Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 455 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 27 szer., 18:20 

Laca írta:
Freemy!

Ha még nem késő; segítek tesztelni! Az igaz, hogy nem vagyok egy időmilliomos, de azért talán tudok egy használható véleményt mondani, cserébe légyszi majd segíts légyszi nekem is tesztelésben! Nemsokára kész a pályám. Folynak a saját végső tesztjeim! (attól félek, hogy én egy kicsit elfogult vagyok a saját pályámmal kapcsolatban és bénább, mint gondolom...)

Laca, a teszter

Tudod, milyen jókor kéred a térképet? :D
A helyzet az, hogy épp végeztem a Krityó által említett hibák kivjavításával és néhány új ötlet is került bele a pályába, csak épp arra nem volt időm, hogy kirpróbáljam. Szívesen elküldom, csak mondj meg még annyit, hogy jó-e, ha arra a címedre küldöm, ami itt meg van adva, vagy sem?
Természetesen én is segíteni fogok neked, ha megteszed ugyanezt.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 28 csüt., 8:16 

Hali!

Igen az e-mail cím elméletileg jó, arra jöhet. Ha esetleg gondok lépnek fel és minden kötél szakad tudok adni egy másik címet majd.
Egyébként úgy néz ki, hogy tesztelhető állapotba ért az én térképem is! Ha ok a dolog akkor szívesen átküldöm neked.

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 28 csüt., 14:55 

Laca írta:
Hali!

Igen az e-mail cím elméletileg jó, arra jöhet. Ha esetleg gondok lépnek fel és minden kötél szakad tudok adni egy másik címet majd.
Egyébként úgy néz ki, hogy tesztelhető állapotba ért az én térképem is! Ha ok a dolog akkor szívesen átküldöm neked.

Laca

Küldtem. Benne leírtam mindent. Várom a térképed (a másik címemre), de nem garantálom, hogy másnapra meg is lesz! :lol:

Másnak is szívesen elküldöm a térképet. Remélem lesz még jelentkező.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 29 pén., 1:28 

Freemy írta:

Nekem is küldheted, ha offline verseny mellett belefér az időmbe, szívesen foglalkoznék vele.

Hanem.
Mivel kevés az ismeretem, itt teszem fel a kérdést: nem tudnátok ajánlani, vagy ha nincs, akkor csinálni egy legalább L-es pályát (H3), amelyen korlátozva van a hősök max. szintje és a felvehető lények össz. HP-ja ????

Miért ? Mert a HOMM nem stratégiai játék, max. taktikai. (Ha valakit érdekel, szívesen kifejtem bővebben is a véleményem erről, de nem most.)
A korlátozásokkal és a pályamérettel el lehetne érni, hogy a nációk között ne csak 1 csatában csúcsosodjon ki a harc ! Online partit hoznám fel példaként: 6 óra rákészülés és 1 mindent eldöntő csata. Persze ez csak durva alapötlet, lenne rajta mit finomítani. Csak kár rajta agyalni, ha nem megoldható a hp korlát :!: :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 29 pén., 9:42 

morphose írta:
Freemy írta:

Nekem is küldheted, ha offline verseny mellett belefér az időmbe, szívesen foglalkoznék vele.

Hanem.
Mivel kevés az ismeretem, itt teszem fel a kérdést: nem tudnátok ajánlani, vagy ha nincs, akkor csinálni egy legalább L-es pályát (H3), amelyen korlátozva van a hősök max. szintje és a felvehető lények össz. HP-ja ????

Miért ? Mert a HOMM nem stratégiai játék, max. taktikai. (Ha valakit érdekel, szívesen kifejtem bővebben is a véleményem erről, de nem most.)
A korlátozásokkal és a pályamérettel el lehetne érni, hogy a nációk között ne csak 1 csatában csúcsosodjon ki a harc ! Online partit hoznám fel példaként: 6 óra rákészülés és 1 mindent eldöntő csata. Persze ez csak durva alapötlet, lenne rajta mit finomítani. Csak kár rajta agyalni, ha nem megoldható a hp korlát :!: :?:

A pályát szívesen elküldöm. Jó arra a címre, ami itt szerepel?

Ajánlani nem tudok olyan pályát, mert nem ismerek.
Csinálni sem csináltam még hasonlót se, bár a Menet című pályámon nincs idő gyűjtögetésre, csak állandó harcra, de azért az sem teljesen olyan, amit szeretnél. Nem is tudom hirtelen, hogy megoldható-e ez a térképfajta. Utánanézek és ha valamit találok, amivel ezt meg lehet oldani, szólok. Ha nem találtam semmit, akkor is szólok, hogy sorry ez nem kivitelezhető, vagy valami hasonlót... :lol:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 29 pén., 9:52 

Sziasztok!

