Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1102 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 56  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 01 csüt., 0:14 
Heroes Team

Némi korrekcióra szorul korábbi levelem. Mindig Sünivel példálózok ugyanis, amikor hasonló téma felmerül, pedig tehetném ezt Karesszal is.
Ő ugyan nem húzott ki konnektorból csatlakozót, mint Laca (arról megoszlanak a vélemények, hogy ezt mennyire gondolta poénnak, de Vologya biztosan nem), és nem is lépett ki a játékból, ha nem olyan volt az állás, de valami elképesztő "tehetséggel" és pofátlansággal szerkesztette a térképeket...
Szép, hogy gerincesnek gondolunk mindenkit a környezetünkben, de sajnos ez nem így van... Emberek vagyunk, akik néha hibáznak.

A szabály egyértelműen kell a többi csak vágyálom és mese...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 01 csüt., 0:41 

Csizu írta:
6. ShurThugal

Mindenféle kötekedés nélkül, szeretném a 2. h betű eltávolítását kérni, ha lehetséges :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 01 csüt., 2:50 

Csizu írta:
Ugyan még 2 óra van még a nevezés elkezdéséig, de Teki pl annyira lelkes, hogy háromszor is a tudtomra hozta, hogy szeretne indulni, így kicsit elébe megyek a dolgoknak, úgysem változtat a lényegen :)

Mivel pü-nél 2x is hibát dobott így nem tudtam hogy elment-e vagy sem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 01 csüt., 9:52 

Én is jelentkezem!

A második szabályhoz csak annyit, hogy szerintem nem is az a legfőbb indok, hogy nem bízok meg a másikban, hanem az hogyha tényleg megszakad kétszer a netem, akkor nehogymár harmadiknak is nekifussak. Így nagyon el tudnának húzódni a dolgok. Ha ennyire rossz a netem akkor ne a másik idejének és idegeinek rovására játszam! Szóval egyetértek vele.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 01 csüt., 9:56 
Heroes Team

No most, hogy már lehet jelentkezni, én is megtenném. :)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 01 csüt., 10:00 
Heroes Team

ShurTugal írta:
Csizu írta:
6. ShurThugal

Mindenféle kötekedés nélkül, szeretném a 2. h betű eltávolítását kérni, ha lehetséges :wink:

Bocsi, valamiért nagyon adja magát a "h" betű. Javítva!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 01 csüt., 10:03 
Heroes Team

Eddig nevezettek névsora:

1. Teki1986
2. Kiki
3. Bic
4. Szilupa
5. Csizu
6. ShurTugal
7. T-Rex
8. HUNLorcs
9. Ssth
10. Nimbus
11. Titi
12. Dave
13. Warius
14. Dragon
15. Dreegar

A versennyel kapcsolatos határidőket és szabályokat olvassátok el a topic 35. oldalán lévő hsz-ban! Köszi!

Jelentkezési határidő változott: november 11. (vasárnap) 0:00

A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára Csizu 2012 nov. 05 hétf., 19:10-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 01 csüt., 12:53 

Eddig nem is tudtam, hogy a legutóbbi online támadás pontok nem lettek beírva.
Azonban én is szeretném, ha a helyezettek kapnának pontokat.
A versenyen mindenki egyforma árlistából választhatott, legyen azon bármilyen változtatás is a korábbiakhoz képest.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 01 csüt., 13:09 

Én is megyek, de a BB-n már mondtam :)
Én örülnék ha be lenne írva a legutóbbi verseny eredménye, mert remek volt a csapatom, és nyertem :P

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 01 csüt., 14:40 

Egyet értek az előttem szólókkal, nem mintha büszkélkedhetnék azzal a nyolcadik helyezésemmel, de egyrészt támadásnak támadásverseny, másrészt pontnak pont. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 02 pén., 10:56 

Üsse kő, ismét bebizonyítom h mennyire nem értek a támadáshoz : )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 02 pén., 13:23 

Dreegar írta:
Üsse kő, ismét bebizonyítom h mennyire nem értek a támadáshoz : )

Nekem eddig a megszokott metódusom az volt,hogy találjak egy olcsó high speed unitot amiből tudok sokat venni és nagyot ütnek :lol:
Ezúttal kipróbálok vmi mást is :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 02 pén., 13:35 

Én három agyament, fun-alakulat között vacillálok, amiket eddig még nem láttam és ki akarok próbálni :). Bár, eddig a minókon kívül egyetlen értelmes H3 csapatom nem volt :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 02 pén., 13:37 

ShurTugal, most már a győzelmet célozd meg inkább. :P Fun csapatokkal sokra nem megy az ember :D Egyébként pont a múltkori online TT-n bevetett csapatod szerintem simán az elsők között lehetett volna :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 02 pén., 13:41 

HUNLorcs írta:
ShurTugal, most már a győzelmet célozd meg inkább. :P Fun csapatokkal sokra nem megy az ember :D

Azt egy szóval sem mondtam hogy nem szeretnék nyerni :P Csak közben szeretnék párat röhögni az idióta ötletemen :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 02 pén., 13:44 

ShurTugal írta:
HUNLorcs írta:
ShurTugal, most már a győzelmet célozd meg inkább. :P Fun csapatokkal sokra nem megy az ember :D

