Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 81  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 márc. 11 hétf., 20:08 

Bozso84 írta:
Én szívesen játszom NG-vel is :D

Azt meghiszem :D nekem meg oly' mindegy, hogy Te vagy Titi ver péppé :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 márc. 11 hétf., 21:00 

Ha az érintettek belemennek, akkor meg lehet próbálni az alábbi felállást:

Bozso - Titi
NG - embertervez

Ha minden résztvevőnek megfelel és tudnak játszani egymás ellen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 márc. 11 hétf., 21:19 

Mi már toljuk NG-vel a meccset, mert szerzett egy laptopot :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 márc. 11 hétf., 21:53 

titi írta:
Mi már toljuk NG-vel a meccset, mert szerzett egy laptopot :)

Like :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 márc. 12 kedd, 1:40 

NG (Dungeon, Zubin) vs Titi (Rampart, Ivor) 0-1

Eliminációnál jól taktikáztam, megkaptam a Rampartot. Jó hős is jött az elején, meg nem volt Ufretin a kocsmában, szóval jól indult :) Szegény NG-nek nem volt hőse az elején így megtette főnöknek azt a szerencsétlen goblin battle mage-t.
Minden terv szerint ment, mondjuk helyenként meglátszott, hogy nem játszottam régóta :) (Táborban játszottam utoljára) pl.: elbuktam egy unicorn a naga bank-ban mert nem néztem mennyi a hp-je csak ütöttem vele, ugyanez történt a relicet védő 8 giant 3 titan esetében is, csak ott 2 unicorn ment el :D Kivettem a dobozokat és a relicet 124-re, húztam goldot 126-nál, aztán vártam 131-ig, hogy bemenjek. Nem jött össze, mert a láncban kattintottam a hősökkel, csak a katonákat nem adtam át. Így egy nappal elcsúszott a bemenetel. Középen semmi sem volt, mert black-ek védtek mindent és 4 golddal spell nélkül nehéz lett volna veszteség nélkül. Egyedül egy golden bow volt, ami ért valamit. Inkább átmentem NG-hez, ahol találkoztunk, nagyobb értékeimnek és a gold dragonnak köszönhetően sikerült nyernem.
Köszönöm a játékot!

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 márc. 12 kedd, 10:28 

Mi ma estére időzítettünk egy próbát. Embertervez beszélt ElderOne-nal, az ő segítségével megpróbálunk csatlakozni és hátha...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 márc. 12 kedd, 16:26 

...és a két Crag Hack összecsap... :D

Rajtam nem fog múlni a siker! Embertervezzel teszteltük két napja, és működött. Szóval Bozso, egyedül rajtad múlik sikerül-e összekapcsolódni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 márc. 12 kedd, 18:55 

OK, nekem meg Embertervez-en kivül mindig mindenkivel sikerült játszanom. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 márc. 12 kedd, 18:59 

Hát igen én vagyok itt a problémás eset inkább :) Azért reméljük most menni fog.
Amúgy, ha már Crag Hackok harca, akkor kissé irónikus, hogy bár a stronghold bennmarad az elimináció során, mégse választotta egyikünk se :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 márc. 12 kedd, 21:41 

bogpista írta:
Ha az érintettek belemennek, akkor meg lehet próbálni az alábbi felállást:

Bozso - Titi
NG - embertervez

Ha minden résztvevőnek megfelel és tudnak játszani egymás ellen.

Kiegyenlítettebb párharcokat eredményezett volna ez a verzió, az biztos :D
De hogy vmit meg is jegyezzek a megsemmisítő vereségemhez: Lorelei jött kezdőnek, válogathattam még Piquedram, Deemer, Xyron, Ufretin, Zubin (meg volt még egy csöves). Először Ufretinre gondoltam, aztán végül Zubint választottam. Büdösül fejlődött, 1-2-2-nél már level 4-es volt :D az artillery-je a főcsatánál is csak basic volt, föld jött az adv. wisdom után
Egy olyan vezércselt csináltam, hogy 3. nap nekimentem 8 nagának, titánfej volt mögötte, mondom manticore-t húzok akkor kastéllyal (kár, hogy ezt az előnyt elbuktam, mivel a diamond golemek bitangot ütöttek, meg hülyén is csatáztam, ráadásul a semmiért harcoltam, benézhettem a garrisonon túlra...). Az egyetemen aztán jött okosodás a javából, perkáltam a tandíjat rendesen, logistic, air magic, water (a főcsatánál ez is basic volt). Relikviám fekete gömb, a vízről sárkánykoronát kaptam, terepen sárkánynyakék, sárkánycipő...úgyhogy csakis a varázslatban maradt bizodalmam (Rampart ellen játszottam), mivel se pajzsom nem volt, se bármilyen más defense-t növelő tárgy...armorer sem, úgyhogy az a 7-es védekezés nem kecsegtetett sok jót Ivor 23-as attackja ellen...egyedül a +3 all-t nem vettem fel (meg egy attackot), tehát esélytelen voltam. Pláne úgy, hogy berserk és klón jött a várból, egyedül egy 435-ös villámmal tudtam operálni. De egy mass haste által villámgyorsan meghaltam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 márc. 12 kedd, 21:51 