A hősök össz HP-ját lehet korlátozni, viszont a felvehető lények HP-ját szerintem nem. :? De ezt én ellensúlyozva látom azzal ha a nagyobb xl-es pályákon sokkal nagyobb és erősebb hero-kat tesznek be, akik ellen nem lehet csak úgy nekimenni. Nagy Xl-es (küldetések között van 1 pár) pályákon nem 1 csatában csúcsosodik ki, hanem több kisebb és nagyobb csatában. Éppen ezért ilyen nehéz (term. impossible szinten)
Az online multimeccsnek ez valóban 1 sajátossága. Ahol sok függ a talált varázstárgyaktól, varázslatoktól.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 29 pén., 10:58 

bogpista írta:
Sziasztok!
A hősök össz HP-ját lehet korlátozni, viszont a felvehető lények HP-ját szerintem nem. :?

Ettől félek én is. Mit jelent az össz HP (nálam életerő) ? HOMM3-ról beszélünk :?:

bogpista írta:
De ezt én ellensúlyozva látom azzal ha a nagyobb xl-es pályákon sokkal nagyobb és erősebb hero-kat tesznek be, akik ellen nem lehet csak úgy nekimenni.

Szerintem ez is csak 1 csata... időben mesterségesen eltolva.

bogpista írta:
Nagy Xl-es (küldetések között van 1 pár) pályákon nem 1 csatában csúcsosodik ki, hanem több kisebb és nagyobb csatában. Éppen ezért ilyen nehéz (term. impossible szinten)
Az online multimeccsnek ez valóban 1 sajátossága. Ahol sok függ a talált varázstárgyaktól, varázslatoktól.

Az a bajom, hogy többé-kevésbé determinált minden pálya megoldása. Hisz az elején csak a kis lényeket tudod ütni, pack sárkány ellen nincs esélyed. Aztán, ha leverik a főhősöm és nincs menekvés (már a load game se segít :twisted: ), akkor nem lehetséges a vert helyzetből kilábalás (elveszik a hősbe fektetett sok ládaXP, artifactok .stb...). Ezért gondolom, hogy egy maximalizált felállásban szerepet kapna a stratégia is. A hősök meg azért úgy tudnának fejlődni, hogy egymástól tudnának elvenni artifactokat.

Aztán lehet, hogy végül tök unalmas lenne a pálya; a fene tudja. Azt viszont tudom, hogy azok a pályák voltak eddig izgalmasak nekem, ahol több fronton folyt a csata és volt értelme: pl. míg délen kolbászolt a főhősöm, addig északon valamiért minduntalan támadta az AI a kiürített váraim. A tét ott az volt, hogy ha befolyik északon a trutyi, akkor sokáig tartott volna visszafoglalgatni a területet. Az nem lett volna vitás, hogy sikerül (a déli seregben volt a váraim színe-java), csak időben sokáig tartott volna.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 29 pén., 17:29 

morphose írta:
Aztán lehet, hogy végül tök unalmas lenne a pálya; a fene tudja. Azt viszont tudom, hogy azok a pályák voltak eddig izgalmasak nekem, ahol több fronton folyt a csata és volt értelme: pl. míg délen kolbászolt a főhősöm, addig északon valamiért minduntalan támadta az AI a kiürített váraim. A tét ott az volt, hogy ha befolyik északon a trutyi, akkor sokáig tartott volna visszafoglalgatni a területet. Az nem lett volna vitás, hogy sikerül (a déli seregben volt a váraim színe-java), csak időben sokáig tartott volna.

Ezt úgy is meg lehetne csinálni (egy ötlet :idea: ), hogy mondjuk 3 részre osztod a pályát, úgy hogy a többiek ne tudjanak átjönni, csak akkor, ha valami borzasztó erős sereget gyűrnek le, addig meg mindhárom részen 1 az 1 ellen, vagy 2 vs. 2 és mindjárt ott a nagy csata közben is...

Ui.: Nem írtad meg, melyik címedre küldjem, ezért elküldtem a térképet az itt megadott címedre!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 11 csüt., 18:52 

bogpista írta:
A hősök össz HP-ját lehet korlátozni, viszont a felvehető lények HP-ját szerintem nem. :?

Én még itt elidőznék egy kicsit. Ha nincs mód korlátozni egy pályán az egyes hősök max. szintjét, akkor hogyan valósul meg egy-egy kampányban ugyanez ? Vagy ez az opció csak kampányban lehetséges ?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 11 csüt., 20:13 
Heroes Team

morphose írta:
bogpista írta:

Én még itt elidőznék egy kicsit. Ha nincs mód korlátozni egy pályán az egyes hősök max. szintjét, akkor hogyan valósul meg egy-egy kampányban ugyanez ? Vagy ez az opció csak kampányban lehetséges ?

Szia!

Ha csak RoE-d van, akkor megértem. Ez a funkció csak az AB-től kezdve lehet beállítani. Tools -> Map Specifications -> Limit Hero experience level to. Itt állíthatod be mi legyen a szinthatár.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 12 pén., 12:06 

KTibsza írta:
Szia!

Ha csak RoE-d van, akkor megértem. Ez a funkció csak az AB-től kezdve lehet beállítani. Tools -> Map Specifications -> Limit Hero experience level to. Itt állíthatod be mi legyen a szinthatár.

