Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1465 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 74  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 08 pén., 21:09 

Akkor eddig van:
- 2 vámpír sereg, ebből egy mágiamentes (Shan, Icescream)
- 3 elementálos csapat (Kiki, Teki1986, Trunks)
- 2 ogre lord csapat (Jou ,Doom3d)
- 1 crusader sereg (T-Rex)
- 3 íjász csapat (Merlin: 1040 db kentaur + gömböc, ZomiDudu: Titánok, Reflen: Druidák)
- 1 madárcsapat (EMG007: ha jól emlékszem 300 griffet és 100 Roc-ot hoztam)

Még nincs infó két csapatról:
* KTibsza, Taegen*

Kár, hogy H2-ben nincs HP növelő arti. Kipróbáltam volna a parasztokat..

A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára doom3d 2013 feb. 11 hétf., 19:15-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 09 szomb., 1:32 

A seregem gerincét most a kentaurok (1040 db) alkotják.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 09 szomb., 3:12 

doom3d írta:
Akkor eddig van:
- 2 vámpír sereg, ebből egy mágiamentes (Shan, Icescream)
- 2 elementálos csapat (Kiki, Teki1986)
- 2 ogre lord csapat (Jou ,Doom3d)
- 1 crusader sereg (T-Rex)

És többen még nem nyilatkoztak.
* EMG007, ZomiDudu, Trunks, KTibsza, Taegen, Merlin, Reflen *
Ezek között gondolom lesz íjász csapat is.

Kár, hogy H2-ben nincs HP növelő arti. Kipróbáltam volna a parasztokat..

Eddig, nem is olyan vészesek :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 09 szomb., 9:24 

Jézusúristen ... elementálok .. megint :S most nem hoztam sphere of negationt , gondoltam inkább seregre költöm azt a pénzt , hát sokan elég nyíltan nyilatkoztak a csapatokról, mondjuk mostmár lehet is : )

én ha jól emlékszem 300 griffet és 100 Roc-ot hoztam :D vagy fordítva a lényeg hogy repülnek :) az elementáloktól eléggé tartok , bár meglátjuk mi , az a közel 200 ogre lord is húzósnak ígérkezik ... az 1000 centaur talán nem annyira fog fájni :D de meglátjuk majd :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 10 vas., 8:31 
Heroes Team

Én is az elementálokat hívtam segítségül egy jó helyezés érdekében. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 10 vas., 10:49 

Trunks írta:
Én is az elementálokat hívtam segítségül egy jó helyezés érdekében. :P

Tehát... Az idei verseny elementálokról fog szólni :roll:

Hurrááá! Minden vágyam ez volt :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 10 vas., 10:50 
ISTEN

2 további csapatról infó, mindkettő lövős: ZomiDudu titánokkal, Reflen druidákkal nyomul...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 10 vas., 13:08 

Én abban bíztam, hogy a titánok áremelése miatt kevesebb íjász csapat lesz, az elementálos csapat közepes szereplése miatt senki nem hoz elementálokat, és többen másolják Trunks csapatát.
Ehhez képest 3 íjász, 3 elementálos csapat.. eddig. :oops:
(Pusztán taktikai megfontolásból, az ellenfél félrevezetése végett estem arca. Valójában ez is az elgondolás része. :twisted: Vagy talán mégse? )

A részemről a Crusadereket és a madárcsapatot igyekszem bedarálni. Íjászok és elementálok ellen fene tudja, mi lesz, az ogre vs. ogre háború szintén nyitott, a vámpírok meg talán erősebbek.

Szerintem a következő támadáson emelni kéne az sphere of negation és az elementálidéző felszerelések árát, és csökkenteni a lassú egységek árait.
Én viszonylag keveset költöttem a barbár hősöm mágiájára (6900 arany), az elementálos csapatok -gondolom- többet (Kiki a múltkor 17200-at), ehhez képest a gömböc csúnyán alul van árazva.
A lassú egységek meg a jelenlegi árak mellett elvéreznek az íjászok ellen. Mondjuk a parasztok a druidák ellen.
Illetve javaslom, hogy jövőre a 20 arany alatti tételeknél lehessen tized aranyakat megadni. Például a paraszt 3 aranyért bóvli, 2 arany/db mellett meg lehet, hogy rendezhetnénk H2 Dózsa György támadás emlékversenyt. Kettőért lennék parasztokkal.

A paraszt lehetne az egyik legjobb egység. Nem hat rá a lassítás, gyengítés, átkozás. H3 alatt immunis az öregítésre és mérgezésre, és durva bónuszokat kap a HP növelő artiktól. Regenerálódik, minden kört full HP-val kezd. Az életerejéhez viszonyítva neki a legmagasabb az alapsebzése. Olcsó. Csak hát nem lő, és lassú..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Sphere of Negation védelmében
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 10 vas., 16:25 

Szerintem ha a Spehere of Negation ára tovább lesz emelve, akkor már használhatatlanul drága lesz. A 7500 arany a mostani teljes költségvetés 1/5 -ét teszi ki; ami szerintem reális ár. 2009-ben játszottam utoljára H2 Támadást, akkor fele ennyibe került; szerintem annyiért meg is érte :) A 3. helyet értem el akkor, de egyben enyém volt a legkisebb átlagos okozott veszteséget adó csapat is. Ez gondolom azt jelenti, hogy könnyen verhető volt.

