Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 81  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 30 vas., 13:24 

titi írta:
Mivel én vagyok a címvédő, illik elindulnom :) Én randomra szavazok!
Jebus teljesen alkalmas a versenyre. Legyen balance, panic és jebus template és eliminációval választanak a párok minden meccs előtt. Ha 2 győzelemig tart, akkor különböző template-n kell legyenek a meccsek.

Titi

Na, végre valaki aki úgy gondolkodik mint én :D Bevallom ez a tervem. Meg lesz adva több template és eliminációval a felek kiválasztják melyik templatén nyomják. Ja és ne tessék elfelejteni, hogy a randomok WT-n fognak zajlani! Az utóbbi pár évben szinte csak ezen játsszuk a randomot és bevált. A várválasztás szintén eliminációval fog zajlani.

A 2 nyert meccsig tartó párviadalt én támogatnám, de a realitás mást mond. Az OB tapasztalatai alapján az 1 meccs lejátszása is sokszor nyögvenyelősre sikeredett. 1 meccs lesz, esetleg majd a döntő lesz 2 nyert meccses. (+elődöntő)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 30 vas., 14:18 
Heroes Team

Tisztázzuk, tehát szerintetek az verseny szempontjából teljesen alkalmas template ahol előfordulhat olyan extrém setup, hogy az egyik kap dupla várat, lvl7 dwellinget, 4 hive-ot és 3 conservatoryt az induló terepére, míg a másik oldalra ennek fele sem jut. A helyosztón ugyanis pont ez történt Adlerék ellen, akik teljesen tehetetlenek voltak ellenem... és jöhetett volna ott szembe akár Maretti is...

Amit ezzel mondani akarok, az az, hogy ahol ilyen aránytalanság előfordulhat, az szerintem nem alkalmas versenyzésre... :roll:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 30 vas., 14:23 
Heroes Team

Nimbus írta:
Tisztázzuk, tehát szerintetek az verseny szempontjából teljesen alkalmas template ahol előfordulhat olyan extrém setup, hogy az egyik kap dupla várat, lvl7 dwellinget, 4 hive-ot és 3 conservatoryt az induló terepére, míg a másik oldalra ennek fele sem jut. A helyosztón ugyanis pont ez történt Adlerék ellen, akik teljesen tehetetlenek voltak ellenem... és jöhetett volna ott szembe akár Maretti is...

Amit ezzel mondani akarok, az az, hogy ahol ilyen aránytalanság előfordulhat, az szerintem nem alkalmas versenyzésre... :roll:

Egyetértek Nimbus-szal, a táborban több olyan meccs is volt, ahol úgy éreztem bármit csinálok, nem tudtam volna megnyerni a partit, ha az ellenfelem nem vét nagy hibát.

Azzal is tisztában vagyok, hogy azok, akik rongyosra játszották a Jebust, teljesen más véleményen vannak. Viszont megvan az a lehetőség, hogy a Jebust a template elimináció során kizárjuk.

Azért szavaztam fix-re, mert a randomon nagyon fontos szerepe van annak, hogy ki mennyit játszott az utóbbi időben ezeken a templateken. Ha random lesz (egyelőre fixre áll a dolog), akkor bizony fel kell készülni előre, különben megint rövid és savanyú szeánsz lesz a verseny végén sokak érzése és nem fogják jobban megkedvelni a randomot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 30 vas., 14:57 

Megmondom miért szavaztam a randomra: egyálalán nem azért mert jobban ismerem a randomot és enne köszönhetően több esélyem van, sokkal inkább azért, mert szerintem pont a fix térképek zöme nem alkalmas a versenyzésre. Az OB-n is volt nem egy map, amin átlagos, sőt gyenge játékkal is simán ki lehet takatítani a terepet, és az erős blokk miatt bőven beérni egy gyorsabb, jobb játékost, ahol egy utópia ami mindkét részen van eldönti az egész meccset, ahol egyetlen dupla vár elég ahhoz hogy nyerjen valaki. A randomon ezzel szemben megvan az esély rá hogy **** terepből is csodát csiszoljunk, azzal hogy bemegyünk középre és elhozunk mindent mindaddig amíg az ellenfél a saját cuccai összegyűjtésével bajlódik. Rengetegszer nyertem már azért, mert az ellenfelem a bőség zavarában később jött be középre, és triplaakkora sereggel sem tudott mit kezdeni az ott talált javak ellen. Egyszóval, nekem a fix mapok túl lineárisak, és ahogy azt láttam is pl az OB első csoportjában, legalább 8, de szerintem 10 fölötti játékos van aki képes a fixhez szükséges sebességet elérni, és innan csakis a kapott artikra hagyni hogy ki nyer. Sztem a fix mapokon nem derül ki hogy ki a jobb (pedig nyertem, és mgsem érzem reprezentatívnak)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 30 vas., 18:10 
Heroes Team