Ez SZUPER ! Akkor már csak a felvehető lények maximalizálása lenne a megoldandó feladat és máris izgalmas csaták és igazi stratégia alakulhatna ki egy megfelelő pályán (vagy valami tökunalmas maszlag :) ). Mindenesetre, ha valaki érezne magában indíttatást és szivesen foglalkozna ezzel a témával, akkor szivesen lelevelezném vele a gondolataim. Félve kérdem meg: mi az az AB ? :oops: Alien Breed 8), vagy a SOD előtti kiegészítő ? Mostmár igazán el kellene mennem már azért a Complete-ért .

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 12 pén., 12:54 

morphose írta:
Félve kérdem meg: mi az az AB ? :oops: Alien Breed 8), vagy a SOD előtti kiegészítő ? Mostmár igazán el kellene mennem már azért a Complete-ért .

Szia!

Az AB. az az Armageddon Blade hivatalos H3 kiegészítő. A kampányújdonságok mellett új herók, lények, varázstárgyak és új vár a conflux jellemzi. Szerezd be a complete-t :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 30 csüt., 11:56 

Kíváncsiságból kérdezem: Ki az, aki készít rajtam kívül most is pályákat? Pár emberről tudom, de azért lennék kíváncsi erre, hogy tudhassuk, milyen pályák várhatóak hamarosan.
Nekem pár kissebb térképen kívül folyamatban van egy egész jó nagy térkép elkészítése. Hamarosan küldeni is fogom tesztre, aki vállalkozik rá. Ismerhettek már, így talán tudjátok, az én térképeim mindig eltérnek a hagyományosaktól. Ez a nagy térkép sem lesz kivétel. :D
Előre ennyi elég, mert még a végén sokat mondok... :lol:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 30 csüt., 19:31 
Heroes Team

Szia Freemy!

Én is lassan kész leszek egy L-es mappal(AB), meg van két multimapom (RoE). De még folyamatban van a kampányom (SoD) tesztelése. Meg egy másik L-es map (RoE), ami ugyancsak teszt alatt van. + tervek (amik csak az időn múlnak, hogy mikor készülnek el)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 30 csüt., 21:49 

bogpista írta:
morphose írta:
Félve kérdem meg: mi az az AB ? :oops: Alien Breed 8), vagy a SOD előtti kiegészítő ? Mostmár igazán el kellene mennem már azért a Complete-ért .

Szia!

Az AB. az az Armageddon Blade hivatalos H3 kiegészítő. A kampányújdonságok mellett új herók, lények, varázstárgyak és új vár a conflux jellemzi. Szerezd be a complete-t :)

mennyiért vesztegetik a completet?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 30 csüt., 22:59 

paladinlord írta:
mennyiért vesztegetik a completet?

2000 Ft-ért

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 dec. 31 pén., 16:54 

Hali!

Én most egyszerre több pályába is belefogtam, de félre kellett tennem őket, mert sok az egyéb dolgom.
Készületben:
L-es pálya ~90% (még nem végeztem el az utsó simitásokat...)
multi M-es: teljesen kész, kis finomítások szükségesek (Freemy várom a véleményed!) :)
készül még két L-es, egy XL-es és 1 kampány (ha minden igaz öt pályából) ezek mind kidolgozás alatt állnak (10-30% készültség)
és egy ütős, nagyon egyedi L-es pálya is készülőben van... Amikor időm engedi mindig dolgozom rajtuk, de hát a jó munkához ugye idő kell... Sz*r munkát meg nem akarok... :)
(zárójelben megjegyzem, hogy a multi pályám kb két nap alatt készült el...)
Szóval ötleteim vannak, csak az időm kevés. Próbálok igyekezni egy kicsit.
Ja, egyébként mindegyik SoD alá készül.

Freemy: Tudod, ha kész vagy; rám számíthatsz teszterként!

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jan. 03 hétf., 22:52 

Csak annyit tudok mondani az előttem szólóhoz válaszként, hogy vizsgaidőszakban minden szünetel. Sem a tesztelést, sem a pályaszerkesztést nem tudom csinálni. Talán a jövő héten picit neki tudok állni, de ez sem biztos.
Idén most vagyok fent először, ebből is sokminden kiderül...
Nem húzom tovább, amint változás lesz a dolgokban, írok!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jan. 05 szer., 11:28 

Hali!

Szomorú hírt kell bejelentenem. 2004 decemberében, még karácsony előtt, a H3Sod magyarítása közben megsemmisült A mágus tornya pályám. Több mint 3 hónapot dolgoztam rajta, és nem volt biztonsági másolat. A héten rászántam magam, és újra nekiálltam az XL-es csoda elkészítéséhez. Más pályát is készítek, de az még meglepi.
Csákó! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jan. 10 hétf., 8:44 

Hozzáértő segítségére lenne szükségem!
Jelenleg egy hadjáratot szerkesztek, csak még nem nagyon vagyok benne otthon.A szövegek megszerketsztésével van egy kis gondom.
Hol lehet beállítani azt, hogy pl. 6. napon kiírjon egy szöveget?A segítségért cserébe elküldöm a hadjáratot!
Előre is köszike!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 455 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]