Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1102 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 56  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 dec. 20 csüt., 8:06 
Heroes Team

Jou, ez az elvárás teljesen jogos, sőt magam is ezen szoktam füstölögni, hogy (majdnem) mindent megértek én, ha MONDJÁK!

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 dec. 20 csüt., 12:19 

Bic Dave 2:0

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 dec. 20 csüt., 13:16 
ISTEN

Jou-Szilupa 1:1

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 dec. 20 csüt., 13:17 
Heroes Team

Szilupa-Jou 1:1

Mindkét meccsen kötelezően jött az ellennek a tactic, így ennyit sikerült kihozni a dolgokból...

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 dec. 20 csüt., 14:26 

Csizu írta:
Srácok!

Azokat kérdezem, akik még el sem kezdték lejátszani a meccsüket: tervezitek, hogy lejátsszátok? 25 nap van még vissza, tessék elkezdeni a partikat, ne hagyjátok a végére!

Azok, akik az utolsó 3 hétben sem játszottak le egy partit sem, időpontokat beszélünk meg - hasonlóan az OB-hez - és aki nem jelenik meg a megbeszélt időpontban, az elveszítette a párharcot. Nem látom jogosnak a 0:0-t abban az esetben, ha az egyik fél minden tőle telhetőt megtesz a mérkőzés lejátszásához, de a másik fél a világát sem tudja. Tehát a határidő December 23. 18:00

Az utolsó két hétben pedig további egyeztetések lesznek annak érdekében, hogy január 13.-ig minden párharc kimenetele eldöntött legyen.

Szerintem keresd meg az eddig inaktív embereket és köteleztesd őket arra, hogy írjanak időpontokat, amikor ráérnek játszani. Én például azért nem indultam, mert tudtam hogy nem lenne időm lejátszani a meccseket.
Lehet, hogy valakinek januártól lesz csak ideje, csak nem kommunikál a többiekkel, hogy mikortól ér rá partyzni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 dec. 20 csüt., 22:20 
Heroes Team

Maradok színesnél, mert azt tuti elolvassátok :) A határidőt tartom a továbbiakban is, ennek oka kettős:
- 1 hónap alatt nem kezdtél el játszani, akkor az utolsó két hétben sem fogod elkezdeni, ha valami csoda folytán mégis, akkor pedig nem tudsz lejátszani 38 meccset..
- 1 hónap alatt egy fűszálat sem tettél keresztbe azért, hogy akár 1 meccset is lejátsszál (szóltál, hogy nem érsz rá? Kértél haladékot? Határidőt? Jelezted felém/többiek felé hogy mikor érsz rá?)

Laca: fel lehet háborodni és sértődöttet játszani, bár pont Tőled nem várom el. A jelentkezési határidő lejárta után szavaztam neked bizalmat és írtalak be a jelentkezők közé, ami csupán egy gesztus az irányodba.. ezek után sem a hozzáállásodat sem pedig a kommentet nem tudom mire vélni.
Nimbus: elhiszem hogy nem tetszik, nekem sem.. a határidőt azért írtam ki (semmilyen személyeskedés), mert el akarom kerülni azt, hogy az utolsó héten arról beszéljünk, hogy néhány ember miatt toljuk ki a határidőt még 3 héttel. Előre szólok, legyetek szívesek betervezni, gondolkodni rajta, mert különben nem lesz az egészből semmi. Értem a munkát, családot és a többit, nekem is van elég dolgom, de ha NEM TERVEZED BE ELŐRE, akkor nem fogsz haladni a partikkal. Ez különösen igaz akkor, ha el vagy havazva és keveset és ritkán érsz rá.

Pistával még októberben közöltem a határidőket, hogy tudjon az OK kezdési határidejével kalkulálni. A határidőt pedig szeretném betartani, mert ebben állapodtunk meg. Sokaknak egy nyomorult támadás meccset sincs idejük lejátszani, a két versenyt párhuzamosan meg aztán pláne.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 dec. 21 pén., 0:19 

Csizu írta:
Meccsek lejátszásának határideje 2013 Január 13 éjfél.

