Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 293 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 23 szomb., 10:18 

Sziasztok.
Most éppen 12 hónapnál járok.Van 300 arkangyalom.Olyan kapunál vagyok ahol kristálysárkányok vannak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 23 szomb., 13:32 

Újra kell kezdenem a játékot. :evil: Egy küldetéskapunál nincs szöveg csak egy pipa és ha lenyomom akkor kilép.A map editorban megnéztem és ahhoz , hogy bejussak lekell győznöm a God of earth hőst.Ezt meg is tettem , de utánna is csak egy pipát hozott ki és akkor is kilépett.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 24 vas., 14:05 

Valakinek odatudnám adni a mentést , hogy kinsissa a kaput?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 24 vas., 14:20 

Én a The empire of the world első pályáján akadtam el. Még eléggé az elején. :( Nem találom a zöld sátrat! :oops: Nagyon örülnék ha valaki segítene!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 24 vas., 14:33 

A zöld sátor még odébb van.Arra nincs az elején szükséged.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 24 vas., 20:53 

Hát, gyerekek, asszem egy kicsit rég látogattam ide... Az igazság az, hogy Heroesozni sem nagyon mardt időm, de azért volna egy dolog...

Szóval aki H4ben 3 pappal (L12-11-8 summoner, de ez nem sokat számít), 19 crusaderrel, 25 körüli monkkal, 190+-10 sprite-tal meg tudja verni a következő sereget, az előtt megmelem a kalapom:
-92 efreet
-56 nightmare
-100+ medusa és minotaur

próbálkoztam párszor, de hiába volt meg a divine intervention, mass bless, regeneration,prayer, 2xbasic summoning&nature magic, meg még pár kevésbé lényeges spell, és crossbow mindenkinél...
Az igazi gond nem is az, hogy nagy az ellenfél, hanem hogy a medusák és az efreet egyetlen ütésre képes leszedni a hőseimet. Meg aztán, ha valaki utánaszámol, ennek a bandának kb 4xeres a hp-je, amit chaos vagy order nélkül lehetetlenség ellensúlyozni. asszem elértem a life magic korlátait, de a legnagyobb röhely az egészben, hogy egy master stealth-tel meg lehetne oldani az egész cuccot, mert egy questes varázstárgyat őriznek. (gy. k. most a H4 Life cmp 2. részéről van szó...)

Na, lehet licitálni, akink kell, elküldöm a mentést...
Béke veletek az életben, sok XP-t a harcmezőn!
TeoZ :( :( :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 25 hétf., 14:27 

Engem érdekelne a mentés.Ide kérem: brucenolan@freemail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 25 hétf., 20:25 

Jó lehet hogy az elején nem kell a zöld sátor de én ott tartok ahol kell!
Ja és ez a The empire of the world 1!
:D Örülnék ha valaki segítene! (már mindenhol kerestem, teljesen kikészített a sok ide-oda rohangálás)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 26 kedd, 18:07 

Én is elkezdtem egy hete ezt a pályát , de a barátom javasla miatt kezdhetem előröl :) .Nembiztos , hogy újra elkezdem.Nehogy megint egy hiba legyen benne , mint a The empire of the world 2-ben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 26 kedd, 19:25 
Heroes Team

Szia Titi, a zöld sátor az 59,13,1 pozícióban van. Keresd meg az editorban ez alapján. Egyszerűbben: az Armageddon's Blade mellett!!!!

Hogyhogy nem találtad meg?????? :?:

Szia: Krityó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 28 csüt., 19:52 

Az editorba már megtaláltam. Az a baj hogy elfoglaltam a rampart, castle, necro várakat, megszereztem a vízenjárásos csízmát. :D Onnan nem tudok tovább menni, mert kéne a zöld sátorhoz vezető út, és sehogy sem tudok oda menni arra a kis szigetre! :oops:
Gondolom hogy valami fifikát kell alkalmazni pl.: álcázott víz vagy valami ilyesmi. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 29 pén., 12:15 
Heroes Team

Szia titi, 69, 0, 0 pozícióban van a kapu.
Az editorban mindent megtalálsz, csak kattints a piros-sárga négyzethálóra. Ekkor megjelöl sárgával minden olyan pontot, amihez oda lehet lépni a valódi pályán a hőssel!
Ezen a pályán (meg sok más szuper pályán) éppen az a trükk, hogy el vannak dugva egy kockányi dolgok valamilyen építmény, vagy hegy, vulkánfüst mögé. Tehát mindenhová meg kell próbálni odajutni, ahová csak engedi a gép!!!! Lásd: ágaskodó lovacska a kurzor helyén.

