Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 448 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: heroes 5 nem ment osx alatt
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 01 hétf., 20:44 

sziasztok!

jó pár napot küzdöttem, mire a hero 5 tud végre menteni osx alatt, megosztom mire jutottam a beállításokkal:

Parallels Desktop -› Devices -› Sharing -› Configure

és itt ki kell venni a 'Shared Profile' melletti pipát!

így már ment!

üdv.sco

ps: nem csak hogy megy, hanem már jó helyre menti is a savegame-ket :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 03 szer., 23:01 

Kb. 2 perce öcsém gépén, mentettem el a "RoE - Good to go" pályáját és érdekes dolgot fedeztem fel.

Several ősmaci mögött volt egy távcső és egy Sárkánypapa páncélja, megörültem neki, mert épp jókor jött.
A probléma az, hogy ezt átrakta nekem Titan's thunder-re és nem tudom feltenni a hősre, így sem az 1-4 szintű mágiavédelmet + statokat, sem a 600-as lighting-et nem kapom meg :?

A vicc az egészben az, hogy ilyen eddig egyszer sem fordult elő. Valami ötlet? :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 04 csüt., 13:02 

Ez egy bug.
Valahol írok is róla a H3 mapeditor kódexben:

"Tipp: Ha random relic típusú artifactot teszel le, akkor az lehet kombinációs artifact is (mármint ha generálisan engedélyezted őket a Map Specifications / Artifacts menüben). Ilyen esetben a játékban megjelenő kép általában nem azt mutatja, amit a játékos felvesz majd (pl. a Titan's Thundert mutatja, de a Cornucopiat kap): ez egy bug. Ezért ha valamit konkrétan le akarsz tenni, akkor azt úgy pakolászd le, hogy az őrző sereg beállításánál pipáld ki a customize feliratot, de ne állíts be sereget (persze ha nem akartál eleve sem). Ilyenkor biztosan azt kapja a játékos majd, amit lát. "

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 04 csüt., 13:59 

hello,

csak egy nagyon egyszerű kérdésem lenne!

letöltöttem innét az oldalról egy H3 kampányt, hová kellene bemásolnom, h a H3 Complete felismerje? a sima maps mappából nem tudom beolvastatni! köszi a választ, üdv

rolandinnyu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 04 csüt., 15:50 

Beorn the Shapeshifter írta:
Ez egy bug.
Valahol írok is róla a H3 mapeditor kódexben:

"Tipp: Ha random relic típusú artifactot teszel le, akkor az lehet kombinációs artifact is (mármint ha generálisan engedélyezted őket a Map Specifications / Artifacts menüben). Ilyen esetben a játékban megjelenő kép általában nem azt mutatja, amit a játékos felvesz majd (pl. a Titan's Thundert mutatja, de a Cornucopiat kap): ez egy bug. Ezért ha valamit konkrétan le akarsz tenni, akkor azt úgy pakolászd le, hogy az őrző sereg beállításánál pipáld ki a customize feliratot, de ne állíts be sereget (persze ha nem akartál eleve sem). Ilyenkor biztosan azt kapja a játékos majd, amit lát. "

Gyári pályán történt az eset

Idézet:
hello,

csak egy nagyon egyszerű kérdésem lenne!

letöltöttem innét az oldalról egy H3 kampányt, hová kellene bemásolnom, h a H3 Complete felismerje? a sima maps mappából nem tudom beolvastatni! köszi a választ, üdv

rolandinnyu

Én oda tettem (maps könyvtár) és a new game/ customs-nál betudtam olvasni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 05 pén., 9:49 

Gyári pálya megnyit map editorral, átszerkeszt kérdéses arti, és műxik.
Mondjuk gáz, hogy akkor ezt így benne hagyták... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 05 pén., 10:30 

Ott nem tudnék változtatni, mert alapból random arti van ott :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 08 hétf., 15:10 

Akkor meg így jártál... :P :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 18 csüt., 18:03 

Üdv. mindenkinek!A kérdésem az lenne, hogy a MMH6-ban ha befejeztem az összes alap kampányt és az epilógus 1.részét is, akkor miért nem tudom elkezdeni a 2. részét?(sziporkázó sötétség).1.8-as verzióm van.Köszi a válaszokat...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 18 csüt., 18:11 
Heroes Team

JollyJoker86 írta:
Üdv. mindenkinek!A kérdésem az lenne, hogy a MMH6-ban ha befejeztem az összes alap kampányt és az epilógus 1.részét is, akkor miért nem tudom elkezdeni a 2. részét?(sziporkázó sötétség).1.8-as verzióm van.Köszi a válaszokat...

Üdv Bátor Harcos!

Ez azért van, mert vagy BLOOD (VÉR) vagy TEARS (KÖNNY) úton fejezheted be, így amelyiket választottad, csak azt az epilógus részt viheted végig. A másikat akkor kapod meg, ha a másik utat választod a kampányban... Remélem érthető voltam... :roll: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 18 csüt., 18:15 

Vologya írta:
JollyJoker86 írta:

Üdv Bátor Harcos!

Ez azért van, mert vagy BLOOD (VÉR) vagy TEARS (KÖNNY) úton fejezheted be, így amelyiket választottad, csak azt az epilógus részt viheted végig. A másikat akkor kapod meg, ha a másik utat választod a kampányban... Remélem érthető voltam... :roll: Baráti üdv!

