Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 714 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 36  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 09 kedd, 8:59 

Hali!

Tegnap cseteltem Cooper-rel, és ha jól értettem azt mondta, hogy szeretne beszállni a mozis játékba!
Várjunk rá, vagy attól mi adjuk meg a segítségeket?

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 09 kedd, 9:27 

Hali!

Itt vagyok.

Nem gondoltam ki az idézeteket, de gyorsan kieszelek egy-két dolgot.

1. Én nedvelem magát... izé... kedvelem...
2. Haluci-haluci-haluciiiii
3. ... és vágjátok ki az erdő legnagyobb fáját...
4. Mindig csak a szex meg a szex, ezek a mai fiatalok! Na jöjjön őrmester úr!
5. Kész van az a kolbász, Joe?

Ha esetleg pontatlan voltam, akkor bocsánat... Így reggel ez jutott eszembe...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 09 kedd, 12:36 

Na ok.

Akkor sztem aki akar az tippeljen! (Cooper)

De vigyázz a rossz tippekkel és PŰ-ben!!!
Aztán ha ti is úgy gondoljátok holnap jöhetnek az segítségek! Rendben? Természetesen mostmár Cooper is!

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 10 szer., 9:19 

Sziasztok!

Nem akarok idiótának tűnni, csak annyira elszórtan csorogtak az infók, hogy szeretnék egy összegzést írni:
Mindenki, aki részt vesz a játékban 5 feladványt ad fel. Ha valaki úgy érzi, hogy tudja, melyik filmből való a feladvány tippet adhat le a kiírónál, szigorúan pű-ben! Amennyiben eltalálja az adott film címét(!) 5 pontot kap. Ha nem érkezik értékelhető találat adott időn belül, akkor a ki nem talált filmekhez segítségként újabb idézet, vagy egyéb segíség (pl. főszereplő, rendező, stb) érkezik. Egy segítség megadása után már csak 4 pont szerezhető egy kitalálásáért. Ha még mindig nem megy, újabb segítség jön, ekkor már csak 3 pont járhat érte, és így tovább. Ha az 1 pontos körben sem találja ki senki sem akkor a kérdező megmondja a feladványt. Amennyiben vki kitalálja a feladványt a kiírója is kap 1 pontot. (tehát ha ketten találják ki 2 pont, etc.)
A hibás tippekért pontlevonás jár, tippenként 2!
Remélem Coopernek is tiszta, és így nem kell keresgetnie a topicban a megegyezett szabályokat! :)

Én nem várok tovább, megadom a segítségeket. Elöljáróban annyit, hogy a 5. sz feladványomra érkezett 1 tipp Coopertől, ami helyes. Ezért felfedem azt. Coopernek pedig jár az 5 pont érte, nekem pedig az 1 pont.

A feladvány a "Reszkessetek betörők" c. film volt.

A segítségek:

1.Engedd el! Nem tudod mennyire fáj!
2.Többször is bebizonyosodott, hogy nem lehet kinyírni ezt a szőrös tökűt.
3.Csak egy igaz barát őszinte ennyire!
4.Én legyek lazább? A fő stresszgép lazaságra int...

Ugyanúgy remélem (mint Cooper), hogy viszonylag pontosak az infók...

Tessék tippelni!

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 10 szer., 11:02 

Hali!

Úgy láccik a mai nap friss aggyal keltem, vagy valami ilyesmi, mert 2 tippet is elnyomtam nagy hirtelen :) :lol:
De mivel az én feladványimra nem érkezett megfejtés, azért tovább gyűrűzik a sor.
Íme:

1.: "- Ha végzünk elugrunk nyaralni Floridába
- Máris Floridában vagyunk!" :D

2.: "Termoplánüveg, annyi!"

3.: "Hát mi az istent lehet itt fosztogatni!?..."

4.: "Ahogy vezetsz, az alapján azt hittem közlekedési vagy..."

5.: "Pedig szívesen megmentenélek szájból szájba lélegzéssel..."