Dreegar írta:
Megmondom miért szavaztam a randomra: egyálalán nem azért mert jobban ismerem a randomot és enne köszönhetően több esélyem van, sokkal inkább azért, mert szerintem pont a fix térképek zöme nem alkalmas a versenyzésre. Az OB-n is volt nem egy map, amin átlagos, sőt gyenge játékkal is simán ki lehet takatítani a terepet, és az erős blokk miatt bőven beérni egy gyorsabb, jobb játékost, ahol egy utópia ami mindkét részen van eldönti az egész meccset, ahol egyetlen dupla vár elég ahhoz hogy nyerjen valaki. A randomon ezzel szemben megvan az esély rá hogy **** terepből is csodát csiszoljunk, azzal hogy bemegyünk középre és elhozunk mindent mindaddig amíg az ellenfél a saját cuccai összegyűjtésével bajlódik. Rengetegszer nyertem már azért, mert az ellenfelem a bőség zavarában később jött be középre, és triplaakkora sereggel sem tudott mit kezdeni az ott talált javak ellen. Egyszóval, nekem a fix mapok túl lineárisak, és ahogy azt láttam is pl az OB első csoportjában, legalább 8, de szerintem 10 fölötti játékos van aki képes a fixhez szükséges sebességet elérni, és innan csakis a kapott artikra hagyni hogy ki nyer. Sztem a fix mapokon nem derül ki hogy ki a jobb (pedig nyertem, és mgsem érzem reprezentatívnak)

Elismerem, hogy a random térkép sokkal több technikát igényel, amelyet a játék felsorakoztat és nem mondhatni lineárisnak sem. Viszont azok a különbségek, amelyek létrejöhetnek egy jebuson, fixen kontrollálni lehet. Sajnos a meccsek többsége olyan fix térképeken zajlik, ahol a felvázolt elméleted érvényesülni tud. De csak rajtunk múlik, hogy milyen térképeket játszatunk és a térképek hogyan épülnek fel. Lehet új térképekkel előállni a versenyen és megtiltani az editor használatát.. A berögzült szabályokat sokan rugalmatlanul fogadják, talán ezért sincs igazán változás.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 30 vas., 18:35 
Heroes Team

Adler is bent volt 1 héttel hamarabb mint én és baromi jónak gondolta magát míg meg nem jöttem...
Ezzel együtt Dreegarnek is igaza van jó néhány fix mapot illetően.

Dreegar írta:
pedig nyertem, és mgsem érzem reprezentatívnak

Még nem nyertél... és nem is az!!! :P:P :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 30 vas., 19:08 

+1 fix :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 30 vas., 19:23 

Én is indulok és szavazatom fix

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 30 vas., 19:33 

Nimbus írta:
Dreegar írta:
pedig nyertem, és mgsem érzem reprezentatívnak

Még nem nyertél... és nem is az!!! :P:P :lol: :lol:

Aki utolérhet, annál alacsonyabb az online ratingem, és a szabály szerint ez a mérvadó (pedig direkt nem erre szavaztam ^^) szóval attól tartok hogy már koronázhatom magam :twisted: :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 30 vas., 19:38 
Heroes Team

Bogpityu beérhet, és szvsz az egymás elleni meccs mindig is előrébb volt a rangsorolásban, mint a toplista, amit kizárólag körbeverés esetén alkalmaztunk mostanában! :wink: Márpedig Pityu most az OB-n megvert téged, ami azt jelenti, hogy ha engem is legyőz az utsó fordulóban, akkor ő a bajnok. :wink:

A szabályzatban pedig ez vagyon leírva:
"c. körbeverés esetén (amikor sem az egymás elleni eredmény,sem a több győzelem nem dönt) a toplista dönti el a helyezést. a szezon elején gyengébben álló játékos a kedvezményezett! "

Ssth-t is vizsgálva annyi még hozzátartozik az igazsághoz, hogy neki ki kell kapnia, míg Pityunak győznie kell ahhoz, hogy ne te (Dreegar) legyél a bajnok. :)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 30 vas., 20:33 

