Úgy látom, nem csak a résztvevők számából látszik az érdektelenség, még senki nem kérdezte meg, ki nyerte a tornát?

hát Dreegar! Pár óra alvás (és ki tudja hány sör és feles) után így nyerni 3 csatát, le a kalappal, ez is bizonyítja klasszisát. És a történtek dacára azért büszke lehetek, hogy még így is csak 4:6 az Ellene lévő mérlegem
Azt még megjegyezném, hogy gyakorlatilag alig késett (az előzmények ismeretében még inkább megsüvegelendő) és amint megérkezett, érdeklődött Vologyánál, hogy rendben átérkezett-e utalása, úgyhogy szerintem egy pirospontot beírhatnánk Neki

[vagy egy feketét kihúzni]
Szóval a döntőre jött a frankó random, amire Dreegar a Panicot húzta ki, én meg a Jebus-t. Az elődöntőben a Towert nem választottam, most viszont igen. Kezdőnek Josephine jött, Dace-nak nagyon megörültem a kocsmában, meg is vettem, amikor lefagyott a laptopom...újrakezdtük, természetesen akkor már nem adta be...
(ezekkel a döntős randomokkal nincs szerencsém, Pista ellen anno restartot kértem - Dreegar sportszerűen felhívta rá a figyelmemet, hogy kérhetek még, de tudtam, hogy azzal semmivel nem lenne jobb - és azzal ástam el magam, mert sokkal rosszabb terepet kaptam)
Így azzal főztem, ami van. Bár csak hetekkel később méláztam el, hogy miért nem Jenovát tettem főhősnek, nem tudom, jobb lett volna-e? Jozefina példásan (level 2-n tactic, majd föld és levegő mágia) és patikamérlegen (3 3 3 3 - 5 4 5 4 - 7 6 5 6) fejlődött és a csatáknál nem jött rosszul az expert miszticizmus, mert gyakorlatilag korlátlanul használhattam a manát - persze nem eszetlenül. Északra a váramtól pack devilt találtam, délre pedig még egy Tower várat. Keletre jött egy Infernos vár, a pálya jobb alsó sarkában pedig trollok mögött egy dobozt találtam, amiben slow, villám és ice bolt volt!!! Ekkor kurjantottam egyet (haste alapból volt a hősnek), majd haladtam északra. Első héten asszem citadeles nagát tudtam húzni, egy titánfejet 2. héten sikerült hazavinnem. Az utánpótlást jól sikerült mindig eljuttatnom (ebben fejlődtem, bár nem tudom mikor, mert az elmúlt 2 évben a BB-ken kívül mindössze 2 Magyar Kupa meccsem volt, 7 online bajnokságos és EGY egyéb játék), jött még egy vár, majd még egy. Ott viszont útelágazkodáshoz érkeztem. A jobb fölső sarokban újabb vár figyelt, vmint épületek, ahol lehet fejlődni, balra pedig térkapu és utána a sivatag (ahová a devilek testén juthattam volna be), 2 dobozzal, meg egy +3 pajzzsal (gyakorlatilag egy duration gyűrű volt az össz artifactom

) úgyhogy a térkapu őrzőjét legyőztem, majd visszamentem a vár felé. Droid elindult a térkapun és megjelent Dreegar a főhősével! Én meg vmiért úgy gondoltam, azonnal le kell támadnom. Az a 6 angyal brutális volt. Hiába nyomtam mass slow-t, gyorsította az angyalt és a 200 gremlint lefelezte

ezzel a fő csapásmérő egység gyakorlatilag nem is sebzett a csatában, az angyal csak kidöglött, Dreegarnak hamar elfogyott a manája, én meg tudtam operálni a 60 manámmal 160-as villámokat. De a 17 wyvern, meg 30+ baziliszkusz elég masszív volt, a csaknem 70 gyíkemberről nem is beszélve...úgyhogy elfutottam 2 nagával meg 30 gremlinnel, odaát maradt vagy 25 baziliszkusz, egy halom íjász, fele wyvern...otthon volt még némi utánpótlás, amivel elindultam a Devilek felé (bár először lefelé indultam, hogy megkerüljem az egész mindenséget, ezzel vesztettem fél napot), hogy minél előbb bejussak középre. Igen, csak eléggé meg volt csappanva a seregem, tehát ha be is értem volna, az tuti, hogy 0 manával és úgy totál esélytelen lettem volna. Úgyhogy a főhőssel megálltam a devil mellett csak a genie-kkel, felkínálva őt és Tazar át is jött

viszont nagyon fogyott az ideje Dreegarnak, vmi 3 perce volt lenyomni 20 devilt

úgyhogy éjfél felé közeledve ilyen váratlan helyzetet kezelni, nem semmi. Végül még mindkét hősömet elérte, akik a seregeket birtokolták, de azzal vigasztaltam magam, hogy amúgy sem lett volna sok esélyem, mert addigra már lett expert földje, nekem meg nem lett meg az expert air, mert a hülye ballisticot választottam és utána nem sikerült már szintet lépnem (úgy 1500 xp kellhetett).
Támadásban tényleg utoljára voltam küklopszokkal

múltkor 9 győzelmet sikerült szereznem, most hetet, buktam pontot, ahol nem számítottam, de szereztem is. A múltkorihoz képest egy cure-ral volt több az arzenál, aminek nem sok hasznát vettem, mert blind senkinél nem volt, viszont majdnem annyiba került, mint egy antimagic, ami Vologya ellen nem jött volna rosszul (kvázi érmet eredményezhetett volna). Warheart-nak jár a gratuláció, már nem először tákolt össze győztes csapatot, van érzéke hozzá a srácnak!
Köszönet mindenkinek, aki hozzájárult a torna lebonyolításához, nyáron lehet támadok egyet, de ősszel egészen biztosan találkozunk!