Ennyi lenne az új idézetcsomag segítségként. Most már tessenek tippelni! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 10 szer., 12:17 

Bogpista: a tipped jó.
Bogpista kitalálta a 2. sz feladványomat. A köv. segítségig várom még a tippeket!

Bogpista: Cooper nem találta ki a tiédből az egyiket?

Laca.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 10 szer., 13:33 

Izé...

Lacának már írtam pü-ben, hogy tegnap Bogpista eltalálta az 5. rejtvényemet, de nem írt pü-t. Mondjuk ott volt Laca is és közöltem vele, csak azt nem, hogy mi volt a film, mert azt hittem, hogy más is tippelhet rá attól még. De ma kiderült, hogy ha eltalálta vki akkor közkinccsé kell tenni, hogy urambocsá mely filmből is származik az adott idézet.

Most mi legyen?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 10 szer., 13:44 

cooper írta:
Izé...

Lacának már írtam pü-ben, hogy tegnap Bogpista eltalálta az 5. rejtvényemet, de nem írt pü-t. Mondjuk ott volt Laca is és közöltem vele, csak azt nem, hogy mi volt a film, mert azt hittem, hogy más is tippelhet rá attól még.

Cooper:Mivel a te feladványaid csak pár napja vannak közkincsé téve, így a tieiden lehet még gondolkozni, így még bárki leadhat tippet! Egyébként PÜ-ben kérdeztem rá, csak nem itt a fórumon, hanem a cseten :)
Laca: Eddig csak te tippeltél 1 feladványomra, ami sajnos nem volt jó :( , így ez akkor -2 pont.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 10 szer., 16:13 

Bogpista megfejtette a 3. kérdésemre a választ! Gratulálok neki!
Így segítség nélkül jár neki az 5 pont, nekem meg 1.

Mindjárt írom a többieknek a segítségeket!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 10 szer., 16:31 

Laca írta:

Mindenki, aki részt vesz a játékban 5 feladványt ad fel. Ha valaki úgy érzi, hogy tudja, melyik filmből való a feladvány tippet adhat le a kiírónál, szigorúan pű-ben! Amennyiben eltalálja az adott film címét(!) 5 pontot kap. Ha nem érkezik értékelhető találat adott időn belül, akkor a ki nem talált filmekhez segítségként újabb idézet, vagy egyéb segíség (pl. főszereplő, rendező, stb) érkezik. Egy segítség megadása után már csak 4 pont szerezhető egy kitalálásáért. Ha még mindig nem megy, újabb segítség jön, ekkor már csak 3 pont járhat érte, és így tovább. Ha az 1 pontos körben sem találja ki senki sem akkor a kérdező megmondja a feladványt. Amennyiben vki kitalálja a feladványt a kiírója is kap 1 pontot. (tehát ha ketten találják ki 2 pont, etc.)
A hibás tippekért pontlevonás jár, tippenként 2!
Remélem Coopernek is tiszta, és így nem kell keresgetnie a topicban a megegyezett szabályokat! :)

Én nem várok tovább, megadom a segítségeket. Elöljáróban annyit, hogy a 5. sz feladványomra érkezett 1 tipp Coopertől, ami helyes. Ezért felfedem azt. Coopernek pedig jár az 5 pont érte, nekem pedig az 1 pont.

A feladvány a "Reszkessetek betörők" c. film volt.

Úgy néz ki, te sem értetted meg a szabályokat. Sajnos amit írsz, ellentmondásos. Írtad, hogy többen is kitalálhatják, aztán írod, hogy mivel Cooper kitalálta, így felfeded. Most akkor mi az igazság?

Miért kell felfedni egy helyes tipp után a megfejtést? Szerintem hülyeség. Mivel csak te és a megfejtett tudja, hogy mi volt az. Ha másnak nem sikerül megfejtenie, akkor jöhet a segítség oda is, és már csak 4 pont szerezhető vele. Szerintem minden kérdést le kell vinni az egy pontos segítségig, aztán lehet megmondani a megfejtést. Így többen is tippelhetnek, és aki előbb meg tudja mondani, az több pontot érhet el.
Én már kezdetben így értelmeztem a szábályokat, így nem fedem fel bogpista megoldását sem. Lehet másnak is kitalálni!
Hamarosan írok segítségeket, de most mennem kell!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 10 szer., 16:36 

cooper írta:
Izé...

