök feladványára sem. Számomra túl nehezek így is. :(

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 15 hétf., 15:53 

Hali!

Freemy: Ha folytonosan csináljuk, akkor hogyan lesz verseny belőle? Legalábbis egyenlő feltételekkel? Ha pl. a tiédet megint hamar kitaláljuk akkor írsz egy újabb kört, és végérvényben kevesebb pontot fogsz kapni! Mert ugye kitalálásért több jár, mint azért ha kitalálnak neked egyet! "Elcsúszunk" egymástól a feladványok kiadásában!
Többiek: Vélemény?

Ne légy elkeseredve! Én sem találtam ki oly sokat, és már rossz tippem is volt... :(
Cooperé és a tiéd is csak szerencse volt! :D

Ha van vmi jobb ötleted az egészre írd le bátran hátha jobb mint az enyém! Vagy esetleg találunk köztes megoldást!

Laca.

Ui: még mindig várom a magatokról készített pontösszegzést!!! Eddig csak Bogpista küldött! Remélem Cooper és Olly is jelentkezik hamarosan...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 16 kedd, 10:23 

Sziasztok !

Következzék a 2. adag idézet "halom" a feladványimhoz, de ide teszem az elösszőr megadottakat is, illetve pontosítom a 2. feladványom első idézetét is.

Tehát :

1.a "Az anyukám azt mondta, hogy az élet olyan, mint egy doboz bon-bon, nem tudod, hogy milyet veszel belőle."
1.b "Te megtaláltad már Jézust G... ?"
"Nem is tudtam, hogy keresnem kellet volna"

2.a "Minnél tapasztaltabbak vagyunk, annál közelebb kerülünk hozzá. Késelni páldául csak utoljára tanulhatsz meg"
2.b " Mivel még ilyen fiatal vagy én vigyázok a pénzedre, amíg fel nem nősz. Úgy mint egy bank, vagyis még jobban, mint egy bank, mert a bankokat folyton kirabolják, az öreg Tonyt, pedig senki sem rabolja ki".

3.a "Hozd a macskát és futás"
3.b "Egy óriási bulin voltam. Valaki hozott egy majmot és valaki felborította a salátabárt. És akkor bejött ez a pasmag és bemutatott egy másik pasmagnak, aki egy szívességet kért".

4.a "Nem árt ha szólok, hogy egy hobo alszik a sofőrfülkében. Útközben szedtem fel. Ha balhézna csak... dobjátok ki"
4.b "Bunkó vagy Baxie".

5.a "Rambo, az 1 buzi!!!"
5.b "Te honnan ismered ezt a vadembert ?"
"Megvan, láttam, te voltál a csúcs a Conan a barbárban".

Az első feladványnál szándékosan nem írtam ki teljesen a nevet, de a kezdőbetű pontos.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 16 kedd, 10:56 

Most, hogy így Olly felírta az összes feladványa segítségét komolyan elgondolkodtam a dolgon. (pűben azt írta, hogy 4-et már kitaláltak neki)
Bogpista: tudunk erről "társalogni" vmikor? Lehet, hogy Freemy-nek van igaza és tényleg nem kéne megmondani a megfejtett feladványokat...
Túl nagy lesz így a szakadék... Kapjon esélyt az is aki csak a 2. v. 3. segíségre talál ki vmit. Ezt most az atapasztalat mondatja velem, hogy Bogpistának 3x annyipontja van, mint a másodiknak... kábé.
Ha dkapjanak az emberek "kevesebb" pontot, ami viszont pont! (hajrá Freemy!!!)
Jó íg nektek? Bogpista?
Én meg majd írok egy feladványt 5.-nek négy pontért két idézet, és Cooper azt nem fjtheti meg!

Oké?

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 16 kedd, 11:14 

Laca írta:
Most, hogy így Olly felírta az összes feladványa segítségét komolyan elgondolkodtam a dolgon. (pűben azt írta, hogy 4-et már kitaláltak neki) Lehet, hogy Freemy-nek van igaza és tényleg nem kéne megmondani a megfejtett feladványokat...Laca

Üdv!