Szerintem egyébként már 7500 aranyért sem túl vonzó a cucc, hiszen már csak én vettem (ugye?). Azzal, hogy erre költöttem, szerintem ugyan behozhatatlan előnyöm lett az elementálos csapatok ellen; de egyben behozhatatlan hátrányom is a durvább might csapatokkal szemben. A titánoktól, ogre lordoktól, crusaderektől és a sok madártól eléggé tartok. Csak 75 tuningolt vámpírom van ellenük :) És nekem sem lesz a segítségemre semmi varázslat, nemcsak annak, aki ellenem játszik; ez is elég fontos szempont a Sphere of Negation árazásánál.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 10 vas., 19:07 

Pont arról írtam, hogy a gömböc megvétele után már nem kell költened varázslatokra. Ha a többiek többet költenek, akkor előnyben vagy, mert olcsóbban megúsztad..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 10 vas., 20:14 

A Sphere of Negation -től nem kapok se plusz Attack/Defense skillt, se ugye varázslatot. Nem véd meg az ellen egységeitől, nem ütök rájuk tőle erősebbet. Egyedül az egységek mögött álló hőstől véd. Csak ennyit kapok tőle.

Így ha valaki a gömb árán alul költ csak varázslatra, még mindig előnyben van velem szemben a csatában; mert innentől én a gömb árával kevesebb erővel, egységgel rendelkezek; ő pedig csak a varázslatai árával kevesebb erővel, egységgel. Az a csapat, amelyik a Sphere of Negation áránál kevesebbet költött varázslatra, előnyben van velem szemben a csatában, mert többet tudott költeni might jellegű egységekre, artifact-okra.

A gömb pedig ezen kívűl mást nem ad. Nyilván olyan csapattal szemben, amelyik az ereje nagyját a mágiára alapozza, előnyöm lesz. De aki csak egy bless-t vett, az röhögve letarolja a csapatával szembeni -7.500 arannyal kevesebb értékű seregemet. Így szerintem a Speher of Negation megvétele olyan, mint a sorshúzás: vajon megéri megkockáztatni -7.500 arannyi sereget, abban a reményben, hogy a tornán nagyrészt mágiára építő csapatok indulnak; a might-osakat meg bemákolhatom valahogy?

Ez a kockázat benne van a pakliban, amikor valaki megveszi a gömböt. Ahogy az elemetálos tekercsek megvételekor is, hogy valakinél gömb lesz

Most a költségvetés 1/5 -ét pókereztem el. És más már így sem "pókerezett". Szerintem ha tovább növeljük az árát, az gyakorlatilag "kizárja" a játékból, nem éri majd meg a kockáztatást. Gondolj csak bele: ha felemelnénk 7.500-ről pl 10.000 -re, akkor a költségvetés kb 1/3 -át jelentené csak a gömb.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 10 vas., 20:42 

Ha mondjuk veszek egy csapat (7k) parasztot + haste, akkor nagyon nem mindegy, hogy egy druida csapattal szemben működik a gyorsítás, vagy nem.

Tehát a mágiára elköltött összeg elbukásán felül becsődöl a stratégia is. Gyakorlatilag a csapat választás lesz olyan, mint egy sorshúzás. Lassú, de erős csapat sphere of negation-ös íjászokkal szemben elbukik, gömb nélküliekkel szemben a haste-tel nyer.
A helyezésem így attól függ, hogy hányan jönnek íjászokkal + gömbbel.
Olcsó gömb mellett kénytelen vagyok drágább, de gyorsabb lényeket venni, vagy íjászokat. Tehát a túl olcsó gömb egy csomó csapatválasztási stratégiát kizár.

Mondjuk lehetne emelni a keretet 33k-ról 35k-ra, és a gömböt 9k-ra. Kitiltatni nem akarom, mert akkor eljuthatunk odáig a szerencse faktor kiiktatásában, hogy mindenki azonos csapattal indul.

Megj.: A sphere of negation a fentiek miatt íjász csapathoz véve a legjobb.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 10 vas., 23:47 
Heroes Team

doom3d írta:
Én viszonylag keveset költöttem a barbár hősöm mágiájára (6900 arany)...

Én 3500-at... Kérdés mi az abból, ami soha nemfogol használni :D

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 10 vas., 23:49 

Én is pókereztem magamnak egy Sphere of Negationt, de szerintem simán veritek a csapatom. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 11 hétf., 0:07 

Jou írta:
doom3d írta:
Én viszonylag keveset költöttem a barbár hősöm mágiájára (6900 arany)...

Én 3500-at... Kérdés mi az abból, ami soha nemfogol használni :D

Én meg 2900-at :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 11 hétf., 9:29 
ISTEN

Doom3D: Az íjász csapatok ellen náhány gargoyle elegendő lehet. A varázslásblokkoló akkor lehet hatásos, ha kellően magas a résztvevők száma. Jelen esetben szerintem ez nem teljesült.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 11 hétf., 17:05 

Nekem 90 vámpírra futotta végül, nem egy légió.. :?
Az elementálosok milyen lénnyel jönnek (föld, tűz..)?
A Sphere sztem már most is drága, én is gondolkoztam rajta, mert biztos voltam benne, hogy legalább egy csapat elementállal lesz, de 1-2 olyan ellenfél miatt nem éri meg sztem..
Mindenesetre most már talán hamarosan gyakorlatban is kipróbálhatjuk a seregeket..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 19 kedd, 20:14 

A sphere of negation-t használó csapatok leverik az elementálos csapatokat, amik leverik a brutális létszámú might seregeket, amik viszont felmossák a padlót a gömbös csapatokkal.
Körbeverés lesz. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 feb. 21 csüt., 12:48 

Nekem meg inkább a gyors íjász seregek tűnnek befutónak, főleg a druidák.. Gondolom haste varázslattal megáldva.. Valószínűleg hamarabb megfélemlítik az ellenfeleket, mint ahogy azok sorra kerülnének.. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 márc. 13 szer., 19:29 

Előre láthatólag mikorra készülnek el a pályák?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1465 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 74  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]