Szia:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 31 vas., 20:07 

Krityó!

Kösz a segítséget! A zöld sátor meglett és utána irtottam tovább a jónépet! :twisted: Most viszont a sötétkék sátort nem találom! Már végig néztem az editort és sehol sem találtam! :oops: Lehet hogy csak én nem látom vagy pedig nagyon el van rejtve! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 31 vas., 20:19 
Heroes Team

Szia titi!

Így nem ciki kicsit játszani ???? :lol: :lol:
Mindent én mondok meg? Hol marad az élvezet?

A warlockoknál van a sátor, 130, 126, 1 nél.

Utoljára segítettem ilyenben, innentől lásd az előző levelet...! :twisted:

Szia,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 31 vas., 21:03 

Így igaz.Általában , ha kell a sátor elkkellett volna menni valamikor a sátor elött.Lehethogy nem igaz. :) Ha nem tudsz továbbmenni akkor keress másik lehetséges utat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 okt. 31 vas., 22:24 

titi írta:
Krityó!

Kösz a segítséget! A zöld sátor meglett és utána irtottam tovább a jónépet! :twisted: Most viszont a sötétkék sátort nem találom! Már végig néztem az editort és sehol sem találtam! :oops: Lehet hogy csak én nem látom vagy pedig nagyon el van rejtve! :D

Szia Titi!

Használd az editort. Van benne kereső is (find), így könnyebben meg tudod találni a cuccokat. Ismerd ki a rendszert. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 02 kedd, 18:46 

Sziasztok!

Sajnos a find opciónak is megvannak a hátrányai. Ugyanis teszemazt egy artit keresel akkor a find nem fogja kidobni, ha az seer's hutban, szörnynél, eventben vagy hősnél van. Hasznos opció még az export text... Ha a térkép olyan nyelvű, amit beszélünk soxor segíthet olyan szörny-event megtalálásához, amelynél kulcs artifact jutalom leledzik...
(volt olyan, hogy jósok monsztrát le kellett alázni ahhoz, hogy megszerezzük az egyik Seer's "hozzámánekem 999 gemet ecsém és akkor tuti lesz" küldetését. :lol:

No persze, ha a térkép hottentottául van, akkor ez se sokat segít, de azért lehet ügyeskedni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 04 csüt., 0:21 
Heroes Team

Ez igaz, de egy/két sátrat nem lehet elrejteni questbe... :twisted: !

A Find egyéb hátrányai: ha olyan dolgok keresésére használod, amiből több is van (pl. teleportkapu, börtön, stb.) NEM az összeset mutatja meg, hiába kattintgatsz a find previous és a find next gombokra!!! Ha van 5 prison, akkor kb. hármat mutat meg csak!
Tehát csak erre a keresőre hagyatkozni dőreség!
Marad a jó öreg klasszikus módszer: az egérrel szépen pásztázod végig módszeresen a térképet egyszer, majd mégegyszer, és így tovább! :)

Azért a map editornak sok trükkje van a SoD-ban, igazán kevés funkciót használnak ki a térképszerkesztésnél az "átlag" szerkesztők! Ennek bizonyára az az oka, hogy nem ismerik töviről hegyire a lehetőségeket.

Sziasztok:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 04 csüt., 10:23 

Krityó írta:
A Find egyéb hátrányai: ha olyan dolgok keresésére használod, amiből több is van (pl. teleportkapu, börtön, stb.) NEM az összeset mutatja meg, hiába kattintgatsz a find previous és a find next gombokra!!! Ha van 5 prison, akkor kb. hármat mutat meg csak!

Sziasztok!

Eztetet én még nem tapasztaltam. :shock: Tényleg van ilyen?Én amennyiszer kerestem valamit a térképen megtaláltam a find, find next-el. És megmutatta az összeset. :roll: :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bogpista 2004 nov. 04 csüt., 11:07-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 nov. 04 csüt., 10:58 

Sziasztok!
Én is tapasztaltam a Krityó által leírtakat a kereséssel kapcsolatban. Létezik azonban egy jó módszer. Amit megtalál azt a deletével törlöm, utána következő keresése, ezt is törlöm, és így tovább, míg a keresett dolgok el nem fogynak. Ezzel a módszerrel mindet megtalálja, csak pontosan fel kell jegyezni a helyeket.
üdv: Joe

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 293 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]