Olly-nak valóban ki lett találva legalább 4 feladványa. A lényege az egésznek, hogy jól szórakozzunk. Mehet tőlem a kitaláltakra is új idézet, de azokra akkor a feladó már nem kap 1 pontokat, csak azok kaphatnak rá pontot akik tippelnek, és csak 1 kör lehet a kitaláció után (még 1 esély). Ha nem sikerül akkor se kitalálni, akkor meg kell mondani. Jó lenne így? Felesleges 0-ig elvinni a feladványokat, hiszen előfordulhat, hogy valaki esetlegesen nem látta az adott filmet, így felesleges lenne az újabb idézetsor. Ez az én véleményem. Uff :lol: :wink: A segítségek is mindjárt jönnek :) Akkor írok én is a kitaláltra is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 16 kedd, 11:42 

bogpista írta:
1.: "Megjött a fagyis!"
"- Ha végzünk elugrunk nyaralni Floridába
- Máris Floridában vagyunk!"
2.: "Menjünk, ne habozunk..."
"Termoplánüveg, annyi!"
3.: "Ilyen kutyát is tudok utánozni..."
"Hát mi az istent lehet itt fosztogatni!?..."
4.: "Az Gary Cooper volt te hülye!"
"Ahogy vezetsz, az alapján azt hittem közlekedési vagy..."
5.: "Úgy uram, hogy Carlos Monson lett az első..."
"Pedig szívesen megmentenélek szájból szájba lélegzéssel..."

Akkor az újabb segítségek:

1. (utolsó) "Te mond, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb"

2. "Édesem, itt nem lesz nokedlizés!"

3. "A tankba te fogsz ülni, én pedig előtte gyalogolok és mutatom az utat!"

4. "Te a csodában bíztál Teo, én pedig az F.B.I. -ban"

5. "Ok kedves nővér, kiszállsz magadtól, vagy óhajtod, hogy kidobjalak?"

Ennyi segítségként. Szerintem most már olyan idézeteket adtam, hogy aki látta a filmeket, annak beugorhat. Hajrá! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 16 kedd, 11:58 

Bogpista: legyen úgy. igazad van ebben, ha valaki nem látta úgysem fogja kitalálni.
Tehát: amikor kitalálták, attól fogva jöhet még egy segítség! Utolsóként! Jó ötlet a Bogpista-féle utolsó megjelölés...
Én írjak egy két segítséges 5. feladványt az esélyek egyenlítése céljéból?

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 16 kedd, 12:23 

Szerintem jó, amit mondatok, de nem értem, miért kell a feladótól elvenni a megfejtésért járó pontot? Az az ő jutalma. Jelen esetben én még nem tudtam tippelni egy feladványra sem, mert nem tudom biztosan őket. Kettőt tudok, hogy mi az, de azoknak meg a címét nem tudom, ezért arra sem tudok tippelni. Nekem most a pontszerzési lehetőséegem az, ha kitaláljátok, amitket feladtam...
Bogpista! Te, aki már olyan sok feladványt megfejtett, nem értem miért félted azt az egy pontot, amit esetleg kaphat a feladó? Még így sem szerezhetek véletlenül sem annyi pontot, amennyi már most lehet neked...
Laca, szerintem jöhet az az idézet. Már nagyon várom. Remélem nem lesz nehéz.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 16 kedd, 12:36 

Freemy írta:
Szerintem jó, amit mondatok, de nem értem, miért kell a feladótól elvenni a megfejtésért járó pontot? Az az ő jutalma. Jelen esetben én még nem tudtam tippelni egy feladványra sem, mert nem tudom biztosan őket.

Üdv!

