Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 448 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 dec. 25 kedd, 21:02 

Nekem linux alatt atom stabil a H3. HD moddal és anélkül is. A wine kompatibilitás win95-től win7-ig állítható.. Az újabb játékokra meg ott a win7.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: magyarítás
HozzászólásElküldve: 2012 dec. 25 kedd, 22:01 

ElderOne írta:
Fritzi írta:
Heló, először az Ab-t utána a sodot telepítsd, erre jöhet a magyarosítás, aztán a wog. a cronicles teljesen önálló, nem kéri az alap játékot. azokhoz én se találtam magyarosítást.

Nekem olyan problémám lenne, hogy win7 alatt a h3 állandóan kifagy meg leáll, mit lehet tenni ellene hogy ne álljon le? Boldog karácsonyt mindenkinek.

Helló!

Sajna semmit. A Heroes 3 Win 98-ra van optimalizálva. XP-n még elfut akadásmentesen, de Win7 alatt nem működik. Fel lehet ugyan telepíteni, és el is indul, ha Win 98 kompatibilitási módban futtatod, de amint írtad, két három naponta kifagy...
Én emiatt tettem vissza a Win XP-t az egyik kisebb vinyómra. Így két féle rendszerbe tudok bejelentkezni, egy Win7-esbe és egy XP-sbe. Az ilyen régi kedvenc játékok miatt, mint a H3, H2, AoE 2, M&M6, M&M7 és az IG 2 muszáj volt ezt tenni.

Win7-nél csak a kompatilitást kell átállítani winXp-re és mind menni fog. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 dec. 26 szer., 14:35 

Próbáltam mindenhogy, de csak kidobál. :S Mindegy muszáj lesz kibírnom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 dec. 27 csüt., 11:17 

Leszedtem a hamachi-t és fel is telepítettem. De most kiírja, hogy új hálózat létrehozása vagy csatlakozás egy meglévőhöz. Itt mit kéne csinálnom? És hogy lehet ezen játszani? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 dec. 29 szomb., 0:43 

Közben Hysztis-el elkezdtem Heroes 4-ezni Gameranger-en. Hamachi kilőve. Csak msn és a játék megy.

Már egy hete játszunk, hála a 2 gépi ellenfélnek, de nem ez a gond. mindketten nyomunk egy end turn. Lép a lila, aztán a zöld és amikor én jövök kiírja, hogy a kapcsolat megszakadt. A játék annyiban tér el, hogy az övé magyar az enyém angol.

Most azt próbáljuk meg, hogy ő hostol és én csatlakozok. És a probléma megmaradt. :?

A H3-nál egyszer nem jelentkezett a gond.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 dec. 29 szomb., 22:03 

T-Rex írta:
Közben Hysztis-el elkezdtem Heroes 4-ezni Gameranger-en. Hamachi kilőve. Csak msn és a játék megy.

Már egy hete játszunk, hála a 2 gépi ellenfélnek, de nem ez a gond. mindketten nyomunk egy end turn. Lép a lila, aztán a zöld és amikor én jövök kiírja, hogy a kapcsolat megszakadt. A játék annyiban tér el, hogy az övé magyar az enyém angol.

Most azt próbáljuk meg, hogy ő hostol és én csatlakozok. És a probléma megmaradt. :?

A H3-nál egyszer nem jelentkezett a gond.

Hiszen jobb dolgunk nem is lehetne Péntek éjjel :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 dec. 29 szomb., 22:41 

Nekem az lenne a kérdésem, hogy valaki nem tudja véletlenül a heroes 6-ban hogyan működik ez a pontrendszer? Néztem a ranglistát a kampányban amit megcsináltam, hogy ilyen 20-on millió pontokat kaptak az elsők arra a pályára, amire konkrétan kíváncsi voltam. Én ha bele gebedek se tudok összehozni 150 ezernél többet. Nehéz fokozat, minimális veszteség csatákban(volt olyan próbálkozásom ahol 277% volt a technika a végén). Csináltam olyan próbát is ahol a lehető legrövidebb időre mentem rá. Nem harcoltam olyan csapattal, ami nem kellett semmihez sem, nem vettem fel a földről semmit sem, csak amit muszáj volt. Néztem, hogy főleg az időre kaptak nagyon sok pontot, ezért is próbálkoztam ezzel, de még csak a 0,00001% át is éppen csak elérem annak a pontnak, amit ők kaptak... Azt viszont kétlem, hogy ennyire béna lennék. Viszont nagyon idegesít ez a helyzet. Nem akarom/tudok úgysem első lenni a pontszámban, de hogy ennyire "lemaradok" tőlük az kicsit frusztrál...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 dec. 30 vas., 2:48 

Farkas írta:
Nekem az lenne a kérdésem, hogy valaki nem tudja véletlenül a heroes 6-ban hogyan működik ez a pontrendszer? Néztem a ranglistát a kampányban amit megcsináltam, hogy ilyen 20-on millió pontokat kaptak az elsők arra a pályára, amire konkrétan kíváncsi voltam. Én ha bele gebedek se tudok összehozni 150 ezernél többet. Nehéz fokozat, minimális veszteség csatákban(volt olyan próbálkozásom ahol 277% volt a technika a végén). Csináltam olyan próbát is ahol a lehető legrövidebb időre mentem rá. Nem harcoltam olyan csapattal, ami nem kellett semmihez sem, nem vettem fel a földről semmit sem, csak amit muszáj volt. Néztem, hogy főleg az időre kaptak nagyon sok pontot, ezért is próbálkoztam ezzel, de még csak a 0,00001% át is éppen csak elérem annak a pontnak, amit ők kaptak... Azt viszont kétlem, hogy ennyire béna lennék. Viszont nagyon idegesít ez a helyzet. Nem akarom/tudok úgysem első lenni a pontszámban, de hogy ennyire "lemaradok" tőlük az kicsit frusztrál...

