Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 448 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 23 szomb., 15:15 

Sziasztok!

Megvettem a Heroes 6-ot eredetibe és nekem 1 olyan problémám lenne hogy nem tud felcsatlakozni confluxra!!! A gépigényem meg van hozzá, a netem-mel sincs probléma, regisztráltam is! 1 barátom is eljött és az ő profiljával fel tudtunk csatlakozni, de az enyém valahogy nem működik, az ő gépén sem! Csak offline tudok játszani! Mi lehet a probléma?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: segitseg
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 26 kedd, 15:39 

sziasztok :)

az lenne a kerdesem hogy mi lehet a baj azzal hogy felraktam a heroes 3 comletet es nem indul... talan a kompatibilitassal lehet baj? windows 7et hasznalok :) mar ott gond volt mikor kerte a rendszer kovetelmenyeket hogy op rendszer nem jo, meg a memoriara is azt irta, hogy neki 32MB kell es az en 4GB om nem jo neki...:) szeretnek vele jatszani, ha valami hasznalhato infot tudnatok mondani megkoszonnem ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: segitseg
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 26 kedd, 17:52 
Heroes Team

nynczet írta:
sziasztok :)

az lenne a kerdesem hogy mi lehet a baj azzal hogy felraktam a heroes 3 comletet es nem indul... talan a kompatibilitassal lehet baj? windows 7et hasznalok :) mar ott gond volt mikor kerte a rendszer kovetelmenyeket hogy op rendszer nem jo, meg a memoriara is azt irta, hogy neki 32MB kell es az en 4GB om nem jo neki...:) szeretnek vele jatszani, ha valami hasznalhato infot tudnatok mondani megkoszonnem ;)

Üdv Bátor Harcos!

Jobb egér gomb az indító ikonon, majd Kompatibilitási mód és állítsd át Windows XP Sp3-ra... Így menni kell, Nekem is így megy. Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 26 kedd, 19:18 

koszi teso :) csak ha ennyi lett volna akkor nem irok ide :) ilyenekkel probalkoztam en is de csak hiba uzeneteket dob ki, aztan belep a fomenube onna ha elinditanek egy jatekot ujabb hiba uzenetek es akkor mar ki is lep.... :) erre szeretnek valami megoldast ;)

ezt irja ki mindenre hogy: ResourceManager::GetSample count not find the "sfx" resource "button.mav" meg ahogy ok-ozom :) az ulolso helyett mindig mas van :) szoval valamit nem lat.. de miert?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 26 kedd, 22:31 
Heroes Team

nynczet írta:
koszi teso :) csak ha ennyi lett volna akkor nem irok ide :) ilyenekkel probalkoztam en is de csak hiba uzeneteket dob ki, aztan belep a fomenube onna ha elinditanek egy jatekot ujabb hiba uzenetek es akkor mar ki is lep.... :) erre szeretnek valami megoldast ;)

Üdv Bátor Harcos!

Valami gond lehet a videókártya drivereddel szvsz... Javaslom szedd le, majd tedd fel újra (lehetőleg a legfrissebbet) és próbálkozz újra... Tesó... :P Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 27 szer., 0:04 

Esetleg egy eredeti directX 6.1 telepítés a CD-ről? :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 27 szer., 0:21 

meg probaltam mind a 2 verziot... es semmi valtozas :( nem tudom mi lehet, csak az hogy nincs kompatibilitasa a win 7 el... legalbbis szerintem :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 27 szer., 0:31 

Akkor is, ha a kompatibilitásnál átteszed Winxp-re, mennie kell. Itt directx probléma lehet. Frissítsd fel a directx-edet, hátha megjavul a játék.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 27 szer., 4:22 

Heroes 3 nem kompatibilis a Win 7-el, sajna fogadd el! Nekem se ment, habár elindult, de minden harmadik napon megnyekkent és kilépett az asztalra. Meguntam, feltettem vissza az XP-t egy kisebb partícióra, azon kifogástalanul fut az összes régebbi játék!