Igazad van, így legalább tudok izgulni :D Hajrá TH, hajrá Nimbi ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 szept. 30 vas., 21:49 

Nekem már nagyon unalmas lenne ötvenhatodszorra is végigmenni ugyanazon a fix mapon, főleg az utóbbi években versenyeken szereplőkből van elegem(nem hozza ki sokszor,ki játszik jobban, némelyik tele ostoba hibákkal, zéró újdonság stb...)
Mindenkinek más az ízlése, ezt én elismerem és tiszteletben tartom, viszont szvsz sokkal nagyobb élmény randomon játszani(nem sorolom fel az előnyeit) mint kb ugyanazon az útvonalon,hasonló stratégiával fix mapon tologatni a hőseidet.
A randomot meg nem kell bemutatni, akinek nem erőssége, nem fog rászavazni, lusta rászánni néhány órát, hogy mégis miafrancot kellene csinálni rajta.
Eddig úgy néz ki, hogy kihagyom ezt az OK-t, de akkor meg végképp, ha fix is szerepel rajta

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 05 pén., 16:34 

Én a randomra szavazok,és nem azért mert azon sokkal többet játszottam és ebből szeretnék előnyt kovácsolni.Nem szeretném ismételni amit Dreegar írt,teljes mértékben egyetértek vele.Végletek minden templaten vannak,nem csak Jebuson.Táborban ott volt a Pista-Süni Jebus meccs ahol Süni kihasználva a fullos terepét behúzta a meccset.Míg nekem balanceon jött be az élet Csizu ellen Drakonnal gnoll dwellel és 3 conssal.Csizu ugyanúgy nem tudott semmit csinálni ez ellen pedig nem Jebus volt.És ez fix mapon ugyanígy van,főleg azok a kedvenceim ahol az egyetlen relikforrás kimerül egy utópiában,na ott aztán nagyon kiegyenlített küzdelmek szoktak lenni mondhatom.Szóval random OK legyen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 24 szer., 12:09 

No akkor mi lesz?Fix v random?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 24 szer., 12:31 

bogpista írta:
titi írta:
Mivel én vagyok a címvédő, illik elindulnom :) Én randomra szavazok!
Jebus teljesen alkalmas a versenyre. Legyen balance, panic és jebus template és eliminációval választanak a párok minden meccs előtt. Ha 2 győzelemig tart, akkor különböző template-n kell legyenek a meccsek.

Titi

Na, végre valaki aki úgy gondolkodik mint én :D Bevallom ez a tervem. Meg lesz adva több template és eliminációval a felek kiválasztják melyik templatén nyomják. Ja és ne tessék elfelejteni, hogy a randomok WT-n fognak zajlani! Az utóbbi pár évben szinte csak ezen játsszuk a randomot és bevált. A várválasztás szintén eliminációval fog zajlani.

A 2 nyert meccsig tartó párviadalt én támogatnám, de a realitás mást mond. Az OB tapasztalatai alapján az 1 meccs lejátszása is sokszor nyögvenyelősre sikeredett. 1 meccs lesz, esetleg majd a döntő lesz 2 nyert meccses. (+elődöntő)

Szerintem ez teljesen jó megoldás és ez ellen nem igazán történt felszólalás, azon kívül hogy a Jebus nem alkalmas versenyre. Ennek elkerülésére pedig ki lehet eliminálni, aki nem szereti és kész.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 24 szer., 13:59 

Én is támogatom ezt az ötletet :)
Mikorra várható a kezdés?Úgy körülbelül.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 28 vas., 22:20 

Sziasztok.

Az online kupa kezdését elhalasztom. Az oka, a hamarosan kezdődő online támadásverseny!
http://heroes.hardwired.hu/forum/viewtopic.php?t=883
Nem szeretném, ha egyszerre két online verseny is futna. Így egyenlőre mindenkit arra bíztatok, hogy jelentkezzen a Csizu által menedzselt támadásversenyre!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 26 hétf., 14:12 

Sziasztok. :)
Már elég rég voltam az oldalon és már egy ideje nem követtem az eseményeket..azt hogy visszaolvasnék az meg vszínű hogy sokáig tartana :D..szval segítségetek kérném h jelentkezhessek valamelyik versenyre is akár ;) Előre is köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jan. 18 pén., 17:44 

Vége a támadásnak,mikor kezdünk? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 jan. 22 kedd, 14:05 

Majd ha piros hó esik és cigánygyerekek hullanak az égből, akkor... :D

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 81  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]