Lacának már írtam pü-ben, hogy tegnap Bogpista eltalálta az 5. rejtvényemet, de nem írt pü-t. Mondjuk ott volt Laca is és közöltem vele, csak azt nem, hogy mi volt a film, mert azt hittem, hogy más is tippelhet rá attól még. De ma kiderült, hogy ha eltalálta vki akkor közkinccsé kell tenni, hogy urambocsá mely filmből is származik az adott idézet.

Most mi legyen?

El ne áruld, mert végetvetsz a játéknak. Találja ki más is!!!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 10 szer., 18:59 

Freemy írta:
Akkor jöjjön az öt megígért idézet:

1. - Valami kitört ebből a testből.
2. - Dicsőséged együtt jár a veszteddel.
3. - Szóval ki ez a titokzatos fotós? - Matt Flamhaff
4. - Mikor már közel vagyunk a parthoz|a mentőcsónakokat használva... elhagyjuk a hajót, amit majd... elsüllyesztünk.
5. - Összedobnál egy olyan gyíkhúsos tojáscsodát?

Az első segítségek:

1. - A szakértőim szerint, ez egy piramis.
2. - Azt hittük, hogy te vagy az! A fegyverzetedet hordta.
3. - 600,000-es példányszám alatt vagyunk. A Sparkle 1 millió felé közelít.
4. - Ha a németek nem ölnek meg minket, majd megteszi a kapitány.
5. - Olyan, mintha éjszaka alvás közben minden kitörlődne.

Remélem tudtam segíteni. :D

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 10 szer., 20:07 

Freemy írta:
Miért kell felfedni egy helyes tipp után a megfejtést? Szerintem hülyeség. Mivel csak te és a megfejtett tudja, hogy mi volt az. Ha másnak nem sikerül megfejtenie, akkor jöhet a segítség oda is, és már csak 4 pont szerezhető vele. Szerintem minden kérdést le kell vinni az egy pontos segítségig, aztán lehet megmondani a megfejtést. Így többen is tippelhetnek, és aki előbb meg tudja mondani, az több pontot érhet el.

Szia Freemy!

Az a helyzet, hogy akkor máshogy értelmeztük a dolgokat. Mi Lacával úgy gondoltuk, hogy ha valaki küld 1 helyes megfejtést, akkor azt a határidő lejártával fel kell fedni! Így van csak értelme a pontozásnak. Ugyanis nem lenne értelme tippelni akkor, ha tudod, hogy legközelebb lesz 1 segítség, így nincs mit vesztened. Mivel mindíg meg van adva az adott kör lejárta, így rá lehet hangolódni. Ezért is lett mondva az, hogy ki kell írni, ha valaki jó megfejtést adott, így lehet mérlegelni, hogy bevállalok-e egy kétségest -2 pontért, vagy nem. De akkor úszik a pont.
Szerintünk így kéne csinálni. Így pörgősebb is lenne és újabb filmek kerülhetnének terítékre.

Egyébként infóként: Laca kitalálta az "1." sorszámút az enyémek közül. Vagyis akkor jövő7 keddig törhetitek rajta ti is a fejeteket, utánna meg lesz adva a megfejtés.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 10 szer., 20:46 

bogpista írta:
Freemy írta:

Szia Freemy!

Az a helyzet, hogy akkor máshogy értelmeztük a dolgokat. Mi Lacával úgy gondoltuk, hogy ha valaki küld 1 helyes megfejtést, akkor azt a határidő lejártával fel kell fedni! Így van csak értelme a pontozásnak. Ugyanis nem lenne értelme tippelni akkor, ha tudod, hogy legközelebb lesz 1 segítség, így nincs mit vesztened. Mivel mindíg meg van adva az adott kör lejárta, így rá lehet hangolódni. Ezért is lett mondva az, hogy ki kell írni, ha valaki jó megfejtést adott, így lehet mérlegelni, hogy bevállalok-e egy kétségest -2 pontért, vagy nem. De akkor úszik a pont.
Szerintünk így kéne csinálni. Így pörgősebb is lenne és újabb filmek kerülhetnének terítékre.