Bocsánat, az "bennmaradt" az előző hozzászólásomnál, nem vettem észre. :( Csak mert előtte mást gondoltam, annál lett volna az 1 pontos tiltás. Az 1 pont továbbra is jár. Viszont Freemy te akkor a 3. számú feladványodat tedd közkincsé, hiszen arra a megfejtésem után jött segítség, így beleillik a képbe.
Laca: Szerintem ne adj újabb feladványt 5.-nek, mert azzal elcsúszik a rendszer. Az 1 baki volt az elején a szabályok tisztázásánál. Én azt mondom, hogy az esélyek kiegyenlítése végett a következő körben akkor te majd 6 feladványt teszel fel. Jó így? Csak mert ha felteszel egyet most 2 idézettel, (vagy most már hárommal) az alapból csak 4 (3)pont lenne és megszűnne az esély az 5 pontra.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 16 kedd, 12:52 

Bogpista: nem értetted meg amit írni szerettem volna...
Cooper kitalálta az 5 pontos körben, tehát 1 segítséggel még maradhatott volna (4 pontért) Ezért gondoltam, hogy felteszek egy feladványt, 1 segítséggel, 4 pontért, amire van egy hét idő, hogy kitaláljátok (Kivéve cooper)! Ha nincs kitaláló akkor is elúszik!!!

Nos?

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 16 kedd, 13:28 

Nos, akkor jöjjenek a segítségek:

1. -Az előbb hívtalak, de nem vetted fel. -Tudom, sosem veszem fel a telefont.
2. (utolsó) Ez az ólommadár fog minket megléptetni?
3. Ezt meg ki mondta? Biztos nem a szamár!
4. Ez nem kislány, hanem egy roppant nagy probléma...

és Bogpista ellenvetése ellenére leírom az ötöset is. Az előző hsz-em tudomásában hátha beadja a derekát. Ha mégsem akkor semmisnek tekintjük! JÓ?

Szal: 5. /1: Nem sikerült! Még mindig él az átok!
/2: Jack, Jack. Nem vetted észre? Ez ugyanaz a kis sziget aminek legutóbb is a kormányzója lettél!

Laca

Ui: remélem viszonylag pontosan idéztem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 16 kedd, 14:27 

cooper írta:
Hali!

Itt vagyok.

Nem gondoltam ki az idézeteket, de gyorsan kieszelek egy-két dolgot.

1. Én nedvelem magát... izé... kedvelem...
2. Haluci-haluci-haluciiiii
3. ... és vágjátok ki az erdő legnagyobb fáját...
4. Mindig csak a szex meg a szex, ezek a mai fiatalok! Na jöjjön őrmester úr!
5. Kész van az a kolbász, Joe?

Ha esetleg pontatlan voltam, akkor bocsánat... Így reggel ez jutott eszembe...

Sziasztok!

Két filmre is kaptam helyes választ Lacától. A 2. és az 5-re (utóbbira Bogpistától is kaptam yo választ)
Tehát 10 pont jár Lacának, 5 pont Bogpistának. Jómagamnak meg 3.

És itt az ideje a seggítségnek. :)

1. (ide nem jutott eszembe semmi, majd később :oops:)
2. "Az aljáról kérek, azok táplálóbbak!"
3. "Leves?! Hozzátok leves!!"
4. "Azt a szép nagyot kérném! Meg egy zacskó kavicsot a fiamnak!"
5. válasz az előzőre "Még 2 perc!"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 16 kedd, 15:34 

Sziasztok!

Sikerült némi előrelépést elérnem pontösszegzés céljából. Leírok mindent aminek tudatában vagyok, ha valami nem fedi a valóságot szóljatok!

Szal:
Bogpista: megfejtette: Cooper 5. (5p.), Freemy 1. (4p.), 3. (5p.), 4. (4p.) és 5. (4p.), Olly 1. (5p.), 3. (5p.), 4. (5p.) és 5.(5p.) és Laca 2. (4p.)
övéi közül megfejtésre került: 1. (Laca) + 1p.
Bogpista összes pontja: 47p. (gratula ...)