DirectX 6.1??? Ne vicceljünk már! :D Minden valamire való játékhoz tartozék a DirectX 9.0c (vagy már van újabb is talán) azzal vígan fut a heroes is! De csak XP-n.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 27 szer., 11:35 

koszi szepen, valahogy mar en is ezt a megoldast lattam elfagadhatonak :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 27 szer., 16:58 

Nekem a H3 vígan fut Win7-en. Gamer Edition-ön kell XP kompatibilitást állítani, Ultimate-n viszont minden gond nélkül fel lehet telepíteni is hibátlanul fut. Az egyetlen bajom vele, hogy nem bírom ablakba tenni :? Viszont WT-ben már igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 27 szer., 21:03 

A H3 16 bites grafikával fut, ablakba tételhez 16 bitre kell állítani az asztal színmélységet. Utána F4.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 27 szer., 21:36 

doom3d írta:
A H3 16 bites grafikával fut, ablakba tételhez 16 bitre kell állítani az asztal színmélységet. Utána F4.

Na most érzem magam nagyon hülyének, mert még véletlen se jutott eszembe... Köszönöm szépen :P

Viszont ha már az Ubisoft kiadott egy Complete verziót, megoldhatták volna hogy 32 bitesen is menjen, ha már a WT is képes 32 biten menni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 márc. 02 szomb., 16:38 
Heroes Team

ElderOne írta:
Heroes 3 nem kompatibilis a Win 7-el, sajna fogadd el! Nekem se ment, habár elindult, de minden harmadik napon megnyekkent és kilépett az asztalra. Meguntam, feltettem vissza az XP-t egy kisebb partícióra, azon kifogástalanul fut az összes régebbi játék!

Partíciózás helyett jobb egy virtuális winXP-t telepíteni pl vmware vagy hasonló virtuális gép alá, és akkor ablakon belül ablakban tud futni a heroes meg a többi régi játék :)
Ilyenekre gyakran használom, és a win8-at is így ablakba telepítve próbáltam ki, és jöttem rá, hogy sz@r :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 márc. 02 szomb., 17:04 

damagepy írta:
ElderOne írta:

Partíciózás helyett jobb egy virtuális winXP-t telepíteni pl vmware vagy hasonló virtuális gép alá, és akkor ablakon belül ablakban tud futni a heroes meg a többi régi játék :)
Ilyenekre gyakran használom, és a win8-at is így ablakba telepítve próbáltam ki, és jöttem rá, hogy sz@r :)

Elég sok régi játékkal játszom xp-n (Heroes 1, Imperium Galacktika, eye of the beholder, champions of krynn) és nálam mind elfut gond nélkül

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 márc. 04 hétf., 17:26 

sziasztok, mar megy a jatek most egy olyan kerdesem lenne hogy az armegeddon blade campagine palyait viszem es a towerral vagyok a masodik palyan mikor stronholdos ellenfel van, es mar minden az enyem megoldom mindent megszereztem mindent, de alul van egy kis hely ahova nem enged belepni valami kereszt nyaklanc kene neki de olyat meg nem talaltam, hogy lehet ezt a palyat at vinni?:) koszi elore is ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 márc. 04 hétf., 18:27 

Az egész pályát látod? biztos nincs egy fekete folt se sehol, ahol megbújhat?
Ha nincs, akkor valószínűleg reward lesz valamelyik Seer's hutban. VAgy valamelyik szörnynél lesz. Nézd végig mindet! Ezek a kampányok eléggé egybitesek. Nincs sok gondolkodnivaló rajtuk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 márc. 14 csüt., 15:07 

Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, mert megakadtam. Heroes V-ben a nekromanta kampányban hiába megyek Cyrus után az Invázió pályán, lemegy a pályazáró film, de nem szabadítja fel a következő pályát (Mission 4 - The Regicide). 1.6 patch van fenn.
Mit tudnék tenni? Vagy lehet valahogy az összes kampányt választhatóvá tenni anélkül, hogy újra kellene az eddigieket játszanom?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 márc. 15 pén., 22:44 

Van 20 csont sárkányod ?

Hol van a ló, s a lovasa? Hol van a kürt, mely úgy harsogott? A dicső napok elmúltak, mint eső a hegyen. Vagy mint a szél a mocsár felett. E szép napok nyugaton buktak alá, a dombok mögött, s a sötétségbe vesztek. Hogyan jutottunk idáig?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 márc. 19 kedd, 9:25 

Áyron írta:
Van 20 csont sárkányod ?

Bőven megvan, de nem is ez a gond. Nekem sikerül belépnem a portálba, rendben vége is lesz a pályának. Viszont utána nem tudom elkezdeni a következőt, mert nem választható a menüből. Tudna esetleg valaki egy mentést küldeni a 4. pálya elejéről? :?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 448 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]