Azt egy szóval sem mondtam hogy nem szeretnék nyerni :P Csak közben szeretnék párat röhögni az idióta ötletemen :lol:

Jó az mondjuk igaz, én is lehet h valami szédült ötlettel fogok előállni az idén :D

Dreegarral együtt am már vagyunk 14-en, ha még a többi BB-s is jönne akkor egész szép mezőny alakulhatna ki :D (pl. Chris, Magix, LordShaba, Warheart, NG stb. jelentkezzetek!! :wink: :) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 02 pén., 22:12 
Heroes Team

Jövök énis, azért a Támadásokból még most sem maradnék ki semmi pénzért :) Lássuk ezúttal mit tudok kihozni az árlistából 8) Utoljára mikor voltam a bazik jók voltak :D

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 03 szomb., 2:52 

Bocsi nekem van egy olyan gondom, hogy a januárom elég sűrű lesz, ami azt jelenti, hogy nekem december végéig legkésőbb le kellene játszanom az összes meccsemet, mert januárban nemigen fogok ráérni. Ezért az lenne a kérdésem, hogy nagyon megkavarná-e a dolgokat, ha megkérnélek titeket, hogy valahogy toljuk egybe a csapatépítést a nevezéssel :?: :? (csak hogy értsétek: hogy lehessen elkezdeni csapatokat kreálni még a nevezés lezárta előtt, és annyival hamarabb is lenne a határidő a csapatok beadására, ezzel talán előre lehetne tolni a dolgot mondjuk úgy egy héttel, és akkor hamarabb el lehetne kezdeni lejátszani a meccseket). Ez természetesen nem jelenti azt hogy a meccsek lejátszásának határidejét is előre kellene tolni, csak annyit, hogy valamivel hamarabb el lehessen kezdeni a játékot hogy december végéig lehetőleg mindenkivel legyen lehetőségem lejátszani a partikat. Ha nagyon bonyolult akkor nyilván nem kell átvariálni az időpontokat (ha meg ettől függ Vologya jelentkezése akkor pláne), csak gondoltam, megkérdem. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 03 szomb., 9:02 

Dragon írta:
Jövök énis, azért a Támadásokból még most sem maradnék ki semmi pénzért :) Lássuk ezúttal mit tudok kihozni az árlistából 8) Utoljára mikor voltam a bazik jók voltak :D

Túl jók voltak :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 05 hétf., 19:06 
Heroes Team

Sziasztok!

Elnézést, hogy nem válaszoltam a kérdésekre / kérésekre azonnal, kicsit kivártam, hátha érkezik még vélemény nyilvánítás a fenti témákban.

Ne haragudjatok, de vannak olyan kommentek is, ahol úgy érzem, hogy saját magatoknak mondtok ellent és ezzel nem igazán tudok mit kezdeni. Ha nem tudtad Merlin, hogy nem számították bele a toplistába, akkor az azt jelenti, hogy meg se nézted, utána se jártál. Ebben az esetben a toplista nem is fontos, ha fél év alatt nem sikerült megtalálni vagy ránézni, hogy megkaptad-e a pontokat. Ha pedig nem fontos, akkor most miről beszélünk? Ha érdekel valami, utánajárok, kérdezek, szerintem ez alapvető emberi tulajdonság, nem gondolom, hogy nagyot tévedek, ha a fenti, kicsit tovább gondolt eszmefuttatást igaznak hiszem.

A szabályokat a verseny előtt hozzuk, nem utána, az előfordulhat, hogy nem várt események menet közben kerülnek tisztázásra, ilyet többet is láttunk.

Ha valaki összeszedi nekem, hogy milyen változások voltak az akkori árlistában, akkor azt megköszönöm és megnézem mit tehetek. Az oka, hogy ragaszkodom az eredeti álláspontomhoz egyszerű:

Fontosnak tartom, hogy ezt a versenyt sztenderdizáljuk más szóval szabványosítsuk. Ez azt jelenti, hogy mindig ugyan olyan körülmények között (árlista változatlan vagy ha változik akkor egy kidolgozott mechanizmus alapján; lebonyolítás egyezik; rendelkezésre álló pénzmag - 25k - változatlan stb) játszunk. Értem, hogy mindenki ugyanabból az árlistából dolgozott, de aki gyakorlottabb, az élni fog egy olyan lehetőséggel, hogy a villám elleni nyakék 350 arany és nem 2350, a zöld fülüek pedig jönnek majd Solmyr-ral és nem értik hogyan buknak el annyi partit..

De nyitva tartom a lehetőségét annak, hogy megvizsgálom a változtatásokat és a csapatokat és utána döntök.

HUNLorcs: gondolkodtam a kéréseden és arra jutottam, hogy ha 28-40 meccset kell lejátszani, akkor nem biztos, hogy 1 hét olyan sokat számít.

Őszintén szólva nem szeretném, ha valaki azért maradna le a versenyről, mert megváltozott a határidő és nem olvasott fórumot.. annyit tehetek, hogy a jelentkezési határidőt november 11.-e 0:00-ig húzom vissza és megkeresem azon állandó résztvevőket, akik még nem jelentkeztek, hogy ne maradjanak le akaratukon kívül.
Remélem ez is segít és be tudod osztani a meccseket!:)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1102 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 56  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]