Cooper: megfejtette: Laca 5. (5p.)
övéi közül megfejtésre került: 2. (Laca), 5. (Bogpista, Laca) + 3p.
Cooper összes pontja: 8p.

Freemy:
övéi közül megfejtésre került: 1. (Bogpista, Olly, Laca), 2. (Olly), 3. (Bogpista), 4.(Bogpista), 5. (Bogpista, Olly) + 8p.
Freemy összes pontja: 8p.

Olly: megfejtette: Freemy 1. (4p.), 2. (4p.) és 5. (4p.)
övéi közül megfejtésre került: 1. (Bogpista), 3. (Bogpista), 4. (Bogpista) és 5. (Bogpista) + 4p.
Olly összes pontja: 16p.

Laca: megfejtette: Bogpista 1. (4p.), Freemy 1. (4p.), Cooper 2. (5p.) és 5. (5p.)
övéi közül megfejtésre került: 2. (Bogpista) és 5. (Cooper) + 2p.
volt egy rossz tipp: -2p.
Laca összes pontja: 18p.

Remélem viszonylag átlátható.

Baráti üdv: Laca

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Laca 2004 nov. 17 szer., 10:59-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 16 kedd, 16:52 

Hali!

Olly felhívta a figyelmem egy kisebb bakira. :oops: Kösz Olly.

Javítom: Bogpista Olly 5. feladványát is megfejtette! A vicc, hogy a pontjaiba beleszámoltam, csak kimaradt a felsorolásból. (nem akartam Bogpista érdemeit csorbítani, csak olyan hosszú volt a felsorolás, hogy ez lemaradt...) :wink:

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: díj
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 16 kedd, 16:57 

Sziasztok !

Arra lennék kiváncsi, hogy mit szólnátok egy díj átadásáról a legjobban teljesítő film fan részére ?
Természetesen nem milliós nagyságrendű dologra kell gondolni, hanem mindenki felajánlana valamit, kezdésnek én felajánlom, hogy írok a nyertesnek egy dvd filmet. A listámat az eredményhírdetés után elküldeném a győztesnek, amiből aztán válogathatna, de feltudok ajánlani Heroes-t is (3-4+kiegek).
Úgy gondolom, hogy a decemberi ünnepek elött lezárhatnánk az idei versenyt, esetleg találkozhatnának a versenyben résztvevők valahol és "ünnepélyesen" keretek között történne a díjkiosztás.
Várom a véleményeket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 16 kedd, 17:36 

Laca írta:
Bogpista: nem értetted meg amit írni szerettem volna...
Cooper kitalálta az 5 pontos körben, tehát 1 segítséggel még maradhatott volna (4 pontért) Ezért gondoltam, hogy felteszek egy feladványt, 1 segítséggel, 4 pontért, amire van egy hét idő, hogy kitaláljátok (Kivéve cooper)! Ha nincs kitaláló akkor is elúszik!!!Laca

Jó, OK. Ollynak az új segítségekkel sikerült megfejtenie az 1. és a 4. feladványomat. Ezzel ő 6 ponttal gazdagodott, az én pontjaim száma pedig 2-vel nőtt. A felvetésével csak annyi a gondom, hogy én nem vagyok Bp-i és a fővárosban ritkán fordulok meg. De ha a többiek benne vannak (lesznek), akkor megoldhatóvá tenném valahogy.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 17 szer., 9:23 

Még szép, hogy Bogpista megoldhatóvá tenné valahogy, hisz ő kapja majd a fődíjat! :lol: :lol: :lol:

Egyébként Olly megfejtette a 3. és 4. feladványomat így magát 2*3 ponttal gazdagította, engem pedig 2 ponttal!

Laca

Ui: nem írtatok véleményt a hsz-emre! Jó lesz ez a plusz feladvány esélyegyenlősítésre?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Laca 2004 nov. 17 szer., 14:06-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 714 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 36  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]