Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 63  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 09 kedd, 23:58 

Sziasztok!

Én már túl vagyok rajta.
Gratula Bogpistának, Coopernek, Karesznak, Lennonnak, Levkonak, Mechmannak, Nimbusnak, Ssthnak, Teqesznek és Vologyának.
Az ő csapataikat ugyanis sajnos nem sikerült legyőznöm.
A vesztett csatáknál érdemes azzal foglalkoznom, hogy mennyi veszteséget okozok az ellennek?

Üdv: Merlin

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 10 szer., 0:53 

Üdv,

én is túl vagyok az első körön. Akik ellen szívok: Cooper,Karesz,KTibsza,Mugger (na most már értem mire jó az ammo cart :twisted: ),Nimbus,Sssth,Vologya,Teqez.
Ami már most látszik, hogy a pikemenek valszeg nem csak engem állítanak megoldhatatlan feladat elé. Mondjuk már a tervezéskor feltűnt, hogy feltűnően olcsóra sikeredtek. A képzeletbeli taktikai különdíjat Mugger kapja tőlem, tetszett a megoldása. Még melózok a fentieken de úgy tűnik nem mindenki lesz verhető. Sebaj, majd legközelebb.

Üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 10 szer., 10:29 
Heroes Team

Sziasztok!

Bogpista: Ha jól értem a Levko elleni mentésből új készül? Mikor lesz kint? Értesítesz? Egyébként gratulálok a csapatodhoz nem valószínű, hogy le tudom győzni (a veszteségről ne is beszéljük.)

Eddig Karesz, Nimbus, Scoundrel, Bogpista és Levko ellen nincs meg veszteség nélkül a csata. (Levkoét egyenlőre nem is játszom mert nem OK a mentés)

Merlin: Sajnos a Clone angyalkáink nem fognak nyerni, de szerintem még néhány legyőzhető a felsorolásodból. Scoundrel ellen győztél? (Nem látom a felsoroltak között)

Üdv!
Zsolt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 10 szer., 11:50 

Hali!

Bogpista: Igen kellemetlen ellenfél a sereged, de meg fogom oldani veszteség nélkül. Kétszer ugrottam neki, egyszer nagyon mellékattintottam úgyhogy az borzalmas lett (300 Gargó veszteség :)) aztán sikerült egy 60 Gargós veszteséget összehozni, de ez még mindig sok!!

Üdv, Cooper

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 10 szer., 14:09 
Heroes Team

Halihó!

No én egy picit pontosítom a helyzetemet. Minden csatát lenyomtam tegnap este legalább egyszer. (néhányat többször is... :D )
Nos eddig összesen a 33 csatában kb. 700 S.Gargoyle esett el...
Minden veszteségemet összevetve kb. 2,4% (beleértve a 6 db Ballistát is, gondolom azt is bele kell számolni, hiszen az is HP...).
Ez minden reményem szerint még javulni fog... :wink:

Azért, hogy én is említsek neveket, nekem a legnagyobb problémát Lennon okozta, de ez a csapat is csak azért mert nem egyben voltak a gnollok (1151 S.Gargoyle maradt)... Nehézségbe ütköztem még Megamikor Arch Deviljeivel szemben is... Nem tudtam elkerülni sehogysem, hogy azok a szemét devilek ne a Gargoyle-okat üssék (1187 S.Gargoyle maradt)...
Kettőjüknek előre is gratula, bár nem hiszem, hogy az Achdevilek egyébként jól nyomnák a dolgot...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 10 szer., 14:54 

Köszi Nimbus a gratulációt.
Nagyon jó ez a játék. Már a következő seregen töröm a fejem. :)

UI.:
Csak azokat sajnálom akiknek még nincs kész a mentésük. :(

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Megamikor 2004 nov. 10 szer., 15:16-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 10 szer., 15:06 

levko írta:
Sir Stevensen !

Viccet félretéve ez tényleg fogyatékosságnak tekinthető, mert aki h3-azik és nem a soddal, azt nem is értem.