Ha hulladék hőst kapsz inkább menj ki vele a szigetre és vedd fel az air/earth-ot mint hogy fizess érte :)
Meg ha nem húzol dragont(nem tudom húztál-e) akkor szerintem nem nehéz két lvl4es guild,bár nemtudom nem én játszottam :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 márc. 12 kedd, 22:00 

Dave írta:
Ha hulladék hőst kapsz inkább menj ki vele a szigetre és vedd fel az air/earth-ot mint hogy fizess érte :)
Meg ha nem húzol dragont(nem tudom húztál-e) akkor szerintem nem nehéz két lvl4es guild,bár nemtudom nem én játszottam :)

Akkor még volt pénz sz**ásig :D nem akartam több napot veszteni a szigettel
Igazából level 5 lehetett volna, csak eladtam a nyersanyagot, mert akkor már pénzszűke volt, de biztos kaptam volna egy magic mirrort :)
Nem építettem sárkányt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 márc. 12 kedd, 23:10 

Hát srácok mi mindenhogy megpróbáltuk, de nem tudtuk lejátszani. Eljutottunk ugyan ElderOne közreműködésével a loadig, be is töltött, folytattuk, de Emberterveznek mindig kifagyott.

Felajánlottam hogy kezdjünk újat, mert úgy nézett ki, hogy a savekkel van a baj, de sajnos ugyanez történt, betöltés után 1 perccel Emberterveznek lefagyott.

Próbáltuk Tunnglén is, hamachin is de semmi eredmény.

Megbeszéltük a partit, érdekes végkimenetel lehetett volna a következők miatt.

Én Dungeon voltam, egyből jött Alamar, és végül Daremyth mellett döntöttem a varázslatokra helyezve a hangsúlyt. Sziget + air+earth magic, aztán quest arti és irány északnak. Itt szakadtunk meg, amikor Daremyth már 170 mannával épp megtanulta a Resu-t. Este lenyomtam single módban, gyakorlatilag kés a vajon, 134-nél kipucolva a közép és vissza a lenti pandoráért. Upgradek és 142-nél minden full.

Embertervez végül Necro mellett döntött és Claviust tette meg górénak, szintén szigetelt, viszont nem küldött droidot hajózni és néhány ládát meg bányát is kihagyott, viszont 126-nál, amikor megszakadtunk, épp kivette a relicet, ami a piros gömb volt... Ez az, ami miatt nagyon érdekes lett volna ha le tudjuk nyomni, mert bár biztos hogy gyorsabban értem volna középre, ahol +4 att/def és +5att és csizma volt, a főcsatában nincs varázslat...Ellenben pénzhiány volt, se city hall, se upgradek, szóval kérdés, hogy egy főcsatára mikor kerül sor és hogy néztek volna ki a seregek.

Sajnálom hogy nem tudtuk lejátszani, jó csata lett volna.

Embertervez azt mondta hogy visszalép, mert valószínűleg mással is problémája lenne a csatlakozással. Sajnálom hogy így, de tényleg mindent megpróbáltunk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 márc. 13 szer., 0:05 

Ennek nem erről kellene szólnia. Bozso mindenképpen 3 pontot érdemel.
Ahhoz, hogy a heroes 3 elinduljon, nem kell egy új gép, sőt... Senkibe sem akarok belerúgni, de egy ilyen masinát kölcsön kérni néhány órára vagy benézni egy net kávézóba, vagy átugrani egy baráthoz a játék idejére, stb...
Nem kell azzal jönni, hogy kevés a szabadidő, teljesen megértem, de én a mostani fejemmel addig variálnék, amíg normálisan végigjátszhatnám a partit.