Köszönöm, mindent értek. :D és ilyenkor teljesen előröl kell kezdenem szerintem, mivel mind az 5 hőssel a könny útját választottam, igaz? :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 18 csüt., 18:20 
Heroes Team

JollyJoker86 írta:
Vologya írta:
JollyJoker86 írta:

Üdv Bátor Harcos!

Köszönöm, mindent értek. :D és ilyenkor teljesen előröl kell kezdenem szerintem, mivel mind az 5 hőssel a könny útját választottam, igaz? :?

Üdv Bátor Harcos!

Akkor úgy tűnik igen... :roll: De legalább megismerheted az érem másik oldalát, mint anno Anakyn Skywalker (aljas Darth Wader)... Szvsz jó szórakozás mindkét oldallal kijátszani a játékot... Szóval csak türelem és jó szórakozást! :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 19 pén., 18:29 

Az 1.3-as patch-el ha jól emlékszem még lehetett mind a kettővel játszani. Én mindenesetre mind kettőt végigjátszottam egy kampány végigvitellel...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 28 vas., 19:50 

Sziasztok!
A nem rég szülinapomra megkaptam a Heroes 6-ot(eredeti PC DVD.ROM), de a telepítése után nem tudtam elindítani, pedig a gép az előírtaknak megfelel, írták hogy a telepítés során kell net(ami mindig van), de miután beírom az emailem,jelszavam utána rámegyek a játékokra és ott rákattintva a heroesra csak egy pillanatra fekete lesz a képernyő és ennyi és a kurzor meg homokóra lesz, de jó néhány perc után sem csinál semmit és nem is ír ki semmit ,hogy így nem tudom, hogy mi a probléma.Kérlek , ha tudtok segítsetek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 13 kedd, 6:57 

A RoE-ban hat a csontikra a prayer?

Mert este kipróbáltam és hatott, csak kétségeim vannak affelől, hogy az nem RoE volt :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: HoMM3SoD magyarítás
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 14 szer., 16:40 

Sziasztok!
A Heroes3 Shadow of Death magyarosításotokat egyszerűen nem tudom feltenni, amikor letöltöttem, malware-t jelzett, szóval kikapcsoltam a Comodo-t, újabb próbálkozásokra azonban egyszerűen nem töltődik le a fájl, letöltés után automatikusan törlődik. Tudnátok nekem találni megoldást? Win7 64bites oprendszerem van.
(Xp telepítés, satöbbin kívül)
Előre is köszönöm, ha utánanéztek!
q

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: HoMM3SoD magyarítás
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 15 csüt., 22:00 
Heroes Team

qleemaas írta:
Sziasztok!
A Heroes3 Shadow of Death magyarosításotokat egyszerűen nem tudom feltenni, amikor letöltöttem, malware-t jelzett, szóval kikapcsoltam a Comodo-t, újabb próbálkozásokra azonban egyszerűen nem töltődik le a fájl, letöltés után automatikusan törlődik. Tudnátok nekem találni megoldást? Win7 64bites oprendszerem van.
(Xp telepítés, satöbbin kívül)
Előre is köszönöm, ha utánanéztek!
q

Üdv Bátor Harcos!

Próbáld meg a böngésződben a cookikat és egyéb dolgokat törölni és mielőtt letöltöd a fájlt, kapcsold ki a vírusírtód... (Nem vírusos a fájl, Nekem is Win7 64bit oprendszerem van és gond nélkül felment. (Mielőtt indítod a játékot a magyarítás után a kompatibilitási módot állítsd át Win98/2000 módra.) Remélem segítettem. Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: HoMM3SoD magyarítás
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 16 pén., 0:58 

Végülis sikerült, letöltöttem IE-vel, működik is.. :) Nagyon szépen köszönöm!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: heroes 6
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 20 kedd, 11:11 

Hello! Nekem egy olyan problémám alakult ki, hogy amikor játszok a Heroes 6-al, akkor a pályák 80%-nál illetve az új küldetéseknél tök fekete a képernyő, csak akkor látszik vmi ha világit. Ez a probléma mostanában lépett fel, eddig nem volt ilyesmi. Az 1.8-as patch is fennt van (legutolsó). Esetleg valaki már találkozott ilyennel vagy van valami ötlete a megoldásra? Előre is köszönöm a válaszokat!

Üdv. heavyboki

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: heroes 6
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 20 kedd, 15:24 
Heroes Team

heavyboki írta:
Hello! Nekem egy olyan problémám alakult ki, hogy amikor játszok a Heroes 6-al, akkor a pályák 80%-nál illetve az új küldetéseknél tök fekete a képernyő, csak akkor látszik vmi ha világit. Ez a probléma mostanában lépett fel, eddig nem volt ilyesmi. Az 1.8-as patch is fennt van (legutolsó). Esetleg valaki már találkozott ilyennel vagy van valami ötlete a megoldásra? Előre is köszönöm a válaszokat!

Üdv. heavyboki

Üdv Bátor Harcos!

Nvidia kártyád van, ugye? A hiba főként azokon a kártyákon jelentkezik... A megoldást sajnos nem tudom, de itt nézz körül:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1281941812

vagy a hivatalos fórumokon... Remélem tudtam segíteni... Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 448 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]