Javallat a fogyatékosság kiküszöbölésére : h3 complete 1990 Ft (ez roe, ab és sod is)

Szerintem nem fogod megbánni...

Megvolt, de egy haverom lenyúlta, és eltűnt vele a szemétje... :evil: Azt viszont nem tudtam, hogy ilyen olcsón meg lehet kapni mindet! :shock: Szerintem be is szerzem, ha ráakadok! Köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 10 szer., 15:42 

Sziasztok!

Kijavítottam a kétségeseket és úgy döntöttem, hogy ennél jobbra nem lennék képes. A végső eredményem 1,75% . Ez még 1 kicsit fog változni a Levko elleni hiányzó mentés miatt. Ennél jobbat nem tudok elérni.
A legtöbb veszteséget JohnC serege okozta a fránya fireshield miatt. Ezenkívül Jani és Megamikor seregei, mert gyorsabbak voltak és megtámadtak, míg én mozdulhattam volna. A vízköpős seregek közül Nimbus csapata sebezte a legtöbbet: 2 cavalier, 2 champion 5 griff. Ezenkívül sokat szenvedtem Tequesz és Lennon seregeivel is, de ellenük sikerült jól kijönnöm a csatákból.
Gratulálok mindenkinek, külön a megemlítetteknek. Lehet korán volt még ez a konklúzió, de talán nem hiábavaló.
Azért én remélem, hogy nem hal ki a műfaj és lesz még hasonló verseny, kicsit módosított árlistával. Ehhez persze több segítő kéz kell majd, mert higgyétek el nagyon nagy meló a sok pályát és abból az ugyanannyi mentést elkészíteni. Ha még lett volna 1-2 segítő kéz, akkor hamarabb ment volna az egész. (ez nem akadékoskodás, csak megjegyzés :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 10 szer., 17:12 

Sziasztok!
Köszönöm az elismeréseket a gnolljaim nevében is! 8)
A mentések negyedének lejátszása után a veszteségem kb. 3-5%,
ez eddig belefér a kitüzött 10%-ba, de azért még fogom finomítani.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 10 szer., 23:09 

Üdv,

na én végeztem, reménytelennek ítéltem a csatát a gargoyle csapatokkal szemben leszámítva Levkot, aki megtette a szívességet és szétszedte a légiót :) . Sssth démonai és Tequesz pikemanjai is túlságosan hp gazdagok voltak :( , a többiekkel egész jól elbírtam. Volt egy csatám amivel szerintem rekordot állítottam, egyetlen egérkattintás és kész, a jó öreg arma gyorsan hatott. :) Bogpista! Én is szívesen segítenék egy következő összeállításban, remélem mielőbb folytatódhat ez a game. Egy gondolatom már most lenne: Irreális, hogy az upgrade-elt lények kvázi 2x annyiba kerülnek, mint az alapok, ezen módosítani kellene, illetve szerintem drágítani kellene a lényspeckós hősök árán is.

Mindenkinek további jó küzdelmeket!

Üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 11 csüt., 7:55 

Sir Stevensen írta:
Szerintem be is szerzem, ha ráakadok! Köszi!

Europarkos MM.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 11 csüt., 9:18 

Én is mentem egy karikát, tanulságos volt.

Valószínűleg jó lényt választottam, de a kevesebb lehetett volna több, ha több attack, defense növelőt adok és sebességet. Talán nem is emlékszem olyan csatára, ahol én kezdtem volna!!! (2 kör 970-es arma..)

Az eredményem legfeljebb ennek tükrében lehet elfogadható. A csaták megnyerése nem okoz gondot, de a veszteség több a vártnál :cry: Célom a tízbe kerülés lett volna, ez nem lesz meg.

Az ellenekről annyit, hogy ügyesek az "újak" (John C, Warlock...), de a legjobbak szerintem most is a "nagy öregek" voltak (Mugger, Nimbus, Vologya).