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 márc. 13 szer., 0:48 

Sünit nem kommentálnám, inkább leírom a meccset az én szemszögemből.
Mivel a nekró az egyik legolcsóbb vár, ezért a bányákat nem erőltettem mivel elég kényelmetlen mobok voltak előttük (később meg nem bírtam sehogyse sereget vinni oda, mert noob vagyok seregszállításban), de nyersanyag mindig volt pont elég, főleg hogy összességében az aranybányákból is hozzám folyt be több bevétel, meg a kis várat is hamar beütöttem egy bottal. A víz lemaradt, de annyira nem hiányzott, a főhőssel felvettem az earthot meg az airt, majd a második hét elején kissé kipucoltam a környéket meg felvettem a pandorát (ahol az angyalok jól le is moráloztak, tanulság hogy miért nem vittem sárkányt, ami -1 morált ad az ellenségnek) ötödik nap felvettem az orb of inhibitiont, majd visszaindultam a hidrákhoz a másik pandoráért mikor abbamaradt a meccs. Utólag én is lejátszottam, hogy mi lett volna. Eszerint a második hét utolsó napján leölöm a hidrákat, meg felszedem a kimaradt ládákat, a botom visszaviszi a várba a sereget felszedve egy +4 egy pajzsot meg egy +3as kardot majd a fejlesztett lényeket visszaláncozom Claviusnak és eddigre a walking deadek kivételével valamennyi lényt ki tudtam volna venni, igaz nem mindet fejlesztve. Középre a sárkánypáncélhoz én is a harmadik hét negyedik napján érek (másik tanulság, nem szabad szöszölni egyből be kell menni középre, amint lehet), így azt nem szerzem meg, ellenben a csizmával amit már a harmadik napon felveszek. Valószínűleg itt középen a két leírás alapján sor is került volna a döntő csatára, amire egy pandorányi előnnyel meg egy sárkánypáncélnyi hátránnyal mentem volna bele (más artifactokat nézve nagyjából kiegyenlített a helyzet) és a might hősöm birtokában a legmákosabb artifactal amit csak kaphattam, Daremythel szemben
Sajnálom, hogy nem sikerült lejátszani, elég sok mindent kipróbáltunk, a végén már kínomban röhögtem, mikor ma végre sikerült csatlakozni, de hostként nem bírtam felcserélni a színeket, hogy én legyek én, Bozso meg Bozso. Mivel a hét többi napja már nem alkalmas legalább egyikünknek, ezért ez már így marad. Majd legközelebb

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 márc. 13 szer., 9:25 

Ja hát egy főcsata érdekesen nézett volna ki ott középen, nálam full sereg, nálad nem, viszont mightban erősebb vagy én meg nem támaszkodhatok a mágiára, kérdés mennyi csontot tudtál volna hozni és mit nem tudtál volna upgradelni. Mindenképp izgalmas lett volna :( Tényleg sajnálom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 márc. 13 szer., 9:32 
Heroes Team

titi írta:
Minden terv szerint ment, mondjuk helyenként meglátszott, hogy nem játszottam régóta :) (Táborban játszottam utoljára) pl.: elbuktam egy unicorn a naga bank-ban mert nem néztem mennyi a hp-je csak ütöttem vele, ugyanez történt a relicet védő 8 giant 3 titan esetében is, csak ott 2 unicorn ment el :D

Én reddragont buktam el így, pedig megnéztem a HPját is... Ütöttem ütöttem, és visszakézből kipurcant csak úgy :D

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 márc. 15 pén., 15:39 

Nem sorsolunk a kupában? Úgyis mindenki otthon rekedt a hó miatt. Legalább lenne idő lejátszani ...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 márc. 15 pén., 22:03 

Sziasztok!

Kint van a 3. fordulós térkép
Ha valaki hibát talál benne, még idejében jelezze.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 márc. 16 szomb., 1:28 

Én találtam benne hibát,mégpedig hogy ez a map használhatatlan...Sürgősen új kell,szerintem.De nem csak én gondolom így véleményem szerint,aki kicsit jobban belenéz egyből látni fogja...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 81  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]