Egyébként infóként: Laca kitalálta az "1." sorszámút az enyémek közül. Vagyis akkor jövő7 keddig törhetitek rajta ti is a fejeteket, utánna meg lesz adva a megfejtés.

Tőlem lehet így is.
Mondd meg még azt is, hogy mi legyen a te 1. megoldásoddal?
Te még azt a segítségek előtt kitaláltad, így most mondjam meg, vagy mi legyen?

Bogpista kitalálta az 1. és az 5. feladványomat is. Egy hetetek maradt a megfejtésre! :D

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 10 szer., 21:25 

Freemy írta:
Mondd meg még azt is, hogy mi legyen a te 1. megoldásoddal?Te még azt a segítségek előtt kitaláltad, így most mondjam meg, vagy mi legyen?

Szia!

Mivel kavarodások voltak és már adtál fel rá új segítséget, így maradjon akkor a jövő7-ig ez is. 4 pontért.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 11 csüt., 16:47 

Sziasztok !

Én is bekapcsolódok a játékba, pár tippet már küldtem is az érintettekenk.
Feladványaim a következőek :

1. "Az anyukám azt mondta, hogy az élet olyan, mint egy doboz bon-bon, nem tudod, hogy milyet veszel belőle."
2. "Minél jobb vagy, annál közelebb jutsz az ügyfélhez, pl késelni csak utoljára tanulsz meg."
3. "Hozd a macskát és futás"
4. "Fiúk, van egy hobo a kamionban, az úton szedtem fel, ha problémázik, csak dobjátok ki."
5. "Rambo ??!! Az egy buzi volt."

Remélem nem túl nehezek és pontosan az idézteim.
Jó fejtegetés.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 11 csüt., 17:56 

Szia Olly!

Örülönk, hogy csatlakoztál, Akkor tippelgess is. Hozzám még csak 2 tipp érkezett. Mindkettő Lacától, abból az egyik rossz. Gyerünk többiek, tippeljetek! (persze csak ha van ötlet... :D) Nem ártana holnap 1 pontösszesítés sem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 11 csüt., 19:14 

Olly kitalálta 3 feladványomra is a megfejtést, így 3x4 pontban részesült. Gratulálok!
Én ezzel kaptam 3x1 pontot! :D

Az 1., a 2., és az 5. feladványom ki van találva. Egy hete van a többieknek arra, hogy megfejtsék! :lol:

Bogpista megfejtette a 3. feladványomat korábban, közös megállapodás elfogadva. Egy hétig még 4 pontért lehet rá szavazni!

Már csak a 4. feladványom maradt, ami nincs megfejtve, bár még tipp sem jött rá... :lol:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 12 pén., 11:09 

Bogpista mefejtette az 1,3,4,5 feladványaimat ezért 4x5 pont jár neki, nekem, pedig 4x 1 pont.
Grtauláció a megfejtőnek.
Bogpista helyreigazítása alapján pontosítanám a 4. és az 5. feladványom idézetét :

4. "Nem árt ha szólok, hogy egy hobo alszik a sofőrfülkében. Útközben szedtem fel. Ha balhézna csak... dobjátok ki"
5. "Rambo, az 1 buzi!!!"

Elnézést a pontatlanságért.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 12 pén., 13:09 

Olly írta:
Bogpista helyreigazítása alapján pontosítanám a 4. és az 5. feladványom idézetét :

4. "Nem árt ha szólok, hogy egy hobo alszik a sofőrfülkében. Útközben szedtem fel. Ha balhézna csak... dobjátok ki"
5. "Rambo, az 1 buzi!!!"

Üdv!

Én inkább azt mondanám, hogy a pontosítást én tettem, ez alapján te követted el a helyreigazítást. Bár lehet ez csak szőrözés a szavakkal, de jobban hangzik. A helyreigazítás, az olyan parancsolós, kötelező jellegűként értelmezhető. És én nem köteleztem semmire Ollyt :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 714 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 36  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]