Én ennek ismeretében indultam. Ezért nem értem mire kellene haladékot kérnem. Az új határidő tegnap került kihirdetésre teljesen inkorrekt módon mert eddig erről nem volt szó. Nem játszom a sértődöttet, de eddig nem igazán volt időm játszani mert elég nagy hajtás kerekedett nálunk az év végére. Erre ugyan nem számitottam, de nem tudok vele mit kezdeni.
Eszembe se jutott, hogy miattam határidő módositás legyen bevezetve és nem is fogok ilyet kérni később sem.
A meccsek teljes körű lejátszására törekedni fogok, de most nem tudok ezzel foglalkozni.
Ha az utólag bevezetett határidő miatt kizársz akkor tedd és írd be nyugodtan a 2:0 vereséget nekem mindenki ellen, ez abszolút nem sértődés jellegű, de nem tudok megfelelni egy utólag bevezetett szabálynak. Sajna ez van. Ha lehetőségem lesz az előre kihirdetett szabályoknak megfelelően játszani akkor pedig határidőre lejátszom a meccseket.
Légyszives ne dobálózz azzal, hogy utólag jelentkeztem, mert ezért viszont megsértődök és hagyom az egészet a fenébe. Soha nem volt még olyan támadás ahol külön kellett volna határidőre jelentkezni, minden esetben (eddig) a csapat határidőre való beküldése jelentette a jelentkezést! Sőt a magam esetéből kiindulva volt olyan is, hogy egy-két becsúszó embert még ezután is bevettünk a játékba. Értem én, hogy lehet ezt szigorúan is venni végül is ez nem egy játék, hanem egy vérre menő komoly díjazású verseny...
Ha gond az, hogy utólag jelentkeztem (nem csapatbeküldésről van ugye szó) akkor tisztázzuk le most és legyek most kizárva mert nem esik jól ezt hallgatni. Vagy ha nem gond, akkor meg ne beszéljünk többet erről.

Ezúton felteszem a nagyesküt, hogy igyekszem minél előbb sort keríteni a meccsekre, remélem ennyi most elég...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: .
HozzászólásElküldve: 2012 dec. 21 pén., 0:38 

Hello Urak!

Részemről is tartható lesz a január 13, eleve úgy készültem, hogy a meccseket a bajnokság második felében játszom le, amikor már látom, ki mit alkotott. Nem mintha nagy babérokra akarnék törni a démonokkal :)

Szóval no para, minden meccs meglesz időre. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 dec. 21 pén., 0:48 

Hétvégén én is kezdem a támadást.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 dec. 21 pén., 1:07 

Nekem úgyis itt lesz a "téli szünetem", akkor én egésznap ráérek játszani mindenkivel. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 dec. 21 pén., 2:16 

Ha jól emlékszem Titi is vmikor a támadás 2.felében kezdené el a meccseket.
Most már hogy látjuk senki nem veszett el a süllyesztőben,sztem maradhat az eredeti határidő.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 dec. 21 pén., 14:19 

Én a két ünnep között elkezdem a meccseimet :) Szóval a gargokat senki sem ússza meg :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 dec. 21 pén., 14:27 

Ok, mindenki jelzett valamit, úgyhogy akk most már valahogy csak megoldható lesz a dolog. :wink: (Bár hozzáteszem, szűk három hét alatt azért necces lesz 38 meccset lejátszani... :roll: )

Viszont am lassan jöhetne egy újabb részeredmény-közzététel, nem? :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára HUNLorcs 2012 dec. 21 pén., 14:36-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 dec. 21 pén., 14:34 

ShurTugal : 2860894 (GR)

Aki ráér, jöhet, ma és holnap :wink:

Teki1986 2-0 ShurTugal

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Zsee 2012 dec. 21 pén., 20:49-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 dec. 21 pén., 15:17 

Dave ShurTugal 2:0

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 dec. 21 pén., 20:10 
ISTEN

ShurTugal-Kiki 1:1
ShurTugal-Szilupa 0:2
ShurTugal-Bic 0:2

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 dec. 21 pén., 21:58 

Teki-Kiki 2:0
Teki-Bic 2:0

Izgalmas meccsek voltak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 dec. 22 szomb., 1:08 

HUNLorcs-Merlin: 2-0

Jó meccs volt mind a kettő, bár a szerencse most sem maradt el, GG!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 dec. 22 szomb., 10:29 

hopp

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 dec. 22 szomb., 13:24 
Heroes Team

Csizu vs Ssth: 2-0

Megtanultuk, hogy a mass dispel az aknákat is semlegesíti..

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1102 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 56  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]