Csalás, kamu!

Vagy ha meg nem, akkor sikerült olyan emberekre bukkannod, akik valószínűleg még sz***ni sem állnak fel a gép elől,és napi 24 órát pazarolnak el erre. Nem dicsőség versenybe szállni az ilyenekkel...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 dec. 31 hétf., 4:16 

Nem kell ennyire tolongani :D

Az lényegtelen, hogy neki magyar H4-e, míg nekem angol H4-em van?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 dec. 31 hétf., 15:49 
Heroes Team

T-Rex írta:
Nem kell ennyire tolongani :D

Az lényegtelen, hogy neki magyar H4-e, míg nekem angol H4-em van?

Üdv Bátor Harcos!

Az alap játékkal nyomjátok? Ott a patchelés a magyar verziónál hiányos, ezért gyanítom ott lehet a gond... Javaslom a Winds of War-ral próbálkozzatok vagy mindketten az angol verzióval. Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jan. 01 kedd, 11:51 

Köszönjük, megnézzük :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jan. 02 szer., 16:10 

Sziasztok!

A heroes 3-as map editor nálam mindig lefagy, ha egy event a jutalmaianál meg akarom nézni, hogy experience-n kívül mit ad a kék gömböcske. (Így lényegében nem tudok olyan eventet létrehozni sem, ami lényeket adna) Meg lehet ezt a problémát oldani az egész heroes 3 újratelepítése nélkül?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jan. 02 szer., 18:46 

Szia!
Én még nem találkoztam ezzel a hibával, nem lehet, hogy az adott pályánál van a hiba?
Ha csinálsz egy teljesen új pályát és azon raksz le evenetet, ott is befagy?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jan. 02 szer., 18:57 

Már tárgytalan, valahogy megoldódott magától! Mindenesetre érdekes volt, mert több pályánál is kipróbáltam, de egyiknél sem nyitotta meg, és a gépet is újraindítottam közben. Azért köszönöm!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jan. 03 csüt., 2:08 

Néha csinál ilyeneket a játék. Egyszer-egyszer az életben. Olyankor, egyik gyógymód neki az editor újraindítása. A másik pedig, a gép resije.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jan. 04 pén., 23:51 

Már magyar H4 complete-tel játszunk mind a ketten. Az angol H4-et biztonsági okokból töröltük mind a ketten. És a kedves játék továbbra is szétkapcsol. Én minden tudásomat beleadtam és semmi sem volt jó neki. :?

Új port létráhozása, hamachi törlés, stb...

Egyéb ötlet? Vevő vagyok mindenre :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jan. 05 szomb., 18:06 

VNC/Steam ablakban hotseat.. :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jan. 06 vas., 11:55 

Ezt még nem próbáltuk :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jan. 07 hétf., 12:49 

Sziasztok!
Heroes 6 első kampányának folyamatos fagyását ( több usernél ugyanaz a tapasztalat) mi okozhatja? milyen megoldásokat tudtok esetleg erre?( azért írom, hogy első kampány mert még itt tartok, nincsenek további tapasztalataim)
Visszaolvastam a témában a kompatibilitási beállitásokkal sajnos nem mentünk semmire. Legfrissebb driverek sem segítettek.
A többiek arra panaszkodtak, hogy a várba beérkezve szürke lapok jelentek meg és utána kifagyott... nekem egyszer jelentek meg szürke lapok de nem fagyott ki.. viszont random idöközönként a várba lépve megfagy a képernyő .. ugyan a kurzor mozog és lehet hallani hogy kattintok.. de a kép teljesen megmerevedve tekint vissza rám:)
Elég idegesítő napi4-5x újraindítani, hogy az ember tudjon játszani.
Biztos vagyok benne, hogy sokan tapasztaltátok ezt a hibát.. 4 emberből 4 nél fagy.. ez tény.. minden esetben heroes 6 gold edition win7 64 bit en
Aki tud megoldást erre kérem jelezze..
Köszönettel
Chromanyon

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jan. 07 hétf., 13:38 

Sajna az a helyzet, hogy Nvidia kártyákon jelentkezni is fog a probléma, először én is azt hittem, hogy lejjebb véve a Windows kompatibilitást menni fog, de nekem is újra előjött a probléma.....vakarják is a fejüket a fejlesztők, hogy miért van ez.... :shock: Két megoldás van: régebbi driver, de fogalmam sincs melyik, vagy pedig Ati kártya beszerzése, azokon nincsenek ilyen problémák. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 448 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]