Köszönet a mentések, pályák készítőinek szerintem jó ez a játék, már ahogy az ügyesek jáccák...(gondolom)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 11 csüt., 10:20 

levko írta:
Én is mentem egy karikát, tanulságos volt.

Valószínűleg jó lényt választottam, de a kevesebb lehetett volna több, ha több attack, defense növelőt adok és sebességet. Talán nem is emlékszem olyan csatára, ahol én kezdtem volna!!! (2 kör 970-es arma..)

Az eredményem legfeljebb ennek tükrében lehet elfogadható. A csaták megnyerése nem okoz gondot, de a veszteség több a vártnál :cry: Célom a tízbe kerülés lett volna, ez nem lesz meg.

Az ellenekről annyit, hogy ügyesek az "újak" (John C, Warlock...), de a legjobbak szerintem most is a "nagy öregek" voltak (Mugger, Nimbus, Vologya).

Köszönet a mentések, pályák készítőinek szerintem jó ez a játék, már ahogy az ügyesek jáccák...(gondolom)

CSak annyit, hogy én azaz Warlock má nem vagyok új
csak az előző támadásban BLwarrior néven voltam látható.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 11 csüt., 13:28 

Ja-jaj!
Én már tiszta kedélybeteg vagyok, hogy nincsenek fent a mentéseim.
És ez mind a ti bűnötök lesz.
:twisted: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 11 csüt., 15:41 
Heroes Team

Az áraknál főként a lények speckóit vettük figyelembe. Igy pl a dupla támadásosok ára duplája, ha nincs melee penalty az is sokat jelent, a no retaliation is, magasabb szinteken meg a speckók.

Én eddig csak az első 5 csatát nyomtam le, természetesen csak a vérszegény ellenfelek tudtak gondot okozni, a cavalierek igen gyengék voltak, a black knight-ok már keményebbek, idő előtt kifogytam a varázspontokból. Cooper gargoyle-inél is ez volt a baj, már csak 160-an voltak amikor elfogyott a spell (mass haste meg slow) igy kénytelen voltam közelharcva keveredni velük, és 30 Vámpirom meghalt. RIP.
A többi gargoyle sereg valószinűleg simán megver, mert túl sok a varázspontjuk... :oops:
A black knight-oknál a körönként belémütő 60-as magic arrow se volt gyenge, a repkedés közben ez okozta a legnagyobb kárt, vagy 40x belémcsapott.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 11 csüt., 15:50 
Heroes Team

Üdv,

Akkor most mi is a beküldési határidő?

Kertics

***Good luck!***

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 11 csüt., 16:48 

damagepy írta:
Az áraknál főként a lények speckóit vettük figyelembe. Igy pl a dupla támadásosok ára duplája, ha nincs melee penalty az is sokat jelent, a no retaliation is, magasabb szinteken meg a speckók.

Szia Gepy,

ez eddig rendben is van, de az hogy lehet, hogy pl. egy champion is majdnem 2x annyiba kerül, mint egy cavalier, pedig azért nincs ilyen extrém "tudáskülönbség közöttük.

Üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 11 csüt., 23:27 

Üdv mindenkinek!

Én is lejátszottam a mentéseimet. Sokat többször is. Per pillanat 2,84 a veszteségem, de még szeretnék rajta csiszolni egy keveset, de nem biztos, hogy sikerülni fog. Nekem nem sikerült senkit se megvernem veszteség nélkül. :cry: A legkevesebb veszteségem az egy Familiar volt :wink:

Akik ellen pedig a legtöbbet vesztettem: Vologya, Lennon, Karesz, Jonc és Cooper( ellene a legtöbbet 42 demont plusz a töltelék, de ezt még csökkeni fog). :)

Tetszik nekem is nagyon a támadásos verseny. Szerintem Mugger csapata lesz a befutó....

Ssth

ui: Ssth és nem Sssth :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 11 csüt., 23:59 

Igen nem rossz Mugger csapata bár én simán vertem őket 4 Wraight veszteséggel. Nekem főleg a gargoylek okoznak gondot.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 63  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]